ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 4939
1 2 3 4 5 6 7 ... 492 493 494


 
Brez državnega prvenstva ni Lige prvakov, naslednji obračun bo za nas najpomembnejši. Linica za prodajo vstopnic v Vijol'čni Bajti bo odprta tudi v petek, med 9:00 in 15:30. Od 15.30 pa bodo vstopnice na voljo pri blagajnah na stadionu.
Amir Dervišević in Žiga Živko po pokalni nalogi in pred dvobojem z Domžalami 
Ekipa B ima naslednjo tekmo v nedeljo ob 14. uri. V športnem parku na Taboru bo na sporedu dvoboj z Dravo, dvoboj vodilnih v tretji ligi. Dogodek št. 1 v tem tednu pa nas čaka v petek. Ob petih. V Ljudskem vrtu.
Namen v torkovem pokalnem dvoboju je uspel 
»Uvrstili smo se v četrtfinale in namenili priložnost tudi nekaterim mlajšim igralcem. Živko je odigral vseh 90 minut, Dodlek je vstopil. Prišli pa smo tudi do situacije, da je Sallalich dobil polno minutažo, skoraj ves čas je bil na igrišču tudi Biton."
 
Prva pokalna preizkušnja v letošnji sezoni, s tekmovanjem smo začeli v 2. krogu. Potrditev vozovnice v četrtfinale pokala z zmago v Ljudskem vrtu, strelec je bil Luka Zahović v 25. minuti, asistent Sintayehu Sallalich.
Jasmin Handanović po uspešni sobotni in pred tremi zaporednimi tekmami v LV 
"Bil je zanimiv, negotov dvoboj, ki pa ga je odločila naša kvaliteta. Zdaj nas najprej zanima le pokalna preizkušnja. Želimo odločiti vprašanje četrtfinalista pokala, potem se bomo posvetili naslednjim nalogam.«
Boj za pokalni četrtfinale: NK Maribor - Kalcer Radomlje (ob 20. uri) 
Ob začetku šolskih počitnic smo pripravili darilo: odpiramo vrata Ljudskega vrta za vse zainteresirane, vstop na prvo tekmo v novem tekmovalnem tednu bo prost. Vsak, ki si želi ogledati boj za pokalni četrtfinale, bo moral le prevzeti prosto vstopnico.
Saša Gajser o pripravi in izvedbi tekme ob trenerjevi kazni 
»Za trenerja in zame kot pomočnika je bil v tej tekmi najpomembnejši odziv fantov. Tudi kazen ni vplivala na izvedbo. Nadzorovali smo dogodke na igrišču, vse je bilo na ustrezni ravni, takšne zmage pa so izjemnega pomena."
 
Serija se nadaljuje: za novo zmago v tretjeligaški konkurenci je zadel Alen Ploj. V naslednjem krogu naši upi v športnem parku na Taboru gostijo moštvo Drave, tekma bo v nedeljo, 2.11., ob 14.00.
 
Z bele za tri točke: strelec za zmago v 15. krogu Marcos Tavares v 70. minuti.
Naš napadalec med kandidati za naj mladega nogometaša Evrope do 21 let 
Dovolj je omeniti, da je bil lanski zmagovalec Pogba, pred njim pa so trofejo že dobili Messi, Rooney, Aguero, Fabregas, Balotelli, Gotze in kot prvi leta 2003 Van der Vaart. Pri izboru lahko sodelujemo tudi z našimi glasovi.

 

rezultat: 1-10 od 4939
1 2 3 4 5 6 7 ... 492 493 494






15.krog LESTVICA
STRELCI
Domžale
35
Olimpija
29
Maribor
29
Celje
27
Zavrč
26
Luka Koper
19
Rudar
16
Gorica
12
Krka
9
Radomlje
5