Nai mediji


  NKMARIBOR.COM

  Obudili smo jo na predveer, kasneje se je izkazalo, legendarne tekme proti Genku leta 1999. Postala je stalnica in zdaj smo e vstopili v drugo desetletje delovanja. Vsakodnevne novice, javljanja v ivo s tekem in priprav, obsena zbirka fotografij nam, v povezavi z interaktivnimi elementi v obliki nagradnih iger, anket, ocenjevanja igralcev, slui kot prvi medij, s pomojo katerega obveamo nae navijae. Zaradi aurnosti (vsaka vest o dogajanju v klubu je najprej objavljena na naem portalu) in preglednosti nao stran obie vse ve privrencev nogometa iz Slovenije in iz tujine. Tukaj pa se nismo ustavili. Lotili smo se tudi grafine prenove spletne strani in jo pripeljali do zdajnje podobe, ko je e bolj pregledna in prilagojena eljam obiskovalcem. Po raziskavi smo dale najbolj obiskana spletna stran kaknega portnega kluba v Sloveniji. Cilj, biti prvi, ostaja zapisan med naim delovanjem tudi v prihodnje. Trudili se bomo ostati na visoki ravni in izpolniti priakovanja Vas, cenjenih uporabnikov.  KLUBSKA REVIJA


   Ob podatkih o obiskanosti spletne strani se nismo ustavili. Ocenili smo, da imamo dovolj navijaev z eljo po temeljitem spoznavanju delovanja kluba in marca 2008 uvedli klubsko revijo, ki je naletela na dober odziv. Ne le zaradi barvnih strani in skrbi za veno grafino podobo. Kdor eli izvedeti, do kod see ljubezen do vijoliaste barve, ne more mimo revije, ki izhaja tirikrat na leto in jo natisnemo v 2000 izvodih. Cena je 2,90 EUR, lastniki sezonskih vstopnic pa jo dobijo brezplano. V prosti prodaji je klubska revija pred tekmami v Ljudskem vrtu, vmes v lokalu na stadionu, znala pa se je tudi e na policah kioskov in bolje zaloenih trgovin. Po objavi prve naroilnice smo takoj zaeli pridobivati naronike. Zato se trudimo, da bo vsaka naslednja tevilka bolja od prejnje. Revije ne ustvarjamo z eljo po dobiku, namenili smo jo dvigovanju vrednosti sponzorstev NK Maribor in dvigovanju imida kluba nasploh.
   Naroilnica na revijo


   FACEBOOK


   Uradna stran na Facebooku, ki smo jo ustvarili skupaj z navijai, iz dneva v dan presega meje mogoega. Stran, kjer vsakodnevno objavljamo najnoveje novike, ki jih ne najdete nikjer drugje, »vekajo« navijai iz celega sveta.

   Stran, ki deluje e od oktobra 2008 in za uradni datum teje 6.1.2012 je presegla e ve kot 76.000 lanov, ki se vsakodnevno vkljuujejo v debate, pomagajo stran delati takno kot je. Na njej boste nali vse kar vas je kdaj zanimalo o najbolj vijol'nem klubu na svetu.

   Stran, ki vas bo prepriala, da smo na poti e vejih uspehov.

   https://www.facebook.com/nkmaribor   OSTALE PUBLIKACIJE

   Za medijsko promocijo kluba skrbimo e z dodatnimi projekti. Tako ob razlinih prilonostih pripravimo e posebne publikacije: izpostaviti velja revijo ob deseti obletnici uvrstitve NK Maribor v ligo prvakov. Na 32-ih straneh smo se spomnili utrinkov z nepozabnega evropskega popotovanja in tekem proti Genku. Lyonu, Dinamu iz Kijeva, Laziu, Bayerju iz Leverkusna. Akterji pravljice v vijoliastem so spregovorili o tem, kako so okirali nogometno Evropo, izbrskali smo zanimive zakulisne zgodbice in preverili, kaj poenjajo lani zlate mariborske generacije deset let po sanjskem podvigu... Dragocen spominek o najvejem uspehu kluba je na voljo za 2 EUR.