Novice Tekmovanja Člansko moštvo Nogometna šola Klub Zgodovina Navijači Novinarsko središče

Forumi nkmaribor.com Registracija   Prijava
Iskanje
Iskanje
Iskalni niz
Iskanje po sporočilih:
Iskanje po avtorju:
Nastavitve iskanje
Išči v:
1.388 sporočil   •   Stran 1 od 47   •  
re: Naši bivši igralci v tujini
od klemen007 » 19.05.2013 ob 00:03
sasho je napisal:
hontra je napisal:,,,,vendar Levski šampion,,,,samo Levski,,,,,

ata M., to je slo pa zdaj ze malo preko meje...

Šampion je tisti klub od katerega ima v določenem momentu ata korist, včasih je bil to Maribor in ata se je slinil pa v rit lizal v Mariboru, zdaj je to pač Levski. Propalice na vsej črti.
od klemen007
19.05.2013 ob 00:03

Forum: Igralci, navijači
Tema: Naši bivši igralci v tujini
Število odgovorov: 1827
Pregledov: 202092

Skoči na sporočilo

re: 32. krog, 1. SNL, NK Maribor - Olimpija 05, 11.05. ob 20:00
od klemen007 » 12.05.2013 ob 21:51
rafa je napisal:
Mari_bor je napisal:
rafa je napisal:Svaka čast! Čestitke za nov naslov! Lep večer včeraj

Bi pa izpostavil Mileca in Vilerja... Oba sta odigrala vrhunsko, Viler z temi no look podajami spravlja v obup nasprotnika, lep pregled nad igro, mam občutek da se prebuja in prihaja v pravo formu, igra čedalje boljše...tudi v obrambi super!

Vsi omenjate da je obramba naredila napako za gol, posebej Milec. Sam se nebi strinjal, gol je bil splet okoliščin. Milecu se je pač žoga nerodno odbila pri izbijanju in jo je malce slabše zadel, žabar pa je bil edini na pravem mestu.

MI SMO MARIBOR!

Milec je samo malo slabše zadel žogo in nebi bilo nič narobe,če Handa nebi poletel v prazno in ob vračanju nazaj ni bilo izhoda.

Handa pa niti približno ničesar kriv. Je hotel po slabo odbito žogo in videl da je pač ne bo imel...vseeno boljše tako kot pa da je vkopan na golovi črti Kot sem rekel, splet okoliščin ...nobeden ničesar kriv

Pa pusti ga, je kriv, ker je on tak rekel in tak je! Kriv je, ker ma preveliko plačo. Pol pa se ljudje tak hudo razburjajo ko nekoga z bedakom ozmerjaš.. še v takih trenutkih ne more nehat nabijat eno in isto.

Pa če take, nebom rekel kaj, ker bo spet tri dni štala, pustimo ob strani, je naslov povsem zaslužen, realno pogledano nimamo nekega resnejšega konkurenta v slovenski ligi, zato je po eni strani povsem razumljiva manjša kriza, ki je bila prisotna v spomladanskem delu. Zdaj te štiri tekme dat priložnost tistim, ki so manj igrali, potem pa se dobro pripravit na evropo, in vrjamem, da bomo evropske tekme pričakali v optimalni formi, tako igralci kot navijači in spet naredili Maribor vijolični, ter si pričarali evropsko jesen. Še enkrat pa čestitke vsem, tako igralcem kot navijačem za prijetno vzdušje in enajsto zvezdico! Mi smo Maribor!
od klemen007
12.05.2013 ob 21:51

Forum: Tekme NK Maribora
Tema: 32. krog, 1. SNL, NK Maribor - Olimpija 05, 11.05. ob 20:00
Število odgovorov: 128
Pregledov: 14017

Skoči na sporočilo

31. krog 1.SNL, Triglav : NK Maribor 4.5.2013 ob 17:00
od klemen007 » 05.05.2013 ob 21:42
Jovan boljši od onega in onega.. pa ljudje se poslušate kaj govorite? Zdaj ko ne igra je boljši ja, če bi pa igral tri, štiri tekme zapored in bi bog ne daj samo na eni tekmi zajebal kaki gol, pa bi že bil daleč najslabši branilec v zgodovini Maribora.. Tipično mariborsko, danes največji junak je že jutri lahko daleč največji bedak.
od klemen007
05.05.2013 ob 21:42

Tema: 31. krog 1.SNL, Triglav : NK Maribor 4.5.2013 ob 17:00
Število odgovorov: 40
Pregledov: 6904

Skoči na sporočilo

1xOznačeno kot neprimerno: 1x re: Pokal Slovenije - polfinale NK Maribor - NK Triglav, 1.5 in 8.5
od klemen007 » 02.05.2013 ob 17:05
guano ape je napisal:
klemen007 je napisal:

Veniš, neumen si izključno ti, ko misliš da nekaj veš hahah, veš pa isto kot guano, torej nič.. človek more bit preklemano naiven, da take seka in da se še na koncu koncev kurči z tem.. 

Boli me kurac, pa če ma 23k plače ali ima 4k plače, nisem take sorte, da bi me zanimale plače drugih, kaj še le da bi debatiral o njih, zanima me izključno to, da mam sam dovolj dobro plačo, da živim tak kot se spodobi, to mi je edino važno, pač je vsak svoje sreče kovač.

Si ti sploh prebral PM ? Očitno ne.

...in nadalje, ne zanima mene/nas koliko imaš ti plačo ali nekdo iz foruma pač in ne debatiramo o temu,
temveč je potekala debata, da ima Handanović previsoko plačo, glede na to kar kaže (zakaj ni nikdar debate npr. o Tavaresovi plači)....
to je point tega da sploh debatiramo o plači...in nekdo je napisal to tako, pa si ga napadel (kot že velikokrat marsikoga) kot stekli pes....
tako da se potem človek upravičeno lahko vpraša, če pri tebi vse štima
(glede na agresijo, napadalnost, prepriljivost, arogantnost, diskreditacije in peljanje debat na osebno raven).

