Novice Tekmovanja Člansko moštvo Nogometna šola Klub Zgodovina Navijači Novinarsko središče

Forumi nkmaribor.com > NK Maribor 1960 Registracija   Prijava
Iskanje
Ali je NK Maribor sposoben priti med 6?
90 sporočil   •   Stran 3 od 3   •  
od Trick » 05.10.2004 ob 10:14

Kaj pa če ne bomo med 6? Sicer tega ne verjamem, ampak, vseeno, kdaj pa bodo potem začeli igrat mladinci?

Trick

6250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 7.088

od MB-M » 05.10.2004 ob 11:07
Naj slabše kar se nam lahko zgodi je to, da izpademo iz lige 6 s premalo pikami za miren spanec in uigravanje novega moštva in potem bodo po tej sezoni rekli zbogom Balajič, Čeh, Bozgo in mi ne bomo imeli domačih igralcev za zamenjavo, ki bi že imeli prvoligaške izkušnje. Jaz še vedno trdim, da tako slabo kot igrajo določeni igralci (Žnuderl, Božičič, večinoma Teinovič, razen borbenosti in teka Golob, razen par preigravanj Franci, pa še koga bi lahko dodal) ti mladi ne morejo pokazat. Če pa pokažejo, da niso niti na tem nivoju, se pa ve kako in kaj z njimi. Samo potem meni ni jasno zakaj do mladincev lahko prikazujejo takšne super igre, potem pa adijo. Vem da je razlika med mlado in člansko ekipo ogromna, ampak zakaj potem Gorica igra taki nogomet ? Zakaj potem Koper kar po vrsti jemlje točke favoritom ? Dajmo jim priložnost, saj ni treba vsem naenkrat. Počasi, prvo dva pa potem spet eden, če je o.k. in tako naprej. Hudiča debatiram o mladih igralcih, pa nisem v živo še nobenega videl razen Jeliča in on mene osebno ni razočaral >
MB-M

250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 4.556

od Trick » 05.10.2004 ob 11:17
MB-M:
Dajmo jim priložnost, saj ni treba vsem naenkrat. Počasi, prvo dva pa potem spet eden, če je o.k. in tako naprej. Hudiča debatiram o mladih igralcih, pa nisem v živo še nobenega videl razen Jeliča in on mene osebno ni razočaral [/quote]

Čisto točno. Tako nimamo res nič za zgubit.

Trick

6250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

od liki » 05.10.2004 ob 12:06
MB-M:
Naj slabše kar se nam lahko zgodi je to, da izpademo iz lige 6 s premalo pikami za miren spanec in uigravanje novega moštva in potem bodo po tej sezoni rekli zbogom Balajič, Čeh, Bozgo in mi ne bomo imeli domačih igralcev za zamenjavo, ki bi že imeli prvoligaške izkušnje. Jaz še vedno trdim, da tako slabo kot igrajo določeni igralci (Žnuderl, Božičič, večinoma Teinovič, razen borbenosti in teka Golob, razen par preigravanj Franci, pa še koga bi lahko dodal) ti mladi ne morejo pokazat. Če pa pokažejo, da niso niti na tem nivoju, se pa ve kako in kaj z njimi. Samo potem meni ni jasno zakaj do mladincev lahko prikazujejo takšne super igre, potem pa adijo. Vem da je razlika med mlado in člansko ekipo ogromna, ampak zakaj potem Gorica igra taki nogomet ? Zakaj potem Koper kar po vrsti jemlje točke favoritom ? Dajmo jim priložnost, saj ni treba vsem naenkrat. Počasi, prvo dva pa potem spet eden, če je o.k. in tako naprej. Hudiča debatiram o mladih igralcih, pa nisem v živo še nobenega videl razen Jeliča in on mene osebno ni razočaral >[/quote]

