Članek
Jasmin Mešanović o golu za vrnitev iz Moskve s točko
ŠKODA, DA NI BIL ZA VSE TRI
"Tavares in Vršič sta lepo odigrala, izvrstna kapetanova asistenca mi je olajšala delo"
Foto: Drago Wernig
Moč vijol’čnega kolektiva je znova prišla do izraza, z drugo osvojeno točko v skupinskem delu. Jasmin Mešanović je zabil za izenačenje v Moskvi, proslavil z ekipo, po tekmi pa povedal, kako je, ko se vpišeš med strelce v Ligi prvakov.

“Občutek je bil res fenomenalen. Nekako se mi je zdelo, da bo žoga prišla na drugo vratnico. Ostal sem sam, Tavares in Vršič sta lepo odigrala dvojno podajo, izvrstna kapetanova asistenca pa mi je zelo olajšala delo.”

Gol za točko je poskrbel za pozno, a več kot zasluženo veselje. Ekipa je odigrala 90 s 3 minutami sodniškega dodatka na takšnem nivoju, da bi bil drugačen razplet nepravičen.
“Bila je ena naših najboljših tekem. Odigrali smo zrelo, potrdili našo kakovost. Na nek način pa nam je lahko tudi žal, da se ne vračamo domov s polnim izkupičkom, saj smo res bili boljši od ekipe Spartaka. Vesel sem zaradi zadetka, najsrečnejši pa bi bil, če bi zmagali in bi v zadnjem krogu odločali o napredovanju.”

Ne moremo več priti do 3. mesta v skupini, vendar imamo dovolj razlogov za zadovoljstvo. In dodatno energijo za jesenski finiš.
“Poskusili bomo tudi proti Sevilli priti do dobrega rezultata. Ne moremo si več zagotoviti evropske pomladi, ampak imamo dovolj velik motiv. Boj za klubski grb nas vleče naprej, ob še enem spektaklu v našem Ljudskem vrtu in ob takšni predstavi kot v Moskvi je znova vse mogoče. Z vrnitvijo iz Moskve pa so dogajanja v Ligi prvakov znova umaknjena v ozadje. Usmerimo se zdaj k domačemu tekmovanju, hitro bo sobota in gostovanje v Celju. Zmagali smo že petkrat zapored in želimo nadaljevati prvenstveno serijo, ki nas zasluženo uvršča na vrh lestvice.”
35.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
79
Maribor
77
Domžale
72
Rudar
50
Celje
47
Gorica
47
Krško
34
Aluminij
33
Triglav
25
Ankaran Hrvatini
23