Svoje mnenje se da napisat tudi brez vsega naštetega. Ali, Klemen ?
Si sposoben podat mnenje brez žaljenja/prepira/podjebavanja ???

ps. namesto, da bi prebral PM in se malo zamislil, nad svojo aroganco, nadaljuješ v istih manirah....taki ljudje, ki tako vehementno "poserjejo" vsakogar, so zelo hitro sami "posrani"....zapomni si da je življenje bumerang....in če seješ to kar ti seješ, med ljudmi, boš žel isto krat sto. Lp

Če bi spremljal malo poste, bi videl, da isti uporabnik, z katerim sem začel debato v večini svojih vpisov serje po Jasminu, pa nima veze, ali ubrani vse šanse ali ne, in taki se bo potem še ubadal z njegovo plačo, ko niti nima blage veze kolko znaša, niti ga popolnoima nič ne briga kolko znaša, razumeš? Sicer pa nevem kaj se maš sploh za pritoževat, ko pa se sam vedno vmešaš v neko debato in v večini primerov si ti tisti, ki potem izzove taki način debatiranja, in ja sem prebral PM, in tudi odgovoril, in sploh me ne zanimajo zgodbe, samo ne bit preveč pametn, pa podjebavat ostalih, ker tudi to se vrača z obrestmi..
od klemen007
02.05.2013 ob 17:05

Tema: Pokal Slovenije - polfinale NK Maribor - NK Triglav, 1.5 in 8.5
Število odgovorov: 117
Pregledov: 11274

Skoči na sporočilo

1xOznačeno kot neprimerno: 1x re: Pokal Slovenije - polfinale NK Maribor - NK Triglav, 1.5 in 8.5
od klemen007 » 02.05.2013 ob 16:33
csamo001 je napisal:
guano ape je napisal:
csamo001 je napisal:
guano ape je napisal:
csamo001 je napisal:
Vanquish je napisal:guano - jaz imam bolj obcutek, da clovek misli, da smo v osnovni soli in bo na tak nacin sprovociral, da bo mu kdo povedal direktne cifre, kot pa da ne verjame, da nekateri dejansko majo informacije.
Kr tak neumen pa vseeno nekdo ne more bit

Ker se mi zdi malo verjetno, da klubska računovodkinja "ven nosi" številke, me kljub temu, da bom očitno izpadel kot zadnji bebec, še vedno zanima, od kod vam nekaterim insajderjem tako dobre informacije?

Pa naj vas ne bo sram priznat, da ste včeraj na šanku slišali od ženinega bratranca v tretjem kolenu, ki je sosed od tipa, ki pozna nekoga, ki je v sorodu z nekom, ki čisti klubske prostore...

Glej ded, če iz mojega odgovora nisi bil sposoben razbrat željene informacije, potem ti res ne morem pomagat.
Spodnjega stavka pa ne bom komentiral, ker ni vreden komentarja.

Še enkrat več si povedal nič. Ampak glavno, da si informiran.

Bingo.

Zaj je torej samo vprašanje, kateri iz spodnje verigi si ti...

Pa naj vas ne bo sram priznat, da ste včeraj na šanku slišali od ženinega bratranca v tretjem kolenu, ki je sosed od tipa, ki pozna nekoga, ki je v sorodu z nekom, ki čisti klubske prostore...

Veniš, neumen si izključno ti, ko misliš da nekaj veš hahah, veš pa isto kot guano, torej nič.. človek more bit preklemano naiven, da take seka in da se še na koncu koncev kurči z tem..  Kolko še te more met Kondič plače, da lahko trenira Hando? Glede na to, da ma ganc novega Bmwja, bi jaz reko da 12.544, bomo ugibali? Kdo ugotovi ma dva kroga okoli LV..

Boli me kurac, pa če ma 23k plače ali ima 4k plače, nisem take sorte, da bi me zanimale plače drugih, kaj še le da bi debatiral o njih, zanima me izključno to, da mam sam dovolj dobro plačo, da živim tak kot se spodobi, to mi je edino važno, pač je vsak svoje sreče kovač.

od klemen007
02.05.2013 ob 16:33

Skoči na sporočilo
To sporočilo je popravil klemen007: 02.05.2013 ob 16:42.

Pokal Slovenije - polfinale NK Maribor - NK Triglav, 1.5 in 8.5
od klemen007 » 02.05.2013 ob 11:31
Csamo, vsak vse ve, je pa resnica na tem, da noben nič ne ve, zato si tudi dobil tak odgovor. Pač ljudje si mislijo, da če bodo rekli da vedo kaj takega, da bodo v Mariboru več veljali, če pa jim poskušaš kontrirat pa si naenkrat retardiran, na takem nivoju delujejo taki vsevedi.. Pojma nima noben tu, ki se kurči, zdaj pa v jok pa na drevo..
od klemen007
02.05.2013 ob 11:31

Skoči na sporočilo

od klemen007 » 01.05.2013 ob 23:27
guano ape je napisal:
klemen007 je napisal:
mariborčan17 je napisal:
Damc je napisal:Tudi sam sem razočaran nad igro in kaj naši kažejo...pa vendar je vsako leto spomladi pod Milaničem enako.

Če bo letos enako in bo spet v Evropi raztur nimam nič proti.

Če pa bo poletje in jesen tudi tako klavrno pa je pač čas za alarm.

Nekaj pa le....tako slabe obrambe kot jo imamo mi ojojoj...

Vsaj Handa dobro brani.

Ti se zajebavaš? od treh strelov dobi 2 gola,s tem da ga je Đurkovič pri 2. golu z zaprtimi okami predriblo,neki od triglava ti to naredi,ti pa si 33 star,12000€ plače,kao zaradi izkušenj pripeljan,v čem je on boljši kot Pridigar? V čem?

Ti boš ja vedo kolko ma kdo plače pa zakaj, točno ti ja.. burek.

Ostalo ne bom komentiral, vendar se pubec pri plači ni kaj dosti vsekal....no, če smo natančni, še malo večjo ima.

