Članek
Blaž Vrhovec o vijol'čni energiji, opazni na vseh straneh
APLAVZ S TRIBUN JE POVEDAL VSE
“Smo v takšnem obdobju, ko nam vse gre po željah."
Foto: Drago Wernig
Ni evforije, saj smo še vedno v lovu na zaostanek. Je pa veliko razlogov za zadovoljstvo. Zmagujemo, z učinkovito, všečno igro. Vsak, ki dobi priložost, pa na najboljši način skuša prispevati svoj delež.

“Po koncu tekme je nagrada s tribun z dolgim aplavzom povedala vse. Vesel sem, da smo pred našimi navijači prikazali takšno igro in zabili 5 golov. Ob tem pa da ostaja ta pozitivna energija v Ljudskem vrtu, saj jo bomo še potrebovali do konca prvenstva,” o sobotnem prijetnem popoldnevu Blaž Vrhovec, ki je ob vstopu v igro dodal vijol’čno energijo.

Skupno energijo pa so prinesle zaporedne zmage. Serija, ki traja od 7. aprila, je povsem spremenila izhodišče v boju za vrh.
“Smo v takšnem obdobju, ko nam vse gre po željah. Na začetku spomladanskega dela ni šlo, zdaj zabijamo, žoge gredo v gol in prišli smo do 7/7. Upam, da bo na koncu 12 od 12. To je naš cilj in s takšnim pristopom gremo v vsako tekmo. S tem smo tudi ustvarili pritisk tekmecem v boju za naslov, tako da verjamemo v uspešen razplet.”

Ritem brez premora se nadaljuje, v tekmovalnem sporedu je vpisana še ena sreda. Vijol’čna pot nas pelje v Domžale.
“Zato smo se takoj po sobotni že začeli pripravljati na naslednjo tekmo. Ni veliko časa, opravili smo vse, kar moramo, za uspešno, hitro regeneracijo in se usmerili k novemu izzivu. V sredo gremo odločno v Domžale, po nove točke in da naredimo še en korak k naslovu prvaka.”
12.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
27
Olimpija
22
Gorica
21
Aluminij
17
Domžale
15
DNŠ Mura
13
Celje
13
Triglav
12
Rudar
11
Krško
9