ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 5115
1 2 3 4 5 6 7 ... 510 511 512


 
Nadaljevanje tekmovanja v 3. ligi po načrtih in dosedanjem scenariju: z novo zmago. Zdaj že štirinajsto v petnajstem krogu. Zapisan je rezultat AJDAS Lenart – NK Maribor B 0:2 (0:1). Strelca za nove tri točke sta bila Rok Sirk in Alen Ploj.
Revija golov v Rogozi: strelca Mendy 3x in Tavares 2x 
Tekmece iz Zagreba smo gostili v Rogozi, seveda v okrnjeni zasedbi. Ob manjkajočih reprezentantih zaradi poškodb niso mogli igrati Filipović, Ndiaye in Zahović, je pa tekmovalne občutke po dolgi odsotnosti zaradi težav s kolenom začel vračati Vršič.
 
Po gostovanju v Domžalah bomo do naslednje tekme morali počakati 13 dni, potem pa se začenja… Neizprosen niz, ki bo že prinašal nekatere odgovore v pričakovanju razpleta ligaškega in pokalnega tekmovanja.
 
Ekipa med reprezentančnim premorom ne bo povsem brez tekmovalnosti. Sklenjen je dogovor o igranju pripravljalne tekme z moštvom Lokomotive iz Zagreba, v soboto, 28.3. V športnem parku v Rogozi.
 
Slabe novice iz tabora mlade slovenske reprezentance: našega napadalca ustavile bolečine v stopalu. S celotno medicinsko dokumentacijo se je vrnil v Maribor in po nadaljnjih posvetih z zdravniki bo znano, koliko časa bo moral mirovati.
 
Zmagovita serija se je končala, toda serija neporaženosti gre naprej tudi po nedeljskem gostovanju v Domžalah. Prav tako je dodana še ena tekma na seznam tistih, ko je naša mreža ostala nedotaknjena.
Trenerjeva ocena tekme v Domžalah 
“Ostal je občutek, da smo bili bližji trenutku odločitve v nekaterih akcijah, predvsem v zaključku tekme. Lahko bi storili več, vendar točka iz Domžal ob razdalji pred zasledovalci, ki je ostala nespremenjena, prinaša zadovoljstvo."
 
Osrednja tekma 25. prvenstvenega kroga brez golov. Tekmece zadržali na enaki razdalji, boj za naslov prvaka nadaljujemo 4. aprila v Ljudskem vrtu, ko bomo po reprezentančnem premoru gostili ekipo Krke.
 
“Ne gremo na pot s tem namenom, prehitro je, da bi se ozirali na končni boj. Gremo po vrsti, od tekme do tekme. S prepričanjem v svoje zmožnosti in upanjem, da se bo znova razpletlo po željah,” pravi Petar Stojanović pred dvobojem v Domžalah.
 
Silovit začetek spomladanskega dela prvenstva v severni skupini 3. lige: naši upi so gostom iz Rogatca nasuli pet golov. Za prve tri je poskrbel Alen Ploj, ki je v 8., 12. in 16. minuti že prišel do hat-tricka. Strelca tudi Dino Hotić in Rok Sirk.

 

rezultat: 1-10 od 5115
1 2 3 4 5 6 7 ... 510 511 512


25.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
54
Celje
50
Domžale
49
Olimpija
43
Zavrč
38
Luka Koper
31
Rudar
29
Gorica
22
Krka
22
Radomlje
12