ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6790
1 2 3 4 5 6 7 ... 677 678 679


Dare Vršič po pripravah brez poškodb dodaten adut za spomladanski del 
"V prejšnjih letih sem imel nekaj težav s poškodbami, ki so me vrgle s tira. Vse treninge sem opravil brez zapletov. Vmes se je v najtežjem delu poznala utrujenost, zdaj sem po osvežitvi v dobrem stanju in komaj čakam, da se začne zares.”
 
Nasprotnik na zadnjem testu bo avstrijski tretjeligaš SV Allerheiligen. Kot je napovedal trener po sobotni generalki, bodo priložnost dobili igralci, ki niso ali so manj igrali proti Celju.
 
Med vsemi zdajšnjimi člani NK Maribor, ki so lani vsaj na petnajstih uradnih tekmah branili barve našega kluba, bomo izbrali Vijol'čnega bojevnika za leto 2017. Oddan glas omogoča tudi sodelovanje v nagradni igri.
Trenerjev opis testa proti Celjanom 
"Bili smo razigrani v napadu, čvrsti v obrambi in tekaško dobri. V napadu smo imeli zelo dobro sodelovanje. Poleg teh štirih zadetkov smo imeli še nekaj priložnosti in fantje so pokazali res dober nogomet."
 
Med piljenjem forme do začetka spomladanskega dela je predvidenih 11 tekem. Po uvodnih štirih v domačem okolju smo v nadaljevanju tekmovalnega programa v Turčiji opravili pet preizkušenj.
Strelca med učinkovito generalko Luka Zahović 3x in Martin Milec 
En teden pred začetkom spomladanskega dela prvenstva preizkušnja trenutne pripravljenosti. Vseh igralcev še nismo mogli, saj so manjkali poškodovani Viler, Šuler, Mešanović in Kramarič.
 
V sobotnem dvoboju s Celjem (začetek ob 17:00) še ne bomo videli vseh kandidatov za spomladanski del, bo pa dobrodošla preizkušnja po vrnitvi iz Turčije in ob ponovnem prilagajanju na domače razmere.
 
Predstavitev ekipe po udarnem delu priprav, po petih preizkušnjah ob turški obali in v pričakovanju začetka spomladanskega dela prvenstva. Za sobotni dvoboj s Celjem (ob 17:00) bo odprta tribuna vzhod, vstop bo prost.
 
Dejan Vokić je po treh letih zapustil naše vrste in bo kariero nadaljeval pri Triglavu. 21-letni vezist je za naše člansko moštvo odigral 4 tekme, vmes nastopal za NK Maribor B in se skušal uveljaviti na posojah v Krškem ter Veržeju.
Dino Hotić v pričakovanju začetka spomladanskega dela prvenstva 
"Vsi smo osredotočeni in komaj čakamo, da se začne zares. Priprave so dolge, za nami je veliko dela in bomo tudi te zadnje dneve oddelali na najboljši način. Smo v dobrem stanju, tudi sam se zelo dobro počutim.”

 

rezultat: 1-10 od 6790
1 2 3 4 5 6 7 ... 677 678 679


18.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
43
Olimpija
40
Domžale
31
Rudar
29
Celje
24
Gorica
23
Krško
19
Aluminij
16
Triglav
14
Ankaran Hrvatini
8