Naši mediji


  NKMARIBOR.COM

  Obudili smo jo na predvečer, kasneje se je izkazalo, legendarne tekme proti Genku leta 1999. Postala je stalnica in zdaj smo že vstopili v drugo desetletje delovanja. Vsakodnevne novice, javljanja v živo s tekem in priprav, obsežna zbirka fotografij nam, v povezavi z interaktivnimi elementi v obliki nagradnih iger, anket, ocenjevanja igralcev, služi kot prvi medij, s pomočjo katerega obveščamo naše navijače. Zaradi ažurnosti (vsaka vest o dogajanju v klubu je najprej objavljena na našem portalu) in preglednosti našo stran obišče vse več privržencev nogometa iz Slovenije in iz tujine. Tukaj pa se nismo ustavili. Lotili smo se tudi grafične prenove spletne strani in jo pripeljali do zdajšnje podobe, ko je še bolj pregledna in prilagojena željam obiskovalcem. Po raziskavi smo daleč najbolj obiskana spletna stran kakšnega športnega kluba v Sloveniji. Cilj, biti prvi, ostaja zapisan med našim delovanjem tudi v prihodnje. Trudili se bomo ostati na visoki ravni in izpolniti pričakovanja Vas, cenjenih uporabnikov.  KLUBSKA REVIJA


   Ob podatkih o obiskanosti spletne strani se nismo ustavili. Ocenili smo, da imamo dovolj navijačev z željo po temeljitem spoznavanju delovanja kluba in marca 2008 uvedli klubsko revijo, ki je naletela na dober odziv. Ne le zaradi barvnih strani in skrbi za všečno grafično podobo. Kdor želi izvedeti, do kod seže ljubezen do vijoličaste barve, ne more mimo revije, ki izhaja štirikrat na leto in jo natisnemo v 2000 izvodih. Cena je 2,90 EUR, lastniki sezonskih vstopnic pa jo dobijo brezplačno. V prosti prodaji je klubska revija pred tekmami v Ljudskem vrtu, vmes v lokalu na stadionu, znašla pa se je tudi že na policah kioskov in bolje založenih trgovin. Po objavi prve naročilnice smo takoj začeli pridobivati naročnike. Zato se trudimo, da bo vsaka naslednja številka boljša od prejšnje. Revije ne ustvarjamo z željo po dobičku, namenili smo jo dvigovanju vrednosti sponzorstev NK Maribor in dvigovanju imidža kluba nasploh.
   Naročilnica na revijo


   FACEBOOK


   Uradna stran na Facebooku, ki smo jo ustvarili skupaj z navijači, iz dneva v dan presega meje mogočega. Stran, kjer vsakodnevno objavljamo najnovejše novičke, ki jih ne najdete nikjer drugje, »všečkajo« navijači iz celega sveta.

   Stran, ki deluje že od oktobra 2008 in za uradni datum šteje 6.1.2012 je presegla že več kot 76.000 članov, ki se vsakodnevno vključujejo v debate, pomagajo stran delati takšno kot je. Na njej boste našli vse kar vas je kdaj zanimalo o najbolj vijol'čnem klubu na svetu.

   Stran, ki vas bo prepričala, da smo na poti še večjih uspehov.

   https://www.facebook.com/nkmaribor   OSTALE PUBLIKACIJE

   Za medijsko promocijo kluba skrbimo še z dodatnimi projekti. Tako ob različnih priložnostih pripravimo še posebne publikacije: izpostaviti velja revijo ob deseti obletnici uvrstitve NK Maribor v ligo prvakov. Na 32-ih straneh smo se spomnili utrinkov z nepozabnega evropskega popotovanja in tekem proti Genku. Lyonu, Dinamu iz Kijeva, Laziu, Bayerju iz Leverkusna. Akterji pravljice v vijoličastem so spregovorili o tem, kako so šokirali nogometno Evropo, izbrskali smo zanimive zakulisne zgodbice in preverili, kaj počenjajo člani zlate mariborske generacije deset let po sanjskem podvigu... Dragocen spominek o največjem uspehu kluba je na voljo za 2 EUR.