NASLEDNJA STRAN

30.01.2015
V NEDELJO V TURČIJO
Današnji trening v Ljudskem vrtu je minil brez žoge, ob nizanju tekaških razdalj v snegu. Nadaljevanje pripravljalnega obdobja pa sledi ob turški obali. V povsem drugačnih razmerah.
29.01.2015
SV KAPFENBERG - NK MARIBOR 0:5 (0:2)
Pred potjo v Turčijo še ena pripravljalna preizkušnja, peta po vrsti od začetka zimskih aktivnosti. Po treningih v domačem okolju v tem tednu se je ekipa odpravila čez mejo, na dvoboj s tamkajšnjim drugoligašem.
29.01.2015
PRIPRAVLJALNE TEKME 2015
Priprave so v polnem zamahu, ob nizu treningov se vrstijo tudi pripravljalne preizkušnje. Do začetka uradnih dvobojev jih je predvidenih enajst. Tukaj je seznam vseh pripravljalnih tekem.
27.01.2015
ŠTIRJE PO POSEBNEM PROGRAMU
Trenutno stanje je takšno: vrste so popolne, Marko Šuler, Dare Vršič, Robert Pušaver in Ranko Moravac še vadijo po prilagojenem programu, drugi v polnem obsegu. Na torkovem popoldanskem treningu pa se je ekipi priključil tudi Petar Stojanović.
26.01.2015
VRNITEV IZ MEDULINA
Letošnje zimske priprave so najobsežnejše doslej. Ob naši članski ima skrbno zasnovano pripravljalno obdobje tudi druga ekipa. Za NK Maribor B so se aktivnosti začele 12. januarja, vmes pa je ekipa opravila priprave v Medulinu.
24.01.2015
KAJ IN KDAJ JEMO NA PRIPRAVAH
Zadnjo zgodbo iz Moravskih Toplic smo zastavili nekoliko drugače. Obiskali smo ekipo v pripravljalni bazi z namenom, da preverimo, kako je s hrano. Kaj jedo naši nogometaši, je v vlogi reporterja raziskal Dejan Vedlin.
23.01.2015
OHRANJAMO NAVADE
"Smo še v fazi, ko veliko delamo na fizični pripravljenosti. Tokrat sva z Boharjem morala odigrati 90 minut, naslednjič bo kdo drug. Prilagajamo se razmeram, zahtevam trenerja, pri tem ni nobenih težav. Prihajamo v obdobje, ko se bodo minutaže povečevale, vse gre po načrtih.”
22.01.2015
NK MARIBOR - H. DRAGOVOLJAC 3:0 (2:0)
Tudi današnji dvoboj je minil ob prevladi našega moštva. Nekaj priložnosti je ostalo neizkoriščenih, a so nov uspeh prinesli trije zadetki. Dosegli so jih Welle Ndiaye, Dalibor Volaš in Damjan Bohar.
21.01.2015
SMER JE PRAVA
"Vsak si sam določa mesto v ekipi, se bori za mesto v enajsterici. Tokrat je bilo še deljenih 45 minut med igralci, v naslednjih tekmah bomo začeli povečevati minutažo,” je po dvoboju z moštvom madžarskega prvoligaša Dunaujvarosa dejal Ante Šimundža.
20.01.2015
NK MARIBOR - DUNAUJVAROS 3:1 (2:0)
Test št. 3. Drugič v Lendavi in drugič proti tekmecem z Madžarske. Videli smo učinkovito predstavo, s številnimi všečnimi akcijami. Strelci so bili Volaš, Bohar in Mendy.

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com