Novice Tekmovanja Člansko moštvo Nogometna šola Klub Zgodovina Navijači Novinarsko središče

Forumi nkmaribor.com > Nogomet v SLO in po svetu Registracija   Prijava
Iskanje
Tekma Olimpija-Publikum prekinjena
84 sporočil   •   Stran 3 od 3   •  
od jaka » 29.09.2004 ob 09:29
Jaz pa GD čisto razumem.Ni takšno početje lepo, samo če je trab pa s takimi prijemi opozoriti na probleme in da naj se odgovorni nehajo pretvarjati, potem pač..Žalostno je le, da niso nič dosegli. Mogoče bodo morali narediti še večjo pizdarijo.
jaka

# sporočil:

od MB-M » 29.09.2004 ob 09:44
Če je informacija o tem, da so Gavez & co med samo tekmo sedeli v upravnih prostorih in gledali TV, potem se tudi jaz strinjam, da niso vredni dela v tem klubu.
MB-M

250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 4.567

od Ufo_ » 29.09.2004 ob 09:58
100% točna. Gledali so Maria in se režali ob narezkih, v tem času pa je Olimpija na igrišču izgubljala z 1:4. Mladinci nimajo kje in v čem trenirati, dolgovi naraščajo, igralci nimajo plač (uprava pač), gledalcev je vsako tekmo manj, sponzorjev ni, štadion razpada, površine za trening so takšne, kot bi bile na posoji v Iraku ali Afganistanu, skupščine ne skličejo, čeprav je edina pristojna za popolnitev upravnega odbora, ki je nesklepčen, a vseeno odloča, ligaške lestvice ne bi omenjal in to se vleče že 10 let. Ampak Guest ne odobrava tega. Cccc. Jaz tudi ne bi odobraval, če bi bil uprava.

Ufo_

# sporočil:

od elwood » 29.09.2004 ob 10:09
Ufo_:
100% točna. Gledali so Maria in se režali ob narezkih, v tem času pa je Olimpija na igrišču izgubljala z 1:4. Mladinci nimajo kje in v čem trenirati, dolgovi naraščajo, igralci nimajo plač (uprava pač), gledalcev je vsako tekmo manj, sponzorjev ni, štadion razpada, površine za trening so takšne, kot bi bile na posoji v Iraku ali Afganistanu, skupščine ne skličejo, čeprav je edina pristojna za popolnitev upravnega odbora, ki je nesklepčen, a vseeno odloča, ligaške lestvice ne bi omenjal in to se vleče že 10 let. Ampak Guest ne odobrava tega. Cccc. Jaz tudi ne bi odobraval, če bi bil uprava. [/quote]

Da takoj razčistiva eno Ufo: ne odobravam nikakršnega nasilja in politike ulice, sploh pa ne način, kako ste se vi lotili zadeve. To se na naših športnih terenih ne sme dogajat sicer niti tiste peščice ljudi, ki še hodi na tekme ne bo več.
Kar se pa tiče same uprave, če so počeli res to kar ti praviš, jim je treba prepovedati vstop v klub. Mislim, da jih je lahko v dno duše sram. Kako lahko takšni ljudje nastopajo pred javnostjo mi tudi ni jasno. Sramota in tu se s tabo popolnoma strinjam.

elwood

6250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 10.712
# PL: 243

od Ufo_ » 29.09.2004 ob 10:53
Čakaj malo. Kdo mi? "Mi" smo se lotili zadeve na čisto legitimen in nenasilen način, za katerega upam, da bo kmalu viden tudi v javnosti. GD pa so s fizičnim pritiskom skušali vplivati na upravo.