Ne vem, če je ravno fer primerjati situacijo v Kopru in Mariboru. V Kopru so se zavestno odločili za mladince, saj je tam situacija takšna, da igralci v III. SLO ligi dobijo več, kot pa večina v Kopru. Tu so v zakup vzeli tudi to, da bodo sigurno izpadli ter da se morajo potem takoj vrniti nazaj v prvo ligo. Kot kaže, pa se jim bo to vseeno bogato obrestovalo.
Sedaj pa si predstavljajte podobno situacijo v Mariboru, da bi se javno reklo, igrali bodo mladinci, če se ostane v ligi, je super, če pa ne, pa tudi ni katastrofa. Kdo v MB bi bil pripravljen sprejeti takšen scenarij. Vem, da bodo nekateri sedaj napisali, da oni bi sprejeli ta scenarij, toda prepričan sem, da v primeru, da bi se nekaj takega v resnici zgodilo, da bi imeli še kaj več v MB, kot samo demonstracije. V Mariboru je že hudo razočaranje, če nismo prvaki, katastrofa, če ne igramo v Evropi, nimam besede, če se ne uvrstimo med prvih šest, nimam še hujše besede, če bi izpadli.
Tudi Gorica je, preden je osvojila naslov, dve leti praktično igrala na robu izpada. Priznajmo že enkrat, da v Mariboru ni niti malo potrplenja.
Dejstvo pa je, da je igralce (določene) potrebno kaznovati tako ali drugače. Kako, pa nimam ideje.

liki

6250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 6.922

od TINE » 05.10.2004 ob 12:49
Pozdrav vsem skupaj
Sedaj sem prvič v debati,in se mi zdi prav čudno,kakšna različna mnenja!
Debatirate,kako naj VIOLICE pridejo med prvih šest!!!!!!!!!!!!
To nebi smelo biti vprašanje,ampak vprašati se moramo nekaj drugega?
Zakaj smo bili vsi tako nezadovoljni z trenerjem KEKOM (z mano vred),
če pa sedaj lahko vidimo na je vzrok nekje drugje.
Zasledil sem komentar,da so igralci profesionalci , ITD.
Da se ne raztrgajo za DRES.
KAJ VAS V SLUŽBI KDO VPRAŠA ALI BOSTE NAREDILI?
KAJ VAM NI?
POVSEJ VERJETNOSTI BOŠ VIDEL CESTO.
DELAVEC DOBI 100OOO SIT,PA SE MORA RAZTRGAT,KAJ PA ONI?
MENIJO SE O STAVKI,KER JIM KLUBI ( KAO NE PLAČUJEJO REDNO )!!!!!!
LEPO VAS PROSIM , KEK JE BIL GREŠN KOZL , PA NE DA GA ZAGOVARJAM , AMPAK SPOMNIMO SE , DA JE DVAKRAT PRIJEL ZA ŽEZLO , KO JE BILO V RAZSULU!!!!!!!!!!!!! PA MU JE TUDI USPELO!!!!????????
POVELIČEVAL SE JE PRAŠNIKAR ,
DAJTE NO !
TAKO EKIPO KOT JE IMEL ON V LIGI PRVAKOV , BI LAHKO NASLABŠI TRENER ŽEL ISTE USPEHE , SAJ JE BILA EKIPA HOMOGENA!!!!!
ČE PA TO NI RES , SE JE POTREBNO VPRAŠATI , ZAKAJ SO VSI ODŠLI VEN ?????? ZAKAJ NISO ŠLI RAJE NA PTUJ , SAJ VETE KAM!
LEP POZDRAV   
TINE VIOLA
TINE

# sporočil:

od RoSeR » 05.10.2004 ob 13:38

Jaz se vedno mislim, da je bila velika napaka odstavitev Keka, kot sem to ze pisal v mojih prejsnjih prispevkih. Sam nimam nic s Kekom in mi tudi kot oseba na sede, vendar se je tukaj treba menit o trenerju v prvi vrsti, ki pa je mlad in ima perspektivo pred seboj in mislim, da bo cez cas prvi slovenski trener ter tudi selektor. Zakaj? A vidite mogoce kaksnega trenerja v Slo s tolkimi izkusnjami kot jih ima on (trener in pomocnik), pa je se mlad in zeljen ustvarjanja?

