Članek
V torek ob 8:00 zadnja možnost za udeležbo na spektaklu v Ljudskem vrtu
KOMPLETOV NI VEČ, LE ŠE POSAMIČNE KARTE
Liga prvakov 2017. Vijol'čna evforija je še večja kot leta 2014 in po koncu predkupne pravice za kupce sezonskih vstopnic kompletov za vse 3 tekme, žal, ni več na voljo. Zadnja možnost v torek: posamične vstopnice za Spartak.

Sezonska vstopnica je tako omogočila mesto med vijol'čnimi izbranci v Ligi prvakov, po načelu 1+2 (komplet za svoj sedež po nižji in še dva dodatna po redni ceni). Izmed preostalih vstopnic je vsak gostitelj zavezan k rezervaciji še večjega števila sedežev za potrebe Uefe in njenih partnerjev, kot je bilo predpisano za play-off. Sami pa smo morali spoštovati vse pogodbene obveznosti do klubskih sponzorjev, določen del vstopnic je bil namenjen za igralce in njihove družinske člane, ki smo jim v želji po omogočanju čim večjega števila vstopnic za prodajo omejili ter prepolovili zahteve. Tukaj so otroci iz naše nogometne šole in njihovi starši, navijaška skupina Viole in mesta na navijaški tribuni. Pa obveza po zagotovitvi deleža za gostujoče navijače in ob dobro znani kapaciteti Ljudskega vrta, razumljivo, nismo mogli in ne moremo ustreči vsem prošnjam. Povpraševanje nekajkrat presega možnosti, tako da so vsi razpoložljivi kompleti dobili lastnike do ponedeljka.

Za udeležbo na otvoritvi skupinskega dela v Ljudskem vrtu so zdaj na voljo le še posamične vstopnice. Potem ko nam je Uefa vrnila del vstopnic iz svojih rezervacij, lahko v torek, ob 8:00, v Vijol'čni Bajti namenimo za prodajo le posamične vstopnice za tekmo NK Maribor – FC Spartak Moskva. Za najhitrejše kupce (vsak lahko kupi 2 vstopnici). Cena 45 EUR odrasli, 30 EUR otroci do 15 let. Ob tem pa je prostih še nekaj sedežev na severni tribuni za 35 EUR, brez možnosti nakupa otroških vstopnic.
24.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
58
Maribor
48
Domžale
43
Rudar
36
Celje
33
Gorica
27
Krško
23
Aluminij
18
Triglav
15
Ankaran Hrvatini
13