ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 5153
1 2 3 4 5 6 7 ... 514 515 516


 
28. in 29.4. v Ljudskem vrtu pester projekt, da bi otrokom, ki bodo med prvomajskimi prazniki ostali doma, popestrili dneve z brezplačnimi delavnicami v ustvarjalnem kotičku in spretnostnimi igrami v igralnem delu.
Dalibor Volaš in Dare Vršič o pomenu učinkovitosti v petkovem večeru 
“Nekaj takšnega smo potrebovali v teh trenutkih, ko so se nakopičile težave in se nam ni vse izšlo po načrtih kljub želji, trudu. Ti goli nam bodo povrnili samozavest, ki jo je ekipa potrebovala. Vsekakor nas čakajo boljši dnevi.”
Trenerjev komentar najvišje zmage v letošnjem prvenstvu 
“Videla se je enotnost kluba, energija, ki jo vsi skupaj premoremo kot celota in vse se je odrazilo na rezultatu. Fantje so pokazali homogenost, resno pristopili k tekmi. Te tri točke so zelo dobrodošle, pomembne v boju za naslov prvaka."
 
Krog št. 29, z gostovanjem v domžalskem športnem parku. Krog za najvišjo zmago v letošnjem prvenstvu! Mrežo rešetali Tavares in Volaš po 2x, Zahović, Viler. In zdaj derbi!
Pred petkovim gostovanjem pri Radomljah dolg seznam manjkajočih 
Kljub vsem zapletom kapetan sporoča: “Veliko igralcev je manjkalo v Celju in bodo tudi v petek. Seveda ni prijetno, toda nič nas ne bo ustavilo pri našem namenu. Moramo ostati osredotočeni, vztrajati na poti do cilja. Ker prvenstvo bo naše!”
S trenerjem po zaključku pokalnega tekmovanja 
"Celjani so prišli le nekajkrat preko polovice igrišča, odlično smo opravili ta del naloge. Pri napadalnih akcijah pa nismo imeli sreče, ustavila nas je vratnica, preostale priložnosti so ostale neizkoriščene. Po prikazanem lahko imamo vsi dvignjeno glavo."
 
Lov na preobrat v povratnem obračunu ni uspel, finalisti pokala so po zmagi s 3:2 v Ljudskem vrtu Celjani. V petek nadaljujemo prvenstveni boj, proti Radomljam v Domžalah (ob 19.00).
Arena Petrol, torek, ob 17:00 
Kadrovske novice pred gostovanjem v Celju: izven moštva za povratni dvoboj pokalnega polfinala kaznovana Aleksander Rajčević in Marko Šuler ter poškodovana Željko Filipović in Sintayehu Sallalich.
Mitja Viler v pričakovanju odločitve o finalistu pokala 
“Pogovorili smo se s trenerjem, analizirali vse zadeve. Dragoceni so nasveti športnega direktorja, ki ima bogate izkušnje z vsemi situacijami. Vemo, kaj zmoremo. Skušali bomo poskrbeti za velik preobrat.”
 
Odziv na dvoboj v Velenju: Neizkoriščene priložnosti so imele velik pomen, a med odločilne dejavnike lahko štejemo tudi ob nepravem trenutku strogo, prestrogo izključitev Aleksandra Rajčevića.

 

rezultat: 1-10 od 5153
1 2 3 4 5 6 7 ... 514 515 516


29.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
62
Domžale
55
Celje
54
Olimpija
51
Zavrč
39
Rudar
36
Luka Koper
35
Krka
25
Gorica
24
Radomlje
13