NASLEDNJA STRAN

25.09.2017
PROTI SPARTAKU VIDELI, DA LAHKO
Muamer Vugdalić: "Smo v pozitivnem nizu, z zmagami prav v vseh letošnjih uradnih dvobojih. Zavedamo se, da je pred nam zahtevno gostovanje, a je nabiranje teh evropskih izkušenj za fante neprecenljivega pomena."
25.09.2017
SPOŠTLJIVI, A POGUMNI
Prispeli v Sevillo. Po skoraj treh urah leta, toda dve uri pozneje, kot je bilo predvideno. Zamuda pri odhodu z mariborskega letališča je nekoliko spremenila dnevni načrt aktivnosti, ni pa pokvarila razpoloženja.
25.09.2017
V SEVILLO 21 IGRALCEV
Liga prvakov, prvo gostovanje. V vročo Španijo s ponedeljkovim jutranjim poletom z mariborskega letališča. Slaba novica: Šuler ima resnejšo poškodbo gležnja in bo ostal doma. Prav tako Vršič in Šme.
24.09.2017
SKUPNI OGLED V TOREK NA TRGU
Doma bo najbolj množično spremljanje prvega gostovanja v Ligi prvakov pred velikim zaslonom na Trgu Leona Štuklja. Sevilla - Maribor, torek, ob 20:45. Ogrevanje do prenosa že od 18. ure, za hrano in pijačo bo poskrbljeno.
24.09.2017
TUDI U-19 Z ZMAGO V SEVILLO
Vikend je minil v znamenju gostovanj pri Aluminiju, ob članskem tudi z dvojnim programom v 1. SML in 1. SKL. Končni izkupiček treh tekem je tako: dve zmagi in neodločen rezultat.
24.09.2017
VEDEL SEM, DA BO PRIŠEL ČAS
»Imamo veliko igralcev, tekem je veliko. Je pa pomembno, da vsak, ki dobi priložnost, jo tudi izkoristi in se potrudi po najboljših močeh, zato nam gre tako dobro. Vse gre po načrtih, mi pa gremo v Sevillo z dodatno samozavestjo."
23.09.2017
VERJELI SMO
"Ko se zgodi enkrat, dvakrat, zdaj tretjič, ni več naključje in fantje verjamejo v to, da smo sposobni priti tudi do preobratov. Verjeli so v svojo kvaliteto in to, kar delamo. Potem se zgodi to, kar se je."
22.09.2017
ALUMINIJ - NK MARIBOR 2:3 (1:0)
Pred potjo v Sevillo prvič na večerno gostovanje v Kidričevo, na zadnji preizkušnji pred naslednjim izzivom v Ligi prvakov pa še imamo na našem seznamu poškodovanih 5 igralcev (Šuler, Milec, Zahović, Vršič in Šme), premor za Vrhovca.
22.09.2017
VSTOPNICE V KIDRIČEVEM
Nocojšnje gostovanje bo znova vijol'čno obarvano. Vstopnice bodo na voljo na blagajni stadiona. Za odrasle 7 EUR, za ženske 4 EUR, za otroke do 12. leta je vstop brezplačen, v sektorju za organizirane navijače pa 5 EUR.
22.09.2017
VSAKO, KOT DA JE EVROPSKA
Martin Kramarič vesel vse večjega zaupanja in z enakim pristopom tudi na tekmo v Kidričevo: »Odlično se počutim, ekipa me je dobro sprejela. Trener mi zaupa, kar je najpomembnejše in lahko le rečem, da sem srečen, da sem tukaj."

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com