ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 5083
1 2 3 4 5 6 7 ... 507 508 509


Marcos Tavares o Vijol'čnem bojevniku, spomladanski premieri in derbiju 
"Zahvaljujem se vsem navijačem, ki so glasovali zame. Tukaj in v Braziliji, kjer je glasovala celotna družina. Ponosen sem, da so mi naši navijači namenili dovolj glasov za zmago in s tem novo priznanje."
 
Po 2. aprilu 2014 spet potujemo v Ljubljano. Nazadnje smo v Stožicah proslavili uvrstitev v finale pokalnega tekmovanja, tokrat želimo narediti nov korak v boju za vrh prvenstvene lestvice. Derbi bo v sredo, ob 20:05.
Dalibor Volaš: Recept za uspeh v vijoličastem je preprost 
"Trdo delo se je obrestovalo, naša igra je potrditev dvomesečnega dela na pripravah v Moravskih Toplicah, v Turčiji in v Ljudskem vrtu, kjer smo trenirali dvakrat na dan ter ustvarjali bazo za uspešno pomlad.«
 
Ante Šimundža po nestrpno pričakovani spomladanski premieri in petih zadetkih v novogoriški mreži: “Imeli smo dovolj pozitivnih obdobij v igri in z izboljšanjem nekaterih zadev v drugem polčasu prišli do zaslužene zmage."
Hat-trick Daliborja Volaša, strelca tudi Luka Zahović in Marcos Tavares 
Ljudski vrt je odprl vrata in v prvi tekmi v letu 2015 takoj revija golov. V spomladanski del sezone smo vstopili z učinkovito predstavo, ki je imenitna napoved boja za naslov prvaka.
 
Pred otvoritvijo sezone - trenutek svečanosti! Izvedeli smo, kdo je Vijol’čni bojevnik za leto 2014 po izboru navijačev. Glasovanje je izzvalo veliko zanimanje, odločitev je bila najtesnejša doslej.
Športni direktor pred sobotno premiero in začetkom serije novih izzivov 
"V vseh klubih so se marsikaj naučili in naredili korak naprej. Želeli smo si, da bi bili klubi bolj konkurenčni, zdaj so in na nas je, da pokažemo vse izkušnje iz Lige prvakov ter treh tekmovalnih sezon v Ligi Europa."
Pred sobotno otvoritvijo spomladanskega dela sezone 
Ante Šimundža: "V vsaki tekmi bomo šli po zmago, med pripravami smo opravili veliko delo. Veliko pomeni spoznanje, da na treningih vidim ambiciozno, motivirano ekipo, ki se želi dokazati."
Glasovanje do 27., proglasitev zmagovalca 28. februarja 
Med zdajšnjimi člani NK Maribor, ki so vsaj na 15. uradnih tekmah v letu 2014 branili barve našega kluba, boste navijači v prihodnjih dneh izbrali tistega, ki si z odnosom do dresa, navijačev in kluba nasploh, zasluži naziv Vijol'čnega bojevnika 2014.
 
Odštevamo dneve do začetka sezone s članskim moštvom. V zadnjem februarskem tednu pa ima nov projekt tudi NK Maribor B. Naša mlada ekipa je v ponedeljkovem jutru odpotovala na štiridnevne priprave v Moravske Toplice

 

rezultat: 1-10 od 5083
1 2 3 4 5 6 7 ... 507 508 509


22.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
44
Domžale
44
Celje
40
Olimpija
35
Zavrč
29
Rudar
26
Luka Koper
25
Gorica
18
Krka
15
Radomlje
8