Ufo_

# sporočil:

od Ufo_ » 29.09.2004 ob 10:58
Ufo_:
Mladinci nimajo kje in v čem trenirati, dolgovi naraščajo, igralci nimajo plač (uprava pač), gledalcev je vsako tekmo manj, sponzorjev ni, štadion razpada, površine za trening so takšne, kot bi bile na posoji v Iraku ali Afganistanu, skupščine ne skličejo, čeprav je edina pristojna za popolnitev upravnega odbora, ki je nesklepčen, a vseeno odloča, ligaške lestvice ne bi omenjal in to se vleče že 10 let. [/quote]

Temu dodajam le še to, da se kljub naštetemu taista Olimpija enakovredno bori za prvaka z ekipami, ki imajo (ali so imele) za naše razmere ogromno denarja, polne tribune, zanimanje javnosti, urejene trenažne površine, prvake pri mladincih, od sponzorskih našitkov obtežene drese in drugo. Raje ne razmišljam, kako bi izgledala naša liga, če bi bila Olimpija urejen klub.

Ufo_

# sporočil:

od spinaca » 29.09.2004 ob 11:56

Ufo_:

Temu dodajam le še to, da se kljub naštetemu taista Olimpija enakovredno bori za prvaka z ekipami, ki imajo (ali so imele) za naše razmere ogromno denarja, polne tribune, zanimanje javnosti, urejene trenažne površine, prvake pri mladincih, od sponzorskih našitkov obtežene drese in drugo. Raje ne razmišljam, kako bi izgledala naša liga, če bi bila Olimpija urejen klub. [/quote]

Verjetno kot rokometna. Olimpija bi zmagala brez izgubljene točke, pa evropski prvak bi postala. 

spinaca

# sporočil:

od MB-M » 29.09.2004 ob 12:48
Spinaca ne bodi takoj aroganten s temi slikicami, ker mislim, da je dosedaj debata potakala kar v normalnem tonu. Poleg tega je _ufo stalen obiskovalec tega foruma. Danes sem prebral kako je bilo na UO Olimpije in moram povedat, da ima tukaj po moje zadeva kar debele in dolge korenine. Ni normalno, da bi v takem, po domače povedano, sranju Gavez in Colarič kar tako vztrajala. Ali sta dobro plačana od zunaj, da namerno nekaj zavirata ali pa sta nora. To kar je _ufo naštel, je dejansko čisti poden od pogojev za normalno delo. In očitno se hoče nekdo v Ljubljani znebiti Olimpije, ker bi se tako lahko pozabilo na stadion in bi se zemljišče uporabilo za druge interese, itd...
MB-M

250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

od spinaca » 29.09.2004 ob 13:08
MB-M:
Spinaca ne bodi takoj aroganten s temi slikicami, ker mislim, da je dosedaj debata potakala kar v normalnem tonu. Poleg tega je _ufo stalen obiskovalec tega foruma. Danes sem prebral kako je bilo na UO Olimpije in moram povedat, da ima tukaj po moje zadeva kar debele in dolge korenine. Ni normalno, da bi v takem, po domače povedano, sranju Gavez in Colarič kar tako vztrajala. Ali sta dobro plačana od zunaj, da namerno nekaj zavirata ali pa sta nora. To kar je _ufo naštel, je dejansko čisti poden od pogojev za normalno delo. In očitno se hoče nekdo v Ljubljani znebiti Olimpije, ker bi se tako lahko pozabilo na stadion in bi se zemljišče uporabilo za druge interese, itd... [/quote]

To je bil samo odziv na določen del posta. Sicer mi je čisto vseeno za tvoje mnenje, sem pa vzel na znanje da te moti. Naslednjič ko bom uporabil arogantne slikice bom vedel, da motim debato v normalnem tonu. Če me seveda kdo ne bo banal pred tem.

spinaca

# sporočil:

od Ufo_ » 29.09.2004 ob 13:59
MB-M:
In očitno se hoče nekdo v Ljubljani znebiti Olimpije, ker bi se tako lahko pozabilo na stadion in bi se zemljišče uporabilo za druge interese, itd... [/quote]

Tukaj je ena od srži problema. Seveda je potem to videti, kot da v Ljubljani ni interesa za nogomet. Saj ga res ni, če politika načrtno deluje proti klubu. Eden glavnih protagonistov v ozadju pa je minister Gaber, ki se mu kot Štajercu gladko fučka za Olimpijo. A ne izpadejo potem smešne teorije o ljubljanskih zarotah?

