Novice Tekmovanja Člansko moštvo Nogometna šola Klub Zgodovina Navijači Vijolčna banka
ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 4759
1 2 3 4 5 6 7 ... 474 475 476


Dare Vršič in Agim Ibraimi o dveh učinkovitih potezah za tretji krog 
Kako pa je potekalo dogovarjanje pri prostem strelu za 1:0? Agim Ibraimi: »Videl sem, da je vratar postavljen preveč na levo stran in sem rekel Daretu, naj izvaja on, saj lahko zadene preko zidu. In je fenomenalno zadel."
 
Predprodaja se začenja v petek, 25.7, ob 9. uri. Na ločenih prodajnih mestih. Za kupce sezonskih vstopnic NK Maribor v Ljudskem vrtu, na blagajni A, na južni ploščadi stadiona. Za vse preostale kupce pa v Vijol'čni Bajti ali v Hiši vstopnic v Europarku.
Trenerjev komentar po potrditvi nadaljevanja evropske zgodbe 
"Naša zmaga je zaslužena, bili smo boljši skozi celotno tekmo. Gostje nas niso z ničemer presenetili. Maccabi? O naslednjem nasprotniku še ne razmišljamo, njihovo razčlenjevanje sledi v prihajajočih dneh. Najprej so v soboto na vrsti Radomlje.«
 
UEFA Champions League, povratna tekma drugega kroga kvalifikacij. Odločilni dvoboj med prvakoma Slovenije in Bosne in Hercegovine po naših željah. Dare Vršič in Agim Ibraimi za navdušenje v Ljudskem vrtu in 3. krog: v sredo proti Maccabiju!
Sreda, 23. 7. Ob 20. uri. Dan evropske premiere v Ljudskem vrtu 
Če želimo uživati v toplem, dolgem evropskem nogometnem poletju, moramo poskrbeti za izjemno ozračje v dvoboju s prvakom Bosne in Hercegovine. Vsi glasni, vsi vijol'čni!
 
Zaradi povečanih varnostnih zahtev svetujemo vsem navijačem, naj pridejo do Ljudskega vrta hitreje kot ponavadi, da se izognejo gnečam pri vhodih, pri katerih se bodo ob personalizaciji preverjali podatki na vstopnicah in osebni dokumenti.
Sreda, 20.00: se vidimo v Ljudskem vrtu 
Na kakšen način v tekmo: previdno ali takoj “na juriš”? Trener pravi: “Strategijo bomo določili do tekme, zamisli so pripravljene. Da bi šli na igrišče zaletavo, naivno, ne pride v poštev. Vemo, kako priti do želenega razpleta."
 
Odločilni gol je zabil Luka Zahović v 74. minuti. Nogometaši iz Beograda so prispeli v Maribor na priprave pred potjo v Avstrijo, kjer jih v četrtek čaka povratni dvoboj drugega kroga kvalifikacij za Ligo Europa z moštvom Grödiga.
 
Mož odločitve je v sobotnem dvoboju postal Mitja Viler, z golom v 71. minuti po spretni asistenci Dareta Vršiča: »Mislim, da je v tej akciji pet naših igralcev teklo proti golu, Dare se je odločil zame in razpletlo se je uspešno.«
Pogovor s trenerjem po uspešnem začetku prvenstva 
"Veseli, da smo garali vseh 90 minut, prevladovali in si priigrali veliko priložnosti. Spodbudno je tudi spoznanje, da smo v fazi obrambe delovali zelo zanesljivo. Razen prekinitev in ene priložnosti Rudar ni imel obetavnejših situacij."

 

rezultat: 1-10 od 4759
1 2 3 4 5 6 7 ... 474 475 476


1.krog
Olimpija
3
Luka Koper
3
Domžale
3
Maribor
3
Zavrč
3
Radomlje
0
Celje
0
Gorica
0
Rudar
0
Krka
0