Novica
Darko Milanič po še eni srčni, bojeviti, kakovostni tekmi vijol'čnih bojevnikov
TRENER O VELIKI PREDSTAVI V MOSKVI
Foto: Drago Wernig
"Zadovoljen sem s tem, kar smo danes opravili na igrišču. Ne zaradi rezultata, ker bi ta lahko bil drugačen. Ampak zaradi celotne predstave.

Imeli smo priložnosti, morda kakšno več kot nasprotnik. Odigrali smo srčno tekmo, borili smo se, taktično in tekaško dobro oddelali. Imeli smo tudi krizo, a v celoti je bila to dobra tekma.  Pripravili smo strategijo, da v prvem polčasu zapremo njihove nalete in da skušamo v drugi polčas tekmo pripeljati tako, da bi z menjavami postali bolj napadalni. Nevarnost rdečega kartona me je prisilila v menjavo Vrhovca že ob polčasu. Želeli smo zmagati, zato je bil za vstop že prej pripravljen Mešanović, smo pa po njegovem vstopu izenačili. Po nekaj nervoznih podajah na začetku smo se hitro zbrali in v nadaljevanju dobro odigrali tekmo.

Niti po naključju nismo razočarani, ker ne bomo prezimili v Evropi, čeprav je to bil naš cilj. Poznamo pot, po kateri moramo iti, da bi bili uspešni v Ligi prvakov. Zdaj pa bodo naši cilji usmerjeni v uspešno nadaljevanje domačih tekmovanj."
35.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
79
Maribor
77
Domžale
72
Rudar
50
Celje
47
Gorica
47
Krško
34
Aluminij
33
Triglav
25
Ankaran Hrvatini
23