Članek
Tabor še vedno trn v peti: Denis Klinar o razlogih za neprijetno sobotno popoldne v Sežani
NEZBRANOST, V OBRAMBI IN NAPADU
Foto: Grega Wernig
Ko ne gre, ne gre. V Sežani tudi pod vodstvom tretjega trenerja nismo uspeli obrniti rezultatske krivulje v drugo smer.

Kaj je (z)manjkalo tokrat? “Premajhna zbranost v napadu, premajhna zbranost v obrambi. Rezultat pa je pokazatelj tega, kar se je dogajalo,” v pogledu z igrišča na neprijetno sobotno popoldne v Sežani Denis Klinar.

“Kljub vsem navodilom in opozorilom trenerja smo padli v njihov ritem, tekmeci so izkoristili naše slabe minute v prvem polčasu, nam zabili gol. Potem pa na tem za gostujoča moštva res težkem igrišču, proti agresivnemu nasprotniku, ki mu očitno res ustrezamo, nismo mogli v lovu na rezultat narediti, kar smo želeli.”

Sežanski prvoligaš je s tem tudi uradno postal eden najbolj neprijetnih tekmecev v ligi…
“Tabor nam je trn v peti, po že tretjem neuspehu ne moremo trditi drugače. Ta tekma pa nam prinaša še eno opozorilo, lani smo izgubili prvenstvo na t.i. majhnih tekmah, ob Taboru nam je tudi Triglav odvzel preveč točk. Če tega letos ne bomo popravili, se nam ne obeta nič dobrega.”

Zaostanek na lestvici v uvodnem delu bi otežil nalogo v nadaljevanju sezone, zdaj potrebujemo ustrezen odziv. Prvi naslednji izziv pa bo nedeljski derbi v Ljudskem vrtu.
“To je tekma, da se z dobro predstavo vrnemo na pravo pot in izboljšamo vtis o začetku sezone. Zdaj pa bo treba oddelati med tednom še boljše, še bolj zavzeto. Zavedamo se, da moramo narediti vse, da pripeljemo tekmo v našo korist in izrazimo kvaliteto, ki jo imamo.”
15.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
28
Olimpija
27
DNŠ Mura
26
Luka Koper
26
Domžale
19
Tabor Sežana
18
Celje
16
Bravo
16
Aluminij
13
Gorica
10