ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6082
1 2 3 4 5 6 7 ... 607 608 609


Aleks Pihler ob selitvi v prekmursko pripravljalno bazo 
"Kljub mrazu imamo na voljo igrišče v odličnem stanju. Začenjamo tudi s prvimi tekmami, privajamo se na nov ritem, ko se bo spremenil delovni režim in komaj čakamo, da bomo spet lahko vračali tekmovalne občutke."
Marwan Kabha o spodbudnem začetnem delu priprav 
“Zimske priprave niso specifične le zaradi vremenskih razmer. Imajo dvojni pomen. Delali bomo za uspešno pomlad in že za temelje uspešnega leta 2017. Energija je prava, to je opazno na vsakem koraku."
Športni direktor o kadrovanju, klubski usmeritvi in pogledu v prihodnost 
"Ko igralci pridejo tako motivirani na prvi trening, je nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi klubu. Proti drugemu delu prvenstva gledamo z optimizmom. Fantje verjamejo vase, v ekipo."
 
In se je začelo… Takoj na polno, že od prvega treninga, saj dodatno obdobje za uvajanje ni potrebno. Ekipa je v znani podobi, trener pa vesel, da so se nogometaši vrnili v Ljudski vrt z nasmeški na obrazih.
 
Spored aktivnosti med pripravami je natančno opredeljen, dopolnjen pa je tudi seznam tekmovalnih preizkušenj. Skupaj jih bomo imeli 9. Tukaj so vsi najpomembnejši termini od prvega treninga do prve uradne tekme.
 
Novincev na uvodni večerji ni bilo, v primerjavi z ekipo, ki je končala jesenski del sezone na prvem mestu, se je od vijoličastega dresa poslovil le Erik Janža. Žan Celar in Adis Hodžić pa sta manjkala zaradi reprezentančnih obveznosti v selekciji U-18.
Odštevanje do začetka priprav z aktualnimi trenerjevimi informacijami 
"S sodelavci imamo razdeljene skupine igralcev, s katerimi smo redno v stikih in po zagotovilih trenerjev vse poteka nemoteno. Priznam, da že odštevam dneve, ko bomo začeli z delom."
 
Nakup omogoča ogled 8 tekem med 25. februarjem in 27. majem v Ljudskem vrtu po nižji ceni, 2x derbi in številne ugodnosti. Čaka nas zanimiva pomlad v Ljudskem vrtu, splača se pohiteti z rezervacijo sedežev.
Denis Šme o individualnem programu do skupnega zbora 
"Sprva je koristil premor po dolgi prvi polovici sezone, potem pa mi je že ustrezalo, da sem začel z delom. Zdajšnje priprave so specifične, zato je pomembno doseči predpripravljenost, da se lahko priključiš ekipi v ustreznem stanju."
Kapetan o dopustu, začetku prvih aktivnosti in novoletnem voščilu 
“Potrebovali smo odklop, čas za sproščanje, uživanje v družinskem krogu. Po intenzivnem jesenskem delu sezone smo se morali sprostiti, a smo že dobili načrt individualnih priprav in 26. decembra začeli z aktivnostmi."

 

rezultat: 1-10 od 6082
1 2 3 4 5 6 7 ... 607 608 609


21.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
46
Olimpija
46
Domžale
39
Gorica
28
Celje
27
Luka Koper
27
Rudar
25
Krško
22
Aluminij
18
Radomlje
9