Novice Tekmovanja Člansko moštvo Nogometna šola Klub Zgodovina Navijači Vijolčna banka
ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 4766
1 2 3 4 5 6 7 ... 475 476 477


 
Najbolj dragoceni kosi papirja v mestu so že dobili več tisoč lastnikov. Nadaljujemo v ponedeljek, ob 9.00. Predprodaja za kupce sezonskih vstopnic na blagajni A v Ljudskem vrtu. Za vse preostale navijače v Vijol'čni Bajti ali Hiši vstopnic v Europarku.
 
Ante Šimundža v pogovoru po sobotni prvenstveni tekmi: »Posegli smo po rotacijah, kar pa seveda ni spreminjalo načrtov. Šli smo po zmago in jo tudi dosegli. V načrt je sodil tudi namen, da dobijo priložnost nekateri mlajši igralci.«
Junak sobotnega večera: dvanajst minut na igrišču za dva zadetka 
“Oba sta bila tipična zadetka po akcijah, ki jih vadimo na treningih. Pri prvem sem vedel, da me bo Mitja zadel. Pri drugem je nasprotni igralec zgrešil žogo, prišla je do mene in nisem več imel težke naloge.”
Dvakrat je zadel Sven Dodlek, po enkrat Ranko Moravac in Anel Hajrić 
Tekmovalne obveznosti so imeli tudi naši mlajši nogometaši, ki se pripravljajo na začetek prvenstva v tretji ligi. Nova v nizu preizkušenj je bila v Radljah ob Dravi in NK Maribor B ima zabeleženo še eno zmago.
Luka Zahović avtor odločilnih potez, pred tem pa avtogol Balkovca 
Med dvema evropskima preizkušnjama nekaj rotacij v ekipi, tako da smo ob boju za nove točke videli tudi predstavitev nekaterih novih obrazov. Debitiral je Welle Ndiaye, priložnost sta dobila Dino Hotić in Damjan Vuklišević.
Ljudski vrt, sobota, 17:00 
Naš gost je moštvo Kalcer Radomlje, novinec v prvoligaški družbi: gremo po drugi paket prvenstvenih točk in dodatno energijo pred novo evropsko sredo. Morda tudi premiera obeh novincev v naših vrstah.
 
Izraelski klubi tudi v tej fazi tekmovanja niso dobili dovoljenja za igranje na domačih tleh in predstavniki Maccabija so tudi tokrat izbrali Larnako na Cipru. Termin je torek, 5.8., z začetkom ob 20. uri po našem času (21.00 po lokalnem).
Dare Vršič in Agim Ibraimi o dveh učinkovitih potezah za tretji krog 
Kako pa je potekalo dogovarjanje pri prostem strelu za 1:0? Agim Ibraimi: »Videl sem, da je vratar postavljen preveč na levo stran in sem rekel Daretu, naj izvaja on, saj lahko zadene preko zidu. In je fenomenalno zadel."
 
Predprodaja se začenja v petek, 25.7, ob 9. uri. Na ločenih prodajnih mestih. Za kupce sezonskih vstopnic NK Maribor v Ljudskem vrtu, na blagajni A, na južni ploščadi stadiona. Za vse preostale kupce pa v Vijol'čni Bajti ali v Hiši vstopnic v Europarku.
Trenerjev komentar po potrditvi nadaljevanja evropske zgodbe 
"Naša zmaga je zaslužena, bili smo boljši skozi celotno tekmo. Gostje nas niso z ničemer presenetili. Maccabi? O naslednjem nasprotniku še ne razmišljamo, njihovo razčlenjevanje sledi v prihajajočih dneh. Najprej so v soboto na vrsti Radomlje.«

 

rezultat: 1-10 od 4766
1 2 3 4 5 6 7 ... 475 476 477


2.krog
Maribor
6
Olimpija
3
Luka Koper
3
Domžale
3
Zavrč
3
Celje
0
Gorica
0
Rudar
0
Radomlje
0
Krka
0