Forumi nkmaribor.com Registracija   Prijava
Iskanje
Iskanje
Iskalni niz
Iskanje po sporočilih:
Iskanje po avtorju:
Nastavitve iskanje
Išči v:
466 sporočil   •   Stran 1 od 16   •  
re: 34. krog, 1. SNL, NK Maribor - Triglav ; Maribor 13.05. ob 20:00
od marshall-NKMB » 14.05.2014 ob 11:05
csamo001 je napisal:Lepa igra, lepa tekma. Pa zanimiva postavitev. A je Arghus zasluženo dobil drugi rumeni karton (sem malo zamudil začetek drugega polcajta)?

A se je samo meni zdelo, da je bil Triglavov igralec kilometre v ofsajdu?

Pa tista prekinitev pred koncem je bla tudi sama sebi namen, s tem si sodniški novinec v prvi ligi ni ravno naredil prijateljev.

V prenosu je zgledalo, da je bilo precej več ljudi na tribunah kot je uradna številka. Na RTVSLO so jo celo znižali na 3 jurje.

Vsaka čast violam za napis.


 Ker ni bilo počasnih posnetkov je težko reči za ofsajd ali je bil ali ne. Izgledalo je že kot, da je ofsajd. Prav tako ni niti malo izgledalo, da bi Bohar bil v ofsajdu. Kar se tiče rumenih kartonov Arghusu so bili čisto upravičeni. Tipični prekrški, ki jih Arghus počne za rumene kartone. Ampak ob taki postavitvi in igri je bilo to skoraj za pričakovati.
Vsem v klubu en velik poklon in čestitke  v upanju, da nam in sebi poklonite tisto glavno nagrado, ki si jo zaslužite oz. zaslužimo po tolikih neuspelih poskusih.
 
 
od marshall-NKMB
14.05.2014 ob 11:05

Forum: Tekme NK Maribora
Tema: 34. krog, 1. SNL, NK Maribor - Triglav ; Maribor 13.05. ob 20:00
Število odgovorov: 28
Pregledov: 10420

Skoči na sporočilo

Izdelava spletne strani
od marshall-NKMB » 22.03.2014 ob 13:12
Hvala fantje to bo pomagalo!
od marshall-NKMB
22.03.2014 ob 13:12

Forum: Razno (vse po spisku)
Tema: Izdelava spletne strani
Število odgovorov: 8
Pregledov: 9656

Skoči na sporočilo

Izdelava spletne strani
od marshall-NKMB » 22.03.2014 ob 11:37
Mogoče podobna tema že obstaja ampak žal je nisem našel zato odpiram to temo. Imam vprašanje za tiste, ki se spoznate na izdelave spletnih strani.
Z dreamweaverjem poskušam narediti spletno stran za PGD. Sam nimam še nobenih izkušenj pa sem izkoristil to priložnost, da se naučim nekaj novega. Moje vprašanje pa je, kako izdelati ikone, da ko greš na njo z miško spremeni svoj izgled. Naprimer, da je ikona siva nato pa zasveti ko greš z miško nad njo. V googlu sem probal poiskati vse živo za kakšen tutorial pa ne znam postaviti pravega vprašanja, ker ne vem kako se tem ikonam reče.
V naprej se zahvaljujem za nasvete.
od marshall-NKMB
22.03.2014 ob 11:37

Forum: Razno (vse po spisku)
Tema: Izdelava spletne strani
Število odgovorov: 8
Pregledov: 9656

Skoči na sporočilo

re: Dare Vršič
od marshall-NKMB » 05.03.2014 ob 10:35
guano ape je napisal:Zelo neposrečena primerjava, saj pri prvem gre za političnega spreobrnjenca najhujše vrste, pri drugem pa za profesionalnega športnika, ki je pač v izjavah poveličeval svoj tedanji klub, in "omalovaževal" njihovega glavnega rivala, ter na ta način še dodatno "kuril" ozračje pred derbiji (podobno počne tudi ZZ) kar je čisto normalno in logično početje, saj slednje počnejo skoraj vsi in povsod.


ps. in koga sploh zanima, kaj se bodo viole drle in kaj ne, vsak, ki ima v glavi količkaj razčiščeno, ve kako in kaj in ve, da dokler igralec dosega in presega tisto, zaradi česa je pripeljan v klub, si zasluži vso možno podporo...če pa posamezniki, kuhajo stare zamere in otročjo mulo, pa s tem svojim početjem povedo največ o sebi


 
 Guano v postu želim bolj poudariti  podporo, kot razglabljati o osebnosti enega ali drugega. Sam niti ne vem ali je govorica o J.J. in privrženosti do bivšega sistema resnična ali gostilniška fama niti me ne zanima. Kot sem poudaril v postu sem zgodbo izkoristil le kot primerjavo, ki je večini ljudem poznana. To naj si vsak dojema kot si želi. Jaz sem le želel povedati, da si Dare na vse dosedaj prikazano zasluži podporo neglede na preteklost. 
Z boldanim si dojel bistvo mojega posta.
 
od marshall-NKMB
05.03.2014 ob 10:35

Forum: Igralci, navijači
Tema: Dare Vršič
Število odgovorov: 207
Pregledov: 75841

Skoči na sporočilo
To sporočilo je popravil marshall-NKMB: 05.03.2014 ob 10:36.

1xOznačeno kot neprimerno: 1x Dare Vršič
od marshall-NKMB » 05.03.2014 ob 10:11
Žal bom malo vmešal politiko tu zraven, ker so si zgodbi podobni in ne želim povedati nič slabega zato upam, da se ne najde kdo užaljen.
Pred neznanim časom je neznana oseba z začetnicami J.J. na neznanem kraju zgradila svojo politično kariero in se izšolala v času kumunizma,... skratka oseba, ki je danes kult osebnosti je bila goreč pripadnik komunizma, ki je rušil cerkve, ubijal nasproti misleče in še in še,..Komunizem je to osebo zaradi ekstremizma zavrgel. Užaljen se je odločil, da se maščuje sistemu. Danes stoji v prvi vrsti z župnikom obdan s podporniki, katere je ubijal sistem, ki ga je ta oseba tako močno ljubila in podpirala. Danes njegovi podborniki slepo sledijo tej neznani osebi.
Podobno je pri Daretu. Olimpija mu je ponudila drugo šanso katere mu mi očitno nismo (po pisanju tu na forumu). Dareta osebno nisem nikdar slišal govoriti grdo čez NK Maribor in njegovo publiku. Če povežem z vsem tem napisanem tu na froumu je bolj ko ne s svojimi izjavami igral pingpong z določeno osebo iz našega kluba. Danes prav tako Dare kot neznana oseba omenjena iz začetka posta, brani drugačen ideal in se mu predaja z dušo in telesom. Kaj več mora še dokazati kot dva gola na dveh evropskih tekmah in asistenca, ki bi še muho zadela v glavo, da bi lahko žogo pospravila v gol. Razumem vas edino če mu zamerite, da v Sevilli ni dal dva gola in nam priboril podaljške. Bi bil mogoče takrat - Dare legenda?!? Prav tako me je malo zabolelo, da naši ostali igralci niso stopili bližje Daretu, ko ga je želel tisti pajac napasti. Malo se mi je zasmilil, ker je izpadlo kot, da je med dvema ognjema. Z grbom NK Maribora na prsih nebi smelo biti dvoma kdo in kaj je DANES Dare Vršič.
Za Viole ne morem govoriti kako in če ga bojo sprejeli saj je to njihova odločitev in pravica. Oni so na svojem svoj zakon in tako je prav. Če pa ostali del stadiona podeli zaslužen aplavz takemu borcu, ki nosi grb NK Maribora na prsih, sploh nebi smela biti debata ali je to prav ali ne. Proti Olimpiji smo na družinskem delu stadiona srčno navijali za Dareta in mu podelili aplavz za njegovo požrtvovalnost. 
Če je neznana oseba J.J. lahko postal kult osebnosti ob nečimrnostih, ki jih je njegov ljubljeni sistem zadejal njegovim zdajšnjim podpornikom mislim, da si je Dare po prikazanem zaslužil ob priložnosti tudi stoječe ovacije. Še enkrat pravim, skandiranje Dare VIOLA je v domeni Viol in oni naj se odločijo ali mu bojo skandirali ali ne. Ostali pa ki poleg Viol še podpiramo NK Maribor, podarimo aplavz vsakemu vijolčnemu bojevniku, ki s svojo požrtvovalnostjo pelje naš klub stopnico višje do začrtanega cilja pa če tudi je tej osebi ime Dare Vršič. 
Upam, da z neznano osebo ne odpiram pandorine skrinjice, ampak sem se s primerom te osebe le poslužil zaradi izrazite podobnosti našega primera.
od marshall-NKMB
05.03.2014 ob 10:11

