ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6154
1 2 3 4 5 6 7 ... 614 615 616


S športnim direktorjem o novi zmagi v derbiju, a tudi o kadrovskih novicah 
"Luka se ne bo vrnil v Heerenveen. Maribor je tisti, ki ima vse pod nadzorom. Pred tem Tavares, zdaj pa še Šuler, Bohar in Ogrinec so podaljšali pogodbe. Prvi del je opravljen, drugi del sledi.”
Jasmin Handanović z derbija nepremagan in kot Vijol’čni Bojevnik  
“Priznam, da sem bil kar presenečen ob proglasitvi. Gre za veliko čast, zahvalil bi se vsem, ki so glasovali zame. Še posebej pa soigralcem. Brez njih ne bi mogel storiti ničesar, nagrada je skupna.”
Trenerjeva ocena derbija po vijol'čnem scenariju 
"Bili smo dobro pripravljeni na tekmo, fantje so se ustrezno odzvali. Verjeli smo, da z vztrajnostjo pri tem, kar počnemo, lahko uspemo. Ob moštvu si pohvale zaslužijo tudi navijači, ozračje je bilo fantastično in mislim, da smo lahko vsi zadovoljni."
Mož odločitve: Luka Zahović 
In smo nazaj. Po sedmih tednih zimskega premora smo v uvodni spomladanski krog krenili v razprodanem Ljudskem vrtu in končal se je po vijol'čnem scenariju. Olimpija sedaj zaostaja že za tri točke.
 
Kot smo napovedali – pred prvo tekmo v letu 2017 je bil čas za proglasitev Vijol'čnega Bojevnika za leto 2016. V častnem izboru, pri katerem odloča odnos do dresa, navijačev in kluba nasploh, smo dobili novo ime na seznamu zmagovalcev.
Milivoje Novaković v pogovoru pred začetkom spomladanskega dela sezone 
»Vidimo, da Maribor živi za klub. Te prve tekme so najtežje, ker še ne veš, v kakšni formi si. Smo pa uspešnejši v zadnjih derbijih in tudi pri tem lahko najdemo razlog za optimizem.«
Zadnji napovednik iz našega tabora 
Utrip med navijači je razkril podatek o številu prodanih vstopnic, po udarnem petkovem treningu pa sta na novinarski konferenci stanje v ekipi predstavila trener in kapetan. "Gremo po zmago!"
Vse, kar moramo vedeti o organizacijskem delu derbija 
Sprejet je odlok o personalizaciji, upoštevati bo treba tudi spremenjen sobotni prometni režim okoli stadiona. Od 6. ure bo v soboto veljala zapora parkirišč, od 16. pa popolna zapora vseh cest v bližini Ljudskega vrta. Vstop v maskah ne bo dovoljen.
Glasovanje od ponedeljka do petka, podelitev pred derbijem 
Med vsemi zdajšnjimi člani NK Maribor, ki so lani vsaj na petnajstih uradnih tekmah branili barve našega kluba, bomo izbrali Vijol'čnega bojevnika za leto 2016. Oddan glas omogoča tudi sodelovanje v nagradni igri.
 
Gospod z veliko začetnico. Prepoznaven obraz v našem mestu, z vplivnimi obdobji delovanja v mariborski bolnišnici in v našem klubu. Bil je predsednik v dveh mandatih, z velikim pečatom v klubski zgodovini.

 

rezultat: 1-10 od 6154
1 2 3 4 5 6 7 ... 614 615 616


22.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
49
Olimpija
46
Domžale
40
Gorica
31
Celje
28
Luka Koper
28
Rudar
26
Krško
22
Aluminij
21
Radomlje
9