NASLEDNJA STRAN

28.07.2015
VSTOPNICE DO PETKA PO NIŽJI CENI
Sezono bomo nadaljevali brez evropskih izzivov, a nas je vedno ločevala od drugih strast do svojega kluba. In smo prihajali gledat tekme našega Maribora, ne zaradi nasprotnikov. Zdaj so trenutki za najzvestejše.
27.07.2015
POKAZALI, KDO SMO
Marcos Tavares po zmagi v Domžalah za povrnitev morale: "Pokazali, da smo živi, da nismo na tleh in da za nas ni predaje! Pokazali smo, da se bomo borili, trudili izboljšati vtis in spet osvojiti naslov prvaka."
27.07.2015
RAJČEVIĆ: ČAKAMO NA DIAGNOSTIKO
Ob pozitivnih zadevah tekme v Domžalah, žal, ni šlo brez nevšečnosti. Imeli smo dva poškodovana igralca, ki sta morala predčasno z igrišča. Marcos Tavares nima resnejših težav, osmoljenec dvoboja pa je postal Aleksander Rajčević.
26.07.2015
ZAČETEK NOVE ZGODBE
"Odziv ekipe, ki se je znašla na veliki preizkušnji, je bil odličen. Tudi sami sebi smo hoteli pokazati, da vemo, kaj je treba početi, da gre za ekipo, ki ima značaj, potencial in še vedno lahko napreduje."
25.07.2015
DOMŽALE - NK MARIBOR 0:1 (0:1)
Domžale, prva postaja med gostovanji v novi ligaški sezoni. In prva po vmesnem izpadu iz evropskega pokalnega tekmovanja. Nismo na tleh, pobrali smo se in vrnili z zmago.
25.07.2015
VELIKI TUDI V TEŽKIH TRENUTKIH
Domžale – NK Maribor, sobota, 20:15: Umakniti razočaranje in nadaljevati s popolno zbranostjo na domačo ligo. "Igrali bomo v najboljši zasedbi," pravi Ante Šimundža.
24.07.2015
VSTOPNICE ZA TEKMO V DOMŽALAH
Vijol’čna je ljubezen večna in sobotni večer bo namenjen gostovanju v Domžalah. V Vijol’čni Bajti so na voljo vstopnice za vse, ki boste v podporo ekipi: cena v sektorju za organizirane navijače 3 EUR, za preostale navijače 5 EUR
23.07.2015
EKIPA IMA ZNAČAJ, Z OPTIMIZMOM NAPREJ
"V Mariboru sem sedem let in pol, prestali smo marsikaj. Vemo, kaj moramo storiti. Dobro poznam soigralce, ki imajo pravi značaj in nogometno kakovost, tako da lahko z optimizmom zremo naprej," sporoča Marcos Tavares.
23.07.2015
SPOROČILO EKIPI: GLAVE GOR
“Zgodil se je nogomet, mimo tega ne gre. Nam težje in Astani lažje se je bilo vrniti v igro po dveh avtogolih. To je del sreče, ki obstaja v nogometu. Tudi mi smo jo kdaj imeli, tokrat ne,” je po nesrečnem razpletu poudaril Zlatko Zahovič.
22.07.2015
PRVA IZJAVA PO TEKMI
"Med odločilne dejavnike sodi spoznanje, da smo dobili dva avtogola, ko je žoga spremenila smer ob naših posredovanjih v obrambi. Sreča nikakor ni bila naša zaveznica, Astana je ob svojih kakovostih izkoristila tudi to obliko pomoči."

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com