ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 5800
1 2 3 4 5 6 7 ... 578 579 580


Zadnji napovednik pred dvobojem v Aberdeenu (četrtek, 20:45) 
Marwan Kabha: “Vsakič, ko je Maribor igral proti škotski ekipi, je to pomenilo uspešno sezono za klub. Naj bo tako tudi tokrat. Prišli smo samozavestni in z željo po zmagi, naš cilj je napredovanje."
Prispeli v Aberdeen: po dveh urah in 20. minutah leta z mariborskega letališča 
Marko Šuler: “Težka, moška tekma bo. Nasprotniki so drugačni, kot smo jih bili vajeni doslej. Bistvenih sprememb v njihovem načinu igre ne gre pričakovati. Igrajo tipičen otoški nogomet, z veliko dvoboji, visokimi podajami in v obrambi bo veliko dela.”
 
Sreda, 12:15. Z mariborskega letališča v Aberdeen, na prvo tekmo 3. kroga kvalifikacij za UEFA Europa League. Dvoboj s škotskim predstavnikom na stadionu Pittodrie - kapaciteta 20.961 - bo v četrtek, ob 20:45 (po lokalnem času ob 19:45).
 
Ekipa odpotuje v Aberdeen na prvo tekmo, v Vijol'čni Bajti in prek spleta pa se po dveh dneh, ko so bili v prednosti lastniki sezonskih, začenja splošna predprodaja vstopnic za povratno tekmo v Ljudskem vrtu. Od srede, 27.7., so na voljo za vse zainteresirane.
 
Sunny Omoregie je v nedeljo dosegel prva zadetka v vijoličastem: “Zahvalil bi se soigralcem, za sodelovanje v igri in asistence. Bogu pa za to, da je na moji strani in da mi je omogočil, da sem zadel, naša ekipa pa dosegla še eno pomembno zmago.”
Viler & Pušaver po nedelji v Ljudskem vrtu in pred četrtkom v Aberdeenu 
"Glede na prejšnjo sezono je velik napredek, da zmagujemo brez dobljenega zadetka. Uspelo nam je že dvakrat zapored in korakamo naprej v pravo smer. Evropski uspeh nam je dal krila, dober start v prvenstvo pa dodatno utrdil ozračje."
 
Tokrat je dobro predstavo ekipe z goloma potrdil Sunny Omoregie. Trenerjevo mnenje o dvakratnem strelcu: “Zavzeto dela, je pozitivna oseba. Čakal je na svojo priložnost in jo dočakal. Bil je tam, kjer mora biti."
 
Za vse zainteresirane: vstopnice za ogled prve tekme 3. kroga kvalifikacije za UEFA Europa League si je treba priskrbeti pred potjo, v prodaji so v Vijol’čni Bajti. Cena: 25 EUR. Tekma v Aberdeenu bo v četrtek, 28.7., ob 20:45 po našem času.
 
Najprej za kupce sezonskih vstopnic, od srede za vse navijače. Tekma v Ljudskem vrtu bo 4.8., ob 20:15.
Odlična popotnica na Škotsko: dvakratni strelec Sunny Omoregie 
Uspešen preskok z evropskega na domače ligaško tekmovanje. Nedeljski večer je minil v znamenju številnih všečnih akcij in pozitivne vijol'čne energije na tribunah. In zdaj - v Aberdeen...

 

rezultat: 1-10 od 5800
1 2 3 4 5 6 7 ... 578 579 580


2.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
6
Olimpija
6
Domžale
4
Gorica
3
Celje
3
Luka Koper
3
Krško
2
Rudar
1
Aluminij
0
Radomlje
0