ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8593
1 2 3 4 5 6 7 ... 858 859 860


 
NK Maribor v sezoni 2021/22 znova organizira pod okriljem Otroške nogometne šole, ki je zdaj že stalnica po osnovnih šolah v Mariboru in okolici, tudi nogometni vrtec. Za dečke in deklice, rojene v letih 2016 in 2017.
Trenerjev napovednik nedeljskega dvoboja z Muro 
“Vračamo se v Ljudski vrt, z dodatnim motivom. Ekipa želi popraviti vtis z zadnje tekme v Kidričevem. Treningi med tednom so minili ob popolni osredotočenosti, igralci so odločni v namenu, da se prikažejo v boljši podobi."
 
Maribor – Mura. Ljudski vrt, nedelja, ob 20.15. Gremo naprej z novim motivom, zaključujemo prvo četrtino prvenstva s tekmo z dodatnim nabojem. Vrata stadiona odpremo ob 18.45.
 
Še ena novost v delovanju: združili smo moči z Mastercardom in ustvarili klubski chatbot (virtualni asistent). V Ljudskem vrtu odslej tudi Maribor Bot. Naš klubski chatbot in pomočnik za napredno navijanje.
 
Sredin termin je bil namenjen dopolnitvi tekmovalnega sporeda, v preloženih tekmah drugega kroga v 1. SML & SKL dvakrat z Olimpijo, a brez točk.
Marko Alvir o utripu slačilnice 
"Zdaj je treba stakniti glave skupaj, odmisliti, kar je bilo. To, kar smo prikazali v zadnjem obdobju, je premalo za kriterije Maribora. Od nas se pričakuje več in to moramo izpolniti.”
 
Pogovor z razlogom: športni direktor Marko Šuler o aktualnem stanju in dopolnitvi strokovnega štaba. Po sporazumni prekinitvi pogodbe z Alešem Kačičnikom je novi pomočnik trenerja Radovan Karanović.
Plemenito dejanje je dobilo dodatno potrditev 
Poteza, s katero se je NK Maribor poklonil zdravstvenemu osebju, je bila nagrajena z zlatim priznanjem na Slovenskem oglaševalskem festivalu. V kategoriji Covid-19 je bila prepoznana kot najboljši marketinški odziv na pandemijo.
Trenerjev pogled na boleč poraz in točkovni primanjkljaj 
"Na koncu visok poraz, lahko pa bi bilo povsem obratno. Opazno je, da imamo problem z učinkovitostjo, na drugi strani pa res prepoceni dobivamo zadetke. Vsaka mini napaka nas stane, ob tem pa ne kaznujemo, kar bi morali."
 
Po reprezentančnem premoru najvišji poraz v sezoni. V debitantskem nastopu v začetni enajsterici Ognjen Mudrinski, prvič v drugem polčasu tudi Malik Sellouki. Ostra kazen za zapravljene priložnosti v uvodnem delu tekme.

 

rezultat: 1-10 od 8593
1 2 3 4 5 6 7 ... 858 859 860


8.krog LESTVICA
STRELCI
Luka Koper
19
Bravo
13
Olimpija
13
Maribor
13
DNŠ Mura
11
Tabor Sežana
10
Celje
10
Aluminij
7
Domžale
7
Radomlje
5