Forum: Igralci, navijači
Tema: Dare Vršič
Število odgovorov: 207
Pregledov: 75841

Skoči na sporočilo

Navijači doma in po svetu...
od marshall-NKMB » 27.01.2014 ob 16:29
od marshall-NKMB
27.01.2014 ob 16:29

Forum: Igralci, navijači
Tema: Navijači doma in po svetu...
Število odgovorov: 1412
Pregledov: 287966

Skoči na sporočilo

4. krog LE, NK Maribor - Zulte Waregem, 7.11.2013 ob 19.00
od marshall-NKMB » 08.11.2013 ob 11:15
Jaz ne vem ali ste vsi gledali isto tekmo oz. na tem forumu pride do izraza pregovor, vsake oči imajo svojega malarja. Včeraj so totalno zatajili absolutno le Fajič, Cvijanovič in Mezga. In zaradi tega smo tekmo tudi izgubili. Trije neaktivni igralci na igrišču so preprosto preveč tudi za neke "drugorazredne" Belgijce. Ostali so stvar po sili razmer oddelali najbolje kar se je dalo. Mertelj je odigral odlično. Opravljal je delo, ki bi ga morala Cvijanovič in Mezga. Prekinjal napade iskal žogo in jo vlekel globoko na polovico gostov od te njegove aktivnosti je nastala smrtna šansa, ki je ni izkoristil Bohar in še tisti njegov strel na gol, ko mu je Tavares podal v kazenskem je bil smrtni samo je nažalost golman dobro posredoval. Tako da recimo, da je Mertelj dal več od sebe kot se je od njega pričakovalo. Pri Tavaresu se opazijo težke noge ampak borbe mu ne more nihče očitati. In včeraj so Belgijci odsekali naš glavni adut. Večino klubov, ki igra proti nam so ugotovili, da je Tavares naša ahilova tetiva. Če ga odrežeš od igre je 50% manj učinkovitosti v napadu. Na njem sta vedno dva igralca in tretji v pripravljenosti. Ne spomnim se ali sem nekje bral ali slišal ampak v ligi Evropa je največ prekrškov storjenih prav nad našim kapetanom. Ta podatek nam da dosti vedeti. Filipovič je včeraj tudi pogumno stal na igrišču in z Mertljem skupaj oparvaljal delo že prej omenjenih Mezge in Cvijanoviča. Sicer je igral dosti podobno kot Mertelj vendar malenkost bolj od zadaj. Obramba je tudi svoje oddelala konkretno,razen Vilerjevega kiksa, saj Handa praktično ni imel resnega dela.
Ko pa že debatirate in predvsem in zgolj samo ugibate o Zahovičevih poslih v našem klubu, mislim da je tu edini krivec klub, da je nastala taka negativna energija okoli vseh dogajanj v zadnjem času. Zakaj? V vseh resnih klubih se na kakršnakoli namigovanja očemerkoli na uradnih klubskih straneh odzovejo z uradnimi izjavami o tekočih dogodkih, ki begajo navijače. Samo pri nas je peščica priviligiranih in sicer tisti, ki imajo 99% informacije, da je nekaj res. Potem so tu tisti ki imajo 50% informacije, da je nekaj na tem. In potem so tu cvetke, ki so slišali pri frizerju kako je od frizerkinega fanta, strica sin, njegov nečak, nekdo ki hodi z njegovim sinom v isti razred od katerega teta ima fanta, ki ima prijatelja slišal od nekoga, ki ima 50% informacije, ki je slišal od soseda, ki pozna nekoga, ki ima 99% informacije, da se nekaj dogaja in da je vse to 100% resnica. Se pravi nekdo je v Kopru prdnil čez eno uro 100% resnica v Mariboru, da se je ta isti usral. Edino klub je kriv, da pusti, da se kaj takega dogaja. Smo edina in stitucija, ki ob transferjih ne razkriva cifer. In potem so še danes ugibanja ali je Velikonja odšel za 1.2 mil € ali 1.7 mil €. Kaj je tu za skrivati. Jebote klubi po svetu prodajajo in kupujejo za 100 mil € pa se ne skriva naš drobiž pa je poslovna skrivnost. Pred kom je to poslovna skrivnost, če klub obstaja zaradi ljudi. Potem imajo te ljudje pravico vedeti kaj se dogaja v klubu.
Po moje je rešitev, da se ta fama okoli Zahoviča konča, da se naredi kubski intervju z Zahovičem in se postavi vsa vprašanja, ki delijo javno mnenje o delu v klubu ne glede na to kako neprijetna bi bila ta vprašanja. Odgovere (čeprav verjetno bolj na politično varianto obdelane), ki bi jih dobili bi morali veljati kot nek klubski statut in klub bi moral za temi besedami stati. Vsako delovanje, ki bi bil odmik od danih odgovorov bi bil pokazatelj, da se v klubu ne dela tako kot se govori. Roko na srce so trenutno vsi vpisi o dogajanju v klubu natolcevanje saj dejansko ni nikakršnega URADNEGA stališča o delovanju v klubu in o dogodkih, ki so plod "insajderskih" informacij. Ne razumem kako to da klub ne uvidi, da z raznimi natolcevanj tu na forumu in po lokalih s tem pustijo da se blati dobro ime kluba in posameznikov, ki se jim mogoče dela krivica prav zato ker ni nobenega uradnega stališča.
od marshall-NKMB
08.11.2013 ob 11:15

Forum: Tekme NK Maribora
Tema: 4. krog LE, NK Maribor - Zulte Waregem, 7.11.2013 ob 19.00
Število odgovorov: 207
Pregledov: 43010

Skoči na sporočilo
To sporočilo je popravil marshall-NKMB: 08.11.2013 ob 11:18.

re: STAVE 11
od marshall-NKMB » 01.11.2013 ob 13:22
SemiBluff je napisal:
Drugače pa predlagam, da si začnemo izmenjevati stavne nasvete s kratkimi obrazložitvami, zakaj na 1,x,2, over/under...  
 
