ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 5529
1 2 3 4 5 6 7 ... 551 552 553


Trenerjeva spoznanja po dvojnem tekmovalnem programu v Beleku 
“Čeprav gre za pripravljalne tekme, želim, da se ustvarja zmagovito, šampionsko ozračje. Z vsakim dnem, vsako tekmo. In veseli me, da nam to uspeva. Ko zmagamo in ne dobimo zadetka, pa je zadovoljstvo še večje."
 
Začeli smo z dvobojem proti moštvu ZTE, med vadbo v domačem okolju odigrali še tri tekme, zdaj pa sledi dvotedenski osrednji del priprav v Turčiji. Vsi dvoboji v neposrednih spletnih prenosih.
Druga zaporedna zmaga v Beleku: strelec Tavares, asistent Ibraimi 
V kadru smo imeli 21 igralcev, Palčič in Šme nista bila predvidena za nastop zaradi poškodb, Celar je prestal virozo, manjše posledice pa je sinočnji obračun terjal pri Bajdetu in Rahmanoviću, tako da se z njima ni tvegalo.
 
Tudi tokrat bo šlo za dvoboj prvakov, saj je naslednji nasprotnik Trenčin branilec naslova na Slovaškem. Po uvodni preizkušnji na igriščih, na katerih tudi treniramo, bo današnji test na stadionu športnega centra Gloria.
Denis Šme o neprijetni izkušnji, po ravnanju nosu nazaj z masko iz mavca  
"Vse je pokalo, slišali so se neprijetni zvoki, a sem to nekako še prestal. Ko pa mi je zdravnik čistil dihalne poti, privzdignil vse še enkrat navzgor, je bilo nevzdržno. Priznam, da so mi od bolečin pritekle solze.”
Matko Obradović o tem, kako je priskočil na pomoč v vlogi igralca 
“Vedno moraš biti pripravljen pomagati ekipi. Boljše, da sem šel v igro, kot bi ostali z igralcem manj. Sicer sem potihoma upal, da mi bo trener namenil bolj ofenzivno vlogo, da zabijem kakšen gol. Toda rekel mi je, naj ostanem v obrambi."
 
Denis Šme je moral po le petnajstih minutah z igrišča z zlomljenim nosom. Takoj smo ga prepeljali v bolnišnico v Beleku, v torkovem dopoldnevu ga čaka pregled pri specialistu.
Odzivi po pestri premieri v Beleku 
Jean-Philippe Mendy: "Delimo si igralne minute, da bomo istočasno napredovali do želene pripravljenosti. Fizično smo že v boljšem stanju, to je opazno in tako bodo boljše tudi naslednje predstave."
Strelca za uvodno zmago v Beleku Tavares 2x in Mendy 
Prvi dvoboj skupaj z jutrišnjim proti Trenčinu šteje za Winter League, tekmovanje dvanajstih ekip, ki so na pripravah v Antalyi. Zmaga prinaša tri, neodločen rezultat eno točko, prireditelji pa udeležencem prištejejo po točko tudi za vsak dosežen gol.
 
Serija šestih preizkušenj v Turčiji se začenja z dvobojem prvakov, naš prvi nasprotnik bo moštvo Sarajeva. Dvoboj proti prvaku Bosne in Hercegovine se bo na igrišču športnega centra Susesi začel ob 18.00. S spletnim prenosom na nkmaribor.com.

 

rezultat: 1-10 od 5529
1 2 3 4 5 6 7 ... 551 552 553


22.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
46
Maribor
43
Domžale
38
Gorica
35
Zavrč
30
Celje
23
Luka Koper
22
Krka
22
Rudar
22
Krško
19