ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 5870
1 2 3 4 5 6 7 ... 585 586 587


 
Gostovanja v Areni Petrol so vedno vijol’čno obarvana. Vstopnice bodo za naše navijače na voljo na blagajni stadiona. Ženske in otroci do 14. leta imajo prost vstop, cena na pokriti tribuni je 5 EUR, v sektorju za organizirane navijače 3 EUR.
Tribune igrale z ekipo in nagradile trud, nepopustljivost z iskrenim aplavzom 
Trenerjev komentar: "Navijači so z ekipo in naša naloga je, da ostanemo takšni v nadaljevanju sezone. To ne bo preprosto. Toda moramo se na vsaki tekmi približati temu idealu bojevitosti in nepopustljivosti.”
 
Po junaškem boju ob izjemni energiji Ljudskega vrta le korak do Lige Europa... Pred 9000 gledalci mojstrski zadetek Marcosa Tavaresa, a so se Azerbajdžanci izvlekli v končnici.
Maribor - Qabala. Četrtek, 20:15. 
Naprošamo vse gledalce, da se prej odpravijo proti Ljudskemu vrtu in hitreje kot ponavadi zasedejo mesta na tribunah. Vrata stadiona se bodo odprla ob 18:45. Potem pa: Play off. Za Evropo do decembra.
 
Selektorjevo vabilo sta dobila Milivoje Novaković in Blaž Vrhovec, ki bosta med kandidati za nastop v Litvi. Na seznamu izbrancev v selekciji U-21 za gostovanje na Irskem pa so Denis Šme, Aleks Pihler, Gregor Bajde, Dino Hotić in Luka Zahović.
 
Novo poglavje prestopnega roka: po ureditvi vseh zadev lahko potrdimo, da imamo novega člana za nadaljevanje sezone. Znan obraz znova doma: v statusu posojenega igralca se je v Ljudski vrt vrnil Luka Zahović.
Športni direktor pred jutrišnjim spektaklom v Ljudskem vrtu 
"V ekipi je zelo dobro ozračje, s pozitivno energijo. Pričakovanja so velika, pripravljeni smo na prav poseben izziv. Z Violami je vse mogoče. Oni so tisti, ki nam dajejo dodatno moč in s to energijo s tribun, ki je vsem dobro znana, zmoremo vse."
Darko Milanič in Dare Vršič o lovu na dva gola zaostanka 
“Priprave smo dobro izpeljali in komaj čakamo, da se tekma začne. Da pokažemo veliko mero energije, napadalne igre, da stremo nasprotnika in naredimo vse, kar je v naši moči, da se uvrstimo v skupinski del.”
 
Sreda, zadnji dan predprodaje vstopnic za četrtkov spektakel v Ljudskem vrtu po nižji ceni. Tribune se polnijo. Ker verjamemo. Ker smo Maribor!
Maribor – Qabala. Ljudski vrt, četrtek, 20:15 
Glavni sodnik bo Viktor Kassai, njegova pomočnika György Ring in Vencel Toth. Vlogo četrtega sodnika bo opravljal Tamas Bognar, delegata Christian Bonett (Malta), kontrolorja sojenja pa Igor Ischenko (Ukrajina).

 

rezultat: 1-10 od 5870
1 2 3 4 5 6 7 ... 585 586 587


6.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
13
Gorica
12
Domžale
11
Luka Koper
9
Maribor
8
Krško
8
Aluminij
7
Celje
7
Rudar
7
Radomlje
2