Članek
Prispeli v Turčijo, hotel Susesi s svojim kampom bo vijol’čna baza do 10. februarja
ZAČENJA SE PROJEKT BELEK 2018
Po pristanku lažji trening razgibavanja, v torek že prva tekma
Foto: Drago Wernig
Selitev v tradicionalno turško bazo v pokrajini Antalya pomeni, da se je začel udarni del priprav. Ob sončnem vremenu je bila pri odhodu podoba dneva takšna, da bi še šlo nadaljevati z vadbo doma, toda sprememba okolja je med pripravljalnim obdobjem vedno dobrodošla. Po dveh urah in petih minutah leta smo že bili na turških tleh.

“Letos je res doma neverjetno toplo, vendar je zelo pomembno opraviti del, ko smo lahko več časa skupaj. Tako bomo lahko tudi več storili, ne samo na igrišču. Ob treningih in tekmah bomo opravili nekaj sestankov, si pogledali kakšen video več. Maksimalno bomo izkoristili čas, ki ga bomo imeli na razpolago,” o novem delovnem poglavju v Beleku pravi Darko Milanič.

Za aktivnosti v Turčiji je predvidenih 28 igralcev. Vilerja ni z nami zaradi poškodbe, doma je ostal tudi Kabha, ki je pred prestopom v tujino.
“Sprememb smo vajeni in se na novonastale razmere hitro prilagodimo. Ob odhodih se vloge premešajo na novo, pogosto novi igralci začutijo priložnost in jo znajo izkoristiti, kar se je pokazalo jeseni. Prepričan sem, da bo tudi tokrat tako.”

Ekipa je po pristanku in namestitvi prvo aktivnost opravila v hotelu, prvi trening bo v torek dopoldne, popoldne pa že prva tekma. O dogajanju v Beleku bomo obširno poročali na nkmaribor.com in naših klubskih družbenih omežjih. V različnih oblikah, z zgodbami z igrišča in zakulisja. Predvideni pa so tudi neposredni spletni prenosi vseh petih tekem med bivanjem v Turčiji.

0.krog LESTVICA