Sploh ne mislim it v nadaljno debato kar se tega tiče, ampak samo to in konec.. dejstvo pri vsem tem pa je, da nimaš ne ti, ne jaz, ne on in ne vsi ostali pojma, kolko ma kdorkoli plače, niti p od pojma, vse je golo špekuliranje in pika. Pa lahko se zdaj kdorkoli oglasi da ve natančno cifro, ampak temu je povedal kolega od kolega, ki je zlo blizu Nk Maribora in ve o plačah tak kot vsi ostali, NIČ! In dajmo si že enkrat razjasnit, te cifre so vse golo špekuliranje in ugibanja in nič druga, plače so kot v ostalih resnih firmah tudi v Nk Maribor interna zadeva in ostali lahko samo ugibajo višino le teh.
od klemen007
01.05.2013 ob 23:27

Skoči na sporočilo
To sporočilo je popravil klemen007: 01.05.2013 ob 23:28.

re: Pokal Slovenije - polfinale NK Maribor - NK Triglav, 1.5 in 8.5
od klemen007 » 01.05.2013 ob 22:49
mariborčan17 je napisal:
Damc je napisal:Tudi sam sem razočaran nad igro in kaj naši kažejo...pa vendar je vsako leto spomladi pod Milaničem enako.

Če bo letos enako in bo spet v Evropi raztur nimam nič proti.

Če pa bo poletje in jesen tudi tako klavrno pa je pač čas za alarm.

Nekaj pa le....tako slabe obrambe kot jo imamo mi ojojoj...

Vsaj Handa dobro brani.

Ti se zajebavaš? od treh strelov dobi 2 gola,s tem da ga je Đurkovič pri 2. golu z zaprtimi okami predriblo,neki od triglava ti to naredi,ti pa si 33 star,12000€ plače,kao zaradi izkušenj pripeljan,v čem je on boljši kot Pridigar? V čem?

Ti si zabit do amena.. če je številka 17 odraz tvojih let potem ti je vsaj deloma oproščeno, si še le mlečn.. Ti boš ja vedo kolko ma kdo plače pa zakaj, točno ti ja.. burek.

Drugače pa nič hudega.. se je pač kresovanje malo zavleklo včeraj.. sicer pa, bi rad vas vido z kako silo bi delali danes na prvi maj, praznik dela.. Nula od nule! In dajte že enkrat nehat gnoja zlivat na Milaniča, ampak se raje posvetite gnojenju naših zvezdic.. Lahko se Milanič na trepalnice postavi, pa če zvezde nebojo v glavi malo si spucali nebo efekta.. To da ta isti igralci, ki so pred parimi mesci mleli vse pred sabo, danes ne spravijo tri točne podaje in dva štopanja skupaj, ni niti podrazno kriv trener!! Bo treba namesto novic o podaljšanju pogodbe objavit kako novico o kazenski prekinitvi pogodbe kateremu izmed večjih zvezd ekipe, da bodo ostali vidli, da tudi taboljši v ekipi niso nedotakljivi. Po moji izbiri bi bil en izmed prvih, ki bi ga doletelo Cvijanovič, pa naj se čuje še tak butasto.. Zdi se mi en izmed večjih samooklicanih asov v ekipi.. on pa dolgo dolgo nič, v njegovi glavi seveda..
od klemen007
01.05.2013 ob 22:49

Skoči na sporočilo

30. krog, 1. SNL, NK Maribor - NK Mura, 27.4. ob 20:00
od klemen007 » 28.04.2013 ob 10:57
Število vpisov po visoki zmagi je drastično upadlo, po morebitnem porazu včeraj, bi danes bla tema zasipana z 100+ komentarji. To so tisti zvesti navijači!!

Drugače pa včeraj po dolgem času spet solidno, škoda tiste prečke in Ibraimijevega prostega strela.. Pa tudi ogromne zasluge Handanoviču, da je na koncu ostala nula na semaforju. Očitno je pomagala šok terapija in namera navijačev po porazu v Kopru.
od klemen007
28.04.2013 ob 10:57

Tema: 30. krog, 1. SNL, NK Maribor - NK Mura, 27.4. ob 20:00
Število odgovorov: 113
Pregledov: 11640

Skoči na sporočilo

re: Zimski prestopni rok 2012/13
od klemen007 » 27.04.2013 ob 11:42
m-boy je napisal:Milanič je zavozil že kar nekaj igralcev, Rep, Majer, Trajkovski, Ploj, Kurbus, Pridigar, Radan...to so igralci, ki bi lahko dobili priložnost vsak kot menjava..ne vem no.

Na kirih tabletkah si ti šumi? Rep, Majer, Kurbus(???), Radan.. Sami super talenti, ki zdaj trgajo v klubih kjer igrajo.. In taki bi naj bli dobri za Nk Maribor? Dajte se zresnit pa skulirat malo z takimi komentarji..

od klemen007
27.04.2013 ob 11:42

Forum: NK Maribor 1960
Tema: Zimski prestopni rok 2012/13
Število odgovorov: 751
Pregledov: 163747

Skoči na sporočilo

30. krog, 1. SNL, NK Maribor - NK Mura, 27.4. ob 20:00
od klemen007 » 27.04.2013 ob 11:20
Imam občutek, da bojo danes prekmurci najebali..
od klemen007
27.04.2013 ob 11:20

Tema: 30. krog, 1. SNL, NK Maribor - NK Mura, 27.4. ob 20:00
Število odgovorov: 113
Pregledov: 11640

Skoči na sporočilo

Real Madrid
od klemen007 » 24.04.2013 ob 23:32

Čakam na fantastične komentarje.. le kdo bo tokrat kriv? Karin Ježovita?
od klemen007
24.04.2013 ob 23:32

Forum: Nogomet v SLO in po svetu
Tema: Real Madrid
Število odgovorov: 1311
Pregledov: 55252

Skoči na sporočilo

re: FC Barcelona 2. del
od klemen007 » 24.04.2013 ob 23:29
kopa je napisal:
klemen007 je napisal:
kopa je napisal:
toblito je napisal:
klemen007 je napisal:Katastrofalno slabo, nivoju nedorasel trener in "neigranje" Messija sta privedla do tega, kar pač je, in prvi finalist je znan, realno in povsem zasluženo!

