ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 5325
1 2 3 4 5 6 7 ... 531 532 533


Pregled petkovih nastopov naših mladih reprezentantov 
Dino Hotić strelec ob zmagi Slovenije proti Litvi s 3:0, igral je vso tekmo. Marko Janković je ostal na igrišču vseh 90 minut ob porazu črnogorske selekcije v Moldaviji (0:1). Gregor Bajde in Aljaž Cotman pa v Celju proti Litvi nista dobila priložnosti.
Z novim trenerjem o privajanju na vijol'čni svet in prioritetah pri delu z ekipo 
“Želim prebuditi ekipo in delati na agresivnosti, ki bo pripeljala do povečanja samozavesti. Kakovost ni vprašljiva, zadnje predstave so bile posledica mentalnega stanja."
 
Včeraj v trgovskem središču, danes na stadionu. In znova z množično udeležbo. Odzivnost na projekte v vijoličastem nikdar ni vprašljiva, nič drugače ni bilo niti ob izvedbi krvodajalske akcije, ki postaja že tradicionalna.
 
Vaš dom je vijol'čni dom: dobrodošli v Vijol'čni Bajti, Mercator center Tabor II. Naj bo to za vse Vas in nas – najlepša trgovina v mestu!
Torek, od 15.00: otvoritev Vijol’čne Bajte v Mercator centru Tabor II 
Ob ponudbi vseh artiklov, med katerimi vsak lahko najde kaj zase ali za izvirno darilo, je pripravljena še ena novost. Odpiramo tudi frizerski salon NK Maribor, v katerem velja prvi dan 50-odstotni popust.
 
20-letni zvezni igralec bo do konca sezone igral v statusu posojenega nogometaša Olympiacosa. Naši ekipi se bo Janković pridružil po reprezentančnem premoru, saj je te dni udeleženec akcije črnogorske izbrane vrste.
 
29.8.2015. Dan za ustoličenje novega trenerja. Krunoslav Jurčić je ekipo med dvobojem s Krko spremljal s tribune, po tekmi pa ob predstavitvi v Ljudskem vrtu spregovoril o svoji vijol’čni viziji.
 
Krog št. 2 za našo mlado ekipo v tretjeligaški konkurenci. NK Maribor B je na gostovanju v Dravogradu zmagal s 5:0 (3:0). Strelci Sirk in Šauperl po 2x ter Hajrić.
Strelca Jean-Philippe Mendy in Agim Ibraimi 
Osma v letošnjem prvenstvu in zadnja pred dvotedenskim reprezentančnim premorom. Sobotna tekma v Ljudskem vrtu je pomenila zaključek enega poglavja, hkrati pa začetek novega. Na reprezentančni premor s točko in novim trenerjem.
 
Današnji dvoboj se je začel s svečanostjo: imamo še enega igralca, ki je prišel do spoštljivega jubileja. “Klub 200” zdaj šteje 32 izbrancev in naslednji na uglednem seznamu z 200 ali več nastopi za NK Maribor je naš vratar.

 

rezultat: 1-10 od 5325
1 2 3 4 5 6 7 ... 531 532 533


8.krog LESTVICA
STRELCI
Gorica
21
Olimpija
19
Domžale
13
Maribor
12
Zavrč
9
Krka
9
Luka Koper
8
Krško
8
Rudar
6
Celje
2