NASLEDNJA STRAN

25.02.2021
GARANJE JE EDINA POT ZA MARIBOR
"Potrebna je racionalizacija, a tudi določena mera tveganja. Evropa in prestopi ostajajo pomembni dejavniki pri delovanju, temu ne gre ubežati. Treba je pri izbiri nove strategije ubrati eno pot in ji slediti."
24.02.2021
SPREJETI, DA JE BORBENOST VREDNOTA
"Ta klub ne dovoljuje cone udobja, ampak delo, delo in še enkrat delo. Ob nujno izraženi pripadnosti klubu. In potem bodo tudi rezultati, glede na to, da imamo kvaliteto, prišli do izraza.”
24.02.2021
CB 24 TABOR - NK MARIBOR 0:4 (0:1)
Moštvo je na današnji tekmi vodil Saša Gajser, ob njem na klopi novi športni direktor Marko Šuler. Uroka iz Sežane ni več, prekinjena serija štirih tekem brez zmage in otvoritev novega poglavja v velikem slogu.
23.02.2021
NAZAJ NA ZMAGOVALNO POT
Odločitev vodstva kluba o spremembah v športnem delu: Oliver Bogatinov ni več športni direktor, Mauro Camoranesi ni več trener NK Maribor. Novi športni direktor je Marko Šuler, ekipo bo v Sežani in na sobotnem derbiju vodil Saša Gajser.
23.02.2021
ČAS JE ZA PREKINITEV SERIJE
Aljoša Matko: "Ko se ekipa znajde v takšni situaciji, ni prijetno. V Mariboru so vsi vajeni boljših rezultatov, zavedamo se, da smo slabo začeli spomladanski del in skušali bomo storiti vse, da se izvlečemo iz te situacije ter se vrnemo na zmagovite tirnice."
22.02.2021
NAJ BOSTA PRVAKA MARIBOR IN SARAJEVO
“Težko je izbrati primerne besede ob slovesu. Zadev, ki so se tukaj zgodile, ne gre izbrisati iz spomina. Zvrstili so se številni čudoviti trenutki, res sem vesel, da sem bil del tako uspešne zgodbe.”
22.02.2021
S TRDIM DELOM IN ZBRANOSTJO
“Načrt je bil, da vmesno serijo remijev prekinemo z zmago. Žal nam ni uspelo. Zakaj? Zaradi nas. Ker nam popušča zbranost, ko je najbolj pomembno. Toda še vedno je vse v naših rokah."
21.02.2021
POVRNITI MORAMO ENERGIJO
"Žal smo kaznovani na neprijeten način, rezultatsko, zaradi težav in celotnega dogajanja med pripravami, a to ni izgovor. Če želimo postati pomembno moštvo, moramo prestati in premagati takšne trenutke."
20.02.2021
MARIBOR - CELJE 0:1 (0:0)
Tretji letošnji štajerski derbi. Tokrat za obe ekipi z dodatnim motivom po slabši otvoritvi spomladanskega dela. Peričić je manjkal zaradi smrtnega primera v družini, kar je pomenilo spremembo v obrambni vrsti. Priložnost je dobil Uskoković.
19.02.2021
POKAZATI NAPREDEK
"Vsaka tekma je zgodba zase in novo poglavje. Skušamo popraviti določene pomanjkljivosti, z namenom, da bi napredovali. V vseh pogledih. Verjamem, da bo napredek opazen že v naslednji tekmi.”

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com