ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6481
1 2 3 4 5 6 7 ... 647 648 649


V soboto, ob 20:20, krog št. 6 državnega prvenstva, Maribor vs Krško 
Ne več in ne še Hapoel, na dnevnem redu je zdaj Krško. Čeprav bo težko odmisliti play-off Lige prvakov, se vmes nadaljuje domače ligaško tekmovanje. Med dvema tekmama z izraelskimi prvaki bomo namenili ekipi spodbudo v Ljudskem vrtu.
Trenerjev komentar izraelske misije 
"Lahko igramo s Hapoelom, preživeli smo gostovanje ob veliki podpori domačih navijačev tekmecem. Možnosti imamo in to je po tem dvoboju najbolj pomembno. Na domačem igrišču lahko prikažemo odlično igro in premagamo nasprotnika."
 
Prva tekma play-offa, pred 15700 gledalci na vročem gostovanju v Izraelu. Strelec Marcos Tavares. Odločitev v torek, 22.8., v Ljudskem vrtu. Z začetkom ob 20:45.
Hapoel Beer-Sheva FC - NK Maribor, sreda, 20:45 
Zadnji napovednik je kapetanov: "Na tekmi bo seveda težko, saj oni igrajo doma in imajo svoje navijače, a mi smo že igrali velike tekme ob glasnih navijačih ter jih preživeli in - napredovali."
Dvoboj na stadionu Turner v sredo ob 20:45, sodnik Jonas Eriksson (Švedska) 
Tokrat dileme o tem, ali bo tekma v televizijskem prenosu, ni bilo. Začetni sodniški žvižg ob 20:45 po našem (po lokalnem času ob 21:45), studijski del s prispevki tudi iz Izraela pa se bo začel že 45 minut prej.
Trener na novinarski konferenci o zadnjih aktualnostih 
"Verjamemo, da so sanje uresničljive. Imamo kvaliteto, zelo dober trenutek, moštveno in posamično. Veliko igralcev je v pravi formi, za nami je serija dobrih rezultatov in lahko smo optimisti."
Gostovanje, na katerem se je mogoče počutiti tudi domače: Marwan Kabha 
"Seveda bo to zame drugačen občutek, da bom igral v meni dobro znanem okolju, a sem tokrat prišel sem po uspeh mojega kluba. Po Ligo prvakov."
Športni direktor o specifičnosti dvoboja z izraelskimi prvaki za Ligo prvakov 
“Četrti krog Lige prvakov ima svoje zakonitosti. Kvalifikacije so zahtevne, ekipe izenačene, a smo tega vajeni. Pripravljeni smo na vse, kar nas čaka in storili bomo vse, da bi se razpletlo po željah.”
Mitja Viler o vijol’čnem utripu v pričakovanju play-offa 
Po skoraj triurnem letu od Maribora do Tel Aviva še ura in 20 minut na avtobusu, toda najbolj pomembno je, da smo prispeli v Beer Shevo brez zapletov. Prvi cilj smo dosegli, zdaj pa je vse odprto, pravi udeleženec vseh dosedanjih tekem v letošnji sezoni.
 
Projekt play-off se začenja s ponedeljkovim jutranjim poletom z mariborskega letališča. Tokrat zaradi dolžine poti in privajanje na razmere v Izraelu dva dni pred tekmo. V Tel Aviv ob 8:05, nato z avtobusom v Beer Shevo.

 

rezultat: 1-10 od 6481
1 2 3 4 5 6 7 ... 647 648 649


5.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
13
Maribor
13
Domžale
8
Krško
8
Rudar
6
Celje
5
Triglav
4
Gorica
4
Aluminij
4
Ankaran Hrvatini
2