ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6374
1 2 3 4 5 6 7 ... 636 637 638


Pripravljalna tekma v Limbušu: strelca Zahović in Šuler 
Na seznamu poškodovanih ostajata Jean-Claude Billong in Denis Šme, Damjan Bohar je po vmesnem premoru začel s treningi, vendar še ni nared za igranje, na testu št. 5 pa je bil v primerjavi s tekmo proti Vardarju znova zraven Luka Zahović.
 
Nadaljujemo s tekmovalnim delom pripravljalnega obdobja, danes test št. 5. Naslednji nasprotnik je Dinamo iz Bukarešte, v prejšnji sezoni tretjeuvrščena ekipa romunskega prvenstva.
Jasmin Mešanović o prvih vtisih v vijoličastem 
"Odločitev o prestopu v Maribor je bila odlična. Komaj čakam, da se začnejo tekme in da začutim ozračje Ljudskega vrta. Obljubljam, da bom na vsaki tekmi dal svoj maksimum."
 
Znana sta termina tekem 2. kroga kvalifikacij za Ligo prvakov. Gostovanje v Mostarju bo v sredo, 12. julija. Z začetkom ob 19. uri. Povratni dvoboj NK Maribor - Zrinjski pa bo v Ljudskem vrtu v sredo, 19.7., ob 20:15.
 
Začetek novega tedna v polnem obsegu. Ekipa se je po vrnitvi iz Moravskih Toplic ponovno zbrala na treningu v Ljudskem vrtu, po načrtu pa potekajo tudi ostale klubske aktivnosti v pričakovanju otvoritve sezone.
Blaž Vrhovec o dosedanjem delu na pripravah 
"Lahko smo zadovoljni, obrisi igre, ki si jo želimo, so že opazni. Smo na dobri poti in zdaj moramo le nadaljevati v tem ritmu, da pridemo čim prej do tistega top nivoja, kar potrebujemo za začetek kvalifikacij."
S trenerjem po pripravah v Moravskih Toplicah o trenutnem stanju 
"Fantje so se ustrezno odzvali, tudi na način treninga, ki je nekoliko spremenjen. Cilj nam je bil, da bi na tekmah delovali usklajeno, kar nam uspeva. Pridobili smo tudi na samozavesti in podoba je res dobra."
 
Pred vrnitvijo domov še ena uspešna predstava proti makedonskemu prvaku, ostajamo na dobri poti. Naslednja preizkušnja v sredo proti Dinamu iz Bukarešte.
Ob koncu tega dela priprav še ena zmaga, strelec znova Jasmin Mešanović 
Dopoldne zadnji trening, popoldne še zadnja tekma v tem delu priprav. Ob zaključku aktivnosti med bivanjem v Moravskih Toplicah postaja v Gornji Radgoni za preizkušnjo z makedonskim prvakom.
 
Tri so za nami, v celotnem sporedu preostanejo še štiri. Po zmagi proti Uralu se niz pripravljalnih tekem nadaljuje v soboto, ko se bomo v Gornji Radgoni pomerili z Vardarjem.

 

rezultat: 1-10 od 6374
1 2 3 4 5 6 7 ... 636 637 638


36.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
73
Olimpija
60
Gorica
60
Domžale
56
Celje
55
Luka Koper
50
Rudar
41
Krško
39
Aluminij
38
Radomlje
13