  To je tisto kar sem spraševal od samega začetka. Če se pa to začne dogajate na tem forumu pa toliko bolje.
od marshall-NKMB
01.11.2013 ob 13:22

Forum: Razno (vse po spisku)
Tema: STAVE 11
Število odgovorov: 2199
Pregledov: 333804

Skoči na sporočilo

re: STAVE 11
od marshall-NKMB » 31.10.2013 ob 18:28
guano ape je napisal:
bkvijolčni je napisal:Mam občutek, da je dosti prepisovalcev, in mislim da so to tisti, ki potem pizdijo na tistega, ki je napisal napoved. Po moje tudi ni dobro stave spreminjat v statistiko, v stilu - "ob ponedeljkih je okoli 10 tekem in je dostikrat nula"?! Mislim, da je vsaka tekma-napoved dogodek zase, in ga je tako treba tudi obravnavat.  
1. drži, večkrat na lastni koži izkušeno
2. še dosti bolj drži, prazaprav se mi to zdi neumnost V principu ni nič slabega, če nekdo, ki se je pokazal da se spozna na stave, sugerira ostalim igralcem stav, s tem ko pokaže svojo napoved. Na koncu je odločitev tistega, ki polaga denar kaj bo naredil s svojim denarjem. Kolikor spremljam to temo se mi zdi, da je prav Guano pozval, da se pokažejo listi pred stavo in dejansko tisti, ki prepisujejo lahko ocenijo čigavo znanje je bolj verodostojno. Pred tem so se lepili samo dobitni listki in izpadlo je ko da določeni ljudje tu gori stalno dobivajo pa temu le ni tako. 
Po mojem mnenju tak post ko se nekdo pizdi, da mu je listek propadel zaradi napačnega sugestiranja se mirno preskoči. 
Še nekaj me zanima. Pred nekaj časa sem raziskoval o "ziher" stavah. Stvar se popolnoma matematično izide. Samo sem na koncu ugotovil, da ta pravljica nima srečnega konca. Namreč našel sem internetne strani, ki nakazujejo na ziher stave, samo je stvar za stavnice "nezakonita", tako da ti tako stavo stornirajo, ne izplačajo ali celo ukinejo račun. Ima kdo izkušnje?
 
 
od marshall-NKMB
31.10.2013 ob 18:28

Forum: Razno (vse po spisku)
Tema: STAVE 11
Število odgovorov: 2199
Pregledov: 333804

Skoči na sporočilo

re: STAVE 11
od marshall-NKMB » 31.10.2013 ob 16:23
Leteči Golman je napisal:http://int.soccerway.com/

Na Soccerway strani preverjam statistiko. Pogledam 2 ekipi in medsebojne zadnjih (več) kot pet let, pol se pa odločim, kako in kaj. Zraven še pogledam zadnjih 5 tekem, kak so špilali in trenutno lestvico, ter do približno 10 kroga, gledam, kak sta kluba lani stala na lestvici. Pri stavah si ful pomagam s Športno Loterijo. Namreč ne stavljam tekem pod 1,40 kvoto (ker sem se že naštetokrat opeko - trofiš jih 4 - eno ziher fuliš in gre listek k vragu). In izogibam se tekem, ki imajo kvoto 1,65 - tekma s to kvoto je statistično dostikrat 0 ali pa 2 in ker mi je že taka tekma nesla listek tudi za jurja (takrat še nisem špilal zavarovanja), se teh tekem s tako kvoto izgogibam (torej če je kvota na ŠL 1,65 da nebo pomote).

Vsote golov ponavadi špilam prijateljske tekme. Tukaj gledam predvsem, da sta 2 enakovredni reprezentanci, ki nista nagnjeni davat ravno veliko golov, razen takrat ko špilajo proti outsiderjem. Torej načeloma iščem tekme na manj kot 2,5 gola.

Ob ponedeljkih je okoli 10 tekem in je dostikrat nula. Tu spet, če se odločim, da grem špilat, gledam celotno statistiko na Soccerway. Nule nebom špilo, če ma ekipa 1,30 ali pa 1,50 kvoto. Od kvote 1,70 delje pa je že lahko neodločeno (torej v ožji izbor jemeljem tekme od 1,70 kvote dalje in se potem ali odločim ali pa jo črtam). Načeloma sem dosedaj torfo kar nekaj ponedeljkov 3/5 in včasih še 5/5 in taki listki so mi ponavadi prinesli več kot jurja.

Statistično včasih neham špilat tudi za kaki mesec  - to predvsem takrat, ko pridem v serijo nedobitnih listkov - na tak način si morale pri stavah ne zbijam in potem lažje stavim takrat ko sem bolj ziher. Ko sem bolj ziher stavljam po 15-30€ (z zavarovanjem vred listek), če sem manj ziher pa pod 10€. Sem že tudi špilal (pred leti) 2-3 pare - skupna kvota med 1,5-2,0 pa se mi ni izšlo in sem neho špilat take stave.

Zdaj sem pado v serijo nedobitnih listkov in moje naslednje stave bodo prijatelske tekme od 15. do 19. novembra in prijatelske, kjer obvezno stvaljam samo vsoto golov. Listek oz. moretina listka (če bota 2), bom prilepo tudi na ta forum. Listek 1 bo izključno s tekmami z manj kot 2,5 gola. Medtem, če se bom odločo za Listek 2, pa bo mešano in malo bolj tvegano, ter bodo tudi morda tekme z več kot 2,5 gola.

Upam, da ti bo kaj pomagalo, ampak stave so kurva, jaz sem pred 15 leti mislo, da se bo od tega dalo živeti, pa se ne. Ker več kot trofiš, več tudi častiš vuni in zapiješ , pol si nekaj še kupiš in padeš v serijo nedobitnih listkov in že si spet na začetku. Če pogledam generlno pri sebi - mislim, da sem še vedno v minusu - pa sem že trofo tudi listke po jurja do dva, kar nekaj komadov. Ampak, kot sem napisal, več maš - več tudi trošiš - malo pogosteje stavljaš in prideš kaj hitro lahko na nulo al pa v minus. 


