NASLEDNJA STRAN

31.07.2015
NIKOLI NE BOŠ SAM...
Sobota, 18:30. NK Maribor - NK Krško. Posebna energija bo prihajala z južne tribune. Obletnica navijaške skupine Viole Maribor pomeni trenutek, ko si prevrtimo dogodke iz leta 1989. In pridemo...
30.07.2015
MARWAN KABHA SE PREDSTAVI
Prišel in se hitro znašel. Redno igra, se v Ljudskem vrtu in mestu nasploh prijetno počuti. Marwan Kabha je v Mariboru sedaj dva meseca. Primeren čas, da smo ga izprašali o tem, kako doživlja prvo igranje v tujini.
30.07.2015
NAZAJ PO NOVEM LETU
Aleksander Rajčević operiran, žal neprijeten scenarij s poškodbo križne vezi: jesenski del sezone je zanj končan.
29.07.2015
NK MARIBOR - H. DRAGOVOLJAC 0:0
Priložnost za tekmovalne minute. Razen tistih s seznama poškodovanih (Tavares, Ibraimi, Rajčević, Stojanović, Arghus, Ndiaye) so danes igralci v Rogozi opravili tekmovalni test pred nadaljevanjem prvenstva.
29.07.2015
MARIBOR – H. DRAGOVOLJAC (SREDA, 18.00)
Pred sobotno prvenstveno še pripravljalna tekma. Sredino popoldne bo po dveh torkovih treningih namenjeno ohranjanju tekmovalnih občutkov, a bo preizkušnja zaradi organizacijskih pravil zaprtega tipa.
29.07.2015
VSE O ZDRAVSTVENEM STANJU V EKIPI
Po dveh prostih dnevih začetek novega delovnega cikla v Ljudskem vrtu. Preverili smo zdravstveno stanje v ekipi, tukaj so najaktualnejše informacije o okrevanju in vračanju poškodovanih.
28.07.2015
VSTOPNICE DO PETKA PO NIŽJI CENI
Sezono bomo nadaljevali brez evropskih izzivov, a nas je vedno ločevala od drugih strast do svojega kluba. In smo prihajali gledat tekme našega Maribora, ne zaradi nasprotnikov. Zdaj so trenutki za najzvestejše.
27.07.2015
POKAZALI, KDO SMO
Marcos Tavares po zmagi v Domžalah za povrnitev morale: "Pokazali, da smo živi, da nismo na tleh in da za nas ni predaje! Pokazali smo, da se bomo borili, trudili izboljšati vtis in spet osvojiti naslov prvaka."
27.07.2015
RAJČEVIĆ: ČAKAMO NA DIAGNOSTIKO
Ob pozitivnih zadevah tekme v Domžalah, žal, ni šlo brez nevšečnosti. Imeli smo dva poškodovana igralca, ki sta morala predčasno z igrišča. Marcos Tavares nima resnejših težav, osmoljenec dvoboja pa je postal Aleksander Rajčević.
26.07.2015
ZAČETEK NOVE ZGODBE
"Odziv ekipe, ki se je znašla na veliki preizkušnji, je bil odličen. Tudi sami sebi smo hoteli pokazati, da vemo, kaj je treba početi, da gre za ekipo, ki ima značaj, potencial in še vedno lahko napreduje."

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com