Po drugi strani pa je že komično, kaj dela Uefa.. Iz tekme v tekmo napake na nivoju tretje slovenske lige, na tekmi petnajst sodnikov, pa iz tekme v tekmo bolj kriminalna sojenja. En čisti penal Bayerna, pri katerem je tisti šestnajsti sodnik roko videl.. dva neregularna gola Bayerna, ofsajd pri drugem golu in body check pri tretjem.. Če take stvari nekdo lahko spregleda, potem se ob takih zadevah že pojavi dvom o regularnosti lige, ker take kriminalne zadeve se niso zgodile samo danes in samo na tekmah Barcelone, ampak se dogaja že celo sezono..

Če pa je to baje čar fuzbala 

To je čar fuzbala ko ne izgubi njegova ekipa

Kar se Barce tiče je pa definitivno predvsem sama kriva za nastalo situacijo in je praktično žrtev svoje igre. Do zdaj so pač imeli srečo, da so nosilci bili zdravi in nepoškodovani zadnja leta. Kar je tudi po svoje zanimivo. Razen 2-3 igralcev ni takih, ki bi bili sposobni dati odločilen pas ali narediti višek z driblingom. In ko eden od teh odpove je tukaj velik problem. Tisto drkanje žoge ne pomeni dati pas, ki 'tvega' nekaj. In s svojim zanašanjem na enega-dva igralca so ob vseeno izjemni ekipi ostale igralce 'polenili', jih naredili neodločne, nepripravljene na odločilne momente. En Fabregas, ki je bil pri Arsenalu izjemen nogometaš je zdaj bleda senca, ker v tej igri ne more ali ne sme priti do izraza.

Kaj če bi si ti burek prebral post najprej? Kot prvo nikoli nisem govoril o kakem čaru fuzbala pri teh napakah, če pa že misliš pa daj dokaži kje in kdaj.. kot drugo pa sem omenil tudi to, da je bil včeraj vsaj en penal za Bayern, če ne že dva.. In če ob takem številu sodnikov in glede na to da so ta isti sodniki dva metra od situacije pa ne reagirajo in to v taki fazi tekmovanja je taka liga brezvezna in neregularna.. Kaj če bi včeraj bil končni rezultat recimo 2:0 za Barcelono, ob tem pa nebi bla dosojena penala? Barcelona bi po takih napak bla praktično v finalu.. dve roki v kazenskem, body check.. ajde na ofsajd ta sodnik nima vpliva.. Zraven tega pa se take kriminalne napake pojavljajo že od skupinskega dela, nekaj je bilo takih tekem v skupinah, ki jih ne bi tak slabo odsodil niti Matej Jug..

Si ti idiot pomislil, da nisem na tebe ciljal? Temveč na Platinija, velikega pripadnika Barce in sodniških napak v korist atraktivnejših ekip, iz čigar ust ponavadi slišimo te besede.

p.s.: Kak bi lahko Barca zmagala 2:0, če niso 2x po golu vdarli?

Pol pa ne citiraj mojega posta in odgovora toblita, si mogoče pomislo da si z samim citiranjem izpado točno tak, da si ciljal na mene?

od klemen007
24.04.2013 ob 23:29

Tema: FC Barcelona 2. del
Število odgovorov: 1234
Pregledov: 60762

Skoči na sporočilo

re: FC Barcelona 2. del
od klemen007 » 24.04.2013 ob 21:44
kopa je napisal:
toblito je napisal:
klemen007 je napisal:Katastrofalno slabo, nivoju nedorasel trener in "neigranje" Messija sta privedla do tega, kar pač je, in prvi finalist je znan, realno in povsem zasluženo!

Po drugi strani pa je že komično, kaj dela Uefa.. Iz tekme v tekmo napake na nivoju tretje slovenske lige, na tekmi petnajst sodnikov, pa iz tekme v tekmo bolj kriminalna sojenja. En čisti penal Bayerna, pri katerem je tisti šestnajsti sodnik roko videl.. dva neregularna gola Bayerna, ofsajd pri drugem golu in body check pri tretjem.. Če take stvari nekdo lahko spregleda, potem se ob takih zadevah že pojavi dvom o regularnosti lige, ker take kriminalne zadeve se niso zgodile samo danes in samo na tekmah Barcelone, ampak se dogaja že celo sezono..

Če pa je to baje čar fuzbala 

To je čar fuzbala ko ne izgubi njegova ekipa

Kar se Barce tiče je pa definitivno predvsem sama kriva za nastalo situacijo in je praktično žrtev svoje igre. Do zdaj so pač imeli srečo, da so nosilci bili zdravi in nepoškodovani zadnja leta. Kar je tudi po svoje zanimivo. Razen 2-3 igralcev ni takih, ki bi bili sposobni dati odločilen pas ali narediti višek z driblingom. In ko eden od teh odpove je tukaj velik problem. Tisto drkanje žoge ne pomeni dati pas, ki 'tvega' nekaj. In s svojim zanašanjem na enega-dva igralca so ob vseeno izjemni ekipi ostale igralce 'polenili', jih naredili neodločne, nepripravljene na odločilne momente. En Fabregas, ki je bil pri Arsenalu izjemen nogometaš je zdaj bleda senca, ker v tej igri ne more ali ne sme priti do izraza.

