NASLEDNJA STRAN

26.04.2015
POČITNICE PO VIJOLIČASTO ZA OTROKE
28. in 29.4. v Ljudskem vrtu pester projekt, da bi otrokom, ki bodo med prvomajskimi prazniki ostali doma, popestrili dneve z brezplačnimi delavnicami v ustvarjalnem kotičku in spretnostnimi igrami v igralnem delu.
25.04.2015
GOLI VRAČAJO SAMOZAVEST
“Nekaj takšnega smo potrebovali v teh trenutkih, ko so se nakopičile težave in se nam ni vse izšlo po načrtih kljub želji, trudu. Ti goli nam bodo povrnili samozavest, ki jo je ekipa potrebovala. Vsekakor nas čakajo boljši dnevi.”
25.04.2015
POTRDILI ENOTNOST KLUBA
“Videla se je enotnost kluba, energija, ki jo vsi skupaj premoremo kot celota in vse se je odrazilo na rezultatu. Fantje so pokazali homogenost, resno pristopili k tekmi. Te tri točke so zelo dobrodošle, pomembne v boju za naslov prvaka."
24.04.2015
RADOMLJE - NK MARIBOR 1:6 (0:3)
Krog št. 29, z gostovanjem v domžalskem športnem parku. Krog za najvišjo zmago v letošnjem prvenstvu! Mrežo rešetali Tavares in Volaš po 2x, Zahović, Viler. In zdaj derbi!
23.04.2015
NOVE TEŽAVE, NOVI MOTIVI
Kljub vsem zapletom kapetan sporoča: “Veliko igralcev je manjkalo v Celju in bodo tudi v petek. Seveda ni prijetno, toda nič nas ne bo ustavilo pri našem namenu. Moramo ostati osredotočeni, vztrajati na poti do cilja. Ker prvenstvo bo naše!”
22.04.2015
VRNILI SMO ENERGIJO
"Celjani so prišli le nekajkrat preko polovice igrišča, odlično smo opravili ta del naloge. Pri napadalnih akcijah pa nismo imeli sreče, ustavila nas je vratnica, preostale priložnosti so ostale neizkoriščene. Po prikazanem lahko imamo vsi dvignjeno glavo."
21.04.2015
CELJE - NK MARIBOR 0:0
Lov na preobrat v povratnem obračunu ni uspel, finalisti pokala so po zmagi s 3:2 v Ljudskem vrtu Celjani. V petek nadaljujemo prvenstveni boj, proti Radomljam v Domžalah (ob 19.00).
20.04.2015
OB RAJČEVIĆU MANJKA TUDI ŠULER
Kadrovske novice pred gostovanjem v Celju: izven moštva za povratni dvoboj pokalnega polfinala kaznovana Aleksander Rajčević in Marko Šuler ter poškodovana Željko Filipović in Sintayehu Sallalich.
20.04.2015
CELJANI BODO POD VEČJIM PRITISKOM
“Pogovorili smo se s trenerjem, analizirali vse zadeve. Dragoceni so nasveti športnega direktorja, ki ima bogate izkušnje z vsemi situacijami. Vemo, kaj zmoremo. Skušali bomo poskrbeti za velik preobrat.”
19.04.2015
IZ NEUČINKOVITOSTI V PORAZ
Odziv na dvoboj v Velenju: Neizkoriščene priložnosti so imele velik pomen, a med odločilne dejavnike lahko štejemo tudi ob nepravem trenutku strogo, prestrogo izključitev Aleksandra Rajčevića.

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com