NASLEDNJA STRAN

11.02.2016
TEČAJ MARIBORŠČINE ZA NOVINCE
Amar Rahmanović, Valon Ahmedi, Denis Šme, Rodrigo Defendi in Matej Palčič, preden je zaradi poškodbe moral zapustiti pripravljalno bazo, so v prostih trenutkih morali opraviti prav poseben tečaj.
10.02.2016
PALČIČ SE JE VRNIL DOMOV
Od srede vijol’čna odprava v Beleku šteje enega člana manj. Matej Palčič si je prizadeval, da bi po vmesnem premoru nadoknadil zaostanek, vendar zaradi bolečin v kolenu ne more nadaljevati s treningi.
10.02.2016
LEPE ZADEVE ZA ANALIZO
“Odlično sodelujemo, dobro smo se ujeli tudi z obema novima soigralcema. Defendi potrjuje, da je pravi igralec, škoda, da Šme zaradi nesrečne poškodbe nekaj časa ne bo mogel biti z nami. Ničla na zadnji tekmi je dober obet.”
10.02.2016
USTVARJANJE ŠAMPIONSKEGA OZRAČJA
“Čeprav gre za pripravljalne tekme, želim, da se ustvarja zmagovito, šampionsko ozračje. Z vsakim dnem, vsako tekmo. In veseli me, da nam to uspeva. Ko zmagamo in ne dobimo zadetka, pa je zadovoljstvo še večje."
09.02.2016
SEZNAM PRIPRAVLJALNIH TEKEM
Začeli smo z dvobojem proti moštvu ZTE, med vadbo v domačem okolju odigrali še tri tekme, zdaj pa sledi dvotedenski osrednji del priprav v Turčiji. Vsi dvoboji v neposrednih spletnih prenosih.
09.02.2016
NK MARIBOR - AS TRENČIN 1:0 (0:0)
V kadru smo imeli 21 igralcev, Palčič in Šme nista bila predvidena za nastop zaradi poškodb, Celar je prestal virozo, manjše posledice pa je sinočnji obračun terjal pri Bajdetu in Rahmanoviću, tako da se z njima ni tvegalo.
09.02.2016
DANES OB 18.00: NK MARIBOR - AS TRENČIN
Tudi tokrat bo šlo za dvoboj prvakov, saj je naslednji nasprotnik Trenčin branilec naslova na Slovaškem. Po uvodni preizkušnji na igriščih, na katerih tudi treniramo, bo današnji test na stadionu športnega centra Gloria.
09.02.2016
VSE JE POKALO PO ORDINACIJI
"Vse je pokalo, slišali so se neprijetni zvoki, a sem to nekako še prestal. Ko pa mi je zdravnik čistil dihalne poti, privzdignil vse še enkrat navzgor, je bilo nevzdržno. Priznam, da so mi od bolečin pritekle solze.”
09.02.2016
PREVEČ JE TEKA, OSTAJAM V GOLU
“Vedno moraš biti pripravljen pomagati ekipi. Boljše, da sem šel v igro, kot bi ostali z igralcem manj. Sicer sem potihoma upal, da mi bo trener namenil bolj ofenzivno vlogo, da zabijem kakšen gol. Toda rekel mi je, naj ostanem v obrambi."
09.02.2016
DENIS ŠME V BOLNIŠNICO
Denis Šme je moral po le petnajstih minutah z igrišča z zlomljenim nosom. Takoj smo ga prepeljali v bolnišnico v Beleku, v torkovem dopoldnevu ga čaka pregled pri specialistu.

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com