Ufo_

# sporočil:

od robbah24 » 29.09.2004 ob 14:15
Ufo_:

Eden glavnih protagonistov v ozadju pa je minister Gaber, ki se mu kot Štajercu gladko fučka za Olimpijo. A ne izpadejo potem smešne teorije o ljubljanskih zarotah? [/quote]

Vsaj delno imaš prav, čeprav menim da so raznovrstne teorije o zarotah, ki temeljijo na lokal-patriotskih idejah, zgrešene. Težava je v splošnem odnosu vodstvenih struktur do uporabnikov/potrošnikov/navijačev itd. Močno dvomim, da bi bilo kaj bolje, če bi določena mesta zasedali ljubljančani in vice-versa. Po mojem bi problemu prej prišli do konca, če se kompletno zamenjajo garniture z mlajšimi in zagretimi (ter, sicer naivno - pa vendar, poštenimi) ljudmi.

robbah24

250 poslanih sporočil

# sporočil: 268
# PL: 62

od MB-M » 29.09.2004 ob 14:32
_Ufo, tako je napisal predhodnik sploh ni bistveno od kod Gaber prihaja, ampak kakšna je njegova politika. Sicer pa sedijo v vaši mestni občini sami Ljubljančani z županjo vred, pa ne mdrnejo, ker so enostavno na dveh bregovih. Kaj pa misliš, da je v Mariboru kaj drugače. Niti slučajno, vsak vleče vrv na svoj konec. Edino v Celju jim je uspelo zaradi skupnih interesov, oziroma interesa najmočnejših, ki so pač bolj naklonjeni športu, združiti politiko, gospodarstvo in šport. In vsi vemo kdo ima sedaj od tega koristi: Gospodarstvo (Mercator, ki trži z poslobnim objektom zraven športnih), nogometaši, ker imajo resnično naj stadion v Sloveniji in vsi ostali dvoranski športi, z lepotico, ki se po novem imenuje Zlatorog. Bedaki v Mariboru in Ljubljani pa še kar vlečejo in vlečejo, naredijo pa dejansko nič, niti v eni niti v drugi smeri. Totalni kaos.
MB-M

od Kamikaze » 29.09.2004 ob 14:57
Žabari se vzgledujejo po nam najprej so VIOLE napadle Keka sedaj pa so Dragonsi napadli Bračuna haha Kruto!!
Kamikaze

250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 2.964

od Ufo_ » 29.09.2004 ob 15:14
MB-M:
Sicer pa sedijo v vaši mestni občini sami Ljubljančani z županjo vred, pa ne mdrnejo, ker so enostavno na dveh bregovih. [/quote]

Z ostalim se strinjam, z zgoraj navedenim pa ne čisto. Že recimo dva, ki sta najbolj vpletena v štadionsko zgodbo (ki vpliva na klub) sta Štajerca. Sodržnik in Božič namreč.

Ufo_

# sporočil:

od MB-M » 29.09.2004 ob 15:23
Veš kaj takšnih, ki skoraj celo življenje preživijo v Ljubljani jaz ne štejem za Štajerce. Sploh pa mi ne omenjaj Božiča, ker dobim mozolje po celem telesu.
Oot off record: _UFO prideš na tekmo-srečanje v soboto ? Poskušaj se pojavit, da kakšno še ob pijači rečemo.
MB-M

od liki » 29.09.2004 ob 15:26
Ufo_:

Z ostalim se strinjam, z zgoraj navedenim pa ne čisto. Že recimo dva, ki sta najbolj vpletena v štadionsko zgodbo (ki vpliva na klub) sta Štajerca. Sodržnik in Božič namreč. [/quote]

