NASLEDNJA STRAN

28.03.2020
STOPIMO SKUPAJ, POMAGAJMO
Vijol’čna kri za vse ljudi. Običajno ob koncu poletja, tokrat v začetku pomladi. Zaradi izrednih razmer, ko začenja primanjkovati tudi zalog krvi, smo v sodelovanju z UKC Maribor in Rdečim križem priskočili na pomoč z organizacijo darovanja krvi.
27.03.2020
SKROMNOST IN AMBICIOZNOST
“Gre za veliko čast in še večjo odgovornost. Je pa velikega pomena, da se nove usmeritve Maribora in pogled na prihodnje delovanje skladajo z mojimi vrednotami. Skromnost z zdravo mero ambicioznosti bo vodilo prihodnjega delovanja."
27.03.2020
NOVI ŠPORTNI DIREKTOR: OLIVER BOGATINOV
Bojan Ban: "Z zadovoljstvom sporočam, da je novi športni direktor NK Maribor gospod Oliver Bogatinov. Menimo, da je po strokovni plati, po poznavanju klubskega ustroja vreden zaupanja in najprimernejši za vzpostavitev novih vijol’čnih tirnic."
26.03.2020
V OSPREDJU TEK, ŽOGE ŠE NISO DOVOLJENE
Prilagajanje se nadaljuje. Še vedno se stanje ni izboljšalo do te mere, da bi se kaj spremenilo glede nogometnih aktivnosti. Podaljšano je obdobje individualne vadbe, Ljudski vrt ostaja oaza miru.
25.03.2020
STRATEGIJA PRILAGAJANJA
"Klub pripravlja strategijo prilagajanja na izbruh pandemije, ki je že in še bo pripeljala do globalne krize. Kot v gospodarstvu in vseh sferah življenja bomo posledice, razumljivo, v veliki meri občutili tudi v športu."
24.03.2020
MI SKUPAJ ENO SMO
Vijol’čni teden darovanja krvi: med 30.3. in 2.4. skupna akcija NK Maribor, UKC Maribor in Rdečega križa. V dneh, ko medicinsko osebje uspeva z nadčloveškimi napori obvladovati neprijetno situacijo, je bistvenega pomena tudi ustrezna zaloga krvi.
23.03.2020
SPOŠTUJEMO, ČAKAMO IN UPAMO
"Radi bi se vrnili na igrišče in pokazali, da zmoremo več, medtem pa upoštevamo navodila. Zato bi se želel vsem zdravstvenim delavcem po celotni Sloveniji v imenu moštva zahvaliti za vse, kar počnejo zadnje dni in kar še bodo."
23.03.2020
ČE BO MOGOČE, PLTS ZNOVA 2. ALI 9.5.
Nogometna zveza Slovenije je na seji odbora za nujne zadeve sprejela sklep, da se prekinitev vseh tekmovanj pod okriljem NZS podaljša do preklica, v najboljšem primeru bi se tekmovanje v PLTS nadaljevalo 2. maja.
18.03.2020
OB NAJ SCENARIJU V MAJU IN JUNIJU
Prve informacije o morebitnem razpletu sezone 2019/20 na slovenskih in evropskih igriščih. Če bodo razmere omogočale, je pripravljenih več rešitev o razpletu. Z namenom, da se PLTS odigra do konca junija.
17.03.2020
ŠE NAPREJ LE INDIVIDUALNI PROGRAM
Prilagajanje na razmere se nadaljuje. V Ljudskem vrtu tako še naprej brez skupnih treningov, odlok o vadbi po individualnem programu je podaljšan še za en teden. Trenutna odločitev velja za vse selekcije, vključno do prihodnje srede, 25.3.

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com