ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 5921
1 2 3 4 5 6 7 ... 591 592 593


 
Niz gostujočih tekem smo zaključili v Velenju, kjer se je končala zmagovita serija. Po zadetku Milivoja Novakovića za vodstvo v 26. domači nogometaši do izenačenja in točke v 66. minuti.
Strelca za zmago v 6. krogu sta bila Anel Hajrić 2x in Rok Sirk 
Po prvem neodločenem rezultatu prejšnji konec tedna se je naša mlada ekipa takoj vrnila k starim navadam. Med sobotnim popoldnevom na Ravnah na Koroškem znova zanesljiva predstava, NK Fužinar Ravne Systems – NK Maribor B 1:3 (0:2).
Odločno tudi na četrto zaporedno gostovanje: (Velenje, nedelja, 16:55) 
Trenerjev napovednik 11. kroga: “Moramo biti v top podobi, res najboljši, da bi nadaljevali z osvajanjem točk. Ob tem pa nasprotniki vedno vidijo dodaten izziv proti nam, tega se moramo zavedati in imeti pristop kot v zadnjem obdobju.”
Erik Janža o možnosti, da se vijol'čna zmagovita serija nadaljuje 
"Ujeli smo pravi ritem, ne čutimo utrujenosti, ob tem je v igri opazna tudi povečana mera samozavesti. Verjamem, da bomo proti Rudarju odigrali še eno dobro tekmo in prišli do novih treh točk.”
 
Domžale, Krško, Koper. In zdaj - Velenje. Nadaljujemo popotovanje po Sloveniji, za četrto zaporedno gostovanje je rezervirano nedeljsko popoldne. Ekipo po šestih zaporednih zmagah čaka dvoboj z Rudarjem, ki se bo začel ob 16:55.
 
Med zdajšnjim pohodom zmagujemo od 25.8., niz smo sestavili na treh frontah in ponovili dosežek iz leta 2014. Šestkrat zapored smo nazadnje šli z igrišča kot zmagovalci v sezoni 2013/14, takrat smo šest zmag nanizali med 26.4. in 17.5.
Šesta zaporedna zmaga potrjena z atraktivnima zadetkoma 
Trenerjev opis odločilnih potez: “Že pri prvem golu je bil predložek fantastičen, zaključek prav tako. Akcija pri drugem golu pa je bila takšna, da bi jo predvajali zelo pogosto, če bi se zgodila kje drugje.”
Strelca za slavje na Bonifiki Luka Zahović in Marcos Tavares 
Uspešna otvoritev druge četrtine prvenstva. V uvodnih devetih krogih smo zbrali 17 točk, novo poglavje pa smo začeli z zmago v Kopru. Za pomembne tri točke in povečanje niza zaporednih zmag na šest!
 
Ekipa je v dobrem razpoloženju odpotovala v Koper. Erik Janža: “Nimamo se česa bati, nanizali smo pet zmag in komaj že čakamo naslednjo preizkušnjo. S posestjo, vztrajnostjo in potrpežljivostjo bomo iskali pot do zadetka, nove zmage."
Trenerjev napovednik naslednjega gostovanja: v sredo smo na Bonifiki 
“Zmage prinašajo odlično razpoloženje, tudi glede poškodb je stanje spodbudno. Novaković je okreval in se vrnil, opravil je že tri treninge, tako da zdaj manjkata še Hotić in Rajčević. Ostali so nared za nastop.”

 

rezultat: 1-10 od 5921
1 2 3 4 5 6 7 ... 591 592 593


11.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
25
Maribor
21
Domžale
20
Gorica
16
Luka Koper
16
Celje
16
Rudar
12
Krško
12
Aluminij
9
Radomlje
4