NAJVEČJA BATINA MARIBORA


Rdeča nit in glavna animacija Fun Parka. Novost, ki bo izzvala posebno pozornost: iščemo navijača z najmočnejšim strelom, ki ga čaka poseben status in privlačna nagrada v akciji: Zmagaj in povabi spremljevalko na sedem dni počitnic za dve osebi na Mallorci!

Nadaljujemo z zanimivim običajem, da se pred vsako domačo tekmo na južni ploščadi med vsemi aktivnostmi pomerimo tudi v merjenju hitrosti udarca. Vsak ima en poizkus, merilna naprava pa izmeri, kako močno je posameznik udaril po žogi. Do konca tekmovalne sezone 2011/12 bodo v igri Pivovarne Laško, v kateri bomo s partnerskim sodelovanjem združili moči še Radio City, TA Sonček in NK Maribor, da bi izvedeli, kdo je Največja batina Maribora!

Gre za čast, prestiž, poseben status v mestu. To pa še ni vse… Vsakega zmagovalca bomo med polčasom posamezne tekme povabili na igralno površino in bo moral v boju za privlačno dnevno nagrado Pivovarne Laško premagati v spretnostni igri moderatorja Radia City Dejana Vedlina, v velikem finalu ob koncu prvenstva (20. maja) pa sledi v Ljudskem vrtu podelitev glavne nagrade, ki jo podarja Turistična agencija Sonček – SEDEM DNI POČITNIC ZA DVE OSEBI NA MALLORCI! Glavno nagrado dobi tisti, ki mu bo v okviru vseh domačih tekem izmerjen najmočnejši udarec.

Za primerjavo naj spomnimo: rekord iz jesenskega dela sezone je znašal 113 km/h, dosegel ga je Denis Mraz. Drugi in tretji rezultat pa imata Dejan Kocmut (112) in David Trop (110).