ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 5192
1 2 3 4 5 6 7 ... 518 519 520


Vse o sobotni proslavi naslova v Ljudskem vrtu 
Vstopnice in posebni "all inclusive paketi" v prodaji v Vijol’čni Bajti, od ponedeljka, 25.5.! Z izkupičkom od vstopnine omogočamo počitnice ob morju otrokom iz socialno ogroženih družin, ki si jih, žal, ne morejo privoščiti.
Tudi po doseženem cilju ekipa zavzeto opravlja preostale obveznosti 
Trenerjev komentar 35. kroga: "Lahko bi dosegli še kakšen zadetek, dvakrat nam je to preprečila prečka. Toda skupna ocena je pozitivna. Čeprav je lovorika že osvojena, veseli, da je odnos ostal na pravi ravni."
V dvoboju vodilnih premagali Dravo na Ptuju z 1:0, strelec Anel Hajrić 
Zbiranje naslovov nima meja: postali smo prvaki tudi v tretjeligaški konkurenci! V prvi sezoni tekmovanja med člani je NK Maribor B končal prvenstvo na prvem mestu, dva kroga pred koncem znaša prednost nedosegljivih devet točk.
 
Tudi kot potrjeni prvaki ne popuščamo: za zmago v Novem mestu je dvakrat zadel Sintayehu Sallalich, 1x Jean-Philippe Mendy. In zdaj: sobotna proslava naslova s podelitvijo pokala v Ljudskem vrtu.
Ante Šimundža zavrnil ponudbo iz Splita, v soboto v Novo mesto 
"Razmišljam le o zadnjih dveh tekmah v letošnjem prvenstvu in pripravah na novo sezono, ko bomo želeli biti še hitrejši, močnejši. Želje so eno, realnost je pa drugo. V nobenem trenutku nisem razmišljal o tem, da bi zapustil mesto trenerja Maribora."
 
Zmaga tudi v Slovenski Bistrici: za 4:0 so ob avtogolu Finžgarja zadeli Vujčić, Vuklišević in Ploj. Tri kroge pred koncem prvenstva ostajajo edini zasledovalci nogometaši Drave in zdaj sledi gostovanje na Ptuju. V soboto, 23.5., ob 17.30.
Besedo imajo prvaki, nekaj vtisov iz slačilnice 
"Med naslovi ni razlike, vsak ima velik pomen, vsako slavje je sladko. Tudi ta naslov je povsem zaslužen, vedeli pa smo, da bo težko priti do cilja. Liga prvakov je prinesla veliko čudovitih zadev, a tudi svojevrstno breme."
 
Prvaki, trinajstič! In petič zapored. Če smo imeli po dogodkih v prejšnjem vikendu eno roko že na pokalu, se nocoj lahko začne graviranje napisa. NK Maribor, prvak Slovenije! Trenutek, ki se ga ne moremo naveličati. In se ga ne bomo….
Šampionski strateg po zadnjem koraku do uresničitve cilja 
"Ekipa se je žrtvovala in dokazala, da tudi ob spoznanju, da je odigrala v dosedanjem delu sezone deset ali petnajst tekem več od nasprotnikov na domačem prizorišču, ima še vedno dovolj energije za igro na želeni ravni v odločilnih dvobojih."
 
Odštevanje do naslova prvaka... Z morebitnim slavjem že pred tekmo se ob razpletu v Ljubljani ni izšlo, odločamo sami na igrišču. Boj za zadnji korak do trinajstega naslova prvaka in petega zaporednega začenjamo ob 20:05.

 

rezultat: 1-10 od 5192
1 2 3 4 5 6 7 ... 518 519 520


35.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
78
Celje
67
Domžale
62
Olimpija
58
Zavrč
49
Rudar
43
Luka Koper
39
Krka
37
Gorica
31
Radomlje
16