NASLEDNJA STRAN

21.01.2019
ČRNIH MISLI NI VEČ
“Povratek je uspel, hvala vsem, ki so mi pomagali in me podpirali med okrevanjem. Seveda sem še v zaostanku za soigralci, a s treningi in tekmami bom ujel njihov ritem. Najpomembnejše pa je, da ni več strahu pred ponovno poškodbo."
20.01.2019
POPRAVILI IN PREDSTAVILI
“Zadeve, ki niso bile takšne, kot bi morale biti na prvi preizkušnji, smo popravili in oba vratarja sta ostala brez dela. Ker ni reprezentantov, smo priključili štiri mladince, ki so že bili z nami in so potrdili nadarjenost."
19.01.2019
NASLEDNJI TEST V SREDO PROTI KARVINI
Drugi test, prva zmaga. Po 180. minutah pa še brez dobljenega zadetka. Nadaljevanje tekmovalnega programa v prihodnjem tednu, z novima preizkušnjama. Naslednji nasprotnik češki prvoligaš MFK Karvina, v sredo, 23.1.
19.01.2019
MARIBOR - RUDAR 2:0 (1:0)
Ob koncu priprav v Moravskih Toplicah še test št. 2 v Ljudskem vrtu. Tokrat slovenski prvoligaški dvoboj, z velenjskim Rudarjem. Brez šestih reprezentantov, a s spodbudno igro mladih in vrnitvijo Denisa Šmeja.
18.01.2019
ZNOVA ŠIROKO VIJOL'ČNO SRCE
Ko pomagamo, pomagamo – skupaj. Še enkrat več dokazujemo te dni, ko široko vijol’čno srce znova bije močneje. In smo priskočili na pomoč brezdomcem. S skupnimi močmi, v spomin na Roka Černica.
18.01.2019
OB FIZIKI ŽE VEČ TAKTIKE
"Zaenkrat je bilo v začetnem delu priprav več fizike, s prvimi tekmami je tudi več taktike. Vse gre po predvidenem načrtu in ni dvoma, da bomo dočakali otvoritev spomladanskega dela pripravljeni najboljše, kot je mogoče.”
17.01.2019
NAZAJ V ČVRSTO CELOTO
“Nasprotnik nas je z agresivnostjo privedel do tega, kar je bil osnovni cilj. Da smo morali fizično dobro oddelati tekmo. Imeli smo nekaj težav pri branjenju, a tudi dinamiko, priložnosti. Bilo je dovolj dobrih zadev, slabše pa bomo sproti popravljali."
16.01.2019
V SOBOTO Z RUDARJEM (LJUDSKI VRT, 14:00)
Začeli z remijem. Nadaljujemo v soboto, nasprotnik v tekmi št. 2 pripravljalnega obdobja bo velenjski Rudar. Znova v Ljudskem vrtu, tokrat z začetkom ob 14:00.
16.01.2019
NK MARIBOR - HALADAS 0:0
Zimska premiera v Ljudskem vrtu. Za prvo tekmovalno preizkušnjo proti madžarskemu prvoligašu še niso bili nared Martin Milec, Luka Uskoković in Denis Šme. Naslednji dvoboj proti velenjskemu Rudarju.
15.01.2019
NAGRADA ZA EKIPNO JESEN
“To je za vse nas nagrada za uspešne igre ekipe v jesenskem delu in prinaša tudi dodaten motiv za nadaljnje delo. Do petka treniramo v Moravcih, vmes preusmerimo misli k reprezentančnim obveznostim, potem pa nazaj v Ljudski vrt."

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com