ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8876
1 2 3 4 5 6 7 ... 886 887 888


 
Vijol’čni sektorji bodo polni. Vstopnice, namenjene navijačem Maribora za nedeljski finale prvenstva v Murski Soboti, so razprodane! Čaka nas spektakularen zaključek sezone... Mura – Maribor. Nedelja, ob 17.30.
Ob kapetanu bo soboto dolgo pomnil tudi Aljaž Antolin 
“Bilo je res nepozabno. Slovo Marcosa je izzvalo posebne občutke, navijači so poskrbeli za neverjetno energijo, nekaj takšnega redko doživiš. Zadetek pred 10.000 navijači pa je izzval res nepopisne občutke."
 
Po nepozabnem, s čustvi nabitem sobotnem večeru, Nogometni klub Maribor izraža zahvalo vsem, ki so sodelovali pri izvedbi sobotnega spektakla v počastitev najboljšega v zgodovini kluha in slovenske nogometne lige.
Na voljo v Vijol’čni Bajti v sredo, 18. 5., od 16. ure 
Velja načelo: 1 sezonska v Ljudskem vrtu, 1 vstopnica za Fazanerijo. Ker pa je število mest omejeno, je treba pohiteti. Najhitrejši bodo s sezonsko vstopnico NK Maribor lahko kupili 1 vstopnico za tekmo z Muro v vijol’čnem sektorju.
Marcos Tavares po ganljivem slovesu ob globokem poklonu Ljudskega vrta 
“Moram priznati, da so čustva mešana. Po eni strani sem vesel, da sem doživel vse to, kar so mi omogočili klub in navijači, po drugi pa sem žalosten, saj se zavedam, da sem zaprl eno poglavje v mojem življenju."
 
Čustvena sobota v Ljudskem vrtu. Začeli smo svečano, v kapetanovo čast. Nadaljevali tekmovalno. In zaključili učinkovito. Strelci za vijol'čni preobrat Ivanović, Milec in Antolin.
 
Ob posebni priložnosti tudi unikatne majice: Marcos Tavares. NAJBOLJŠI. Za najhitrejše že zvečer na prodajnih mestih na stadionu, od torka dalje pa tudi v Vijol’čni Bajti. Na voljo v Ljudskem vrtu pa tudi biografija Legenda.
 
Bodimo na tribunah do 19.45: sobotna svečanost v počastitev kapetanove zadnje tekme v Ljudskem vrtu. Zato se zberemo, da rečemo: Marcos, HVALA! Iskreno in iz srca.
 
S trenerjem o soboti z dvojnim pomenom: “Pred nami je kot osnova tekmovalni cilj, v ospredju so tri točke. Poslovilna tekma Marcosa Tavaresa pa nedvomno pomeni nadgradnjo celotnega zaključka sezone."
Aleks Pihler je nazaj, po več kot osmih mesecih 
“Sicer sem se vrnil na tekmi, na kateri smo bili neuspešni, tako da ni bilo razlogov za zadovoljstvo. Prijetno je ostalo samo tisto spoznanje, da sem se vrnil na igrišče po tako dolgem času. Strahu ni bilo, poškodba je preteklost."

 

rezultat: 1-10 od 8876
1 2 3 4 5 6 7 ... 886 887 888


35.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
67
Luka Koper
66
Olimpija
59
DNŠ Mura
57
Bravo
48
Radomlje
45
Domžale
44
Celje
42
Tabor Sežana
29
Aluminij
23