 
 
 Sam sem tudi špilal stave kot študent pa je bilo za sproti. Ampak takrat ni bilo interneta pa takih kombinacij stav itd. Zdaj so nekatere stave in izrazi, ki jih niti ne razumem dobro.No pred kratkim se spomnim, da imam že dolgo odprt račun na Bwin in se  odločim, da zopet malo probam srečo in moram reč da sem glede na vloženo dobro v plusu. Seveda ne stavim vsak dan bi pa želel, ker zdaj ko so malo otroci zrasli in se najde nekaj prostega časa, ki bi ga lahko porabil malo bolj koristno kot sicer. So me pa impresionirale tvoje stave in od Guanota predvsem te z goli zato sem jih tudi sam preizkusil in moram rečt, da zadeva kar špila. Ampak se mi bolj zdi, da sem imel srečo čeprav je statistika nakazovala na take razplete se mi zdi, da si pravi stavni mojstri iščejo še kakšne druge informacije. Za nasvet o tipih pa sem prosil, ker sem se do zdaj izključno nanašal na statistiko. Igral sem predvsem stavo "obe ekipi data gol" in "1. ali 2. ekipa bo dala gol". Zato sem prosil če pozna kdo kakšno stran ko se znalci razpišejo o določenih dvobojih, ko spremlajajo določene klube bolj podrobno. Recimo kot je ta tip nekaj postov nazaj o Lokomotivi in Dinamu. Če v strica googla vtipkaš "best betting tips" (ali kaj podobnega) ne vrže ven nič pametnega oz. to kar bi iskal. Za android obstajajo aplikacije, ki pa so predvsem primerne za ameriške športe.
Ker sem do zdaj večinoma stavil 1x2 me zanima če je to kar govoriš o zavarovani stavi sistem 2/3, 3/5,...ali je kaj drugega. Ker zadnjič sem namreč pri sistemu 2/3 kljub statistiki gladko pušnil vse 3 tekme.
Hvala ti pa di si razkril nekaj svojih pogledov na stave in hvala vsem, ki ste se potrudli za linke predvsem tebi @Semibluff.
Nihče mi pa ni odgovoril ali je BwinClient varen, ker namreč igram na Bwin samo preko telefon, ker imam na računalniku s strani ponudnika blokiran dostop do Bwin.
od marshall-NKMB
31.10.2013 ob 16:23

Forum: Razno (vse po spisku)
Tema: STAVE 11
Število odgovorov: 2199
Pregledov: 333804

Skoči na sporočilo
To sporočilo je popravil marshall-NKMB: 31.10.2013 ob 16:24.

STAVE 11
od marshall-NKMB » 30.10.2013 ob 20:15
Vem, da je verjetno že neštetokrat bilo omenjeno kje se tisti ki redno igrate stave poslužujete nasvetov in informacij o stavah. O stavah je bilo tu že toliko napisanega, da bi zdaj porabil najmanj eno uro, da bi našel te podatke. Prosil bi če se da komu še enkrat nalepit vse strani, ki posredujejo razne nasvete za stave. Predvsem tebe @Letečigolman, prosim če lahko posreduješ kake informacije, ker so tvoje stave fenomenalne. Predvsem me zanima kaj razen danih in prejetih golov še gledaš pri dveh ekipah, ko staviš na gole.
Aja pa še to me zanima če je bwin client varen?
od marshall-NKMB
30.10.2013 ob 20:15

Forum: Razno (vse po spisku)
Tema: STAVE 11
Število odgovorov: 2199
Pregledov: 333804

Skoči na sporočilo
To sporočilo je popravil marshall-NKMB: 30.10.2013 ob 20:17.

re: 13. krog 1.SNL, Maribor-Olimpija 6.10.2013 ob 17.00
od marshall-NKMB » 07.10.2013 ob 14:54
Punga je napisal:Posnetek na naši strani okoli 3:50

ONI PRASEC FINK JE ŠEL V CVIJANOVIČEVO GLAVO DIREKT S KOMOLCEM PA NI DOBIL NITI RUMENEGA A MORAL BI DOBIT 6 MESECEV KAZNI ZA TO BRUTALNOST!


 
 
 Predvidevam, da se Čeferin ni odločil za karton (po mojem mnenju direkt za rdečega, ker je bilo res brutalno), ker je Fink lepo odsimuliral bolečine (po trku je Fink lepo ostal na nogah, ko pa je videl Cvijanoviča na tleh se še sam odloči odigrati Hamleta - umiranje na obroke) in je na hitro bilo videti kot, da sta trčila v boju za žogo. Čeprav je že v dirktnem prenosu bilo videti, da je bil štart oz. namen, Finka da Cvijanoviča onesposobi. Kasnejši, sicer slab video posnetek, ker je kamerman malo zamudil situacijo in celotni dogodek je malo odrezan iz kadra, pokaže namerno igro s komolcem.
od marshall-NKMB
07.10.2013 ob 14:54

Forum: Tekme NK Maribora
Tema: 13. krog 1.SNL, Maribor-Olimpija 6.10.2013 ob 17.00
Število odgovorov: 272
Pregledov: 60775

Skoči na sporočilo
To sporočilo je popravil marshall-NKMB: 07.10.2013 ob 14:56.

re: Liga Europa Skupina D
od marshall-NKMB » 03.09.2013 ob 23:25
vip99 je napisal:Glede na rast cen letalskih kart, je trenutno najbolj oblegana linija Milano (Bergamo) - Manchester, od 2. do 5. oktobra.

Nas gre 8 na tej povezavi.

Še za 5 jih vem, ki gredo od 2. do 4. na tej povezavi.

Vsi ki nameravate na Manchester, čimprej tudi prenočišče porihtat, namreč kot jackson88 pravi, je tekma City - Bayern 3. oktobra in zna bit noč pred našo tekmo kar težavno dobit neko prenočišče po spodobni ceni.
 Evo za tiste, ki se odpravljate malo cenejše variante hotelov
http://www.trivago.si/
 
 
od marshall-NKMB
03.09.2013 ob 23:25

Forum: Tekme NK Maribora
Tema: Liga Europa Skupina D
Število odgovorov: 278
Pregledov: 65067

Skoči na sporočilo

re: Poletni prestopni rok 2013
od marshall-NKMB » 30.08.2013 ob 17:18
KRISS je napisal:http://sq.kurir.mk/sport/futboll/26758-per-34-milion-euro-agim-ibraimi-kalon-tek-atletiko-madridi


 
 http://www.24ur.com/sport/nogomet/ibraimi-za-3-4-milijona-evrov-v-atletico.html 
 
Evo to so ti profesionalni novinarji. Brska malo po forumu naleti na novico, ki so jo izbrskali navijači in se podpiše pod njo kot, da je to plod njegove raziskave. Verjamem, da ta isti novinar nima pojma kaj piše saj mu je albanski 50 tuji jezik, ki ga ne obvlada, da prvič in zadnjič vidi to stran.
od marshall-NKMB
30.08.2013 ob 17:18

Forum: NK Maribor 1960
Tema: Poletni prestopni rok 2013
Število odgovorov: 1677
Pregledov: 392735

Skoči na sporočilo
To sporočilo je popravil marshall-NKMB: 30.08.2013 ob 17:19.

