Članek
Vodstvo tekmovanja zaradi sneženja preložilo 19. krog, z Aluminijem v 2018
JESENSKI DEL KONČAN
“Zaradi prevelike količine novozapadlega snega so tekme 19. kroga preložene na spomladanski del sezone.” Sporočilo vodstva tekmovanja je pomenilo, da lahko zapremo vrata Ljudskega vrta in da ne bo nedeljske tekme proti Aluminiju.

Ekipa se je pred objavo informacije zbrala na predvidenem sobotnem dopoldanskem treningu, ki pa je bil po obvestilu o koncu tekmovanja v PLTS odpovedan. Na zimski premor torej odhajamo kot jesenski prvaki in s tremi točkami prednosti.

Darko Milanič je namesto načrta za dvoboj z Aluminijem igralcem v slačilnici predstavil načrt zimskih priprav in čestital za izjemne dosežke v preteklih mesecih: “Bili smo pripravljeni na tekmo, toda odločitev je takšna, da je jesen zaključena in mi jo sprejemamo. Naša podoba je bila dobra, kljub številnim tekmam smo imeli visoko moralo in odlično igrali, tako da bi verjetno tudi nedeljska tekma potekala po podobnem scenariju. Do odpovedi smo cilj, da smo prvi, uresničili. Leto 2017 je odlično, v več pogledih. Ponosen sem na opravljeno delo, fantje so bili fantastični in imajo od danes zaslužene počitnice.”

Boj za naslov prvaka nadaljujemo februarja, zbor ekipe ob začetku priprav bo 9. januarja.

0.krog LESTVICA