RSS novice Dodaj med priljubljene Pošlji prijatelju Različica za telefone Obiščite nas na Facebooku Obiščite nas na Twitterju
NASLEDNJA TEKMA
ZADNJA TEKMA
MARIBOR
CELJE
06-05-2015
17:00

02.05.2015
ZGODBA O ZAPRAVLJENIH PRILOŽNOSTIH
Nenavadna tekma v Novi Gorici. Imeli smo jo že dobljeno, pa z neučinkovitostjo izgubili dve točki... “Nasprotnik si je pripravil dve priložnosti in iz ene zadel. Mi pa smo jih nanizali kopico in prav tako le enkrat zatresli mrežo. Naredili smo vse, kar je v naši moči, bili ustvarjalni v igri, prevladovali na igrišču, a se ni izšlo,” je trenerjev komentar 31. kroga.

Kaj je odneslo zmago: pretirana želja po doseganju zadetka, smola? “Ni bilo lahkomiselnosti pri zaključkih. Naredili smo vse, kot je bilo treba, a se nam je nato po robu postavil okvir vrat, ali pa se je vratar odzval v izrednem slogu. Bili smo taktično disciplinirani, tekmecem nismo dovolili ničesar, sami pa zaporedoma prihajali v situacije, da zabijemo. Če nam je v prejšnjih tekmah šlo v učinkovitosti in smo dosegli toliko golov, smo bili prepričani, da bomo tudi danes. A je nogomet tudi zato tako zanimiv, da včasih ena ekipa lahko pride do točke tudi z izredno naklonjenostjo sreče.”

Vmes je kazalo, da bi lahko že v sredo postali prvaki. A smo potem dobili gol, Celjanom pa je uspel preobrat… “Nismo spremljali drugih, zato smo šli v našo tekmo zavzeto, motivirano. Dobro smo nadzorovali dogajanja, bili kaznovani le v eni situaciji, sami pa zapravili svoje priložnosti. Tukaj je zgodba današnje tekme z nesrečnim razpletom, zdaj pa so misli že pri sredi in obračunu s Celjem v Ljudskem vrtu,” poudarja Ante Šimundža.
fadeFast1
fadeFast1
fadeFast1
31.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
66
Celje
58
Domžale
56
Olimpija
52
Zavrč
43
Rudar
40
Luka Koper
39
Gorica
28
Krka
25
Radomlje
13


Obiščite nas na Facebooku