ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8068
1 2 3 4 5 6 7 ... 805 806 807


 
Igramo v Ljudskem vrtu, tekmeca še čakamo. Žreb v Nyonu je določil, da se bomo v začetku kvalifikacij za UEFA Europa League pomerili z zmagovalcem dvoboja predkroga Coleraine FC/La Fiorita 1967. Tekma bo 27.8.
Aljoša Matko v pričakovanju novega vijol'čnega začetka 
“Veseli me, da sem zadel, za napadalca je pomembno ostati v formi. Upam, da bo šlo tako naprej in da bom nadaljeval, kjer sem se ustavil z igrami pri Bravu. Upoštevam trenerjeve nasvete in to skušam s treningov prenesti na tekme.”
Pred žrebom 1. kroga kvalifikacij za Ligo Europa 
NK Maribor je v statusu nosilca in naši možni nasprotniki so: FC Levadia Tallinn (Estonija), Vikingur Reyjkavik (Islandija) ali zmagovalec dvoboja predkroga Coleraine FC (Severna Irska)/La Fiorita 1967 (San Marino).
 
S trenerjem o uspešno opravljeni generalki in negotovosti glede začetka prvenstva zaradi novonastalih razmer: "Čakamo na nova navodila in podrobnejše informacije, potem se bomo odločili o prihodnjem načrtu."
 
Še tretja izmed treh predvidenih pripravljalnih preizkušenj, tokrat proti češkemu prvoligašu, ki je v prejšnji sezoni osvojil 9. mesto. Strelca za zmago Matko in Mešanović.
 
Kadrovska poteza za prihodnjo sezono: sklenjen je dogovor o posoji. Nino Žugelj bo ob veliki konkurenci v moštvu dragocene tekmovalne izkušnje nabiral pri Bravu in se je že pridružil novim soigralcem.
V soboto še zadnji test pred prvenstveno premiero 
Rudi Požeg Vancaš: "Zadnja tekma pred ponovnim začetkom je vedno pomembna, vse bomo naredili, da igro nadgradimo z zmago. Popraviti moramo določene zadeve v obrambi in tudi učinkovitost."
Trenerjeve ugotovitve s tekme proti ekipi z zgornjega dela Ligue 1 
"Lahko sem zadovoljen z odnosom in prizadevnostjo, nekatere zadeve, ki niso na želenem nivoju, moramo popraviti, treba pa je samo nadaljevati z delom, da bomo na želenem nivoju, ko bo šlo zares."
 
Za tekmo v Avstriji sta se vrnila Kronaveter in Požeg Vancaš, izven kadra ob Handanoviću tokrat Tavares in Felipe Santos, Viler še ni bil nared za nastop, prav tako Kotnik in Mihelič, zaradi lažje poškodbe premor tudi za Peričića.
 
Zaključni del priprav pred začetkom nove sezone tudi za naše mlajše selekcije in z dvojnim programom v hrvaški prestolnici. Zahtevni, dobrodošli preizkušnji proti vrstnikom iz zagrebškega Dinama sta se končali z zmago in porazom.

 

rezultat: 1-10 od 8068
1 2 3 4 5 6 7 ... 805 806 807


36.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
69
Maribor
67
Olimpija
67
DNŠ Mura
56
Aluminij
55
Bravo
49
Tabor Sežana
46
Domžale
43
Triglav
32
Rudar
12