NASLEDNJA STRAN

08.05.2021
POZITIVNE DELE ZDRUŽITI V CELOTO
»Ne ukvarjamo se s preračunljivostjo. Skušamo vplivati na tiste zadeve, na katere lahko. Pripravljamo se, da bi vse pozitivne dele skušali združili v celoto in bi čim večji del tekme delovali na visokem nivoju."
07.05.2021
IZBOR NAJ ENAJSTERICE LIGE
Začelo se je spletno glasovanje za najboljšo enajsterico, najboljšega nogometaša in najboljšega trenerja državnega prvenstva. Pri izboru štejejo tudi glasovi navijačev, glasovanje poteka do 19. maja.
07.05.2021
SAMI SMO SI USTVARILI PRITISK
"Gre za tekmo z dodatnim motivom, o tem ni dvoma, toda štiri tekme so še do konca prvenstva, vsaka prinaša 3 točke. Ozračje v pričakovanju derbija je super in komaj čakamo nedeljo."
06.05.2021
URESNIČITEV SANJ IN MOTIV ZA NAPREJ
»Občutki so fenomenalni. Soigralci so me lepo sprejeli, trener mi namenja zaupanje. Trudil se bom na vsakem treningu po najboljših močeh in upam, da bo priložnosti v prihodnjih tekmah še več."
05.05.2021
Z OPAZNIM TRUDOM IN ŽELJO
"Tekma je bila iz različnih razlogov precej nervozna, opazna pa je bila naša močno izražena želja po zmagi. Zato sem vesel predvsem za fante, da so prigarali te 3 točke, ki so zelo pomembne za finiš prvenstva."
05.05.2021
NA DERBI BREZ VRHOVCA IN TAVARESA
Med številnimi sodniškimi potezami, ki so burile duhove med dvobojem s Sežančani, dve pomenita tudi prepoved nastopa na naslednji tekmi. Marcos Tavares in Blaž Vrhovec bosta morala izpustiti nedeljski derbi.
04.05.2021
MARIBOR - CB24 TABOR 2:1 (0:1)
Najprej vodstvo gostov iz globokega ofsajda, nato pa preobrat v drugem polčasu. Strelca Jan Mlakar iz enajstmetrovke in Jan Repas.
03.05.2021
STOPITI SKUPAJ IN SE DVIGNITI
"Dobro se zavedamo, kje je treba poiskati vzroke za slabše predstave. Odpraviti moramo svoje napake, stopiti skupaj in iztisniti iz sebe dodatno moč. Storili bomo vse, da se dvignemo.«
02.05.2021
"VIJOL'ČNI HAT-TRICK"
S ponedeljkom, 3. majem, nova akcija z možnostjo za nakupe s posebnimi ugodnostmi v Vijol'čni Bajti. Ob nakupu treh izdelkov dobite najcenejšega brezplačno. Akcija velja za vse izdelke: z veljavnostjo tudi za tiste, ki so trenutno znižani.
02.05.2021
ŠE VEDNO V FAZI, KI NAS KAZNUJE
»Ne zatiskamo si oči, toda gre za specifično situacijo, ki se je kazala že prej. Energija, želja sta eno, dejansko stanje pa nekaj povsem drugega. Prevečkrat nas individualna napaka privede do kolektivnega neuspeha."

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com