Novica
Darko Milanič po še eni srčni, bojeviti, kakovostni tekmi vijol'čnih bojevnikov
TRENER O VELIKI PREDSTAVI V MOSKVI
Foto: Drago Wernig
"Zadovoljen sem s tem, kar smo danes opravili na igrišču. Ne zaradi rezultata, ker bi ta lahko bil drugačen. Ampak zaradi celotne predstave.

Imeli smo priložnosti, morda kakšno več kot nasprotnik. Odigrali smo srčno tekmo, borili smo se, taktično in tekaško dobro oddelali. Imeli smo tudi krizo, a v celoti je bila to dobra tekma.  Pripravili smo strategijo, da v prvem polčasu zapremo njihove nalete in da skušamo v drugi polčas tekmo pripeljati tako, da bi z menjavami postali bolj napadalni. Nevarnost rdečega kartona me je prisilila v menjavo Vrhovca že ob polčasu. Želeli smo zmagati, zato je bil za vstop že prej pripravljen Mešanović, smo pa po njegovem vstopu izenačili. Po nekaj nervoznih podajah na začetku smo se hitro zbrali in v nadaljevanju dobro odigrali tekmo.

Niti po naključju nismo razočarani, ker ne bomo prezimili v Evropi, čeprav je to bil naš cilj. Poznamo pot, po kateri moramo iti, da bi bili uspešni v Ligi prvakov. Zdaj pa bodo naši cilji usmerjeni v uspešno nadaljevanje domačih tekmovanj."
18.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
43
Olimpija
40
Domžale
31
Rudar
29
Celje
24
Gorica
23
Krško
19
Aluminij
16
Triglav
14
Ankaran Hrvatini
8