NASLEDNJA STRAN

18.10.2021
OBVEZNO BRANJE: LEGENDA
Obvezno branje. Knjiga, ki jo kot navijač Maribora moram imeti... Življenjska zgodba, ki je doslej ni zaupal še nikomur. Marcos Kapetan Tavares v svoji biografiji LEGENDA. Naroči svoj izvod že v prednaročilu.
17.10.2021
IZ LJUBLJANE S TOČKO
Po treh tednih nadaljevanje ligaškega tekmovanja mlajših selekcij, za naše upe z nedeljskim dvojnim programom v Ljubljani. V 9. krogu 1. SML & SKL remi mladincev in poraz kadetov proti moštvu Brava.
17.10.2021
POČASI, A VZTRAJNO SE VRAČAMO
"Želimo dvigniti formo posameznikov in moštva, zelo pomembno pa je spoznanje, da smo znova ohranili mrežo nedotaknjeno. Ni dvoma, da nam te zadnje štiri tekme na določen način, predvsem s psihološkega vidika lahko veliko pomenijo za v prihodnje."
16.10.2021
MARIBOR - RADOMLJE 1:0 (1:0)
Ob začetku novega poglavja se je po okrevanju vrnil Milec, znova v začetni enajsterici Repas, prvič od 1. minute pa Sellouki. Zmaga št. 6 v letošnjem prvenstvu, tretjič v zadnjih štirih tekmah brez prejetega zadetka.
15.10.2021
ŠE BOLJ SMO SE POVEZALI
"Ustvarili smo nekakšno novo, spodbudno ozračje. Še bolj smo se povezali in sedaj samo upamo, da bo to v pravi meri opazno tudi na igrišču. Dobro delamo na treningih in čakamo še na ustrezno potrditev po rezultatski plati."
14.10.2021
NAJTI POT DO ZMAGOVITE SERIJE
"Kar skušam doseči v sodelovanju s fanti, odkar sem prevzel ekipo, je, da povrnemo samozavest in najdemo pot do zmagovite serije. Smer je prava, iz treninga v trening postajamo bolj tekmovalni."
13.10.2021
VRNITEV REPREZENTANTOV
Pred zaključnim delom priprav na nadaljevanje prvenstva in dopolnitvijo moštva na treningih še pregled udeležencev reprezentančnih akcij. Pet naših predstavnikov je vpisalo pet novih nastopov v majicah z državnim grbom.
12.10.2021
VIJOL'ČNA SOBOTA
Po dveh tednih nazaj v Ljudski vrt. Tokrat z “dvojnim programom”: najprej kostanjev piknik na južni ploščadi, od 18. ure dalje. Potem pa selitev na tribune, skupaj v novo poglavje po reprezentančnem premoru. S tekmo ob 20.15.
11.10.2021
KORISTNE MINUTE Z MOTIVOM O VRNITVI
Med reprezentančnim premorom je čas tudi za preverjanje utripa naših članov (Ignacio Guerrico, Aljaž Antolin, Belmin Bobarić, Žiga Obreht & Samo Pridgar), ki so med sezono 2021/22 v statusu posojenih nogometašev v treh klubih.
09.10.2021
NAČRT IZPOLNJEN, SLEDI NASLEDNJA FAZA
"Za nami je uspešen delovni teden. Odpadla nam je tekma v Avstriji, toda nismo iskali nadomestne rešitve, saj nam manjka precej igralcev in smo se odločili, da poudarek namenimo treningom. Opravili smo vse, kar smo predvideli."

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com