ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6612
1 2 3 4 5 6 7 ... 660 661 662


Jasmin Mešanović z dvojnim razlogom za prejemanje čestitk 
V soboto strelec, v nedeljo z novo, očetovsko vlogo. »Občutki so nepopisni, v teh trenutkih sem najsrečnejši človek na svetu. Vračam se v Maribor poln vtisov, izjemno vesel in z dodatno energijo.«
Trenerjev komentar sobotnega dogajanja v Ljudskem vrtu 
"Lahko bi bilo tudi 2, 3 ali 4:0, zato pri končnem rezultatu deluje, da je bilo vse skupaj premalo. A ni bilo tako, bilo je dovolj. Za 'kozmetiko' bi bilo super, če bi zabili še kakšnega, vendar pristop po tolikih zahtevnih tekmah je bil zelo dober."
Z golom Jasmina Mešanovića do prvenstvene zmage št. 9 
Nova tekma, nova zgodba. Vrnitev v Ljudski vrt po štirih dneh in v našem moštvu štiri spremembe v začetni enajsterici v primerjavi s tekmo proti Liverpoolu.
 
Popoldanski dvojni program v 1. SML in 1. SKL s 100% izkupičkom. V krogu št. 11 osvojenih 6 točk, naši upi 2x premagali Kalcer Radomlje. Selekcija U-19 s 3:0, U-17 s 3:2.
Zadnji napovednik kroga št. 13: Dare Vršič 
"Ko se zgodi poraz, je vedno najboljši način, da ga odmislimo, zmaga na prvi naslednji tekmi in ponuja se nam dobra priložnost. Ne smemo si več dovoliti izgubljanja točk, saj se bo prvenstvo očitno odločalo na takšnih tekmah.«
Športni direktor v napovedniku naslednje preizkušnje in s sporočilom igralcem 
"Analiza torka je samo ena: zgodil se je zelo slab dan Maribora. Ampak tako slab dan lahko imajo samo veliki zmagovalci, šampioni v kontinuiteti, kot so naši igralci. Zdaj pa smo spet pri prvenstvenih izzivih, ko želimo nadaljevati z zmagami."
Po Liverpoolu v novih 90 minut z dovolj morale (Ljudski vrt, sobota, 20:20) 
Darko Milanič: »Pogovorili smo se, dali fantom moralo. To je bil zelo slab trenutek, ki se zgodi med sezono. Gremo naprej, z zavedanjem, kaj vse smo storili doslej. In storili smo veliko dobrega. Ne bežimo od vloge favorita in verjamem, da bomo natančnejši."
 
Poglavje Liverpool v Ljudskem vrtu zaključujemo še z vtisi z igrišča. Želja je bila velika, realnost, žal, drugačna. "Taktika je bila dobro pripravljena, mi pa je nismo izvedli na igrišču. Počeli smo, česa ne bi smeli, je pa to res top nivo."
 
Tekma proti Liverpoolu bo statistično ostala zapisana kot tista z visokim porazom, a je prinesla tudi nove, še višje vrednote. Videli smo novo dimenzijo vijol'čne zgodbe. Strast in zvestobo. Ponos in pripadnost. V najvišji možni obliki.
Trenerjev komentar o drugi plati presenečenja v dvoboju z Liverpoolom 
"Zavedamo se realnosti, vendar smo tokrat bili preslabi. Prvi gol nas je precej limitiral, fantje si niso bili podobni in potem se nikakor nismo uspeli pobrati."

 

rezultat: 1-10 od 6612
1 2 3 4 5 6 7 ... 660 661 662


13.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
33
Maribor
31
Domžale
19
Rudar
19
Gorica
19
Krško
15
Aluminij
13
Celje
12
Triglav
8
Ankaran Hrvatini
6