ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 4920
1 2 3 4 5 6 7 ... 490 491 492


 
Drugo gostovanje v Ligi prvakov 2014/15. Čas je za tekmo tretjega kroga, za velik londonski izziv. Na prizorišče dvoboja s Chelseajem se odhaja v ponedeljek ob 9.30, s čarterskim poletom z mariborskega letališča.
 
Po tekmi je na novinarsko konferenco prišel športni direktor Zlatko Zahovič. V dobronamerni vlogi: "Strinjamo se, da sodnik ni imel svojega dne, ampak opozoriti moram na našo ekipo, na pripravljenost na tekme v slovenski ligi."
 
Krog št. 14, izbran za izvedbo projekta Pokaži diskriminaciji in nasilju rdeči karton. Z naše strani pa tekma v nadaljevanju neizprosnega ritma in zadnja preizkušnja pred potjo v London. Začenjamo ob 20:05, za nastop pa so nared tudi Ibraimi, Šuler in Filipović.
Nocojšnji gostje Ljudskega vrta so nogometaši Celja, začenjamo ob 20:05 
Po zmagi proti Gorici nadaljujemo na domačem igrišču, s sobotnim večernim obračunom s Celjani. Z osrednjim vprašanjem, kdo bo okreval. Zaradi zbranih štirih rumenih kartonov pa bo manjkal Arghus.
 
NK Maribor B - Malečnik 5:3 (2:0): strelci Alen Ploj in Sven Dodlek po 2x ter Nik Lorbek. Naši upi ostajajo na vrhu lestvice, z 21. osvojenimi točkami. V naslednjem krogu v Šmarju pri Jelšah, tekma bo v soboto ob 15.00.
 
Sponzor UEFA Champions League je odslej tudi tesneje povezan z NK Maribor, s sklenitvijo novega poslovnega sodelovanja imamo namreč v uporabi petnajst vozil Nissan.
Vse najpomembnejše informacije pred tekmo Chelsea FC - NK Maribor 
Zbirno mesto mariborskih navijačev bo na znamenitem trgu Piccadilly Circus. Gostil je že privržence mnogih tujih klubov, v torek pa bo vijol'čno obarvan.
Luka Zahović po že tretjem "dvojčku" v letošnjem prvenstvu 
"Zame se nič ne spreminja, razmišljanje je enako. Vesel sem vsake ponujene priložnosti in se trudim vsako tekmo odigrati po najboljših močeh. Meni je prav vsaka minuta, ki jo dobim na igrišču, motivacija za naprej."
 
Ob povečanju točkovne bere ostaja v ospredju spoznanje, da imamo v naših vrstah še naprej prvega strelca in asistenta lige: “Naši igralci potrjujejo talent, kvaliteto. Mitja je že tolikokrat dokazal, da je izreden podajalec, Luka, da je rojen strelec."

 

rezultat: 1-10 od 4920
1 2 3 4 5 6 7 ... 490 491 492


14.krog LESTVICA
STRELCI
Domžale
32
Olimpija
26
Maribor
26
Zavrč
26
Celje
24
Luka Koper
19
Rudar
15
Gorica
12
Krka
8
Radomlje
5