ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 9563
1 2 3 4 5 6 7 ... 955 956 957


Trener in kapetan selekcije U19 o koristnih spoznanjih 
"Dolgo bomo pomnili to izkušnjo. Soočili smo se z drugačnimi zahtevami, se morali prilagoditi ravni, ko je igra hitrejša. Si pa želimo, da bi tudi mi v domačem prvenstvu v prihodnje delovali na igrišču hitreje kot morda kdaj prej.”
Evropsko premiero vijolčnih upov je spremljalo 2500 gledalcev 
Ljudski vrt je bil tokrat rezerviran za mlade nogometaše, kot prizorišče prvega kvalifikacijskega kroga za uvrstitev v mladinsko Ligo prvakov. Do prednosti nemški prvaki, povratni obračun bo 25. oktobra v Mainzu.
 
Dvojni program v 8. krogu tekmovanja v ligah U17 in U15 s polovičnim izkupičkom, iz Kidričevega s tremi točkami. Kadeti izgubli z 0:1, starejši dečki do nove visoke zmage. Za 4:0 s štirimi različnimi strelci.
Ante Šimundža v pričakovanju nove skupne zgodbe 
“Vse, kar se je zgodilo prej, so lepi spomini. Toda v nogometu in življenju se je treba vedno znova dokazovati. S skupnimi močmi želimo izboljšati razmere in potrebna bo popolna mobilizacija, od prvega do zadnjega."
 
Novo vijol’čno poglavje: v Ljudski vrt se vrača Ante Šimundža. Po tem, ko je Damir Krznar v ponedeljek zapustil mesto trenerja, iskanje njegovega naslednika ni dolgo trajalo.
 
Pozornost se preusmerja k vijol’čnim upom. V sredo bo Ljudski vrt prizorišče kvalifikacij za UEFA Youth League, člani naše selekcije U19 se bodo pomerili z nemškimi prvaki. Dvoboj z moštvom 1. FSV Mainz 05 se bo začel ob 18. uri.
 
Odziv kluba po neuspešnem tekmovalnem obdobju: sprememba na klopi. Rezultatske krivulje nismo uspeli obrniti navzgor, po porazu v Kidričevem Damir Krznar ni več trener NK Maribor. Kdo bo njegov naslednik, bo znano v prihodnjih dneh.
Pogovor s trenerjem po novem razočaranju ob porazu v Kidričevem 
“Spet smo padli na osnovah, torej na agresiji, bojevitosti in prizadevnosti. Videli smo dva povsem drugačna obraza enakega moštva znotraj treh dni, kar je velik izziv za nas…”
 
Krog št. 11: poraz v Kidričevem, zadovoljstvo po vmesni zmagi je bilo le začasno. Gostitelji do zmagovitega zadetka v 34. minuti, po izključitvi Marka Božića v 51. (dva rumena kartona) končali tekmo z igralcem manj.
Sven Šoštarič Karič v napovedniku nedeljskega dvoboja v Kidričevem 
"Videli smo, kako je treba igrati, ko ti ne igre. S takšnimi igrami, z močno izraženo bojevitostjo, pripadnostjo klubu lahko dosežemo želene rezultate. Naslednji cilj je, da nadaljujemo z dobrimi igrami že v nedeljo."

 

rezultat: 1-10 od 9563
1 2 3 4 5 6 7 ... 955 956 957


11.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
23
Olimpija
19
Luka Koper
18
Bravo
17
Maribor
14
DNŠ Mura
13
Aluminij
10
Domžale
8
Radomlje
8
Rogaška
8