NASLEDNJA STRAN

19.02.2017
PREIZKUŠALI SMO DRUGAČNE ZAMISLI
“Videl sem ekipo, ki dobro napada, si ustvarja priložnosti. Dovolj je razlogov za zadovoljstvo. Fantje so taktične zamisli iz slačilnice prenesli na igrišče in igrali nekoliko drugače kot na prejšnjih tekmah."
18.02.2017
PRIPRAVLJALNE TEKME
Za nami so vse tekmovalne preizkušnje, predvidene v pripravljalnem obdobju. Kot zadnjo, tekmo št. 11, smo imeli generalko v Ljudskem vrtu proti Rudarju.
18.02.2017
NK MARIBOR - RUDAR 1:1 (1:0)
Ljudski vrt je odprl vrata. Prvič letos, po desetih pripravljalnih tekmah v Prekmurju, na Madžarskem in v Turčiji predstavitev ekipe pred domačimi navijači. Dogajanje v znamenju zadetka Novakovića in s številnimi priložnostmi.
17.02.2017
NAJ SE ZGODBA PONOVI
Po italijanski izkušnji je Gregor Bajde z novimi motivi začel novo vijol’čno zgodbo: “Bila je dobra izkušnja, po nogometni in življenjski plati. Tukaj pa mi je bilo vedno lepo, zabijal sem gole in upam, da se bo tako nadaljevalo.”
16.02.2017
OGREVANJE ZA DERBI
Generalka z Rudarjem v soboto, ob 15. uri, v Ljudskem vrtu. Odprta vzhodna tribuna, vstop prost. Tudi dvoboj z Velenjčani bo v neposrednem spletnem prenosu na nkmaribor.com.
15.02.2017
DERVIŠEVIĆ, VOKIĆ IN ŠAUPERL V VERŽEJ
Pred koncem prestopnega roka še nekaj aktivnosti v klubskih pisarnah, s tremi odhodi iz vrst NK Maribor B. Dervišević in Vokić v statusu posojenih igralcev, Šauperl pa v Veržej po prekinitvi pogodbe z našim klubom.
14.02.2017
DO DERBIJA V PRAVI PODOBI
Spet doma. Kratek počitek za mentalno osvežitev in gremo naprej. Po vrnitvi iz Turčije se je danes začelo novo delovno poglavje, v domačem okolju. Kaj pravi ob začetku zaključnega cikla v Ljudskem vrtu Aleks Pihler?
13.02.2017
TRIBUNE SE POLNIJO
Kot so se igralci v Beleku, so se za prvo tekmo v Ljudskem vrtu doma pripravljali tudi navijači. Z izbiranjem sedežev in vstopnic za derbi. Zanimanje je veliko, vstopnice gredo odlično v prodajo. Splača se pohiteti...
12.02.2017
VEMO, KAJ LAHKO IN ČESA NE SMEMO
Zajtrk v Beleku, kosilo v Mariboru. Aktivnosti v Turčiji so končane, z dopoldanskim letom se je vijol’čna četa vrnila domov. S prijetno utrujenostjo in številnimi koristnimi spoznanji.
11.02.2017
MARIBOR - BUDUĆNOST 1:3 (0:2)
Za današnji dvoboj so bili večinoma v moštvu igralci, ki so dobili priložnost proti Bateju in Ludogorcu. Preostali so imeli po včerajšnjem nastopu premor, tako da je ostal Blaž Vrhovec edini, ki bo zaključil ta del priprav v statusu poškodovanega igralca.

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com