ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 5977
1 2 3 4 5 6 7 ... 596 597 598


 
V desetem krogu tekmovanja v severni skupini 3. lige Brunšvik - NK Maribor B 0:4. Nadaljevanje pohoda proti drugi ligi še z eno učinkovito predstavo, strelci so bili Rajčević, Sirk, Hajrić in Lazar.
Trenerjev komentar sobotnega dvoboja z Gorico: 
“Imeli smo dinamiko v igri, si ustvarjali priložnosti, a nismo zadeli več kot enkrat. Dovolj je bil gol v začetku drugega polčasa. Smo pa zadovoljni s tem, kako se fantje odzivajo v trenutkih, ko je veliko sprintov, porabe energije."
 
Danes dvojni program na igrišču z umetno travo v Ljudskem vrtu: U-17 proti Šampionu ob 13:00, U-19 ob 15:00. NK Maribor B pa v nedeljskem popoldnevu gostuje v Brunšviku, tekma se bo začela ob 15. uri.
Strelec za novo poglavje vijol'čne zmagovite serije Marko Šuler v 48. minuti 
Vrnitev v Ljudski vrt po treh tednih z novo zmago. Krog št. 14, prva prvenstvena tekma po derbiju. Zaradi poškodb sta manjkala Pihler in Bohar, nepričakovano pa smo pred začetkom na ogrevanju ostali še brez Vršiča.
 
Na kvalifikcijskem turnirju v Kidričevem so naši upi dvakrat zmagali in enkrat igrali neodločeno ter se brez dobljenega zadetka uvrstili na zaključni del tekmovanja, ki bo aprila 2017 v Nacionalnem nogometnem centru Brdo.
 
Po Gorici – Gorica. Po pokalnem boju z istim nasprotnikom za prvenstvene točke. Kako bomo nadaljevali trilogijo? “Z največjo mero odločnosti, cilji so znani," je trenerjev napovednik 14. kroga.
Intervju: DARE VRŠIČ 
Letošnja vijol’čna zgodba je zgodba o kombinaciji mladosti in izkušenj. Dobra zmes, z natančno odmerjeno količino vseh potrebnih “sestavin”. Med tiste, ki dodajajo izkušnje in novo dimenzijo igri moštva, sodi Dare Vršič. Naš prvi asistent, zadolžen za kreativnost. In za udeleženca naslednjega velikega intervjuja za nkmaribor.com.
Dejan Mezga je od vrnitve v vijol’čni dom vpisal 3. nastop, 1. s polno minutažo 
“Nazadnje sem dobil 90 minut na pripravljalni tekmi. Ob delu na treningih bom skušal vsako minuto na igrišču izkoristiti za dokazovanje in da potrdim trenerju, da lahko računa tudi name.”
 
Po derbiju naslednja prvenstvena tekma v naši trdnjavi: sobota, 20:15. Maribor - Gorica. Vstopnice v predprodaji (Vijol'čna Bajta ali nkmaribor.com) do vključno petka, 21.10., po nižji ceni.
S trenerjem o pozitivnih spoznanjih pokalne tekme v Novi Gorici 
"Ko imamo hkrati na terenu več igralcev, ki ne igrajo redno, je težje vse izpeljati po željah. Toda prisotno je zadovoljstvo, kako so fantje opravili nalogo. Cilj je dosežen, obnašanje na igrišču je bilo v skladu z dogovorom."

 

rezultat: 1-10 od 5977
1 2 3 4 5 6 7 ... 596 597 598


14.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
30
Olimpija
29
Domžale
26
Celje
23
Gorica
21
Luka Koper
18
Rudar
16
Krško
14
Aluminij
13
Radomlje
4