RSS novice Dodaj med priljubljene Pošlji prijatelju Različica za telefone Obiščite nas na Facebooku Obiščite nas na Twitterju
NASLEDNJA TEKMA
ZADNJA TEKMA
CELJE
MARIBOR
25-11-2017
20.20

21.11.2017
TRENER O VELIKI PREDSTAVI V MOSKVI
"Zadovoljen sem s tem, kar smo danes opravili na igrišču. Ne zaradi rezultata, ker bi ta lahko bil drugačen. Ampak zaradi celotne predstave.

Imeli smo priložnosti, morda kakšno več kot nasprotnik. Odigrali smo srčno tekmo, borili smo se, taktično in tekaško dobro oddelali. Imeli smo tudi krizo, a v celoti je bila to dobra tekma.  Pripravili smo strategijo, da v prvem polčasu zapremo njihove nalete in da skušamo v drugi polčas tekmo pripeljati tako, da bi z menjavami postali bolj napadalni. Nevarnost rdečega kartona me je prisilila v menjavo Vrhovca že ob polčasu. Želeli smo zmagati, zato je bil za vstop že prej pripravljen Mešanović, smo pa po njegovem vstopu izenačili. Po nekaj nervoznih podajah na začetku smo se hitro zbrali in dobro odigrali tekmo.

Niti po naključju nismo razočarani, ker ne bomo nadaljevali tekmovanja v Evropi, čeprav je to bil naš cilj. Poznamo pot, po kateri moramo iti, da bi bili uspešni v Ligi prvakov. Zdaj bodo naši ciljeni usmerjeni samo v domača tekmovanja."
fadeFast1
fadeFast1
fadeFast1
16.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
40
Olimpija
37
Rudar
26
Domžale
25
Gorica
22
Celje
21
Aluminij
16
Krško
16
Triglav
11
Ankaran Hrvatini
7


Obiščite nas na Facebooku