Članek
Kratek premor je končan, začenjajo se že priprave na sezono 2020/21
NOV VIJOL’ČNI ZAČETEK
Špiro Peričić in Ilija Martinović v pričakovanju prvih aktivnosti
Foto: Drago Wernig
Kot je v nogometnem 2020 vse drugače, je tudi poletni premor. Šest dni je minilo od tekme v Kidričevem, toda moštvo je znova skupaj. Po ustaljeni navadi najprej z zborom za mizo, ob tradicionalni skupni večerji.

Kratek dopust je hitro minil, Sergej Jakirović je s sodelavci iz strokovnega štaba znova zbral igralce in predstavil delovni načrt do začetka nove sezone. V sredo bo takoj ob otvoritvi projekta 2020/21 dvojni program, z dopoldanskim in večernim treningom. V primerjavi z moštvom, ki je zaključilo sezono, ni več zraven Rajčevića in Mulahusejnovića, oba sta se preselila v Koper. Med novimi obrazi so se pridružili vijol’čnemu projektu Repas, Martinović in Jug, prav tako pa povratniki s posoj Matko, Kramarič ter Grajfoner.

Priprave bodo začeli: Handanović, Pirić, Jug, Cotman, Pridgar, Irgolič, Mitrović, Peričić, Martinović, Uskoković, Koblar, Viler, Kolmanič, Bobarić, Milec, Klinar, Vrhovec, Pihler, Dervišević, Grajfoner, Kronaveter, Požeg Vancaš, Repas, Kotnik, Bajde, Kramarič, Felipe Santos, Žugelj, Mihelič, Tavares, Mešanović, Zahović in Matko.

Cretu je po dogovoru dobil dan več odmora, Vipotnik, Maher in Mutavčić pa se bodo priključili pozneje, saj so na pripravah reprezentančne selekcije U-19 v Čatežu ob Savi.36.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
69
Maribor
67
Olimpija
67
DNŠ Mura
56
Aluminij
55
Bravo
49
Tabor Sežana
46
Domžale
43
Triglav
32
Rudar
12