ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7891
1 2 3 4 5 6 7 ... 788 789 790


 
Po 85 dneh nazaj na tribune, na vijol’čno soboto. Na derbi posebnega pomena. Derbi za 30-letnico Viol. Tukaj so vse informacije o vstopnicah in organizacijskem režimu spektakularne otvoritve nogometnega 2020.
NK Maribor, ekipa leta 2019 
Pred otvoritvijo spomladanskega dela sezone in med odštevanjem do prve tekme v letu 2020 priznanje za pretekle dosežke. Ob naslovu državnega prvaka ostajamo zaporedni zmagovalci v kategoriji najboljša ekipa mesta v moški konkurenci.
Amir Dervišević o vijol’čnem utripu pred derbijem 
"Vsi dobro vemo, kaj pomeni derbi za nas, za klub, za navijače, za vse v mestu. V zadnjih derbijih smo bili uspešnejši v Stožicah kot v Ljudskem vrtu, to ne sme biti ovira in verjamemo, da je zdaj čas za preobrat.”
 
Lani Saša Ivković, kdo bo naslednji? Izbiramo Vijol'čnega bojevnika za leto 2019, odločajo vaši glasovi, ki bodo prispeli na naš naslov.
Z generalke z dodatno navijaško spodbudo pred derbijem 
“To nam veliko pomeni, dobrodošlo je doživeti takšno obliko podpore. Vsem bo velika spodbuda in naredili bomo vse, da navijačem uresničimo želje.”
 
Konec tekmovalnega dela priprav, z zmago proti Rudarju zaključen cikel osmih preizkušenj pred otvoritvijo spomladanskega dela. In zdaj s popolno osredotočenostjo na derbi...
Strelec na generalki Amir Dervišević v 49. minuti 
Zadnja preizkušnja pred otvoritvijo spomladanskega dela. Na seznamu poškodovanih ostajata Klinar in Mulahusejnović, Handanović, Mešanović in Mihelič še niso nared za nastop, Mitrović pa je manjkal preventivno, zaradi lažje poškodbe.
 
Še ena izmed novosti iz Ljudskega vrta, predstavljamo unikatni izdelek v produkciji NK Maribor - kratek film MI SKUPAJ ENO SMO!
Luka Koblar po zaupnici v Turčiji čaka na svojo vijol'čno premiero 
“V Ljudskem vrtu sem od selekcije U7, sem Mariborčan in jasno je, česa si najbolj želim. Če bom tako nadaljeval, bi lahko dočakal tudi prvi članski nastop za NK Maribor. Ko se bo zgodil, bodo moje sanje uresničene. "
 
Med odštevanjem do spomladanske premiere tradicionalno glasovanje, skupaj bomo izbrali naslednjega Vijol’čnega bojevnika! Svečana podelitev in proglasitev zmagovalca bo 22.2. v Ljudskem vrtu, pred derbijem.

 

rezultat: 1-10 od 7891
1 2 3 4 5 6 7 ... 788 789 790


20.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
42
Aluminij
38
Maribor
38
Celje
34
DNŠ Mura
33
Domžale
25
Triglav
20
Tabor Sežana
19
Bravo
17
Rudar
8