NASLEDNJA STRAN

28.11.2020
MARIBOR - CB24 TABOR 1:0 (0:0)
Cilj sobotne misije: poravnava računov s tekmeci iz Sežane, ki smo jih v zadnjih petih prvenstvenih dvobojih premagali le enkrat. Do pete zaporedne zmage pozno, a zasluženo: strelec Rok Kronaveter v 83' iz 11m.
27.11.2020
POZITIVEN SIGNAL
Žan Kolmanič: “Proti Taboru imamo kar nekaj neporavnanih računov, čas je za našo zmago. Če bomo nadaljevali s takšnimi igrami, kot jih prikazujemo v zadnjem obdobju, verjamem, da bodo točke ostale v Ljudskem vrtu.”
27.11.2020
VSAK ŽELI PRISPEVATI SVOJ DELEŽ
“Vsak, ki dobi priložnost, želi prispevati svoj delež. Imamo velik kader, dobro delamo na treningih, z veliko igre, kar se izkazuje tudi na tekmah. Dobili smo samozavest s štirimi zmagami in upam, da bomo v takšnem ritmu tudi nadaljevali."
27.11.2020
VIJOL'ČNI POPUSTI
Ko se vikend začne v petek in traja do ponedeljka… Za vsakega nekaj. Celotna ponudba ugodnejših nakupov v spletni trgovini.
26.11.2020
Z AVTORITETO IN NAJBOLJŠA DOSLEJ
"Igrali smo z avtoriteto, tekmecem nismo dopustili, da bi razvili svojo igro in nas resneje ogrožali. Že od prve minute smo pokazali, kaj si želimo in v katero smer gremo. Imeli smo intenzivnost v igri in zmaga je povsem zaslužena."
25.11.2020
CELJE - MARIBOR 0:2 (0:1)
Serija se nadaljuje tudi po štajerskem derbiju, zaporedna zmaga št. 4! Dvakratni strelec Aljoša Matko. Dodana vrednost: drugič v letošnji sezoni na prvenstveni tekmi brez dobljenega zadetka.
24.11.2020
ČE NE BOMO 100%, BI LAHKO TRPELI
Nekaj kadrovskih težav pred potjo v Celje: zaradi rdečega kartona bo manjkal Vrhovec, da sta izven kadra Milec in Mitrović, se bomo morali sprijazniti še dolgo v pomlad. Se pa je pojavil nov zaplet. Manjkal bo tudi Klinar.
23.11.2020
ŠE VEČJI POMEN KOMUNIKACIJE
“Naj serija traja čim dlje. Zdaj imamo priložnost, da v kratkem času povežemo večje število zmag. Vsak dan delamo na tem, da bi nam uspelo, toda ne bomo in želimo gledati predaleč naprej. Gremo korak po korak, od tekme do tekme."
22.11.2020
2X NAJ VIJOL'ČNIH 11
Kdo so vaši junaki iz dosedanje bogate zgodovine NK Maribor, ki so pustili najmočnejšo sled s svojimi igrami, karizmatičnostjo in prispevkom k uspehom moštva ob osvajanju lovorik ali postavljanju evropskih mejnikov?
22.11.2020
VČASIH TAKŠNE TEKME NE BI DOBILI
“Žrtvovali smo se za skupni uspeh in v takšnih trenutkih, ko v igri ni vse popolno, je pomemben le rezultat. Oddelali smo, kar smo morali, se s točkami vrnili v Maribor, zdaj pa razmišljamo že o naslednji tekmi.”

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com