Kaj če bi si ti burek prebral post najprej? Kot prvo nikoli nisem govoril o kakem čaru fuzbala pri teh napakah, če pa že misliš pa daj dokaži kje in kdaj.. kot drugo pa sem omenil tudi to, da je bil včeraj vsaj en penal za Bayern, če ne že dva.. In če ob takem številu sodnikov in glede na to da so ta isti sodniki dva metra od situacije pa ne reagirajo in to v taki fazi tekmovanja je taka liga brezvezna in neregularna.. Kaj če bi včeraj bil končni rezultat recimo 2:0 za Barcelono, ob tem pa nebi bla dosojena penala? Barcelona bi po takih napak bla praktično v finalu.. dve roki v kazenskem, body check.. ajde na ofsajd ta sodnik nima vpliva.. Zraven tega pa se take kriminalne napake pojavljajo že od skupinskega dela, nekaj je bilo takih tekem v skupinah, ki jih ne bi tak slabo odsodil niti Matej Jug..
od klemen007
24.04.2013 ob 21:44

Skoči na sporočilo

FC Barcelona 2. del
od klemen007 » 23.04.2013 ob 22:41
Katastrofalno slabo, nivoju nedorasel trener in "neigranje" Messija sta privedla do tega, kar pač je, in prvi finalist je znan, realno in povsem zasluženo!

od klemen007
23.04.2013 ob 22:41

Skoči na sporočilo

1xOznačeno kot neprimerno: 1x Darko Milanič
od klemen007 » 21.04.2013 ob 22:10
Darko nič se bat, bo spet prišla serija zmag, uvrstitev v evropo, niz neporaženosti in osvojitev vsega mogočega, pa boš v očeh teh istih spet bog i batina, pravi trener, s katerim je treba podaljšat za nedoločen čas itd. Pač mariborska strokovna publika je zlo posebna, in menjavanje razpoloženja je hipno in nenadzorovano. Danes bedak, čez en mesec ob analiziranju pa velik as, ker so se lovorike začele z tabo.. Z Đurotom bi še danes bli brez vsega. Isto se je dogajalo z Violašom, tako da to ni nič kaj novega.. Manj kot se oziraš na to, boljše je!
od klemen007
21.04.2013 ob 22:10

Tema: Darko Milanič
Število odgovorov: 1450
Pregledov: 108682

Skoči na sporočilo

re: Jasmin Handanovič
od klemen007 » 17.04.2013 ob 23:27
partizan 1 je napisal:
Mariborcan100 je napisal:Ojoj, 35 letni pionirček.

Po zanesljivosti imamo sigurno enega slabših vratarjev lige. Na prste ene roke lahko preštejem predstave, ki opravičujejo njegov prihod.

Kje so cajti, ko se nisem pajtlal za vsak jeben šut iz polovice igrišča...

daj kreten kaj je zdaj kriv handanovič, če je obramba rupa ? spet isto bogi handa spet bodo gnojšnico na tebe zlivali ostali seljaki =) 

Pusti ga, vedno se je našel en taki pametnjakovič Ta isti bo pa ob kaki pomembni tekmi ko nam bo spet rit reševal, drkal na njega, ga hvalil, se zahvaljeval nevem komu vse, da je tukaj itd. Mariborski narod je precej primitivn kar se tega tiče, po eni strani goreči privrženci svetega kluba, po drugi pa narod z zelo omejenim razmišljanjem. Pa nima zaj tu Handanovič nič veze z tem, gre se za nasploh. Lep primer je tukaj Volaš, ded je bil vse razen človek, gnoj, izmeček, teslo, budalo koprsko in še in še, kake vse hude besede so padale na njegov račun iz ust zvestih navijačev in to kljub rednemu zabijanju v naši ligi.. Ta isti Volaš pa je par mesecev zatem bil ena izmed večjih zvezd, ti isti primitivci so naenkrat bli največji njegovi privrženci.. hvalabogu da igralci ne čitajo foruma, tričetrt bi jih že zdavnaj pustlo fuzbal.

od klemen007
17.04.2013 ob 23:27

Tema: Jasmin Handanovič
Število odgovorov: 1048
Pregledov: 84625

Skoči na sporočilo

25. krog 1. SNL, NK Celje - NK Maribor, 27.3. ob 18.00 (ponovno prestavljeno na 17.4.)
od klemen007 » 17.04.2013 ob 23:02
Edini danes z pozitivno oceno je Berič, ta Berič, ki je šinfan iz vseh strani, približno tak kot je bil Volaš.. Pa danes je ja edini (!) izmed napadalcev vdaril po golu. Pa se bo zaj fantastični vleto in reko, kaj nam to pomaga, če ni dal več kot enega gola.. Res ga ni, je pa bil edini, ki si je sploh znal pripravit strel, in si upal vdarit, ostali si tega niso upali, ali pa jim enostavno ni blo za vdarit, ker bi mogoče komu zjebali stavo..
od klemen007
17.04.2013 ob 23:02

Tema: 25. krog 1. SNL, NK Celje - NK Maribor, 27.3. ob 18.00 (ponovno prestavljeno na 17.4.)
Število odgovorov: 221
Pregledov: 18070

Skoči na sporočilo

re: 25. krog 1. SNL, NK Celje - NK Maribor, 27.3. ob 18.00 (ponovno prestavljeno na 17.4.)
od klemen007 » 17.04.2013 ob 21:32
mariborčan17 je napisal:
Felix je napisal:
mariborčan17 je napisal:Sramota Milanič,glavno da Handanovič brani ko je 5x slabši golman kot Pridigar,pa da Potokar pred  Arghusom igra,kreten od kretena...

pa nehaj že ti srat u kurac s totim Arghusom. isti kurac je, kot vsi ostali branilci, nič boljši.

Se pa zdaj vidi, Berič mora igrat!

Ne glumi...vsi vejo da sta Rajče pa Arghus najboljša,Potokar pa lahko gre k Dravinji pa ne glumi. Sramota tut kak forsira Handanoviča...s tem se strinja večina navijačev,lahko bi kaki transparent izobesli Milaniču da se k sebi spravi

Edini kreten si tu ti, Arghus je prejšnjo tekmo pokazal zakaj je na klopi, feler pri feleru in taki igralec nemore bit nič boljši od Potokarja ali Mevlje, pika. Manager, pelaj si ga domu, pa naj ti babo v ofsajd spravlja, če jo maš sploh..
od klemen007
17.04.2013 ob 21:32

Tema: 25. krog 1. SNL, NK Celje - NK Maribor, 27.3. ob 18.00 (ponovno prestavljeno na 17.4.)

