ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7017
1 2 3 4 5 6 7 ... 700 701 702


Dervišević in Tavares za zmago, za 2. krog 
Uspešna otvoritev sezone 2018/19 v Ljudskem vrtu. V primerjavi z dvobojem v albanski prestolnici 2 spremembi v naši enajsterici: Mlakar-Tavares in Hotić-Bajde. Nadaljujemo v Gruziji, naslednji nasprotnik FC Chikhura. Prva tekma 26.7. v gosteh.
 
Danes spet se dogaja, z vseh strani se prihaja... Dan za tekmo. Dan posebnih občutkov. Dan boja za drugi kvalifikacijski krog UEFA Europa League. Maribor vs Partizani, z začetkom ob 20:15.
Ljudski vrt. Četrtek, 20:15. Maribor – Partizani. Gremo po 2. krog 
Konec odštevanja, čas je tudi za prvo tekmo na domačem igrišču. Za premiero na novi, vrhunski sveti travi Ljudskega vrta. Blaž Vrhovec: “Novo igrišče je super. V teh treh dneh smo ga na treningih dobro spoznali in na tekmi ne bo težav s prilagajanjem."
 
Nogometna zveza Slovenije z NK Maribor podpisala pogodbo o sofinanciranju nove travnate površine v Ljudskem vrtu, kar sta danes tudi uradno overila Radenko Mijatović in Drago Cotar. Sredstva za prenovo zelenice je zagotovila UEFA.
Intervju: Marko Šuler 
Pogovor z razlogom. Ker je sodeloval pri vseh naj vijol’čnih trenutkih zadnjih štirih let in pol. Ker je morda v zadnji sezoni bogate kariere. In je njegova zgodba vse prej kot običajna. Marko Šuler.
 
Še en Brazilec v Ljudskem vrtu. Spoznali smo ga v spomladanskem delu prejšnje sezone, ko je nosil majico Ankarana. Nogometno se je izšolal pri Palmeirasu, zdaj pa z velikim motivom začenja vijol'čno zgodbo. Podpisana 3-letna pogodba.
Maribor - Partizani. 19.7., ob 20:15. 
Nazadnje 27. maja. Dolgo smo brez tekme v Ljudskem vrtu, čas je, da se vrnemo na tribune. Naj se vijol'čno evropsko poletje začne. In traja čim dlje... Do srede nižje cene vstopnic v predprodaji.
 
Znani so že tudi podatki o sodnikih. Četrtkov dvoboj v Ljudskem vrtu bo vodil Paul Tierney, njegova pomočnika bosta Constantine Hatzidakis in Adrian Holmes. V vlogi četrtega sodnika bo Stephen Lee Mason.
Trenerjeva analiza "prvega polčasa" otvoritve kvalifikacij 
"Vedno specifično prvo tekmo smo dobro opravili. Boljši smo, o tem ni dvoma. Tudi rezultat prve tekme nam omogoča optimizem, a se bo treba odlično pripraviti in z maksimalno zbranostjo lotiti tudi povratne tekme."
Gregor Bajde o boju v Tirani in o dobrem trenutku za 1. evropski gol 
“Dobro mi je šlo že med pripravami in zdaj se je tudi sezona začela na najlepši način. Zmaga veliko pomeni, se pa zavedamo, da dvoboj niti približno še ni odločen, tako da nihče ne pomišlja, da je naloga že opravljena.”

 

rezultat: 1-10 od 7017
1 2 3 4 5 6 7 ... 700 701 702


0.krog LESTVICA