NASLEDNJA STRAN

27.03.2023
KONKURENCA JE VELIKA, VSAK SE BORI ZASE
“Konkurenca je velika, tega se vsi dobro zavedamo. Vipotnik je trenutno v napadu številka ena, res je v izjemni formi, kar lahko vidimo na klubski in reprezentančni ravni. Ostali skušamo izkoristiti vsako ponujeno priložnost."
26.03.2023
NEKATERI SO SI IZBOLJŠALI STATUS
"Težko je presoditi, koliko je na razplet vplivala sestava moštev, saj smo oboji posegli po številnih menjavah, a nikomur ni tako preprosto zabiti pet golov. Bili smo razigrani in učinkoviti v napadu, obrambno boljše postavljeni."
25.03.2023
MARIBOR - LOKOMOTIVA ZAGREB 5:2 (0:2)
Ob reprezentantih (Vipotnik, Antolin, Pridgar, Alijagić, Lorber) manjkali zaradi bolezni in lažjih poškodb Milec, Mitrović, Žinič ter Kryeziu, premor za Juga. Priključeni tudi trije mladinci (Luka Poredoš, Luka Hunjet in Anej Ferčec).
25.03.2023
ZA POLFINALE S PRIMORJEM
Osem klubov bo v aprilu nadaljevalo boj za pokalno lovoriko. Žreb na sedežu NZS je določil, da bo naš nasprotnik v četrtfinalu Primorje. Dvoboj z drugoligašem iz Ajdovščine bo v Ljudskem vrtu, o napredovanju odloča ena tekma.
23.03.2023
SANJSKA PREMIERA ŽANA VIPOTNIKA
Žan Vipotnik je ob otvoritvi boja za nastop na evropskem prvenstvu prihodnje leto v Nemčiji v Kazahstanu jdočakal premiero in takoj prispeval velik delež. V igro je vstopil v 70. minuti, v 78. pa zabil zmagoviti zadetek za preobrat ter zmago z 2:1.
23.03.2023
V LJUDSKEM VRTU ZNOVA 5. IN 8. APRILA
Znani so termini naslednjih tekem do vključno 31. kroga, do derbija v Ljubljani (16. 4.). Pred tem je prva naslednja postaja Nova Gorica (1. 4.). Vmes bosta na sporedu zaporedni tekmi na domačem igrišču proti Primorju (5. 4.) in Kopru (8. 4.).
22.03.2023
PO PRIZEMLJITVI ZA NOV VZPON
Ligaško tekmovanje bo dva tedna miroval, začetek mini priprav v Ljudskem vrtu v pričakovanju odločilnih bitk. Z dodatnimi obremenitvami v prihodnjih dneh do ustrezne podobe v končnici sezone.
21.03.2023
V SOBOTO Z LOKOMOTIVO
Med nizom treningov bo organizirana pripravljalna preizkušnja z namenom ohranjanja tekmovalnega ritma. To soboto se bomo v Ljudskem vrtu pomerili z zagrebško Lokomotivo, z začetkom ob 12. uri.
20.03.2023
VLOŽITI DODATEN TRUD V APRILU IN MAJU
“Prvo mesto bo težko dosegljivo, to je treba priznati. Moramo pa gledati tudi ekipe, ki so za nami in imajo svoje načrte v boju za evropske vozovnice. Zato moramo premor dobro izkoristiti in poskrbeti za uspešen zaključni del sezone."
19.03.2023
NAJPREJ ZAMUJALI, NATO HITELI
"Naredili smo precej za zmago v fazi napada, vendar zapravili 3, 4 velike priložnosti. Maščevalo se nam je, da smo premlahavo šli v tekmo. Nismo pa izkoristili številčne prednosti, saj smo po njihovem rdečem kartonu preveč hiteli."

   NASLEDNJA STRAN


 

www.nkmaribor.com