Skoči na sporočilo

re: 25. krog 1. SNL, NK Celje - NK Maribor, 27.3. ob 18.00 (ponovno prestavljeno na 17.4.)
od klemen007 » 17.04.2013 ob 21:10
kruti je napisal:sam res zakaj ne igra Dautovič štoperja ali kdo od mladincev. Mevlja je poooooočasen, Handanovič okoren...Lazareviča na bok!

Koga? hahah... Drugače pa to ni Nk Maribor, to je neka ekipa tetraplegikov, pa še to je velika žalitev za le te.. nula od nule, še majn.  Pri kojem kurcu se letos iz tekme v tekmo tiši v ekipo Filipoviča? Menjat pa itak nimamo česa, ker tisti kaj bi migoče lahko kaj prinesli sploh niso v ekipi, glavno pa je, da je v ekipi Lazar, čakaj malo kdo je že to? Vlačimo na priprave določene mlade, kateri pol sploh ne pridejo v ekipo, pride pa kr neki Lazar. Narobe svet.
od klemen007
17.04.2013 ob 21:10

Skoči na sporočilo

re: NK Maribor 1960-2010
od klemen007 » 15.04.2013 ob 14:36
ultraMB je napisal:

to sem zasledil na fb. Preden se kdo slučajno začne norčevat, fanta sta iz zavoda iz Črne na Koroškem. In si zaslužita samo en velik respect!

vijolčna je že vsa koroška..

od klemen007
15.04.2013 ob 14:36

Forum: NK Maribor 1960
Tema: NK Maribor 1960-2010
Število odgovorov: 766
Pregledov: 92940

Skoči na sporočilo

28. krog, 1. SNL, NK Maribor - ND Gorica, 13.4. ob 17:30
od klemen007 » 13.04.2013 ob 19:32
Nula od nule, kot da bi gledal skupino rekreativcev, ki se enkrat na tedn zberejo in igrajo uro in pol.. Nevem zakaj raje ne igramo samo z desetimi, kar bi vsekakor bilo boljše kot pa da je Filipovič celotno tekmo izključno napoti, haska od njega ni nobenega.. Prav tako ste danes vsi, ki ste se zadnje dni spraševali in jokali zakaj ne Arghus, videli zakaj ne.. Kljub golu feler pri felerju..

Take izpade kot je današnji Ibraimijev pa v bodoče kaznovat denarno, in to precej, da bodo prej ko bo kdo naredo kaj takega pomislil če se splača. To ni bilo v žaru borbe ampak po že dobljenem dvoboju in oddani žogi, povsem namerno.
od klemen007
13.04.2013 ob 19:32

Tema: 28. krog, 1. SNL, NK Maribor - ND Gorica, 13.4. ob 17:30
Število odgovorov: 127
Pregledov: 10418

Skoči na sporočilo

re: 28. krog, 1. SNL, NK Maribor - ND Gorica, 13.4. ob 17:30
od klemen007 » 12.04.2013 ob 14:23
FFS je napisal:Me prav zanima, ce ti strokovnjaki, ki zelijo Maribor v avstrijski ligi vedo, da bi morali zaceti v najnizji ligi. Ce bi imeli sreco, bi nas dali v 3. ligo, kar pomeni nekaj let brez Evrope in financnega priliva iz tega naslova. Ko bi prisli v 1. ligo, bi ravno izpraznili blagajno, ki se je napolnila zadnja leta, potem bi pa naleteli na sorazmerno bogate avstrijske klube, ki bi imeli za seboj sodnike.

Evo ga strokovnjaka, že spet serje.. Kdo ti je to povedal? Ata, mama, babi, dedi? To je stvar dogovora med klubom in nogometno zvezo in pa ostalimi klubi kapiraš? Torej bi ob takem in ovakem dogovoru lahko začeli tudi v 1. ligi.

Guano, ta regionalna liga, katero tako opevaš, je v tem momentu enako ali še majn vrjetna kot priključitev avstrijski ligi, torej z drugimi besedami je vrjetnost za njo manjša od 0.

od klemen007
12.04.2013 ob 14:23

Skoči na sporočilo

od klemen007 » 12.04.2013 ob 11:53
partizan 1 je napisal:
klemen007 je napisal:
partizan 1 je napisal:
zamo je napisal:
ultraMB je napisal:
metalna kuka je napisal:Čimprej prosit jodlare za v vstop v njihovo ligo. To kaj se dogaja je najslabše za nas, ko smo 20 klas nad vsemi pa igramo v toti indijanski ligi. Mi smo dosegli svoj maksimum, za kaj več pa rabiš močne tekme, ne pa da ne veš če bo nasprotnik sploh prišo v mb.

To bi bilo pomoje še najbolše, pridobili bi obojni, ampak bog ve kdaj bo to,če sploh??

dejansko je prislo do te situacije, ko bi za nkmb bilo boljse igrati v avstrijski ligi..tudi, ce bi jih na vsaki tekmi sodniki jebali v glavo..kot pa stagniranje ali celo nazadovanje v druzbi s klubi, ki ne vedo..ce bodo cez pol leta se sploh obstajali.

pičke prodane, to se lahko samo v vaših glupih glavah poraja misel, da bi z avstrijci igrali, pa najboljše da še jim državo damo, puni kurac mam že tega avstrijci ono avstrijci tisto, pa koji kurac so oni ?

Koji kurac so oni? Oni so narod, ki ve kaj dela, kaj hoče, narod kjer ljudje za svojo delo dobijo pošteno plačilo, kdor pa se slučajno tega ne drži pa je po hitrem postopku zbrisan iz poslovnega sveta, če že gledamo nogometno so narod, ki ima urejene razmere, infrastrukturo in to zato, ker jih spet vodijo pametni in izobraženi ljudje. Evo to maš samo nekaj dejstev, in taki post se lahko samo v tvoji glupi glavi sestavi, ker več kot očitno nimaš tri čiste in neveš zakaj se gre, in takim ko si ti privoščim životarjenje iz meseca v mesec za dve žemlji pa kos klobase.

