ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6837
1 2 3 4 5 6 7 ... 682 683 684


 
Upravni odbor NK Maribor je na današnji seji do nadaljnjega suspendiral športnega direktorja Zlatka Zahoviča. Dokončno odločitev glede statusa športnega direktorja bo sprejel v naslednjih dneh, ko bo z njim opravljen razgovor.
Marko Šuler po sobotni tekmi o rezultatski krizi in odzivu ekipe 
"Ne moremo zameriti nikomur, da se ne trudi, a bo treba marsikaj spremeniti, da se izvlečemo iz te neprijetne situacije. Če se vsak zapre vase, ne bo dobro. Moramo spremeniti zadeve, da podoba ne bo takšna, kot je bila na zadnji tekmi."
 
NK Maribor je v svoji zgodovini prestal vzpone in padce, doživljal ekstaze zmag in grenkobo porazov. Tokratni dogodek v konferenčni sobi pa se je oddaljil od vrednot, za katere se zavzemamo in se klub od izjav športnega direktorja ograjuje ter jih obžaluje.
 
Razmere pred tekmo niso obetale nič dobrega. Neprekinjen dež je poskrbel, da razmočeno igrišče ne bo v idealnem stanju, vendar igranje ni bilo vprašljivo.
Novih 90 minut v Ljudskem vrtu. Z novo energijo. 
Damjan Bohar: “Kot v trenutkih uspehov ne traja predolgo veselje, ne smemo nameniti preveč časa niti za obžalovanje. Toliko smo že doživeli in bili že v bolj neprijetnih situacijah. Zato ne dvomim, da se bomo izvlekli iz trenutne."
Krog št. 24. Sobota, 17.3. Ob 18:00. Maribor - Krško. 
Jutri spet. Vrnitev v Ljudski vrt. Že četrta od skupaj devetih spomladanskih tekem na domačem igrišču, ena tistih z dodatno dimenzijo. V petek možnost za cenejši nakup vstopnic v predprodaji, v soboto na tribune.
 
Na seznamu slovenske mlade izbrane vrste imamo 2 igralca. Naše upe čaka najprej pripravljalna preizkušnja z Ukrajino, 22.3. v Ajdovščini. 27.3. pa naslednji kvalifikacijski obračun za EP 2019, z gostovanjem v Bolgariji.
Mitja Viler o aktualnem vijol'čnem trenutku 
“Zdaj smo na tisti poti, ko nas samo zmage peljejo naprej. Na domačem igrišču smo si privoščili že 3 spodrsljaje in v poštev pride le zmaga v soboto. Potem pa velja: strniti vrste, dobro izkoristiti reprezentančni premor in nadaljevati bolj prepričljivo."
 
Po uvodnem gostovanju v Celju premiera v spomladanskem delu na domačem igrišču naših ekip v SML in SKL. Remi selekcije U-19 (strelec za 1:1 proti Gorici je bil Žan Kolmanič), zmaga za U-17 z 1:0 (Žan Vipotnik).
 
Med ligaškim premorom z enim članskim reprezentantom. Selektor Tomaž Kavčič je za začetek nove zgodbe s tekmama 23.3. v Celovcu proti Avstriji in 27.3. v Stožicah proti Belorusiji v Ljudski vrt poslal eno vabilo.

 

rezultat: 1-10 od 6837
1 2 3 4 5 6 7 ... 682 683 684


24.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
58
Maribor
48
Domžale
43
Rudar
36
Celje
33
Gorica
27
Krško
23
Aluminij
18
Triglav
15
Ankaran Hrvatini
13