Zlatko Zahovič II. del (Zlatko ostaja!!!!)
od marshall-NKMB » 26.08.2013 ob 17:45
In med tem, ko tu poteka debata o raznih teorijah zarote in to verjetno prebira še kakšen kvazi novinar se zna zgoditi, da se do srede izda še kakšen članek, ki bi dodatno dvigoval oz. spuščal temperaturo.
Calm down. Zaho že ve zakaj je to izjavil in verjetno ni potrebe po razglabljanju zakaj in kako je kaj rekel. S tem naj se ukvarjajo nevoščljivci, ki nam zavidajo našo pozicijo. Če pomnim v Zahotovi eri pri nas ni nikolijavno kritiziral trenerjevo delo niti takrat, ko bi to verjetno moral (Pušnikov fiasko v Domžalah je ostal brez komentarja)
od marshall-NKMB
26.08.2013 ob 17:45

Forum: Igralci, navijači
Tema: Zlatko Zahovič II. del (Zlatko ostaja!!!!)
Število odgovorov: 1560
Pregledov: 399920

Skoči na sporočilo

[NI PREDAJE! 2:0! ]play-off kvalifikacij za LP, povratna, NK Maribor - Viktoria Plzen, 28.8. ob 20:45
od marshall-NKMB » 25.08.2013 ob 23:50
Samo res ni videti ene akcije iz njihove strani. Nasprotniki igrajo oni pa dajejo gole. Vsi goli doseženi po naključju, ko se žoga kot skokica odbija v kazenskem prostoru.  Glede na to, da je v sredo napovedan dež čez celi dan so te skokice za nas lahko še bolj nevarne. Je pa dobro to, da spolzek teren ne bo omogočal tako hitrega prehajanja v kontro. Če se jih odreže hitro po bokih je uspeh zagotovljen. Spolzek teren lahko obrambni igralci izkoristijo za malo bolj hard udrsavanja saj takrat sodniki upoštevajo razmere na igrišču in občasno spregledajo kakšno situacijo, ki bi jo sicer označili za prekršek.
od marshall-NKMB
25.08.2013 ob 23:50

Forum: Tekme NK Maribora
Tema: [NI PREDAJE! 2:0! ]play-off kvalifikacij za LP, povratna, NK Maribor - Viktoria Plzen, 28.8. ob 20:45
Število odgovorov: 948
Pregledov: 167852

Skoči na sporočilo
To sporočilo je popravil marshall-NKMB: 25.08.2013 ob 23:51.

Slovenski politični prostor
od marshall-NKMB » 24.08.2013 ob 23:37
http://www.24ur.com/novice/slovenija/breskve-v-zameno-za-dobra-dela.html

Če sem prav razumel, je konkretno ta gospa v prispevku pripeljala kolo dobila recimo pet kg breskev nekdo, ki pa rabi kolo, prišel kupil kolo za 5 evrov denar pa je romal h kmetu. Če je bla to poanta nice job!!! Se pravi sta si Fructal in država ubrisala pod nosom.
od marshall-NKMB
24.08.2013 ob 23:37

Forum: Razno (vse po spisku)
Tema: Slovenski politični prostor
Število odgovorov: 5419
Pregledov: 624372

Skoči na sporočilo

re: Jasmin Handanovič
od marshall-NKMB » 24.08.2013 ob 22:42
navijam je napisal:Kdaj smo nazadnje skandirali njegovo ime v LV? Pokažimo mu, da ga cenimo! Čestitke Jasmin!


 
 
 1 kolo nazaj proti Celju!
od marshall-NKMB
24.08.2013 ob 22:42

Forum: Igralci, navijači
Tema: Jasmin Handanovič
Število odgovorov: 1948
Pregledov: 367248

Skoči na sporočilo

re: Kam gre ta svet ?
od marshall-NKMB » 23.08.2013 ob 23:50
BNE08 je napisal:Policija malo drugače. Pri nas, nas nikoli nič ne preseneti...to protect an serve..

http://www.youtube.com/watch?v=ofiBQSBqqJY&sns=fb

pa še link od bjonde...

http://www.youtube.com/watch?v=AHU_Kyg4zS8
 To bi lahko prilepil v temo "pozitivne novice in nasveti" če pa si že prilepil v to temo pa gre očitno svet na bolje! Po vseh guanotovih postih se ta post prav prileže v to temo saj bom zaradi guanotovih linkov nehal jesti, kaditi, piti sexati,.... Guano no hard feelings - joke!
 
 
od marshall-NKMB
23.08.2013 ob 23:50

Forum: Razno (vse po spisku)
Tema: Kam gre ta svet ?
Število odgovorov: 2061
Pregledov: 304032

Skoči na sporočilo

re: [NI PREDAJE! 2:0! ]play-off kvalifikacij za LP, povratna, NK Maribor - Viktoria Plzen, 28.8. ob 20:45
od marshall-NKMB » 21.08.2013 ob 22:33
Coyote je napisal:V sredo prihodnji teden bo tekma vseh tekem. To bo zadnja tekma te generacije v postavi kot jo gledamo danes.
 Ce je zelja in je pot in ce je bog je tudi mesto Mariboru v Ligi prvakov.

Treba bo narediti nekaj najbolj odfukanega do sedaj na tribunah, med pa tudi pred tekmo.
 Treba it na silo ce je treba. Spomnite se Genk,Palermo, Panathinaikos. Nekaj sol smo ze dali skozi (Brugge)


MI SMO MARIBOR. Vsa Slovenija ima vijolcno srce danes. 
Ibra stisni 2 za slovo, v zahvalo tistemu ki ga najbolj cenis v klubu.

VERJAMEMO!ZMOREMO!


 
 Vsekakor se strinjam. Mene je proti Palermu najbol fasciniral transparent pod streho zahodne tribune in ognjemet iz Kalvarije. Predvidevam, da so vse Viole financirale same. Če želi klub 8 mil bo moral Violam stisnit kakega tisočaka več da bo pekel še bolj peklenski. Kakorkoli res moramo vsi dati od sebe max, da pomagamo fantom do cilja!
 
od marshall-NKMB
21.08.2013 ob 22:33

Forum: Tekme NK Maribora
Tema: [NI PREDAJE! 2:0! ]play-off kvalifikacij za LP, povratna, NK Maribor - Viktoria Plzen, 28.8. ob 20:45
Število odgovorov: 948
Pregledov: 167852

Skoči na sporočilo

re: Pozor, preprodajalci kart!!!
od marshall-NKMB » 21.08.2013 ob 17:34
purplesabbath je napisal:
masa je napisal:Glede na to, da smo tak na tričetrt izpadli, prosim kakšnega preprodajalca, naj mi proda 2 karti za Maribor-Plzen. Severna, zahodna ali vzhodna tribuna. Dam največ 23 evrov za eno. Če kdo ponudi za manj, vzamem. PRODAJAJTE, DRUGAČE VAM BOJO KARTE OSTALE!!


 
 
 Iskreno upam,da na tem forumu ni preprodajalcev.

p.s. o katerem klubu to govoriš-tričetrt izpadli?


