Članek
Rok Kronaveter o trenutnem utripu vijol'čne slačilnice
OPAZNA POVEZANOST MOŠTVA
Foto: Grega Wernig
Po dobrem uvodu v delovni teden se aktivnosti v Ljudskem vrtu nadaljujejo po predvidenem programu. A tudi z dodatnim navdihom.

»Odigrali smo res dobro, tekmecem razen nekaj priložnosti v končnici nismo veliko dovolili. Mogoče smo imeli vmes po obetavnem začetku nesrečo z enajstmetrovko, a je Jug odlično ubranil. Dal nam je še dodatno spodbudo, ki je bila opazna že od prvega sodniškega žvižga. Z vsebino, ki smo jo pokazali, smo tokrat lahko zadovoljni,« v pogledu z igrišča na dvoboj proti Aluminiju Rok Kronaveter.

Ob pomembnih treh točkah še ena dodatna dimenzija ponedeljkovega večera: v Kidričevem smo že sedmič zapored slavili na prvenstvenem gostovanju.
»Očitno nam ta teren ustreza, ampak nam morajo tudi drugi. In verjamem, da bodo. Pokazali smo napredek v zadnjih tekmah, morda ne toliko rezultatsko kot v igri. Opazna je bila povezanost med nami, utrjujemo značaj ekipe in po vseh pokazateljih menim, da gremo v pravo smer.«

Tekmovalni teden zaključujemo v soboto, v Ljudskem vrtu proti Domžalam.
»Vemo, kaj moramo, če želimo biti na vrhu. Moramo začeti zmagovati v seriji. Morda smo se v prvih krogih preveč iskali, zdaj smo v boljši fazi in upam, da zdaj spet vstopamo v pozitivno obdobje. Da se bomo kmalu povzpeli na vrh, kar si tudi zaslužimo.«
8.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
17
Olimpija
15
Luka Koper
13
Maribor
11
Bravo
11
Radomlje
7
DNŠ Mura
7
Domžale
5
Rogaška
5
Aluminij
4