Članek
Vse o nocojšnjem organizacijskem režimu
DERBI. SREDA. LJUDSKI VRT.
Dan za derbi. Ljudski vrt, 20:15. Vijol'čno pravilo: Verjamemo! Vrata stadiona odpremo ob 18:45, tukaj so vse preostale organizacijske informacije.

Vstopnice na dan tekme
Cene: odrasli 13, do 15 let 7 EUR. Navijaška tribuna s člansko izkaznico Viol 5 EUR, brez članske 9 EUR. V prodaji čez dan v Vijol'čni Bajti (Tyrševa ulica 1 ali Mercator center Tabor II), pred tekmo na blagajnah stadiona.

Personalizacija
Pristojni organ je za tekmo predpisal odlok o personalizaciji. Vstop bo mogoč s predložitvijo osebnega dokumenta in vpisanimi podatki na vstopnici, zato se zaradi drugačnega režima velja prej odpraviti na tribune.

Prometni režim
Na dan tekme bo treba upoštevati tudi prometne informacije, s spremenjenim režimom okoli stadiona:

- od 5:00 že velja zapora parkirišč na Gregorčičevi, Mladinski in Kajuhovi ulici

- od 16:00 do 24:00 pa sledi popolna zapora Gregorčičeve, Mladinske, Prežihove, Kajuhove in Vilharjeve ulice

Brezplačni avtobusni prevoz
Ob predložitvi vstopnice za derbi na vseh avtobusnih linijah, ki vozijo v, iz, skozi mestno središče ali bližino stadiona, od 18. ure do konca voznega reda, na nočnih krožnih linijah 1 in 2 pa vse do 1. ure

Ne pozabimo
Ljudski vrt je brezgotovinski stadion in kupovanje hrane ter pijače ali navijaških artiklov na stadionu ni mogoče z gotovino. Veljajo osebne bančne kartice (med temi imajo dodatne ugodnosti imetniki Mastercard in Maestro kartic), Vijol’čna predplačilniška kartica NK Maribor (nalaganje gotovine na kartico je mogoče v Vijol’čni Bajti ali na Polnilnicah, nameščenih na stadionu), nakupi pa so mogoči tudi ob naloženi vrednosti na sezonsko vstopnico NK Maribor ali člansko izkaznico Viole Maribor.

#MiSkupajEnoSmo
35.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
79
Maribor
77
Domžale
72
Rudar
50
Celje
47
Gorica
47
Krško
34
Aluminij
33
Triglav
25
Ankaran Hrvatini
23