Danes pa prava nogometna poslastica v finalu EL. Resnično lep nogomet in odlična igra Atletica. Dobra taktika in izkušnje so odločile. Falcao pa dokazuje, da je fenomenalen igralec.
Čudo od igralca. Skoraj bi lahko za Bayern igral. Je pa res, da takšna obramba, kot so jo včeraj imeli Baski, tudi v 1.snl nima kaj iskat. Prav šokiran sem bil nad anemičnostjo. Pri vseh golih so samo spremljali igralca, ko da bi bili na treningu. Še bolj smešno je bilo to, da se vse to dogajalo v kazenskem prostoru. Da to naredi Vidovič, Potokar, Rajče.... se ga na Glavnem trgu zaveže na pranger.
Malo sem presenečen, da ni nobenega komentarja na zaključek ANG lige.
Res privoščim MANC to, kar so uspeli narediti v sodnikovem podaljšku in sicer iz dve razlogov:
- njihovih navijačev (44 let nisi prvak, potem pa si tako blizu in bi skoraj zajebali na zadnji tekmi - res so se mi smilili zadnjih petnajst minut);
- da sem videl tisto dolgo faco Fergusona, ko so na igrišču slišali o tem neverjetnem preobratu na koncu.
liki je napisal:Malo sem presenečen, da ni nobenega komentarja na zaključek ANG lige.
Res privoščim MANC to, kar so uspeli narediti v sodnikovem podaljšku in sicer iz dve razlogov:
- njihovih navijačev (44 let nisi prvak, potem pa si tako blizu in bi skoraj zajebali na zadnji tekmi - res so se mi smilili zadnjih petnajst minut);
- da sem videl tisto dolgo faco Fergusona, ko so na igrišču slišali o tem neverjetnem preobratu na koncu.
liki je napisal:Malo sem presenečen, da ni nobenega komentarja na zaključek ANG lige.
zanimivo tudi (seveda pricakovano), da se je par tauznt folka vletelo na teren takoj po koncu tekme..tudi dimne bombe smo lahko videli..vsi slo mediji pa pisejo o velicastnem slavju..cudno, ko se pa kaj takega v angliji ne dogaja..itak vsi vemo o cem bi se pisalo, ce bi to bila tekma..npr. maribora.
14 dni nazaj si imel isti dogodek v Ljudskem vrtu, pa se ni nič narobe pisalo, niti nismo kazni dobili. In čez par dni bo spet enako. TIsto s celjem je bila pizdarija zaradi predčasnega "vdora" na igrišče in udarca nasprotnega igralca (al kak je se že to končalo). Je pa res, da je takrat bil en drugi "šefe" na NZS.
In čisto prav je, da se naslovi proslavljajo tako kot se, kak komu paše.
To sporočilo je popravil guano ape: 14.05.2012 ob 12:54.
re: Splošno od Dunajski deček » 14.05.2012 ob 14:15
Antrax je napisal:14 dni nazaj si imel isti dogodek v Ljudskem vrtu, pa se ni nič narobe pisalo, niti nismo kazni dobili. In čez par dni bo spet enako. TIsto s celjem je bila pizdarija zaradi predčasnega "vdora" na igrišče in udarca nasprotnega igralca (al kak je se že to končalo). Je pa res, da je takrat bil en drugi "šefe" na NZS.
In čisto prav je, da se naslovi proslavljajo tako kot se, kak komu paše.
Del Piero in Pippo sta zaključila karieri, medtem ko mislijo nekateri še vztrajat - beri nabirat denar (Nesta in Seedorf ZDA, van Bommel PSV, Gattuso Rangers, Zambrotta - ?,....).
Res škoda, da je konec nekaterih karier igralcev, za katere smo pred tv-ji stiskali pesti kot mladeniči.
del piero je kot 18 letni pubec prestopil iz padove v juventus....in pri juvetu tudi dočakal konec kariere..celih 19 let je igral za Juve, ni jebal nobenih ponudb, na pamet mu ni padlo da bi zapustil njegov juve....tudi ko so jih vrgli v serie B...ko so mnogi šli-zapustili klub (canavaro, thuram, ibro, zambrota) je del piero ostal na ladji....taki igralci so redki.
Del Piero in Pippo sta zaključila karieri, medtem ko mislijo nekateri še vztrajat - beri nabirat denar (Nesta in Seedorf ZDA, van Bommel PSV, Gattuso Rangers, Zambrotta - ?,....).
Res škoda, da je konec nekaterih karier igralcev, za katere smo pred tv-ji stiskali pesti kot mladeniči.
Aja to sem pa narobe razumel, sem mislil da tudi onadva končujeta s kariero. Milan bo pa konkretno pomladil ekipo.
nosferatu je napisal:Samo Grande Paolo in Raul še.
Drugače pa Gattuso, če bo igral za Rangerse, bo igral zastojn. Tak da ni tu nabiranja denarja ..
Ja, sem pozabil napisat. Čeprav ne vem, kako je s tisto kaznijo škotske nogometne zveze, da Rangersi eno leto ne smejo podpisovat pogodb z novimi nogometaši...