Novice Tekmovanja Člansko moštvo Nogometna šola Klub Zgodovina Navijači Novinarsko središče
ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 4633
1 2 3 4 5 6 7 ... 462 463 464


Trenerjev komentar po uspešni domžalski misiji 
»Prevladovali smo vso tekmo, tekmecem nismo dovolili praktično ničesar. Iz ene priložnosti so uspeli priti do izenačujočega zadetka, a se je ekipa odlično odzvala in hitro prišla do drugega zadetka ter potrdila boljšo igro z zasluženimi tremi točkami."
Mendy in Viler strelca za nadaljevanje serije 
Državno prvenstvo je na 75 odstotkih, končana je tretja četrtina. Razmerje v dvobojih z Domžalčani pa ostaja z naše strani stoodstotno. Tretja tekma v letošnji sezoni in še tretja zmaga!
Sreda, 19:00: v Domžalah zaključujemo tretjo četrtino prvenstva 
»Vedno je dobro iti v naslednjo preizkušnjo z zmago. Imamo ritem, ki smo si ga želeli. V Domžale odhajamo zelo samozavestni, z razlogom, saj trdo delamo. Ekipa se žrtvuje in posamezniki so podrejeni ekipi,« poudarja Ante Šimundža.
 
Martin Milec o vtisih s sobotne tekme proti Gorici: "Čutili smo, da smo boljši. S takšnim odnosom do igre, s takšno predstavo, ko smo bili razigrani, sproščeni, dvomov o razpletu ni bilo.«
Ante Šimundža o sobotnem dogajanju 
"Pristop fantov je bil na nivoju, ki si ga želimo. Kot vedno poudarjam: ne glede na nasprotnika je izredno pomemben pristop, s tem pa odgovornost, žrtvovanje v obeh fazah igre in to je privedlo do treh točk.«
 
Zadnja tekma 26. prvenstvenega kroga z najlepšim razpletom: ob popolni prevladi do nove zmage, dvakratni strelec je bil Goran Cvijanović.
 
Pred začetnim sodniškim žvižgom je bil še čas za trenutek svečanosti: Aleš Mertelj je kot 29. igralec v zgodovini NK Maribor vstopil v "klub 200".
Trenerjev napovednik nove preizkušnje z evropskim pridihom 
“Gorica goji disciplinirano igro, vseh 90 minut čakajo na svojo priložnost. Čaka nas trda, zahtevna preizkušnja, v kateri moramo imeti dovolj potrpljenja, kombinatorike, da pridemo do želenega rezultata. Mi smo pripravljeni."
Goran Cvijanović v pričakovanju sobotnega dvoboja v Ljudskem vrtu 
"Vemo, kaj gostujočim ekipam pomeni igranje v Ljudskem vrtu. Goričani se bodo temeljito pripravili, a smo tudi mi pripravljeni na ta izziv. Z zadetkom jih nameravamo odpreti, poskrbeti, da bo več prostora za naše napadalne akcije.”
 
Sobota, 12.4. Spet smo v Ljudskem vrtu. Čas je za novo, pomembno poglavje v boju za prvo mesto. V 26. krogu gostimo Gorico, z začetkom ob 20.05. Stopnjevanje dirke za prvaka!

 

rezultat: 1-10 od 4633
1 2 3 4 5 6 7 ... 462 463 464


27. krog
Maribor
55
Luka Koper
50
Gorica
44
Rudar
44
Zavrč
40
Domžale
36
Olimpija
33
Celje
30
Krka
23
Triglav
19