 
 Vklopi cinizem pa boš ugotovil o katerem klubu govori.
 
od marshall-NKMB
21.08.2013 ob 17:34

Forum: Mali oglasi, vici
Tema: Pozor, preprodajalci kart!!!
Število odgovorov: 32
Pregledov: 13418

Skoči na sporočilo

re: play-off kvalifikacij za LP, Viktoria Plzen - NK Maribor, 20.8.2013 ob 20:45
od marshall-NKMB » 21.08.2013 ob 14:42
štajerc65 je napisal:Pozdrav vsem INDIJANCEM, ki tukaj, na forumu NK Maribor oddajate negativno energijo in žalite, kritizirate.... Da vam j.bem mater. Svoje karte podarite ali vržite vstran!!!! Upam, da vas ne bo na stadionu. Škoda, da se ne podpisujete s svojimi imeni in tako stojite za tem kar pišete, ne pa, da se greste neke dvoličneže!!! Ko nam gre tekoče ste glavni Viole, stojite v vrstah za karte in kolegom razlagate kaki navijači ste, kak vse veste in vse poznate. Prvi skačete čez plot, ko je treba igralcem drese VKRAST!!! Ko pa nam ne gre vse kot po maslu, šimfate igralce, trenerja, vodstvo.... Če ste gledali tekmo do konca, če vam ni bilo preveč bedno in brezveze vse skupaj, bi slišali, kako navijamo BREZ vas. In zato...OSTANITE DOMA, drkajte na Barcelone, Reale, Bayerne....
ČE SMO VERJELI PROTI PALERMU, VERJAMEMO ZDAJ ŠE BOLJ. LAHKO GREMO NAPREJ, Z ENERGIJO LJUDSKEGA VRTA, S POZITIVNIM NABOJEM, Z VERO...KER NISMO SLABŠI IN IGRAMO DOMA, V NAŠEM SVETEM HRAMU!!!!!

 
 

OOOoooOOOooo  GREMO MARIBOR!!!!!!!!!!!!!!
 
od marshall-NKMB
21.08.2013 ob 14:42

Forum: Tekme NK Maribora
Tema: play-off kvalifikacij za LP, Viktoria Plzen - NK Maribor, 20.8.2013 ob 20:45
Število odgovorov: 657
Pregledov: 126415

Skoči na sporočilo
To sporočilo je popravil marshall-NKMB: 21.08.2013 ob 14:43.

play-off kvalifikacij za LP, Viktoria Plzen - NK Maribor, 20.8.2013 ob 20:45
od marshall-NKMB » 20.08.2013 ob 23:02
Od kod naenkrat toliko negativizma. Ok pušili smo tretji gol, ki nam samo oteži situacijo. Če zdaj ta negativizem prenesemo na fante potem za nenastopanje v CL lahko krivimo tudi nas. Če se Palerma nismo ustrašili pa smo prav tako na Siciliji izgubili previsoko nezasluženo potem se teh Čehov doma nimamo kaj bati, ker niso pokazali nič takega česar bi se mi morali tako bati. Mogoče je še bolje, da smo prejeli tretji gol in bomo morali napadati od prve minute, tako bi pa verjetno na povratni tekmi tam nekje do 70 minute iskali priložnost za gol pa na polno udarili šele zadnjih 20 min, z mentaliteto če pade pade. Naše je , da pustimo glas in dušo na tribunah na igralcih pa je da pustijo srce in dušo na terenu. 
Naj se ponovi Palermo!!!!!!!!!!
od marshall-NKMB
20.08.2013 ob 23:02

Forum: Tekme NK Maribora
Tema: play-off kvalifikacij za LP, Viktoria Plzen - NK Maribor, 20.8.2013 ob 20:45
Število odgovorov: 657
Pregledov: 126415

Skoči na sporočilo

re: play-off kvalifikacij za LP, Viktoria Plzen - NK Maribor, 20.8.2013 ob 20:45
od marshall-NKMB » 17.08.2013 ob 19:27
ultras_75 je napisal:
hitman je napisal:na domači tekmi pa moramo zapet ob začetku tekme vedno maribor !
najbolša himna forever kr mravlince prinese
roko na srce, kaj bi rad da vsi zaspijo ("žalostinka" pred tekmo)...   Gremo gremo Maribor je kopija te pesmi....
 ...in kot je razvidno iz videa se sliši čisto drugače ko je zapeta iz tisočih grl. Tempo je lahko malo hitrejši in celi stadion s šali v zraku ti požene kri po žilah.
od marshall-NKMB
17.08.2013 ob 19:27

Forum: Tekme NK Maribora
Tema: play-off kvalifikacij za LP, Viktoria Plzen - NK Maribor, 20.8.2013 ob 20:45
Število odgovorov: 657
Pregledov: 126415

Skoči na sporočilo
To sporočilo je popravil marshall-NKMB: 17.08.2013 ob 19:33.

play-off kvalifikacij za LP, Viktoria Plzen - NK Maribor, 20.8.2013 ob 20:45
od marshall-NKMB » 17.08.2013 ob 16:05
Po videnem včeraj me ni niti malo strah za neugoden rezultat. Včeraj je bil na tekmi verjetno njihov skavt in je odšel domov presran, Čačič mu je pa po sili prilik moral skriti Ibraimija in Arghusa. Čehi ne bodo vedeli kaj jih je doletelo.
od marshall-NKMB
17.08.2013 ob 16:05

Forum: Tekme NK Maribora
Tema: play-off kvalifikacij za LP, Viktoria Plzen - NK Maribor, 20.8.2013 ob 20:45
Število odgovorov: 657
Pregledov: 126415

Skoči na sporočilo

re: 6.krog 1.SNL, NK Maribor - NK Celje, 16.08. ob 20.00
od marshall-NKMB » 17.08.2013 ob 15:59
liki je napisal:Nimaš kaj, to nocoj je bilo fenomenalno. Res lahko gremo polni optimizma v torek v Plzen.

Bi pa izpostavil dve imeni:

Bohar - neverjetno kaj on dela na igrišču. Niti v sanjah si nisem predstavljal, da bo imel takšen vpliv na igrišču. Če še proti Viktoriji naredi kaj konkretnega, bo vse skupaj že kičasto.

Mendy - mislim, da si je danes zagotovil prvo postavo v torek v Plznu. Odigral je eno fenomenalno tekmo, kjer je imel sicer probleme z realizacijo, zato je njegov gol še toliko bolj pomemben. Ampak še bolj pomembno je to, da osebno v SLO klubih še nisem videl bolj fizično dominantnega igralca, kot je bil to Mendy proti Celju. Resnično je daleč presegel moja pričakovanja glede njega.

V glavnem, še več takšnih večerov. Naj bo eden takšnih torkov večer...


 
 To sem tudi jaz opazil. Samo kaj ko v naši ligi sodijo za baletnike. Včeraj sta v dveh situacijah dva Celjana visela na njem  pa se jih je Mendy rešil po moško Skomina pa prekršek dosodil Celjanom. Če bo to počel v Evropi so goli zagotovljeni, ker so tam kriteriji bolj moški in Mendy zna sprejeti žogo in se otresti igralcev ki ležijo na njem.
Bohar - no comment. Spomnim se ko je Iličić prvič stopil v igro kaki aplavz mu je bil namenjen, tisti aplavz ob odhodu iz igrišča včeraj namenjen Boharju,...me je kurja polt zalila. Bohar čestititke. Včeraj generalno pohvala vsem fantom čeprav Cvijotu mogoče ni šlo vse po načrtih ampak vseeno ni bilo nič kritičnega. Mogoče mala kritika Fajiču, ki v zadnjih dveh tekmah izgleda dokaj nezainteresirano za igroin  niti ni v nekem ekipnem duhu. Ali pa se mi samo dozdeva?
 
od marshall-NKMB
17.08.2013 ob 15:59

Forum: Tekme NK Maribora
Tema: 6.krog 1.SNL, NK Maribor - NK Celje, 16.08. ob 20.00
Število odgovorov: 74
Pregledov: 18537

