ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 5280
1 2 3 4 5 6 7 ... 526 527 528


Strelci Agim Ibraimi 2x, Jean-Philippe Mendy in Dare Vršič 
Krog št. 3, druga domača tekma. Tekma, ki jo je zaznamovalo praznovanje 26. obletnice naše navijaške skupine. Z dodatno energijo z južne tribune do novih točk ob številnih atraktivnih akcijah.
 
Ob Violah imamo danes še enega slavljenca v Ljudskem vrtu: Damjan Bohar je naslednji nogometaš, ki je odigral 100 tekem za NK Maribor. Do mejnika je prišel že v začetku tretje sezone, naš član je od junija 2013.
NK Maribor – NK Krško, Ljudski vrt, 18:30 
Dvoboj bo v znamenju 26. obletnice Viol: naša navijaška skupina pripravlja poseben program. Vijol’čna pozitivna energija se čuti po mestu, mostovi so opremljeni s sporočili, vabili na tekmo, zbor pred tekmo in skupen prihod do stadiona.
 
Sobota, 18:30. NK Maribor - NK Krško. Posebna energija bo prihajala z južne tribune. Obletnica navijaške skupine Viole Maribor pomeni trenutek, ko si prevrtimo dogodke iz leta 1989. In pridemo...
 
Prišel in se hitro znašel. Redno igra, se v Ljudskem vrtu in mestu nasploh prijetno počuti. Marwan Kabha je v Mariboru sedaj dva meseca. Primeren čas, da smo ga izprašali o tem, kako doživlja prvo igranje v tujini.
 
Aleksander Rajčević operiran, žal neprijeten scenarij s poškodbo križne vezi: jesenski del sezone je zanj končan.
 
Priložnost za tekmovalne minute. Razen tistih s seznama poškodovanih (Tavares, Ibraimi, Rajčević, Stojanović, Arghus, Ndiaye) so danes igralci v Rogozi opravili tekmovalni test pred nadaljevanjem prvenstva.
 
Pred sobotno prvenstveno še pripravljalna tekma. Sredino popoldne bo po dveh torkovih treningih namenjeno ohranjanju tekmovalnih občutkov, a bo preizkušnja zaradi organizacijskih pravil zaprtega tipa.
 
Po dveh prostih dnevih začetek novega delovnega cikla v Ljudskem vrtu. Preverili smo zdravstveno stanje v ekipi, tukaj so najaktualnejše informacije o okrevanju in vračanju poškodovanih.
 
Sezono bomo nadaljevali brez evropskih izzivov, a nas je vedno ločevala od drugih strast do svojega kluba. In smo prihajali gledat tekme našega Maribora, ne zaradi nasprotnikov. Zdaj so trenutki za najzvestejše.

 

rezultat: 1-10 od 5280
1 2 3 4 5 6 7 ... 526 527 528


3.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
7
Krško
6
Olimpija
4
Krka
4
Domžale
3
Gorica
3
Zavrč
2
Celje
1
Luka Koper
0
Rudar
0