In ves cas sem zatrjeval, da je problem igre NKMB izkljucno v igralcih!!! (to zatrjujem ze nekaj let, tudi tukaj gori) A kaj, ko je uprava padla pod tezo ozkozagledane mnozice in prisla ponovno na tocko, kjer je bila s Kekom ---> PRI IGRALCIH in njihovih IGRAH !?! In sedaj vsi zelite, da uprava ukrene nekaj glede igralcev. Kako naj ukrene, ce pa se vidi, da lahko z upravo manipulira vsakdo ter ji zastavlja svoje poglede in zelja oz. drugace povedano uprave noben ne more vec resno jemat.

Bilo bi cisto drugace, ce bi uprava dala podporo Keku ter takrat zacela "delo" z igralci. Sedaj je prepozno!!!

In kaj potem, ko "pogovor" z igralci ne bo zadostoval??? Koga menjat takrat? Zelenico? Barvo dresa? Ime kluba?

RoSeR

250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 2.880

od MB-M » 05.10.2004 ob 13:38
liki:
Ne vem, če je ravno fer primerjati situacijo v Kopru in Mariboru. V Kopru so se zavestno odločili za mladince, saj je tam situacija takšna, da igralci v III. SLO ligi dobijo več, kot pa večina v Kopru.[/quote]
Potem pa jo primerjaj z nedeljsko tekmo s Primorjem, ki je imelo v ekipi 6 novih igralcev, od teh kar nekaj iz mladinskih vrst. Kaj pa sedaj ???
MB-M

250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

od tomi76 » 05.10.2004 ob 14:32
Je pa tudi res nekaj drugega, da je uprava Primorja po pokalnem porazu kaznovala celo ekipo vključno s trenerji in jim povedala, da bodo kaznovani pri naslednji plači pa čeprav so proti Dravogradu igrali v prav tako pomlajeni ekipi...
Sicer mislim, da višina kazni ni znana, ampak so vsaj reagirali...
Mislim, da je posledico reakcije uprave Primorja prvi čutil prav Maribor v nedeljo...
Mi smo če gledamo domačo lestvico, 11. uvrščeni v celi ligi z 3 točkami ( 3 x neodločeno gol razlika 3:4 )  iz 4 domačih tekem, če se ne motim...Zamenjali smo trenerja kar se šteje za določeno reakcijo pa še to se je zgodilo po pritiskih s strani viol in splošnega nezadovoljstva večine navijačev..Tudi za to spremembo je bila potrebna prava mala nanizanka v stilu "Mehiških telenovel"...Če smo iskreni je uprava samo z določeno zamudo, da je zgledalo kot, da oni odločajo in ne ulica sprejela pač neko odločitev, ki je bila po volji večine navijačev...
 Se pravi če povzamem bistvo 4 ligaške tekme  v LV, ki bi naj bil kraj, kjer se nasprotnik veseli kot, da je zmagal, če odnese točko ali minimalno izgubi...Možnih 12 točk, mi pa smo jih osvojili CELE 3 ob igri in pristopu, ki so ga gledalci po skoraj vsaki tekmi nagradili z koncertom žvižgov...Pa še vedno nobene kazni, reakcije, še vedno ni niti enemu članu uprave, sponzorju, predsedniku dvignilo "dekla" in bi javno izrazil nezadovoljstvo....Edino nam, ki itak nimamo druge izbire kot, da gremo vsako nedeljo na tekmo v upanju, da bo boljše kot kaže ni vseeno....

tomi76

250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 396

od [Space] » 05.10.2004 ob 14:40
Mamo izbiro - ne it na tekmo. Ko bo stadion ČISTO prazn pol se bojo pa tud drugi mogoče zganli. Dokler pa jih bomo podpirali ko da smo socialna tak dolgo pa se bojo čohali po riti.

[Space]

# sporočil:
# PL: 139

od JAJO » 05.10.2004 ob 14:48
če pridemo med prvih šest smo lahko tudi drugi ali pa celo prvaki
(optimist)

JAJO

# sporočil:

od Fantastic » 05.10.2004 ob 15:03
Pa nehajte s tem Kekom! Razlika je, ali izgubiš po bunker igri brez menjav ali pa pač ker JE ZAPUSTIL NETRENIRANE LENUHE in kljub poskusu hitre napadlne igre pač ne moreš zmagati! Horjak ni problem, saj mu še nismo dali niti prave šanse!