Skoči na sporočilo

re: SEZONSKA VSTOPNICA. SE ŠE SPLAČA?
od marshall-NKMB » 15.08.2013 ob 15:28
fixcar je napisal:
marshall-NKMB je napisal:
t-h-o-r je napisal:vi ste bolani
članarina = letna karta

če nimaš letne karte (kot jaz) se je pač treba znajti, tako ali drugače
reskiraš tisti 2 uri za stanje v vrsti, ali pač prosiš kolega/punco/fotra/forumaša, da ti gre po karto
 
kolegi = so bolj derbi navijači bi šli, ampak jim ni za stati v vrsti, zato na večine tekem hodim sam ali pa sem ter tja uspem kakega prepričati, da gre zraven
punca oz. žena = živi z mano tako, da ima isti problem z relacijo do Maribora
foter = nogomet ga ne zanima
forumaši = v tem primeru niso bili preveč naklonjeni temu, da bi stali v vrsti namesto nekoga drugega predvsem pa za nekoga, ki ga ne poznajo

Jaz sem v svojem postu ponudil eno izmed opcij kako bi lahko "pravi-zvesti navijači" preprosto prišli do kart. Nikjer nisem enačil letno karto z člansko, če malo bolje prebereš post. Guano pa vam lepo že v temi o povratni tekmi želi dopovedati, da to v 21. st. pač ni cool (zakaj ne in zakaj je pa si vsak lahko drugače interpretira) in to je vse. Mi se po prodanih letnih ne moremo primerjati z nekimi MU, Barcami, Reali,... Mi se moramo orijentirati po naših merilih in standardih. Jaz sem do ideje prišel, ker se je pojavil tak problem. Ni nujno da je najbolša rešitev se mi zdi pa dobra.
Verjetno si med tistimi, ki se buni ko poteka personalizacija in moraš zaradi tega dlje časa stati v vrsti za karto kot sicer pa še za domačo tekmo gre. S člansko bi prišel na šalter, prodajalka bi ti skenirala kartico in takoj bi imela vse podatke, ki jih rabi in stvar rešena. Ni pisanja na roke in iskanja in obračanja dokumenta na eno in na drugo stran, da dobi podatke, ki jih rabi. To je recimo še ena ugodnost, ki bi jih članarina ponujala. Opcij za izboljšanje bi pa bilo še milijon.

Sedaj vas veliko govori, da so si tisti, ki so na morju sami krivi, da niso pravi navijači, ker niso prišli z morja kupili karto in se vrnili nazaj na morje. Seštejte stroške take akcije navijača, ki je po večini na vseh tekmah našega kluba, in se vprašajte ali se še splača debatirati o tem, da je karta za ligaško tekmo (10€) predraga. Ljudje imajo družine in trdo delajo, da družino peljejo na morje zdaj pa je kar naenkrat izgubil status zvestega navijača, ker ni prišel do najdragocenejšega listka v tem času oz. ker se ni postavil na glavo da ga dobi. Dejstvo ostaja, da je zaradi napačne organizacije ogromno zvestih navijačev ostalo brez karte tako ali drugače predvsem pa ne zaradi svoje krivde. Žal mi je za te navijače.
Za kere navijače je tebi žal??? Ma nabijem .....

 Dejstvo je le eno da že par dni nabijate , jočete o karta a karte že danes so!!! Kaj ni jasno tukaj.... si na morju? Rabiš karto? Ti bo od tukaj nekdo šel iskat, magari jaz osebno le zbirčen ne smeš bit, vrsta, sedeš itd....

Dilema je nastala kot da kart že po 1 dnevu ni več itd... Punga je lepo včeraj zvečer napisal kako in kaj in tudi o teh 40+ kartah, ki njih ni nihče kupil-dvignil!!! 

Ponavlja že 100-tič kdo ima res željo prot na tekmo tudi tam bo pika!
  Fixcar hvala, ker si se ponudil, da mi nabaviš karto, ampak karto že imam. Če prebereš poste od prvega dne prodaje se ni nihče preveč ponujal, da pomaga tistim na dopustu oz. tistim, ki nimajo možnosti priti pred VB tako ali drugače. Jaz sem se pač postavil na glavo kot vsi omenjate in prišel do karte (seveda gre zasluga za stanje v vrsti svaku in hvala mu). Sedežev nisem izbiral, ker sem mu naročil naj mi kupi sedež bilo kje samo, da bom pomagal našim do uspeha. Trije gremo vkup pa mi je bilo vseeno če bi sedel sam čisto na drugi strani stadiona. 
OK mogoče je sedaj debata res prezpredmetna, ko je Punga potrdil, da so še karte. Ampak koliko je živcev šlo v enem tednu, uff.
Jaz sem želel le povedati, da obstajajo tudi drugi načini kako spraviti na stadion prvo "zveste navijače" nato "padalce" in nato še preprodajalce kart. 
Jaz nisem želel pisati točno o tej tekmi, da so sedaj v klubu zaj... stvar ampak sem le želel podati neko rešitev, na problem ki je nastal, ki bi v bodoče povzročala manj hude krvi.
Po drugi strani pa razumem tudi klub, da si je želel brez kalkuliranja o uspehu ali neuspehu na Češkem zagotoviti razprodan stadion. To tako ne moremo nikomur zamerit.
Poanta mojega prvega vpisa je bila tako na podlagi tega, ko me je razkuril naslov na sportalu, da se pradaja za manj zveste navijače prične v sredo. In to je vse. Ne želim se vpletati v politiko klubo oz. na kakršnokoli delovanje na bilo katerem področju. Jaz želim le svojemu klubu z navijanjem zagotoviti uspeh.
 
 
od marshall-NKMB
15.08.2013 ob 15:28

Forum: NK Maribor 1960
Tema: SEZONSKA VSTOPNICA. SE ŠE SPLAČA?
Število odgovorov: 66
Pregledov: 19386

Skoči na sporočilo

re: SEZONSKA VSTOPNICA. SE ŠE SPLAČA?
od marshall-NKMB » 14.08.2013 ob 22:50
t-h-o-r je napisal:vi ste bolani
članarina = letna karta

če nimaš letne karte (kot jaz) se je pač treba znajti, tako ali drugače
reskiraš tisti 2 uri za stanje v vrsti, ali pač prosiš kolega/punco/fotra/forumaša, da ti gre po karto


 
kolegi = so bolj derbi navijači bi šli, ampak jim ni za stati v vrsti, zato na večine tekem hodim sam ali pa sem ter tja uspem kakega prepričati, da gre zraven
punca oz. žena = živi z mano tako, da ima isti problem z relacijo do Maribora
foter = nogomet ga ne zanima
forumaši = v tem primeru niso bili preveč naklonjeni temu, da bi stali v vrsti namesto nekoga drugega predvsem pa za nekoga, ki ga ne poznajo

Jaz sem v svojem postu ponudil eno izmed opcij kako bi lahko "pravi-zvesti navijači" preprosto prišli do kart. Nikjer nisem enačil letno karto z člansko, če malo bolje prebereš post. Guano pa vam lepo že v temi o povratni tekmi želi dopovedati, da to v 21. st. pač ni cool (zakaj ne in zakaj je pa si vsak lahko drugače interpretira) in to je vse. Mi se po prodanih letnih ne moremo primerjati z nekimi MU, Barcami, Reali,... Mi se moramo orijentirati po naših merilih in standardih. Jaz sem do ideje prišel, ker se je pojavil tak problem. Ni nujno da je najbolša rešitev se mi zdi pa dobra.
Verjetno si med tistimi, ki se buni ko poteka personalizacija in moraš zaradi tega dlje časa stati v vrsti za karto kot sicer pa še za domačo tekmo gre. S člansko bi prišel na šalter, prodajalka bi ti skenirala kartico in takoj bi imela vse podatke, ki jih rabi in stvar rešena. Ni pisanja na roke in iskanja in obračanja dokumenta na eno in na drugo stran, da dobi podatke, ki jih rabi. To je recimo še ena ugodnost, ki bi jih članarina ponujala. Opcij za izboljšanje bi pa bilo še milijon.

