ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7080
1 2 3 4 5 6 7 ... 706 707 708


 
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije so opravili žreb 2. kroga pokalnega tekmovanja. Začenjamo z gostovanjem v Ljubljani, proti ambicioznemu drugoligašu. Tekma bo 12. ali 19.9.
S trenerjem o derbiju, ki je uspel v vseh pogledih 
"Zaslužena zmaga in predstava, na katero smo lahko ponosni. Ko smo spremenili postavitev, je bilo bistveno boljše in smo lažje prihajali do priložnosti, pa tudi lažje se branili. Fantje so res potem v nadaljevanju uživali v tekmi.”
Strelci za veliko zmago Mlakar, Dervišević in Hotić 
Po koncu evropske poti ni bilo časa za predolgo razmišljanje za nazaj, na vrsti je bil - derbi. Za nas derbi, ki smo ga čakali s kar nekaj težavami zaradi poškodb. A je bil to derbi, ki smo ga odlično oddelali. V velikem slogu.
 
Začelo se je tudi tekmovanje v 1. SML & SKL. Za naše upe, kot branilce naslovov prvaka, z dvojnim programom na domačem igrišču proti Gorici. Zmaga selekcije U-19 s 3:0, poraz U-17 z 0:2.
Dovolj je reči - derbi. Stožice, nedelja, 20:30. 
Trenerjev napovednik: "Po celjenju ran in vračanju moči smo popolnoma osredotočeni na nov izziv. Četrtek je potisnjen v ozadje, fokus je le na derbiju. Naša predstava pa bo na ustreznem nivoju."
Blaž Vrhovec o pogledu iz slačilnice na Rangers in derbi 
"Manjkal je ta gol, ki bi nas dvignil, njim pa prinesel nemir. Bili smo blizu, žalujemo lahko za zamujeno priložnostjo. Toda odmisliti je treba neuspešno evropsko zgodbo, dovolj je ciljev v nadaljevanju."
S trenerjem o neuspešnem lovu na preobrat in zaključku evropske poti 
"Prevladovali smo vso tekmo, imeli priložnosti, žal pa ni bilo niti kančka sreče. Zaslužili bi si gotovo več, žal ne napredujemo v naslednji krog. Fantom je težko kaj očitati, naredili so veliko dobrega, potrebovali pa bi večjo natančnost."
Olimpija vs Maribor, Stožice. Nedelja, ob 20:30. 
Po zadnji evropski tekmi v letošnji sezoni – prvi derbi. Po prespani noči se vsi skupaj moramo ne glede na razočaranje takoj usmeriti k naslednjemu izzivu, vijol'čna pot nas ob nadaljevanju prvenstvenega boja vodi v Ljubljano. Cena vstopnice: 15 EUR.
 
Konec letošnje evropske zgodbe, lov na preobrat ni uspel. Zapravljene priložnosti in tudi enajstmetrovka (Tavares ob začetku sodniškega podaljška)...
 
Dan za tekmo. Dan posebnih občutkov. Dan boja za play-off UEFA Europa League. Maribor vs Rangers. 20:15. Vrata stadiona se odprejo ob 18:45, čim prej na tribune. Vstopnice še v prodaji.

 

rezultat: 1-10 od 7080
1 2 3 4 5 6 7 ... 706 707 708


5.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
13
Aluminij
9
Domžale
9
Gorica
8
Krško
6
DNŠ Mura
5
Olimpija
5
Triglav
5
Rudar
4
Celje
3