ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6050
1 2 3 4 5 6 7 ... 603 604 605


Trenerjev komentar zadnje letošnje tekme pred domačim občinstvom 
"V prejšnjih tekmah smo uživali v zadetkih, ki smo jih hitro dosegli, tokrat pa je bil tekmec bistveno boljši od prejšnjih. Nismo uspeli povezati akcij na želen način, a so se fantje srčno borili in s svojo kvaliteto pripeljali tekmo do želenega razpleta."
 
Osrednji dvoboj zadnjega kroga pred zimskim premorom (prvenstvo se bo s spomladanskim delom nadaljevalo 25. februarja) je bil prvotno delegiran v soboto, 10.12., ob 20:15. Po poznejši spremembi pa je nov termin začetka ob 16:55.
Strelec za zmago Luka Zahović v 81. minuti 
Tudi zaključek jesenskega dela sezone na domačem igrišču po željah. Do uresničitve cilja z več težavami in elementi drame, a na slajši način. Izjemne obrambe Jasmina Handanovića, Aleš Mertelj do 300. nastopa v vijoličastem.
Za slovo od Ljudskega vrta pred zimskim premorom ob 20:15 proti Rudarju 
Marko Šuler: “Treba je zaključiti v enakem slogu, kot smo začeli to serijo. Zato se ne smemo uspavati, saj se zavedamo, da bo v primeru, če bi se malo sprostili, takšen tudi učinek na igrišču."
Erik Janža v pričakovanju sobotnega zaključka domačih tekem za 2016 
“Zagotovo si po tako uspešnem nizu bolj samozavesten, kar je opazno na igrišču. Igramo dobro, všečno za gledalce. Takoj damo nasprotniku vedeti, kdo smo in kakšni so naši nameni. Naj se v takšnem slogu tudi zaključi jesenski del."
 
Posebne akcije in različne ugodnosti ob nakupu daril iz naše ponudbe v mesecu decembru. Pripravili smo 9 paketov izbranih vijol’čnih daril, prav tako pa tudi številne posamične izdelke po znižanih cenah.
 
V soboto spet. Še 90 minut v Ljudskem vrtu. Zadnji letošnji gostje v naši trdnjavi so nogometaši Rudarja (začetek ob 20:15). Vstopnice za slovo od uspešne jeseni so v četrtek in petek na voljo po nižji ceni.
Trener tudi po prikazanem v 19. krogu brez pripomb 
"Spet smo imeli izreden začetek tekme, v igri smo bili zelo kombinatorni, v napadu učinkoviti in jasno sem zelo zadovoljen z izvedbo. Ob tem, da smo štirikrat zadeli, smo odigrali zrelo v obrambi, taktično dobro, tako da nimam pripomb ob prikazanem."
Strelci za nadaljevanje serije Tavares 2x, Zahović in Vršič 
Drugi del trilogije v Ljudskem vrtu v slogu prvega. V primerjavi s sobotno tekmo le ena sprememba: zaradi poškodbe kolena je manjkal Defendi, ki ga je v začetni enajsterici zamenjal Rajčević.
 
Vijol’čna Bajta v Barvarski ulici 3 z zadnjim novembrskim dnem zaprla vrata, v prihodnjem tednu otvoritev nove klubske trgovine na boljši, bistveno primernejši lokaciji v centru mesta.

 

rezultat: 1-10 od 6050
1 2 3 4 5 6 7 ... 603 604 605


20.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
46
Olimpija
45
Domžale
36
Celje
27
Gorica
27
Luka Koper
26
Rudar
24
Krško
21
Aluminij
15
Radomlje
8