Sedaj vas veliko govori, da so si tisti, ki so na morju sami krivi, da niso pravi navijači, ker niso prišli z morja kupili karto in se vrnili nazaj na morje. Seštejte stroške take akcije navijača, ki je po večini na vseh tekmah našega kluba, in se vprašajte ali se še splača debatirati o tem, da je karta za ligaško tekmo (10€) predraga. Ljudje imajo družine in trdo delajo, da družino peljejo na morje zdaj pa je kar naenkrat izgubil status zvestega navijača, ker ni prišel do najdragocenejšega listka v tem času oz. ker se ni postavil na glavo da ga dobi. Dejstvo ostaja, da je zaradi napačne organizacije ogromno zvestih navijačev ostalo brez karte tako ali drugače predvsem pa ne zaradi svoje krivde. Žal mi je za te navijače.

 
od marshall-NKMB
14.08.2013 ob 22:50

Forum: NK Maribor 1960
Tema: SEZONSKA VSTOPNICA. SE ŠE SPLAČA?
Število odgovorov: 66
Pregledov: 19386

Skoči na sporočilo

1xOznačeno kot neprimerno: 1x SEZONSKA VSTOPNICA. SE ŠE SPLAČA?
od marshall-NKMB » 13.08.2013 ob 14:13
Ker se je v temi o povratni tekmi s Čehi razpisalo o pravičnosti prodaje vstopnic se mi zdi ta tema bolj primerna za pisanje o tej zadevi.
Klub bi ta problem lahko hitro rešil izjemno hitro poceni in lahko. Lahko bi poleg letnih kart ponudil še "kartico zvestobe". Za tiste, ki ne morejo na vsako tekmo je normalno, da se mu letna karta ne izplča. Sam sem med tistimi, ki nisem iz Maribora pa še šihte imam deljene tako, da si res ne morem ogledati vake tekme pa čeprav bi si to želel. Prav tako bi si želel izkazati zvestobo klubu med tem ko jo trenutno lahko izkažeš samo z letno karto ali v tem obdobju s karto od tekme proti Krki. Podžgal me je eden izmed podnaslovov na sportalu "Preprodaja za "manj zveste" navijače od srede naprej" (http://www.siol.net/sportal/nogomet/liga_prvakov/novice/2013/08/zaceli_prodajati_vstopnice_za_domaco_tekmo_z_viktorio.aspx). Zato bi lahko klub uvedel neko članarino v klubu nekaj kot "kartica zvestobe". Ne želim zdaj NK Maribora primerjat z Mercatorjem, Tušem,... Ampak če govorimo, da smo blagovna znamka ja pol se pa dajmo tržit. Članarina bi lahko znašala recimo od 20-30 evrov na leto in klub bi tako pridobil še en vir financiranja. Prejel bi kartico s katero bi se izkazal kot pripadnik kluba. Tisti, ki bi kupili letne karte bi avtomatsko prejeli še to kartico za članstvo. Fantje odgovorni za trženje v klubu pa bi lahko v raznih branžah izpogajali popuste za člane kluba NK Maribor ob raznih nakupih ali uporabah raznih storitev. Seveda bi zraven lahko še izkoristili priložnost za dodatno sponzoriranje v klubu. No, da pa to nebi bila neka shoping kartica bi s to kartico lahko končno zajeli bazo pravih navijačev in t.i. indijancev. Ker se mi trenutno zdi, da smo vsi brez letne karte indijanci in padalci pa čeprav že celo življenje navijamo za NK Maribor in dokaj redno hodimo na tekme. Z registracijo člana bi klub lahko ogromno pridobil in pravilno uporabljal in operiral s svojo bazo navijačev.
Kako bi ta kartica rešila problem pri nakupu kart? Član ki bi se registriral in plačal članarino bi na kartico lahko dodal še družinske člane. Ko pride taka tekma kot je proti Čehom bi tako lahko tistim, ki imajo letne karte dodelili prva dva dni prodaje, tretji in četrti dan bi lahko pripadel članom kluba NK Maribor s pravico nakupa še za družinske člane, ki so navedeni na kartici, ostale dni pa lahko poteka ta divja prodaja, ki poteka renutno. Ampak verjamem da bi že prve štiri dni karte dobile tiste prave lastnike. Prav tako bi ta kartica olajšala nakup nam, ki nismo iz Maribora. Potem bi se lahko uredila internetna prodaja in bi lahko s svojo šifro članstva vstopal v posebno bazo za prodajo in si od tam zase in družinske člane kupil karto. Ali pa bi prosil tu na forumu nekoga, ki bi šel po karte, da ti kupi karte na tvojo šifro. Verjamem, da takrat nobenemu izmed vas nebi bilo problem pomagati "pravemu navijaču" NK Maribora.
Verjamem, da tak projekt nebi bil drag in da bi se povrnil že v prvem letu. No to je samo ideja.
od marshall-NKMB
13.08.2013 ob 14:13

Forum: NK Maribor 1960
Tema: SEZONSKA VSTOPNICA. SE ŠE SPLAČA?
Število odgovorov: 66
Pregledov: 19386

Skoči na sporočilo

Aplikacije za android
od marshall-NKMB » 11.08.2013 ob 11:07
Ker je na spletu in na Google store poplava aplikacij za androide, ki so v 90% neuporabne oz. fake iPhone aplikacije odpiram to temo, da tisti, ki imate iskušnje z androidi predlagate aplikacije, ki so po vašem mnenju uporabne. V poštev pridejo vse kategorije (šport, zabava, kultura, orodja,....). Recimo nekaj podobnega kot je to https://twitter.com/OnceFootball/status/334029902779150336/photo/1 za iPhone se mi zdi zelo zanimivo. Sam sem isprobal že nekaj livescore aplikacij pa mi do zdanj ni nobena odgovarjala. No take stvari so stvar okusa zato sem odprl to temo, da se tu vpiše čimveč predlogov, ki so preizkušeni in nam ni treba zapravljati ure downloadanja preden najdeš tisto kar rabiš.
Za začetek bi prosil če ima kdo kakšno dobro sport live stream aplikacijo. Na domačem računalniku najraje uporabljam LSHunter.
od marshall-NKMB
11.08.2013 ob 11:07

Forum: Razno (vse po spisku)
Tema: Aplikacije za android
Število odgovorov: 1
Pregledov: 1671

Skoči na sporočilo
466 sporočil   •   Stran 1 od 16   •  
 Forumi nkmaribor.com