Drugače pa je vprašanje, če bi nas avstrijci sploh sprejeli v svojo ligo.. za nas bi to sicer bila edina rešitev, kljub precej višjim stroškom, ki bi z vstopom v to ligo posledično nastali..

potem pa ti priporočam, da greš iz naše države pa vzameš njihovo državljanstvo, če maš tako mišljenje zato pa smo slovenci kje smo, ker se vsi avstrijcom prodajate, to so za mene izdajalci domovine, kaj ti misliš da je tam res vse tak rožnato, malo preveč imate eni možgane oprane s temi seljačinami severno od nas tak kot ti glupo razmišljaš, majster se tak v grobu obrača =) zato pa slovenci nikdar nismo pa ne bomo enotni narod, ne vem od srbov nisem nikar slišal ideje da bi igrali npr z madžarskimi klubi, to se lahko samo v vaših glavah poraja taka misel haha. 

Iz države ne rabim, prav tako ne rabim njihovega državljanstva.. Te seljačine kot jih ti imenuješ pa dajejo kruha vse več slovencem, in ja, če primerjam z nami je tam več kot rožnato. Že nekaj let delam gori, na delovnem mestu, na katerega bi v naši ljubi Sloveniji prišel izključno z vezami pri samem direktorju, ali bogu. Pa ni niti vprašanja, če bo 15tega plača ali je nebo, je in pika, in to več kot spodobna. Medtem ko v naši ljubi Sloveniji še po skoraj letu dni vedno čakam na odprte terjatve propadlih asov. Zaj pa domoljubi navalite, ni važno kaka je, naša je, ljuba Slovenija. Še malo pa se bodo štoki od vrat glodali, ampak ne, boljše bit domoljub pa stradat in životarit, kot dobro živet. Sicer pa to ni tema, kjer bi se debatiralo o tem, zato naj moderator tudi ustrezno prestavi.

od klemen007
12.04.2013 ob 11:53

Skoči na sporočilo

od klemen007 » 12.04.2013 ob 10:36
liki je napisal:
klemen007 je napisal:
Kar se prvega stavka tiče je logično, čeprav bi Maribor kot ekipa tudi lahko sodeloval v slovenskem državnem prvenstvu.. Drugi stavek oz. trditev pa je brez osnove, ker je to povsem stvar dogovora z nogometno zvezo in z predstavniki klubov.

Ne razumem, s čem točno se ne strinjaš z mano? Ker pravim da so sanje da bi se priključili avstrijski ligi? Tudi če bi bila z naše strani jasna pripravljenost, bi nas prvo morali še avstrijci hoteti. In zakaj bi bil njim interes nas imeti v njihovi ligi? Imajo dovolj močno svojo ligo, ki privablja gledalce na svoje stadione da so ti večinoma polni.

Ne, ne strinjam se z tistim delo, da bi v primeru priključitve morali začeti v najmajn 3. ligi.. Ker je to vbistvu vse stvar dogovora z nogometno zvezo in predstavniki klubov. Zakaj bi jim bil interes imeti Nk Maribor v svoji ligi pa brezveze debatirama midva, ker to kaj se nama mogoče zdi povsem nesmiselno je lahko pri njih ključnega pomena.. Je pa dejstvo, da si je Maribor v zadnjih letih močno dvignil ugled tudi onstran meja in že to je eden izmed razlogov.

od klemen007
12.04.2013 ob 10:36

Skoči na sporočilo

od klemen007 » 12.04.2013 ob 10:12
liki je napisal:Upam da si kdo tu ne predstavlja da bi recimo igrali v avstrijski ligi, igrali pa v Evropi še naprej kot predstavnik Slovenije... Ob tem pa bi v najboljšem primeru začeli v III. avstrijski ligi...

V glavnem, neko sanjarjenje brez prave osnove. Če že kdajkoli bo kaj izven slovenskega prostora, bo to neka varianta regionalne lige, ampak tega še najmanj nekaj let ne bo.

Kar se prvega stavka tiče je logično, čeprav bi Maribor kot ekipa tudi lahko sodeloval v slovenskem državnem prvenstvu.. Drugi stavek oz. trditev pa je brez osnove, ker je to povsem stvar dogovora z nogometno zvezo in z predstavniki klubov.
od klemen007
12.04.2013 ob 10:12

Skoči na sporočilo

od klemen007 » 12.04.2013 ob 10:01
partizan 1 je napisal:
zamo je napisal:
ultraMB je napisal:
metalna kuka je napisal:Čimprej prosit jodlare za v vstop v njihovo ligo. To kaj se dogaja je najslabše za nas, ko smo 20 klas nad vsemi pa igramo v toti indijanski ligi. Mi smo dosegli svoj maksimum, za kaj več pa rabiš močne tekme, ne pa da ne veš če bo nasprotnik sploh prišo v mb.

To bi bilo pomoje še najbolše, pridobili bi obojni, ampak bog ve kdaj bo to,če sploh??

dejansko je prislo do te situacije, ko bi za nkmb bilo boljse igrati v avstrijski ligi..tudi, ce bi jih na vsaki tekmi sodniki jebali v glavo..kot pa stagniranje ali celo nazadovanje v druzbi s klubi, ki ne vedo..ce bodo cez pol leta se sploh obstajali.

pičke prodane, to se lahko samo v vaših glupih glavah poraja misel, da bi z avstrijci igrali, pa najboljše da še jim državo damo, puni kurac mam že tega avstrijci ono avstrijci tisto, pa koji kurac so oni ?

