ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7560
1 2 3 4 5 6 7 ... 754 755 756


Prepoznavni na igrišču, iskani v trgovini 
Dresi v spremenjeni izjemni kombinaciji naših barv s tradicionalnimi tremi črtami, toda s svežim dizajnom so hitro postali prepoznavni na igrišču. Postajajo pa tudi zelo iskani med navijači in vsemi, ki si želijo priskrbeti drese 2019 kot obvezno opremo.
 
Prva evropska tekma sezone v Ljudskem vrtu, vedno tekma posebnih občutkov. Zaključen je prvi del predprodaje, od ponedeljka nadaljujemo s fazo 2 polnjenja tribun. Vstopnice na voljo v Vijol'čni Bajti ali prek spleta, brez personalizacije.
 
Ljudski vrt odprl vrata, otvoritev prvenstva s porazom po dramatičnem razpletu in sodniški farsi. 3 velike napake v škodo NK Maribor: razveljavljen gol, nedosojena enajstmetrovka in priznan gol za goste.
S popotnico z Islandije za uspešno otvoritev boja za 16* 
“Ponavadi je težje braniti doseženo, toda nič lažjega ni osvojiti oz. napadati. Vemo, kakšen je naš cilj in gremo k uresničitvi od prve tekme," v trenerjevem napovedniku sobotne tekme v Ljudskem vrtu proti Triglavu.
Dino Hotić z "zamudo" v porodnišnico  
"Porod se je zgodil prav ob tako dolgem gostovanju, škoda, da nisem mogel biti zraven, a sem ponosen na punco. Vse je prestala brez zapletov, potrdila, da je z otrokom vse v redu in sem se zbral, odigral tekmo ter prišel k njima pozneje."
 
S premiere na premiero. Po otvoritvi evropske še otvoritev sezone v domačem ligaškem tekmovanju, s prvim korakom k ubranitvi naslova. Maribor - Triglav. Ljudski vrt. PLTS, krog št. 1. Sobota, 20:15.
 
Niz pozitivnih spoznanj z otvoritve sezone v Reykjaviku je zaokrožil Špiro Peričić, s prav tako prepričljivim debitantskim nastopom. "Trenutno je ta zadetek najpomembnejši v moji karieri, a upam, da sledi še kakšen."
Rok Kronaveter o premieri po najlepšem scenariju 
“Statistika je lepa, toda najbolj pomemmbno je, da smo zmagali in se veseli vračamo domov. Dokler so imeli več moči, so se tekmeci upirali, potem pa smo prevzeli nadzor nad igro in imeli več prostora za naše napadalne akcije."
Kakšne so trenerjeve ugotovitve po izjemni premieri 
“Res smo lahko zadovoljni, kako so fantje odigrali in tudi odgarali. To je treba poudariti, saj je šlo za specifično, zahtevno tekmo zaradi podlage in razmer, a je bila njihova mentalna priprava odlična. Zato tudi tako visoka zmaga."
 
Kako naprej? Z zaporednima tekmama v Ljudskem vrtu. Najprej prav posebna sobota: priložnost, da takoj pozdravimo junake iz Rekjavika. Otvoritev domačega ligaškega tekmovanja. Maribor – Triglav. 13.7., ob 20:15.

 

rezultat: 1-10 od 7560
1 2 3 4 5 6 7 ... 754 755 756


1.krog LESTVICA
STRELCI
Aluminij
3
Olimpija
3
Triglav
3
Celje
1
DNŠ Mura
1
Domžale
1
Rudar
1
Maribor
0
Bravo
0
Tabor Sežana
0