Članek
Nov teden ob turški obali začenjamo z novo preizkušnjo
PROTI SHERIFFU OB 15:00
Izboljšanje zdravstvenega kartona
Foto: Drago Wernig
Dan št. 7 v naši turški pripravljalni bazi je minil v znamenju dveh treningov. In s spodbudnimi novicami glede poškodovanih igralcev. Aleksander Rajčević in Saša Ivković tudi ob stopnjevanju obremenitev spremljata ritem, tako da bosta že v tem tednu nared za igranje. V nedeljo se je ekipi spet pridružil Martin Milec, Valon Ahmedi je še delal po samostojnem programu, tako da je bil izven pogona le še Adis Hodžić.

Od ponedeljka nov obraz v vijol'čni pripravljalni bazi: soigralcem se je pridružil Mitja Viler, ki bo po terapijah v domačem okolju program okrevanja nadaljeval v Beleku.

Nov teden pa se v Beleku začenja z naslednjo tekmo: nasprotnik bo Sheriff, vodilna ekipa prvenstva Moldavije, ki je jeseni v skupinskem delu UEFA Europa League (nasprotniki Lokomotiva Moskva, Kopenhagen, Zlin) osvojila 9 točk, le z enim porazom in končala tekmovanje na tretjem mestu. V ponedeljek, ob 15:00 po našem času (17:00 po turškem). Tudi tokrat na igrišču centra Susesi, z neposrednim spletnim prenosom na nkmaribor.com.

0.krog LESTVICA