Fantastic

6250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 9.801
# PL: 71

od liki » 05.10.2004 ob 15:12

MB-M:
m pa jo primerjaj z nedeljsko tekmo s Primorjem, ki je imelo v ekipi 6 novih igralcev, od teh kar nekaj iz mladinskih vrst. Kaj pa sedaj ???
[/quote]

Očitno nisi razumel, kar sem hotel povedati. Lahko je dati same mlade not pri ekipi (Koper), ki se je že pravzaprav sprijaznila z izpadom in to tudi javno povedala (čeprav, kot sedaj kaže, se to ne bo zgodilo), ali pa v ekipo (Primorje), za katero bo neuvrstitev med prvih šest neuspeh, nikakor pa ne katastrofa in za katero na domačih tekmah v najboljših časih ne navija več kot 1000 gledalcev.

Druga zadeva pa je pri ekipi, kjer se vsak poraz doživlja kot velika tragedija, kjer je karakter in psiha  igralca na mnogo večji preizkušnji, kot v ostalih klubih (tu bi še izvzel Olimpijo), kjer, kot sem že omenil, že neosvojitev naslova večina navijačev sprejema kot tragedijo, kjer se bo z vsakim naslednjim porazom ta pritisk samo še stopnjeval in se ne bo vprašalo, ali igrajo mladi ali stari, pač pa bodo za navijače vsi iste budale...

Pa to ne pišem zato, ker si jaz ne bi želel, da bi mladi dobili več priložnosti, kot do sedaj, ker vem, da bodo pokazali mnogo več volje na igrišču od večine sednjih standardnih igralcev, pač pa zato, ker vem, kako razmišlja en povprečni Mariborov navijač. Konec koncev že sedaj poslušam na tribunah različne neukusne pripombe, ki jih določeni mečejo proti Jeliču!! Pa čeprav je šele dobra dva meseca pri članski ekipi.

Žal (ali pa na srečo) je problem Maribora ta, da se mora vedno boriti za naslov prvaka, uvrstitev v evropo pa sploh ne sme biti vprašanje. In večina navijačev še vedno ni pripravljena sprejeti eno izgubljeno sezono, da bi potem spet prišli na stara pota. Ker dejstvo je, da so že na tem forumu različna mnenja, pa ta forum obiskuje manjšina vseh MB navijačev.

Jaz ful podpiram to, da naj igrajo mladi, tudi za ceno ene neuvrstitve med prvih šest. Vendar vem, da bom v tem primeru na tekmah imel okoli sebe minimalno deset budal, ki se bodo že v drugi minuti drli to, kar se derejo. Ker takšnim nikakor ne boš mogel dopovedati, da se dela na dolgi rok. Res pa je, da se lohko na takšen način pokaže, kateri imajo pravi karakter in mentaliteto za klub, kot je Maribor.

liki

6250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 6.922

od L`Pool » 05.10.2004 ob 15:30
Sem komaj zdaj odprl to temo.
Odgovoril pa bom zdaj samo na naslov teme.
NK Maribor je sposoben nadigrat vsakega tekmeca v naši ligi. Finta pa je v tem, da se je za to potrebno potrudit.

L`Pool

# sporočil:

od MB-M » 05.10.2004 ob 15:32
Liki se popolnoma strinjam s teboj. Dejansko se ne moremo primerjati z ostalimi klubi in res se lahko hitro zgodi, da mladega igralca na ta način celo uničiš, namesto da bi pridobil na izkušnjah. Žal.
MB-M

od Malli » 05.10.2004 ob 17:45
L`Pool:
NK Maribor je sposoben nadigrat vsakega tekmeca v naši ligi. Finta pa je v tem, da se je za to potrebno potrudit. [/quote]

točno tak...če pa kateremu igralcu ni, pa naj ga oni mali pri vhodu na igrišče, namesto da maha z zastavo, z njo parkrat malo po glavi, pa se bodo morda nekateri lažje zbrali v glavi in odigrali tako kot se spodobi!koga pa ni treba "namahat" pa ne bom spet ponavljal, ker mislim da je zdaj že vsem jasno!

