Vstopnice

Cena vstopnice za tekme NK Maribor v Ljudskem vrtu je 10 EUR. Za navijaško tribuno je treba odšteti 6 EUR, mladostniki do 15. leta pa plačajo za vstopnico 5 EUR. Predprodaja vstopnic v Mariboru: Vijolčna Bajta (klubska trgovina - Barvarska ulica 3) in Hiša vstopnic (nakupovalno središče Europark). Podrobnejša obvestila pred posameznimi tekmami.

Med slovenskimi prvoligaši imamo največje število kupcev sezonskih vstopnic. Cena sezonske vstopnice: za nove kupce 140 EUR, v skupini 5 ali več 125 EUR. »Stari« kupci 125 EUR, v skupini 5 ali več 115 EUR. Za najmlajše zveste navijače, do 15 let: 70 EUR in v skupini 5 ali več 65 EUR. Ob tem pa sezonska vstopnica prinaša še kopico ugodnosti: brezplačno prejemanje klubske revije, 50-odstotni popust pri nakupu klubskega koledarja, 10-odstotni popust pri nakupu navijaških artiklov NK Maribor, predkupna pravica pri nakupu vstopnic za evropske pokalne tekme, udeležba v žrebanju za povabilo na prvo evropsko gostovanje kluba v sezoni…

Na voljo je tudi polletna oziroma vstopnica za domače tekme NK Maribor v spomladanskem delu sezone. Cena: 60 EUR, za mladostnike do 15. leta 30 EUR. Nakup v Vijol'čni bajti. Razveselite sebe in svoje najbližje, da se ob koncu sezone skupaj veselimo!