ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7693
1 2 3 4 5 6 7 ... 768 769 770


Trenerjev napovednik novega vijol'čnega poglavja 
“Nismo v optimalnem stanju, vendar smo sposobni priti v optimalno stanje zelo hitro. Vsak dan se bomo trudili, da bo tako in tako tudi bo. Pričakujem zmago, boljšo predstavo kot v Kopru, z manj napakami in več razigranosti."
 
Poučna, zabavna vadba za najmlajše, 2x tedensko v Draš centru in MP Zone pod strokovnim vodstvom trenerjev ONŠ NK Maribor. Vabilo v vijol'čni nogometni vrtec velja za otroke, rojene v letih 2014 in 2015. Prijave na vrtec@nkmaribor.com.
Odziv po bolečem izpadu iz pokalnega tekmovanja 
"Razočaranja ne skrivamo, to ni bilo dobro. Za nami je tekma, v kateri veliko zadev ni šlo, kot bi moralo. V končnici nismo imeli niti kančka sreče, je pa treba priznati, da je bilo do takrat premalo priložnosti z naše strani."
 
S porazom na Bonifiki konec pokalnega tekmovanja v drugem krogu. Zadetek Kotnika ob avtogolu, ko je žogo po ostri podaji Kronavetra preusmeril Bešir, premalo za napredovanje.
Denis Klinar pred dvobojem na Bonifiki (sreda, 16:30) 
“Smo favoriti v tem dvoboju, od te vloge ne bežimo. Pokalno tekmovanje je zmeraj nepredvidljivo, tudi v najmočnejših državah se dogajajo presenečenja. Če nisi zbran, se lahko zalomi, toda ob dolžni previdnosti pričakujemo zmago."
Pokalna sreda: prvoligaško gostovanje pri vodilnem drugoligašu  
Trenerjev napovednik: "Zelo privlačna tekma je pred nami, v različnih pogledih kot prvenstvena, prvoligaška. Po ambientu stadiona, ugledu nasprotnika, igralcih, trenerju."
Rok Kronaveter o povečanju serije in napovedniku vijol’čne jeseni 
“Aluminij se je pokazal kot ekipa, ki je zasluženo nanizala dobre rezultate in prejela najmanj golov. Dobro stojijo na igrišču, tega bloka ni lahko prebiti. Toda našli smo prostor po straneh, dvakrat zadeli in prišli do pomembne zmage."
Trenerjev komentar uspešnega zaključka prve četrtine prvenstva 
“Tretja zaporedna zmaga je tu, veseli smo je. Potrebovali smo jo, da ostanemo na tej poti, ki smo jo začeli pred premorom. Moramo zmagovati, serija je nujno potrebna, če želimo dohiteti in prehiteti nasprotnike.”
 
Prva po reprezentančnem premoru in zadnja tekma prve četrtine prvenstva po vijol'čnem scenariju, strelca za tretjo zaporedno prvenstveno zmago Dino Hotić in Rok Kronaveter.
 
5. krog 1. SML & SKL, 4 točke za vijol’čne upe. Mladinci so v športnem parku v Rogozi zmagali z 2:1 (2x Vipotnik), kadeti so se med dvojnim programom z moštvom VOC Celje razšli z 0:0.

 

rezultat: 1-10 od 7693
1 2 3 4 5 6 7 ... 768 769 770


9.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
18
Aluminij
18
Celje
16
DNŠ Mura
16
Maribor
15
Bravo
11
Tabor Sežana
10
Domžale
7
Triglav
6
Rudar
4