Koji kurac so oni? Oni so narod, ki ve kaj dela, kaj hoče, narod kjer ljudje za svojo delo dobijo pošteno plačilo, kdor pa se slučajno tega ne drži pa je po hitrem postopku zbrisan iz poslovnega sveta, če že gledamo nogometno so narod, ki ima urejene razmere, infrastrukturo in to zato, ker jih spet vodijo pametni in izobraženi ljudje. Evo to maš samo nekaj dejstev, in taki post se lahko samo v tvoji glupi glavi sestavi, ker več kot očitno nimaš tri čiste in neveš zakaj se gre, in takim ko si ti privoščim životarjenje iz meseca v mesec za dve žemlji pa kos klobase.

Drugače pa je vprašanje, če bi nas avstrijci sploh sprejeli v svojo ligo.. za nas bi to sicer bila edina rešitev, kljub precej višjim stroškom, ki bi z vstopom v to ligo posledično nastali..
od klemen007
12.04.2013 ob 10:01

Skoči na sporočilo

od klemen007 » 10.04.2013 ob 01:12
Damc je napisal:Trener je bog i batina. Kak on reče tak more biti pa pika.

Če zanj Argus ni v redu zaradi forme ali drugega razloga naj tak bo. Lahko vi hočete, žellite, drkate do onemoglosti ampak tako je tudi edino prav.

Ko bo pa keri od vas odgovarjal za rezultate pa lahko vso svojo veleumno pamet uporabite.

Pa v katerem na pol pametnem klubu pa je ulioca sestavljala ekipo. Pa prosim vas lepo. Meni tudi ne pašejo razni Beriči pa bemtim nad njim itd, ampak tak pač je. Trener odgovarja za rezultate in če on reče da ta in ta ne bo igral se lahko postaviš na k... pa še si ga poleg potegneš. Takoj, ko bo začela ekipo sestavljati ulica ali kdo drug kot trener bomo šli na pot napovedi določenega kekca.

od klemen007
10.04.2013 ob 01:12

Skoči na sporočilo

od klemen007 » 09.04.2013 ob 18:50
tomecp je napisal:
klemen007 je napisal:
duhalen je napisal:Dragi strokovni štab! Ta klub ni vaš, ta klub je naš in igrati morajo najboljši - ne glede na zamere. In zato v prvi postavi pričakujem Arghusa. 

Pa koji kurac se samo nekaj serje in dirigira kdo naj igra in kdo ne? To lahko ti delaš v manageru, tu pa pusti da dela tisti, ki je zato odgovoren in ki posledično tudi odgovarja za slabe rezultate. Kak veš da je najboljši? Kak veš, da ni mogoče totalno izven forme? Nič neveš, to kaj dva, tri krat na dan prebereš forum in stran, ti še ne daje te pravice. Če ga je sral, delal po svoje, se obnašal neprofesionalno, jezikal in podobno ter so ga zaradi tega doletele sankcije neveš ne ti, ne jaz, ne kdo drug, prav tako nevemo če je v dobri formi ali totalno izven nje.. Zato pusti take stvari tistim, ki vedo zakaj tak in zakaj onak, zato ker so vsaki dan po nekaj ur z igralci..

Je pa dejstvo, da nihče ni nad klubom, in podpiram vsako sankcijo zaradi jezikanja, delanja po svoje ali neupoštevanje navodil. Pa je lahko to zaradi mene Ronaldo, Arghus ali bilokateri drugi igralec.

Ah daj no...spet smo bolj papeški od papeža. Večkrat se čisto neopravičeno pljuva (ne ti) po Milaniču na drugi strani pa taki vpisi. Oprosti ampak ob trenutni formi Mevlje je vse drugo kot to, da je Arghus kaznovan preprosto neverjetno. Za karakter Arghusa, pa vsi vsaj približno vemo kakšen je in tako bi se z njim tud moralo ravnati. Pri Mezgi se je javno povedalo kje je težava, pri Đini isto, ne vem zakaj se pri Arghusu ne more!

Kot sem napisal na koncu, če nekdo nemore kontrolirat samega sebe ali enostavno pač gre vse po svoje in ob tem ne upošteva navodil nadrejenega je sankcija povsem na mestu. Mogoče bo le kazn uspela uredit stvar.. Pri tem da se ne pove javnosti zakaj kazen, pa jemljem kot to, da klub pač noče težav znotraj ekipe obešati na zvon, ampak se zadeve rešujejo interno..

od klemen007
09.04.2013 ob 18:50

Skoči na sporočilo

1xOznačeno kot neprimerno: 1x re: 28. krog, 1. SNL, NK Maribor - ND Gorica, 13.4. ob 17:30
od klemen007 » 09.04.2013 ob 16:56
duhalen je napisal:Dragi strokovni štab! Ta klub ni vaš, ta klub je naš in igrati morajo najboljši - ne glede na zamere. In zato v prvi postavi pričakujem Arghusa. 

Pa koji kurac se samo nekaj serje in dirigira kdo naj igra in kdo ne? To lahko ti delaš v manageru, tu pa pusti da dela tisti, ki je zato odgovoren in ki posledično tudi odgovarja za slabe rezultate. Kak veš da je najboljši? Kak veš, da ni mogoče totalno izven forme? Nič neveš, to kaj dva, tri krat na dan prebereš forum in stran, ti še ne daje te pravice. Če ga je sral, delal po svoje, se obnašal neprofesionalno, jezikal in podobno ter so ga zaradi tega doletele sankcije neveš ne ti, ne jaz, ne kdo drug, prav tako nevemo če je v dobri formi ali totalno izven nje.. Zato pusti take stvari tistim, ki vedo zakaj tak in zakaj onak, zato ker so vsaki dan po nekaj ur z igralci..

Je pa dejstvo, da nihče ni nad klubom, in podpiram vsako sankcijo zaradi jezikanja, delanja po svoje ali neupoštevanje navodil. Pa je lahko to zaradi mene Ronaldo, Arghus ali bilokateri drugi igralec.
od klemen007
09.04.2013 ob 16:56

Skoči na sporočilo
1.388 sporočil   •   Stran 1 od 47   •  
 Forumi nkmaribor.com