NASLEDNJA STRAN

25.08.2016
NK MARIBOR - QABALA FC 1:0 (0:0)
Po junaškem boju ob izjemni energiji Ljudskega vrta le korak do Lige Europa... Pred 9000 gledalci mojstrski zadetek Marcosa Tavaresa, a so se Azerbajdžanci izvlekli v končnici.
25.08.2016
GREMO MARIBOR...
Naprošamo vse gledalce, da se prej odpravijo proti Ljudskemu vrtu in hitreje kot ponavadi zasedejo mesta na tribunah. Vrata stadiona se bodo odprla ob 18:45. Potem pa: Play off. Za Evropo do decembra.
25.08.2016
IMAMO SEDEM REPREZENTANTOV
Selektorjevo vabilo sta dobila Milivoje Novaković in Blaž Vrhovec, ki bosta med kandidati za nastop v Litvi. Na seznamu izbrancev v selekciji U-21 za gostovanje na Irskem pa so Denis Šme, Aleks Pihler, Gregor Bajde, Dino Hotić in Luka Zahović.
25.08.2016
LUKA ZAHOVIĆ ZNOVA V VIJOLIČASTEM
Novo poglavje prestopnega roka: po ureditvi vseh zadev lahko potrdimo, da imamo novega člana za nadaljevanje sezone. Znan obraz znova doma: v statusu posojenega igralca se je v Ljudski vrt vrnil Luka Zahović.
24.08.2016
QABALO ČAKA VIJOL’ČNI PEKEL
"V ekipi je zelo dobro ozračje, s pozitivno energijo. Pričakovanja so velika, pripravljeni smo na prav poseben izziv. Z Violami je vse mogoče. Oni so tisti, ki nam dajejo dodatno moč in s to energijo s tribun, ki je vsem dobro znana, zmoremo vse."
24.08.2016
S PAMETJO IN ENERGIJO
“Priprave smo dobro izpeljali in komaj čakamo, da se tekma začne. Da pokažemo veliko mero energije, napadalne igre, da stremo nasprotnika in naredimo vse, kar je v naši moči, da se uvrstimo v skupinski del.”
24.08.2016
ŠE DANES PO NIŽJI CENI
Sreda, zadnji dan predprodaje vstopnic za četrtkov spektakel v Ljudskem vrtu po nižji ceni. Tribune se polnijo. Ker verjamemo. Ker smo Maribor!
23.08.2016
SODNIKI Z MADŽARSKE
Glavni sodnik bo Viktor Kassai, njegova pomočnika György Ring in Vencel Toth. Vlogo četrtega sodnika bo opravljal Tamas Bognar, delegata Christian Bonett (Malta), kontrolorja sojenja pa Igor Ischenko (Ukrajina).
23.08.2016
VERJETI IN POKAZATI
Aleš Mertelj v pričakovanju četrtkovega izziva: “Vsaka naslednja tekma je nova zgodba. Verjamem, da smo sposobni obrniti zadeve s spodbudnimi mislimi in s pomočjo navijačev. "
22.08.2016
DEJAN MEZGA: KONČNO SPET DOMA
"Upam, da bomo nadaljevali, kjer smo ostali, ko sem odhajal. Z naslovi in vsemi uspehi. Tukaj sem se vedno prijetno počutil, tega ne morem skriti." Za novo zgodbo v vijoličastem si je izbral št. 88.

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com