ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 9004
1 2 3 4 5 6 7 ... 899 900 901


 
Nasprotnik v play-offu za evropsko konferenčno ligo bo romunski predstavnik CFR 1907 Cluj, znova najprej na domačem igrišču. Potrjen je tudi že termin tekme: Ljudski vrt spet odpira vrata v četrtek, 18. 8., ob 20.15.
S trenerjem o dogajanju v Helsinkih in petih zaporednih porazih 
“Znova nismo bili na igrišču v podrejenem položaju, a so fantje zaradi negativne serije zdaj že pod velikim pritiskom. Tokrat smo naredili preveč tehničnih napak, predvsem v organizaciji igre."
Finski prvaki uspešnejši še drugič 
Po izločitvi proti Fincem pa še ni konec evropske poti: zadnja priložnost za skupinski del v play-offu evropske konferenčne lige, proti romunskemu moštvu CFR Cluj. Prva tekma 18. 8. v Ljudskem vrtu.
 
Začelo se je tudi tekmovanje v 1. SML & SKL. Za vijol’čne upe z zmago in remijem med dvojnim programom v Kopru. Selekcija U17 premagala moštvo Kopra z 2:0, mladinski dvoboj brez zadetkov.
 
Dogajanje v Bolt Areni, ki sprejme 10.770 gledalcev, bomo lahko spremljali v neposrednem televizijskem prenosu na SK1. Sodniki prihajajo iz Nemčije, tekmo bo vodil Tobias Stieler.
Vladan Vidaković pred dvobojem v Helsinkih 
“Imamo možnosti, na pot nismo šli z belo zastavo. Seveda izhodišče ni dobro, toda skušali bomo obrniti dvoboj v drugo smer. Vsak dan želimo izkoristiti, da bi dobili potrditev dobrega dela tudi v obliki rezultatov.”
 
Ni predaje: v Helsinke s prepričanjem, da ob bojeviti predstavi z več tveganja lahko pridemo tudi do podviga in izničimo dva gola zaostanka. Polet do finske prestolnice je trajal 155 minut.
V finsko prestolnico z mariborskega letališča ob 9. uri 
Evropsko gostovanje št. 3 v letošnjem poletju, naslednja postaja Helsinki. Zaradi poškodbe na derbiju je doma ostal Watson, na seznamu poškodovanih ostajajo Milec, Jug in Pihler.
 
Andraž Žinič prišel ob najbolj nehvaležnem trenutku, a verjame v vijol'čni preobrat: "Vsaka naslednja tekma pomeni novo priložnost, da se izvlečemo iz neprijetne situacije. Storili bomo vse, da bi nam uspelo."
Sreča v nesreči ob poškodbah na derbiju 
Pri Watsonu gre za poškodbo notranje stranske kolenske vezi, k sreči ne bo treba opraviti operativnega posega. Vidaković je prejel močan udarec v predel obraza, vendar ni prišlo do zloma nosu.

 

rezultat: 1-10 od 9004
1 2 3 4 5 6 7 ... 899 900 901


0.krog LESTVICA