NASLEDNJA STRAN

27.01.2021
NARED TUDI ZA VEČJE NAPORE
“Vesel sem, da sem lahko odpotoval z moštvom v Turčijo, a še vedno treniram po individualnem programu. Bili smo previdni v prvih delovnih dneh, saj bi lahko čutil kakšne posledice. Stanje se iz dneva v dan izboljšuje."
27.01.2021
SKLENJEN DOGOVOR Z UKRAJINCI
Prilagajanje v Turčiji: po dogovoru med kluboma tekme s Crveno zvezdo ne bomo odigrali. To pa ne pomeni, da je vijol’čni tekmovalni program v pripravljalni bazi zaključen. Znan je nov termin, naslednji nasprotnik bo ukrajinski prvoligaš Kolos.
26.01.2021
ŠE DODATNO SE TRUDIMO IN SI POMAGAMO
"Obžalujemo, da nismo mogli trenirati v popolni zasedbi, toda medsebojno se spodbujamo in se še dodatno trudimo. Pazimo nase, oddelamo vsak trening na puno, zdaj pa si želimo, da bomo lahko spet tudi igrali."
25.01.2021
BREZ TEKME, NADALJUJEMO S TRENINGI
Teden začenjamo z neprijetnimi novicami iz Turčije: novi pozitivni izvidi med igralci in strokovnim štabom spreminjajo delovne načrte. Odpovedana tekma proti Šahtarju, nadaljujemo treninge z igralci brez zaznanih okužb.
24.01.2021
TRENINGI V SOBI, REŠITEV JE NETFLIX
“Vnetje mišic je minilo, zdaj lahko začnem tudi z vadbo v sobi, ki pa je še ne smem zapustiti. Dostavijo mi hrano, hotelsko osebje se res potrudi z oskrbo. Čas si krajšam ob stikih z družino in s soigralci po telefonu, dragocena rešitev je Netflix."
23.01.2021
SLEDITI MORAMO SVOJEMU NAČRTU
"V načrtu smo imeli, da razdelimo moštvo v dve skupini, ki bi igrali po 60 in 30 minut. Namen je dosežen, to so tekme, ko se vračajo občutki za igro po vmesnem premoru. Pomemben je bil ustrezen pristop in videl sem precej pozitivnih zadev."
22.01.2021
ZAČENJAMO 10.2. V DOMŽALAH
V turški pripravljalni bazi je odigrana prva tekma, medtem pa je vodstvo tekmovanja že potrdilo termine uvodnega programa PLTS. Za nas se spomladanski del prvenstva začenja 10. februarja, z gostovanjem v Domžalah.
22.01.2021
MARIBOR - ČUKARIČKI 0:1 (0:1)
Poraz proti četrtouvrščenemu srbskemu prvoligašu po zadetku z bele točke. Priložnost za 22 igralcev, predstavil se je tudi argentinski novinec Ignacio Guerrico. Neprijetna novica pred tekmo: Jasmin Handanović na COVID-19 testiranju v Beleku pozitiven.
21.01.2021
PRIDRUŽIL SE JE IGNACIO GUERRICO
Prihod prvega novinca za spomladanski del: 22-letni Argentinec z italijanskim potnim listom prispel v Belek. "Prva priložnost v Evropi pomeni uresičitev mojih želja in upam, da bom v vijoličastem dresu odigral veliko dobrih tekem.
21.01.2021
IZKORISTITI PONUJENE POGOJE
"Zdaj prihaja glavni del, ki ga je treba dobro opraviti in postaviti temelje za uspešno nadaljevanje sezone. Smo v pripravljalni bazi, ki jo dobro poznamo in ne dvomim, da bomo dobro izkoristili ponujene pogoje."

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com