NASLEDNJA STRAN

31.05.2020
SAMO IGRIŠČE JE MERILO
"To je Maribor, ki ga želim videti. Maribor, ki da vse od sebe v vsakem trenutku in ne glede na vmesni rezultat. Najbolj pomembno je, da smo ustvarjalni in prihajamo v priložnosti."
30.05.2020
MARIBOR - BRAVO 6:1 (1:1)
Finiš priprav na ponovni začetek spomladanskega dela, za nas z zadnjo tekmo, preden bo šlo zares. In z odlično popotnico pred gostovanjem v Domžalah. Strelci: Požeg Vancaš 3, Vrhovec, Bajde in Zahović.
29.05.2020
POTRDITI, DA SMO NA DOBRI POTI
“Pred nami je še zadnja tekma, ki jo želimo odigrati na želenem nivoju. Zavedamo se, da se moramo po višji intenzivnosti treningov v zadnjem obdobju osvežiti, bi pa dobra predstava poskrbela, da gremo s pozitivnimi mislimi v prvenstvo."
29.05.2020
V SOBOTO GENERALKA
Do ponovnega zagona PLTS je med temeljitim načrtom vadbe predviden program treh pripravljalnih preizkušenj. Po dvobojih proti Nafti in Kopru sledi še generalka, v soboto, ob 18. uri. Tudi proti moštvu Brava za zaprtimi vrati Ljudskega vrta.
28.05.2020
OB VEČJI SVEŽINI DO BOLJŠE PODOBE
"V nekaterih zadevah nam manjka energije, odločnosti v dvobojih, agresivnosti, ob tem smo včasih nestrpni pri iskanju rešitev. Zelo pa je bilo opazno, da so noge še težke, nakopičena je utrujenost po zadnjih dnevih visoke intenzivnosti."
27.05.2020
MARIBOR - KOPER 2:2 (1:1)
V vijol’čnem domu proti zmagovalcu predčasno prekinjenega drugoligaškega tekmovanja, ki že dela načrte za vrnitev med prvoligaško konkurenco. Test št. 2 brez zmagovalca, strelca Kronaveter in Bajde.
27.05.2020
NAZAJ NA IGRIŠČE TUDI VIJOL'ČNI UPI
Med številnimi koraki k vračanju življenja v nekdanje tirnice, obenem pa tudi ponovnem zagonu športa, je naslednji povezan z mlajšimi selekcijami. Z aktivnostmi smo v tem tednu ponovno začeli tudi v nogometni šoli NK Maribor.
26.05.2020
LAHKO SMO ŠE AGRESIVNEJŠI
Gremo naprej, v sredo že test. št. 2. Po uvodni “uvajalni” tekmi naslednji korak k oblikovanju podobe za nadaljevanje oz. ponovni začetek prvenstva. V sredo znova v Ljudskem vrtu. Dvoboj z novim prvoligašem iz Kopra, z začetkom ob 18. uri.
25.05.2020
NADOKNADITI ZAOSTANEK
"Veseli smo, da smo se vrnili. Dobro se je izšlo, zmagali smo, a je opazno, da je za nami dolg premor. Čeprav smo trenirali vmes sami in potem po skupinah, dobro vemo, kaj pomeni, ko si tako dolgo brez stika z žogo."
24.05.2020
PRED NAMI JE ŠE PRECEJ DELA
"Pokazalo se je precej dobrih, a tudi slabših zadev. Nekatere napake, ki se ponavljajo, bo treba popraviti. Fantje se še bodo morali privaditi na nekatere moje zahteve, toda prva spoznanja so zadovoljiva. Pomembno je, da se nihče ni poškodoval."

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com