To pa je zanimivo. Božič da je Štajerc?! fight Za mene je on tisti, ki iz prestolnice med javnimi osebnostmi najbolj sovraži Maribor. Od kod so njegove korenine?

liki

6250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil

# sporočil: 7.020

od LJ » 29.09.2004 ob 18:24
>>> Od kod so njegove korenine?Iz Maribora. Gospod Peter Božič je rojeni Mariborčan.
LJ

# sporočil:

od Fantastic » 29.09.2004 ob 20:38
Tega butca smo pač mi odvrgli in kam gredo nesposobne budale? V LJ seveda kjer se vrinejo na pomebna mesta...

Fantastic

6250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 9.839
# PL: 71

od Malli » 29.09.2004 ob 20:48
sem nekje slišal, da če bi tak hitro kot so tekli z igrišča, igralci Olimpije tekali po igrišču, navijači ne bi rabli posredovati! 

Malli

# sporočil:

od Ufo__ » 29.09.2004 ob 20:50
MB-M:
Oot off record: _UFO prideš na tekmo-srečanje v soboto ? Poskušaj se pojavit, da kakšno še ob pijači rečemo.[/quote]

Če misliš na Italijo - ne pridem, ker nisem dobil karte. Se pa lahko zmenimo za kdaj drugič.
Ufo__

# sporočil:

od Felix » 29.09.2004 ob 20:54
Ufo__:

Če misliš na Italijo - ne pridem, ker nisem dobil karte. Se pa lahko zmenimo za kdaj drugič. [/quote]

On misli toto soboto, ko mamo ob 14.00 kao neko srečanje foruma.

Felix

250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 4.984

od Fantastic » 29.09.2004 ob 22:48
Ja ufo, da še midva kako rečeva

Fantastic

6250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 9.839
# PL: 71

od Trick » 30.09.2004 ob 13:51
Olimpija bo morala dve tekmi odigrati najmanj 50 km iz Ljubljane. Poleg tega je disciplinski sodnik določil še 250.000 SIT kazni.

Olimpija se lahko na sklep sodnika pritoži. Pri izreku kazni je bilo obrazloženo, da je šlo za zelo nasilno dejanje navijačev in da tekme ni bilo mogoče nadaljevati, ker organizator ni zagotovil varnosti. Do sklepa so si pomagali tudi z videoposnetkom incidenta.

Meni se zdi to malo premila kazen... Enaka je kot za incident dve leti nazaj.

Ok, zdaj pa grem na tradicionalni pir pred tekmo

Trick

6250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 7.094

od MaKaaY » 30.09.2004 ob 16:31
Trick:
Olimpija bo morala dve tekmi odigrati najmanj 50 km iz Ljubljane. Poleg tega je disciplinski sodnik določil še 250.000 SIT kazni.

Olimpija se lahko na sklep sodnika pritoži. Pri izreku kazni je bilo obrazloženo, da je šlo za zelo nasilno dejanje navijačev in da tekme ni bilo mogoče nadaljevati, ker organizator ni zagotovil varnosti. Do sklepa so si pomagali tudi z videoposnetkom incidenta.

Meni se zdi to malo premila kazen... Enaka je kot za incident dve leti nazaj.

Ok, zdaj pa grem na tradicionalni pir pred tekmo
[/quote]

Glede na to, da tako ali tako nimajo denarja niti za plače igralcev, sem pričakoval, da jim bodo namesto denarja odvzeli nekaj pik na lestvici. Sicer pa sem mislil, da bodo dobili več kot dve tekmi prepovedi. Očitno le ni bilo tako hudo, kot so mediji pompali ves čas.

MaKaaY

250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil

# sporočil: 3.041

84 sporočil   •   Stran 3 od 3   •  
Nazaj na Nogomet v SLO in po svetu
 Forumi nkmaribor.com > Nogomet v SLO in po svetu