NASLEDNJA STRAN

15.07.2019
DRESI ZA VSE GENERACIJE
Dresi v spremenjeni izjemni kombinaciji naših barv s tradicionalnimi tremi črtami, toda s svežim dizajnom so hitro postali prepoznavni na igrišču. Postajajo pa tudi zelo iskani med navijači in vsemi, ki si želijo priskrbeti drese 2019 kot obvezno opremo.
14.07.2019
SKUPAJ ZA NAPREDOVANJE
Prva evropska tekma sezone v Ljudskem vrtu, vedno tekma posebnih občutkov. Zaključen je prvi del predprodaje, od ponedeljka nadaljujemo s fazo 2 polnjenja tribun. Vstopnice na voljo v Vijol'čni Bajti ali prek spleta, brez personalizacije.
13.07.2019
MARIBOR - TRIGLAV 1:2 (0:1)
Ljudski vrt odprl vrata, otvoritev prvenstva s porazom po dramatičnem razpletu in sodniški farsi. 3 velike napake v škodo NK Maribor: razveljavljen gol, nedosojena enajstmetrovka in priznan gol za goste.
13.07.2019
OSTATI NA VISOKIH OBRATIH
“Ponavadi je težje braniti doseženo, toda nič lažjega ni osvojiti oz. napadati. Vemo, kakšen je naš cilj in gremo k uresničitvi od prve tekme," v trenerjevem napovedniku sobotne tekme v Ljudskem vrtu proti Triglavu.
12.07.2019
DNEVI NAJLEPŠH OBČUTKOV
"Porod se je zgodil prav ob tako dolgem gostovanju, škoda, da nisem mogel biti zraven, a sem ponosen na punco. Vse je prestala brez zapletov, potrdila, da je z otrokom vse v redu in sem se zbral, odigral tekmo ter prišel k njima pozneje."
12.07.2019
LJUDSKI VRT ODPIRA VRATA
S premiere na premiero. Po otvoritvi evropske še otvoritev sezone v domačem ligaškem tekmovanju, s prvim korakom k ubranitvi naslova. Maribor - Triglav. Ljudski vrt. PLTS, krog št. 1. Sobota, 20:15.
12.07.2019
KO KRONA PODA, JE LAHKO ZADETI
Niz pozitivnih spoznanj z otvoritve sezone v Reykjaviku je zaokrožil Špiro Peričić, s prav tako prepričljivim debitantskim nastopom. "Trenutno je ta zadetek najpomembnejši v moji karieri, a upam, da sledi še kakšen."
11.07.2019
OPAZNO JE, DA DOBRO SODELUJEMO
“Statistika je lepa, toda najbolj pomemmbno je, da smo zmagali in se veseli vračamo domov. Dokler so imeli več moči, so se tekmeci upirali, potem pa smo prevzeli nadzor nad igro in imeli več prostora za naše napadalne akcije."
11.07.2019
ODGARALI, DA BI IGRALI
“Res smo lahko zadovoljni, kako so fantje odigrali in tudi odgarali. To je treba poudariti, saj je šlo za specifično, zahtevno tekmo zaradi podlage in razmer, a je bila njihova mentalna priprava odlična. Zato tudi tako visoka zmaga."
11.07.2019
2X ZAPORED V LJUDSKI VRT
Kako naprej? Z zaporednima tekmama v Ljudskem vrtu. Najprej prav posebna sobota: priložnost, da takoj pozdravimo junake iz Rekjavika. Otvoritev domačega ligaškega tekmovanja. Maribor – Triglav. 13.7., ob 20:15.

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com