ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 5043
1 2 3 4 5 6 7 ... 503 504 505


 
Zadnjo zgodbo iz Moravskih Toplic smo zastavili nekoliko drugače. Obiskali smo ekipo v pripravljalni bazi z namenom, da preverimo, kako je s hrano. Kaj jedo naši nogometaši, je v vlogi reporterja raziskal Dejan Vedlin.
Aleksander Rajčević po prvem 90-minutnem nastopu med pripravami 
"Smo še v fazi, ko veliko delamo na fizični pripravljenosti. Tokrat sva z Boharjem morala odigrati 90 minut, naslednjič bo kdo drug. Prilagajamo se razmeram, zahtevam trenerja, pri tem ni nobenih težav. Prihajamo v obdobje, ko se bodo minutaže povečevale, vse gre po načrtih.”
 
Tudi današnji dvoboj je minil ob prevladi našega moštva. Nekaj priložnosti je ostalo neizkoriščenih, a so nov uspeh prinesli trije zadetki. Dosegli so jih Welle Ndiaye, Dalibor Volaš in Damjan Bohar.
 
Vstopili smo v tretji teden zimskih priprav. Med bivanjem v Moravskih Toplicah se je ekipa v torek pomerila z madžarskim predstavnikom, četrtkov termin je namenjen dvoboju z moštvom iz Zagreba. Tukaj je seznam vseh pripravljalnih tekem.
 
"Vsak si sam določa mesto v ekipi, se bori za mesto v enajsterici. Tokrat je bilo še deljenih 45 minut med igralci, v naslednjih tekmah bomo začeli povečevati minutažo,” je po dvoboju z moštvom madžarskega prvoligaša Dunaujvarosa dejal Ante Šimundža.
 
Test št. 3. Drugič v Lendavi in drugič proti tekmecem z Madžarske. Videli smo učinkovito predstavo, s številnimi všečnimi akcijami. Strelci so bili Volaš, Bohar in Mendy.
 
Letošnje zimske priprave so najobsežnejše doslej. Ob naši članski ima skrbno zasnovano pripravljalno obdobje tudi druga ekipa. Za NK Maribor B so se aktivnosti začele 12. januarja, v nedeljo pa je ekipa odšla na priprave v Medulin.
V torek ob 16.00 v Lendavi naslednja tekma proti Dunaujvarosu 
Vstopamo v delovni teden št. 3. Ekipa se je spet preselila v Moravske Toplice, kjer ostane do sobote. Doma pa je tokrat ostal Željko Filipović, ki se je vmes že vrnil na igrišče, a je ponovno dobil vročino in ni zavzel mesta na avtobusu.
 
Po občasnih nastopih v jesenskem delu prvenstva ne bo nadaljeval kariere v vijoličastem, njegova nova postaja bo v Izraelu. Preselil se je k moštvu Hapoela iz Tel Aviva, ki je trenutno na desetem mestu prvoligaške razpredelnice.
Mrežo moštva iz Kidričevega sta zatresla Sven Dodlek in Marcos Tavares 
Ekipa je danes zaključila prvi del priprav v Moravskih Toplicah in se ob vrnitvi domov v Kidričevem pomerila z domačim drugoligašem. Mrežo domačega moštva sta zatresla Sven Dodlek in Marcos Tavares.

 

rezultat: 1-10 od 5043
1 2 3 4 5 6 7 ... 503 504 505


20.krog LESTVICA
STRELCI
Domžale
44
Maribor
41
Celje
40
Olimpija
35
Zavrč
29
Rudar
26
Luka Koper
25
Gorica
18
Krka
15
Radomlje
8