Malli

# sporočil:

od stopl » 05.10.2004 ob 20:40
L`Pool:
NK Maribor je sposoben nadigrat vsakega tekmeca v naši ligi. Finta pa je v tem, da se je za to potrebno potrudit. [/quote]

Se popolnoma strinjam

stopl

250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 4.918
Klub: Maribor
# PL: 129

od Maribor šampijon » 05.10.2004 ob 21:54
Maribor je s tako igro kot jo kažejo v ligi simobil sposoben izpasti!!!!!
No upam da bo le prvak ostajam optimist.
I love:grb_mar:and:viole:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maribor šampijon

# sporočil:

od Hans » 05.10.2004 ob 22:00
guest:

Kar tako mladincev ne moreš vrečt v ekipo, ker moraš prvo zasigurat uvrstitev med prvih 6, potem pa igraj z mladinci-tako vsaj jaz mislim. Zdaj je treba vzet šibo v roke in igrat![/quote]

Ne vem če bi šiba pomagala, raje kaj debelejšega
Hans

250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 864

od barlon » 05.10.2004 ob 22:03
Fantastic:
Pa nehajte s tem Kekom! Razlika je, ali izgubiš po bunker igri brez menjav ali pa pač ker JE ZAPUSTIL NETRENIRANE LENUHE in kljub poskusu hitre napadlne igre pač ne moreš zmagati! Horjak ni problem, saj mu še nismo dali niti prave šanse! [/quote]

Točno tak, Kek in uprava takega stanja nebi smela dopustit, verjetno pa kar povzročit. Horjaku pa je ostalo kidanje gnoja. Jaz verjamem v Horjaka, vendar brez menjave pokvarjenih delov nebo šlo. Vsak mladinec igra bolše od posameznikov, o katerih govorimo, že s tem, če pokaže malo volje. Upam pa, da se mu ne bo mešala naša vrla uprava v posel in če že ne misli spakirat, naj da vsaj mir.

barlon

50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 199

od Hans » 05.10.2004 ob 22:05
TINE:
Pozdrav vsem skupaj
Sedaj sem prvič v debati,in se mi zdi prav čudno,kakšna različna mnenja!
Debatirate,kako naj VIOLICE pridejo med prvih šest!!!!!!!!!!!!
To nebi smelo biti vprašanje,ampak vprašati se moramo nekaj drugega?
Zakaj smo bili vsi tako nezadovoljni z trenerjem KEKOM (z mano vred),
če pa sedaj lahko vidimo na je vzrok nekje drugje.
Zasledil sem komentar,da so igralci profesionalci , ITD.
Da se ne raztrgajo za DRES.
KAJ VAS V SLUŽBI KDO VPRAŠA ALI BOSTE NAREDILI?
KAJ VAM NI?
POVSEJ VERJETNOSTI BOŠ VIDEL CESTO.
DELAVEC DOBI 100OOO SIT,PA SE MORA RAZTRGAT,KAJ PA ONI?
MENIJO SE O STAVKI,KER JIM KLUBI ( KAO NE PLAČUJEJO REDNO )!!!!!!
LEPO VAS PROSIM , KEK JE BIL GREŠN KOZL , PA NE DA GA ZAGOVARJAM , AMPAK SPOMNIMO SE , DA JE DVAKRAT PRIJEL ZA ŽEZLO , KO JE BILO V RAZSULU!!!!!!!!!!!!! PA MU JE TUDI USPELO!!!!????????
POVELIČEVAL SE JE PRAŠNIKAR ,
DAJTE NO !
TAKO EKIPO KOT JE IMEL ON V LIGI PRVAKOV , BI LAHKO NASLABŠI TRENER ŽEL ISTE USPEHE , SAJ JE BILA EKIPA HOMOGENA!!!!!
ČE PA TO NI RES , SE JE POTREBNO VPRAŠATI , ZAKAJ SO VSI ODŠLI VEN ?????? ZAKAJ NISO ŠLI RAJE NA PTUJ , SAJ VETE KAM!
LEP POZDRAV
TINE VIOLA [/quote]

