ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8888
1 2 3 4 5 6 7 ... 887 888 889


 
Ob nakupu ženske ali moške šampionske majice 2022 vas čaka darilo - spominsko pivo PRVAK, ki ga je s posebno polnitvijo pripravila in ga navijačem podarja Pivovarna Laško.
 
Kako naprej po zasluženih počitnicah? Znan je seznam možnih nasprotnikov ob otvoritvi kvalifikacij za Ligo prvakov, žreb bo 14. junija v Nyonu. Ponovni zbor moštva in začetek priprav pa bo že 6. junija.
 
Martin Milec o občutkih po šestem naslovu prvaka, obljubi Marcosu Tavaresu, skrajšanih počitnicah... "Uspelo nam je in res sem vesel, da smo prestali vse izzive, imeli tisto potrebno trdnost, povezanost moštva med sezono.”
Ognjen Mudrinski o najlepšem razpletu sezone 
“Ne bi izpostavljal nikogar izmed posameznikov. Poudaril bi, da smo vsi v enaki meri zaslužni za to, kar smo storili in res sem vesel, da smo po dveh letih vrnili naslov, kamor sodi."
 
Slovenska izbrana vrsta se bo ob začetku novega tekmovalnega cikla Lige narodov (skupina B) pomerila s Švedsko, Norveško in Srbijo, v junijskem terminu bodo na sporedu 4 tekme. Reprezentančni zbor bo 26. maja.
Zbiranje šampionskih vtisov: najprej v pogovoru s trenerjem 
“Maribor je spet tam, kamor sodi! Igra, ki so jo prikazali fantje, je bila takšna, kot se spodobi za prvake. V zadnjo tekmo so kljub povečanemu pritisku šli na ustrezen način in v izjemnem ozračju zasluženo zmagali.”
 
V razprodani Fazaneriji (zbralo se je 4681 gledalcev) zadnji korak k uresničitvi cilja. V velikem slogu smo prišli do 16*, strelci Rok Kronaveter, Martin Milec in Ognjen Mudrinski!
Mura - Maribor. Nedelja, ob 17.30. Finale prvenstva 
Trenerjev napovednik: “To je tisto, kar je v nogometu najlepše. Vemo, kaj nas čaka in kaj lahko pričakujemo v Murski Soboti. Cilj pa je le eden, narediti zadnji korak in pripraviti najlepše darilo ob koncu sezone našim navijačem."
Informacije o organizacijskem režimu gostovanja v Fazaneriji 
Čaka nas posebna nedelja, obeta se vijol’čna invazija v Mursko Soboto. Organizatorji sporočajo, da je stadion razprodan in dostop do Fazanerije bo omogočen le gledalcem, ki že imajo vstopnico.
 
Končano je glasovanje za najuspešnejše v sezoni 2021/22 v 1. SNL. Izbor je bil vijol'čno obarvan: Mudrinski najboljši igralec, v idealni enajsterici pa imamo 6 nogometašev: Jug, Milec, Mitrović, Sikošek, Makoumbou in Mudrinski.

 

rezultat: 1-10 od 8888
1 2 3 4 5 6 7 ... 887 888 889


36.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
70
Luka Koper
67
Olimpija
62
DNŠ Mura
57
Bravo
49
Radomlje
46
Domžale
45
Celje
42
Tabor Sežana
30
Aluminij
24