ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 9286
1 2 3 4 5 6 7 ... 927 928 929


Rok Sirk z dobrim odzivom izkoristil priložnost v dvoboju z Lokomotivo 
“Konkurenca je velika, tega se vsi dobro zavedamo. Vipotnik je trenutno v napadu številka ena, res je v izjemni formi, kar lahko vidimo na klubski in reprezentančni ravni. Ostali skušamo izkoristiti vsako ponujeno priložnost."
Trenerjeve ugotovitve po učinkoviti sobotni preizkušnji 
"Težko je presoditi, koliko je na razplet vplivala sestava moštev, saj smo oboji posegli po številnih menjavah, a nikomur ni tako preprosto zabiti pet golov. Bili smo razigrani in učinkoviti v napadu, obrambno boljše postavljeni."
Test v Ljudskem vrtu v znamenju revije golov: strelca Sirk 3x in Guerrico 2x 
Ob reprezentantih (Vipotnik, Antolin, Pridgar, Alijagić, Lorber) manjkali zaradi bolezni in lažjih poškodb Milec, Mitrović, Žinič ter Kryeziu, premor za Juga. Priključeni tudi trije mladinci (Luka Poredoš, Luka Hunjet in Anej Ferčec).
 
Osem klubov bo v aprilu nadaljevalo boj za pokalno lovoriko. Žreb na sedežu NZS je določil, da bo naš nasprotnik v četrtfinalu Primorje. Dvoboj z drugoligašem iz Ajdovščine bo v Ljudskem vrtu, o napredovanju odloča ena tekma.
Pregled nastopov naših udeležencev na reprezentančnih akcijah 
Žan Vipotnik je ob otvoritvi boja za nastop na evropskem prvenstvu prihodnje leto v Nemčiji v Kazahstanu jdočakal premiero in takoj prispeval velik delež. V igro je vstopil v 70. minuti, v 78. pa zabil zmagoviti zadetek za preobrat ter zmago z 2:1.
 
Znani so termini naslednjih tekem do vključno 31. kroga, do derbija v Ljubljani (16. 4.). Pred tem je prva naslednja postaja Nova Gorica (1. 4.). Vmes bosta na sporedu zaporedni tekmi na domačem igrišču proti Primorju (5. 4.) in Kopru (8. 4.).
 
Ligaško tekmovanje bo dva tedna miroval, začetek mini priprav v Ljudskem vrtu v pričakovanju odločilnih bitk. Z dodatnimi obremenitvami v prihodnjih dneh do ustrezne podobe v končnici sezone.
 
Med nizom treningov bo organizirana pripravljalna preizkušnja z namenom ohranjanja tekmovalnega ritma. To soboto se bomo v Ljudskem vrtu pomerili z zagrebško Lokomotivo, z začetkom ob 12. uri.
Pogled z igrišča na krog št. 28 in naslednje izzive: Rok Kronaveter 
“Prvo mesto bo težko dosegljivo, to je treba priznati. Moramo pa gledati tudi ekipe, ki so za nami in imajo svoje načrte v boju za evropske vozovnice. Zato moramo premor dobro izkoristiti in poskrbeti za uspešen zaključni del sezone."
S trenerjem o spoznanjih s sobotne tekme 
"Naredili smo precej za zmago v fazi napada, vendar zapravili 3, 4 velike priložnosti. Maščevalo se nam je, da smo premlahavo šli v tekmo. Nismo pa izkoristili številčne prednosti, saj smo po njihovem rdečem kartonu preveč hiteli."

 

rezultat: 1-10 od 9286
1 2 3 4 5 6 7 ... 927 928 929


32.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
63
Maribor
48
Celje
47
Luka Koper
43
Domžale
42
DNŠ Mura
41
Bravo
27
Radomlje
26
Gorica
22
Tabor Sežana
20