ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 5229
1 2 3 4 5 6 7 ... 521 522 523


Za drugo zaporedno zmago v dveh dneh Volaš 3x in Hotić 
Po dvoboju s Slovaki še druga zaporedna zmaga v dveh dneh. Tokrat smo se spoznali s srbskim nogometom, igrali pa smo s precej kombinirano zasedbo, v kateri so priložnost dobili nekateri mlajši upi.
 
Novi član vijoličastih je postal 24-letni italijanski branilec Abel Gigli. Z državnimi prvaki je podpisal 2-letno pogodbo, izbral je dres s številko 13.
 
Zmaga nad slovaškim prvoligašem za dvig samozavesti: strelca med pripravljalno preizkušnjo v Bakovcih Marcos Tavares in Jean-Philippe Mendy.
 
Izžrebanega nagrajenca z izpolnjeno glasovnico bomo obdarili z vstopnicami za prvo domačo evropsko tekmo našega moštva v novi sezoni proti Astani. Ker izbiramo med trinajstimi goli, bo imel zmagovalec nagradne igre rezerviranih 13 sedežev.
 
Pri naših sosedih so pripravili pravi nogometni praznik, saj je bila osrednja tribuna v Gralli polna že dobro uro pred pričetkom obračuna. Pred 1950 gledalci so slavili tekmeci iz Gradca, naša strelca sta bila Šuler in Mendy.
 
Ekipa je začela priprave na novo sezono, pripravljajo pa se tudi navijači. Stopnjuje se prodaja sezonskih vstopnic 2015/16, ki v Vijol'čni Bajti dobivajo nove lastnike. Po dostopnih cenah in s številnimi dodatnimi ugodnostmi!
Aleš Mertelj po premoru zaradi reprezentančnih aktivnosti znova z ekipo 
»Nedvomno je šlo za zahtevnega nasprotnika. Še posebej v tem delu priprav, ko so noge težke. A utrujenost se bo pojavila tudi med prvenstvom. Na to moramo biti pripravljeni,« je strnil vtise po tekmi proti Astri.
 
Po uvajalnem dvoboju v Gornji Radgoni je sredino popoldne namenjeno zahtevnejši preizkušnji, na nivoju tistih v evropskih pokalnih tekmovanjih. Nasprotnik je romunski predstavnik Astra, v prejšnji sezoni četrtouvrščeno moštvo tamkajšnjega prvenstva.
Marcos Tavares po prevzemu trofeje za najboljšega strelca minule sezone 
“Brez soigralcev mi ne bi uspelo, skupaj preprečujemo zadetke tekmecem in skupaj jih dosegamo. Vsak dan treniramo, se odrekamo, da pridemo do trofej. Znano je, da napadalci živimo za gole. Naj bo tako učinkovita in uspešna tudi nova sezona.”
Določen tudi razpored nove sezone ligaškega tekmovanja 
Boj za 14. naslov prvaka začenjamo s tekmo na domačem igrišču. Med dvobojema z Astano se bomo v Ljudskem vrtu pomerili z moštvom Zavrča, termin prvega kroga je 17. – 19.7. Prvi večni derbi je predviden 15.8. v Mariboru.

 

rezultat: 1-10 od 5229
1 2 3 4 5 6 7 ... 521 522 523


36.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
79
Celje
70
Domžale
68
Olimpija
61
Zavrč
49
Rudar
46
Krka
40
Luka Koper
40
Gorica
37
Radomlje
16