ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7648
1 2 3 4 5 6 7 ... 763 764 765


Prva trenerjeva izjava po tekmi 
“Garaška tekma, druge poti ni bilo, izbrali smo pravo. Fantje so se borili, s tem smo izzvali marsikaj. Pirić je bil večkrat na pravem mestu, s skupnimi močmi pa smo uspešno omejevali njihovo individualno kvaliteto."
 
Za uresničitev vijol’čnega načrta v primerjavi z enajsterico iz Trondheima ena sprememba – Zahović namesto Tavaresa. Izven kadra so med potniki v Razgrad ostali Cotman, Koblar, Ogrinec in Mulahusejnović.
 
Tokrat bo evropski vijol’čni izziv mogoče spremljati v neposrednem TV-prenosu. TV Slovenija, drugi program. Z vklopom od 19:20.
Prvih 90’ play-offa UEFA Europa League. Četrtek, 19:30. 
Ludogorets Arena je pripravljena na spektakel, pripravljen je tudi Maribor. Saša Ivković: "Zavedamo se, da imajo odlične posameznike. S temi spoznanji gremo v tekmo, toda tudi z zaupanjem v naše sposobnosti.”
 
Prispeli v Bolgarijo, odločno po dobro izhodišče v boju za evropsko jesen. "V naši igri mora biti vsega: moramo iskati prave rešitve v napadu in se dobro braniti, predvsem pa si med seboj na igrišču pomagati."
 
Po treh potovanjih na sever tokrat na vzhod. Naslednje evropsko gostovanje v Bolgariji: najprej s poletom v Varno z mariborskega letališča, z napovedanim odhodom ob 9:30. Potem pa sledi vožnja z avtobusom v Razgrad.
Saša Gajser o spoznanjih z misije v Bolgariji 
"Ludogorets je moštvo, ki ima izredno individualno kvaliteto v napadu. S posamezniki, ki jih odlikujejo hitrost, sposobnost preigravanja, nepredvidljivost, raznovrstnost. To je njihova stalnica že vrsto let, kar dokazujejo rezultati."
 
Znani so pari 2. kroga tekmovanja za Pokal Slovenije, vijol'čna pot v boju za trofejo se začenja z gostovanjem na Bonifiki. Predvidena termina za igranje 2. kroga sta 11. ali 18. september, o četrtfinalistu odloča ena tekma.
 
Po koncu predkupne pravice za kupce sezonskih vstopnic od ponedeljka faza 2: predprodaja za vse navijače. Vrhunec poletja v Ljudskem vrtu, boj za skupinski del. Za evropsko jesen.
 
Začela so se tudi ligaška tekmovanja mlajših selekcij: za uvod v 1. SML & SKL vijol’čni upi med dvojnim programom v Rogozi do štirih točk. Selekcija U-19 s Koprom 2:2, U-17 zmagala s 3:1.

 

rezultat: 1-10 od 7648
1 2 3 4 5 6 7 ... 763 764 765


6.krog LESTVICA
STRELCI
Aluminij
14
Olimpija
13
DNŠ Mura
11
Celje
9
Tabor Sežana
9
Maribor
6
Triglav
6
Bravo
5
Rudar
3
Domžale
2