Članek
Rok Kronaveter o trenutnem utripu vijol'čne slačilnice
OPAZNA POVEZANOST MOŠTVA
Foto: Grega Wernig
Po dobrem uvodu v delovni teden se aktivnosti v Ljudskem vrtu nadaljujejo po predvidenem programu. A tudi z dodatnim navdihom.

»Odigrali smo res dobro, tekmecem razen nekaj priložnosti v končnici nismo veliko dovolili. Mogoče smo imeli vmes po obetavnem začetku nesrečo z enajstmetrovko, a je Jug odlično ubranil. Dal nam je še dodatno spodbudo, ki je bila opazna že od prvega sodniškega žvižga. Z vsebino, ki smo jo pokazali, smo tokrat lahko zadovoljni,« v pogledu z igrišča na dvoboj proti Aluminiju Rok Kronaveter.

Ob pomembnih treh točkah še ena dodatna dimenzija ponedeljkovega večera: v Kidričevem smo že sedmič zapored slavili na prvenstvenem gostovanju.
»Očitno nam ta teren ustreza, ampak nam morajo tudi drugi. In verjamem, da bodo. Pokazali smo napredek v zadnjih tekmah, morda ne toliko rezultatsko kot v igri. Opazna je bila povezanost med nami, utrjujemo značaj ekipe in po vseh pokazateljih menim, da gremo v pravo smer.«

Tekmovalni teden zaključujemo v soboto, v Ljudskem vrtu proti Domžalam.
»Vemo, kaj moramo, če želimo biti na vrhu. Moramo začeti zmagovati v seriji. Morda smo se v prvih krogih preveč iskali, zdaj smo v boljši fazi in upam, da zdaj spet vstopamo v pozitivno obdobje. Da se bomo kmalu povzpeli na vrh, kar si tudi zaslužimo.«
52.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
73
Celje
67
Maribor
62
Domžale
52
DNŠ Mura
52
Luka Koper
50
Radomlje
44
Bravo
36
Gorica
27
Tabor Sežana
24