Članek
Prekinitev pogodbe in odhod 22-letnega napadalca k novemu prvoligašu
MULAHUSEJNOVIĆ V KOPER
Foto: Grega Wernig
Kadrovanje za prihodnjo sezono poteka vzporedno z zaključnim delom letošnje, potrdimo lahko naslednjo novico. Tokrat gre za odhod. Nardin Mulahusejnović zapušča Ljudski vrt in se seli na Bonifiko.

Z nami je bil od poletja 2018, njegove vijol’čne številke so: 6 nastopov, 210 minut, 1 dosežen zadetek. Doslej si 22-letni napadalec in nekdanji član mlade reprezentance Bosne in Hercegovine v dveh sezonah ni uspel priboriti večje minutaže, sklenjen je dogovor o prekinitvi pogodbe, nov izziv pa bo v prihodnje poiskal na drugem slovenskem prvoligaškem naslovu. Pri novem/starem članu elitne druščine, Kopru.

“Žal mi je, da nisem uspel doživeti več trenutkov na igrišču, sem pa v Mariboru pridobil številne nove, koristne izkušnje, za kar sem hvaležen vsem v klubu. V želji po bolj rednem igranju in dokazovanju sem želel nov izziv, zato verjamem, da pomeni selitev v Koper pravo potezo, saj gre za ambiciozen klub, s prav tako odličnimi pogoji za delo in napredek. Vsem, ki imajo radi Maribor, mojim dosedanjim soigralcem in klubu pa želim čim boljše rezultate v prihodnosti,” je ob slovesu dejal Mulahusejnović, ki se je že pridružil novim soigralcem ob začetku priprav na novo sezono.

36.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
69
Maribor
67
Olimpija
67
DNŠ Mura
56
Aluminij
55
Bravo
49
Tabor Sežana
46
Domžale
43
Triglav
32
Rudar
12