Članek
Martin Milec po porazu proti Celju in pred zaključkom sezone
PRITISK, KRČ, NAPAKE
Foto: Grega Wernig
Pogled z igrišča na nedeljsko dogajanje. Na trenutno vijol’čno fazo in zadnjih 270 minut do 22.7.

Martin Milec: “Spet smo dobili dva čudna zadetka, najprej avtogol, nato sicer lep gol, iz natančnega udarca, toda po našem kotu in izgubljeni žogi. Verjetno bi lahko igrali še 2 dni, pa ne bi več zadeli oz. prišli do preobrata. Se pa ta poraz razlikuje od prejšnjega v Sežani. Videlo se je, da smo se borili, si želeli zmagati, a se je razpletlo povsem drugače. Žal je prišel takšen teden, ko nič ni šlo…”

Kako se izvleči iz neprijetne situacije?
“Zagotovo smo mi, ki smo na igrišču, prvi, ki bi si želeli dobro igrati, zmagovati. Na treningih oddelamo po najboljših močeh, toda na tekmi smo v nekem krču, pod tem pritiskom je ta dres morda nekoliko pretežek. Nikakor nam ne uspeva. Pridemo do kazenskega prostora tekmecev, izpeljemo več nevarnih akcij, potem pa nam zmanjka ali natančnejša podaja ali pravi zaključek. Znašli smo se v neprijetni situaciji, treba se je spet pobrati. Če bi poznali natančen razlog, bi to popravili. Delamo preveč napak, bomo pa storili vse, da bi spet zadevali, zbirali točke, igrali atraktivno.”

Po razpletu finiša smo se močno oddaljili od 1., zdaj tudi od 2. mesta.
“Do konca so še 3 tekme. Vsako bomo igrali na zmago, nič drugega ne pride v poštev. Kolikor je neprijetno trenutno stanje, toliko se zavedamo, da se je treba takoj usmeriti k naslednji tekmi. Želimo zmagati v Ljubljani, prekiniti negativen trend in bolj uspešno zaključiti prvenstvo.”

Tekma 34. kroga bo že v sredo. Bravo - Maribor, tokrat v Stožicah. Z začetkom ob 18. uri.

36.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
69
Maribor
67
Olimpija
67
DNŠ Mura
56
Aluminij
55
Bravo
49
Tabor Sežana
46
Domžale
43
Triglav
32
Rudar
12