Ne glede na vse slabo, kar je o Prašnikaru napisanega tak slabo tudi ni blo. Ko je prevzel ekipo je bla na sredini lestvice in se je borila za pokal Intertoto. Da je bila ekipa pozneje predraga ni kriv on, ker noben trener ne bo odklonil dobrih igralcev v ekipi ker z njimi dosega boljše rezultate - na finančne zadeve mora paziti uprava, ki je zakrivila, da so stroški narasli čez vse normalne meje. Se mi pa zdi malo preveč primerjav z delavci, ker se v vsaki firmi najdejo lenuhi, samo tam ni javnosti in navijačev, ki bi to opazili.
Hans

od Hans » 05.10.2004 ob 22:54
liki:
Žal (ali pa na srečo) je problem Maribora ta, da se mora vedno boriti za naslov prvaka, uvrstitev v evropo pa sploh ne sme biti vprašanje. In večina navijačev še vedno ni pripravljena sprejeti eno izgubljeno sezono, da bi potem spet prišli na stara pota. Ker dejstvo je, da so že na tem forumu različna mnenja, pa ta forum obiskuje manjšina vseh MB navijačev.

Jaz ful podpiram to, da naj igrajo mladi, tudi za ceno ene neuvrstitve med prvih šest. Vendar vem, da bom v tem primeru na tekmah imel okoli sebe minimalno deset budal, ki se bodo že v drugi minuti drli to, kar se derejo. Ker takšnim nikakor ne boš mogel dopovedati, da se dela na dolgi rok. Res pa je, da se lohko na takšen način pokaže, kateri imajo pravi karakter in mentaliteto za klub, kot je Maribor.[/quote]

To glede gledalcev na tekmah je žal res. Samo če nismo v nobenem primeru pripravljeni zaupati mladim igralcem zakaj sploh imamo tak mladinski pogon. Saj to ne more bit res, da so naši mladinci in kadeti najboljši v Sloveniji, ko pride do vključevanja v člansko vrsto pa so ostali klubi pred nami. Iz najboljše mladinske ekipe v Sloveniji bi se vsako leto vsaj dva morala uveljavit pri članih.
Hans

od elwood » 06.10.2004 ob 07:48
Hans:
Ne vem če bi šiba pomagala, raje kaj debelejšega[/quote]

Baseball palca ?

elwood

6250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 10.712
# PL: 243

od Hans » 06.10.2004 ob 08:37

Ne, tista za hokej, jih lahko nazaj potegneš, če hočejo pobegnit

Ma ne, dosti šale saj ne vem, kaj bi blo treba storit, da rezultati pridejo. Ni nekega gumba, katerega bi lahko kar tak pritisnil in bi igralci začeli laufat pa se borit.

Hans

od Gogi » 08.10.2004 ob 13:44
S trenutnim odnosom do igre ne vem, če si zaslužijo (mo) prvih 6. Samo mislim, da s bodo igralci v nadaljevanju sezone zresnili, pa začeli igrati tako kot je treba. Sicer pa ne vem zakaj se ne bi uvrstili med prvih 6. Razlike so male, igralska zasedba pa je zelo podobna lanski. In če smo se lani do zadnje tekme borili za naslov...
Gogi

250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 2.353

od Kamikaze » 08.10.2004 ob 20:15
guest:

Baseball palca ? [/quote]

Kamikaze

250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 250 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil 50 poslanih sporočil

# sporočil: 2.964

od silver » 08.10.2004 ob 21:43
guest:

Baseball palca ? [/quote]

No potem bi morali Real in njegove vele profesionalce davno že bičat ..

silver

# sporočil:

od Robben » 08.10.2004 ob 22:30
silver:
No potem bi morali Real in njegove vele profesionalce davno že bičat ..
[/quote]

Če bi bilo tako, potem več ne bi ostalo dovolj palic za naše.

Robben

# sporočil:

od Trick » 06.04.2005 ob 17:32

Sem si prebral kaj smo pisali pol leta nazaj...

Trick

od Robben » 06.04.2005 ob 19:12
Kaj rečt ... za zjokat   ...

Robben

# sporočil:

od urosta » 07.04.2005 ob 22:24
gremo dalje ! nimas kaj drugega
urosta

# sporočil:

90 sporočil   •   Stran 3 od 3   •