Članek
Trenerjev napovednik kroga št. 11: Ljudski vrt, 18:00 (Maribor - Domžale)
POTRDITI, DA GREMO V DOBRO SMER
Foto: Grega Wernig
Po zmagi v Kidričevem je želja nadgradnja. Serija zmag bi bila tista, ki bi spremenila razmerje na vrhu in dodatno utrdila samozavest. Toda gremo korak po korak, fokus je le na sobotnem dvoboju v Ljudskem vrtu.

»Prvenstvo je zahtevno za vse, razlike med ekipami niso tako velike, zato nihče ni uspel narediti takšne serije. Delamo na tem, da bi nam uspelo. Za vsako tekmo se pripravimo z namenom, da pridemo do točk in napredka v igri. Včasih se, razumljivo, ne izide po načrtu, toda ostajamo na naši poti,« v napovedniku kroga št. 11 Mauro Camoranesi.

Večjih sprememb v primerjavi s tekmo proti Aluminiju predvidoma ne bo, Martinović, Cretu in Uskoković za naslednji izziv še niso nared. Je pa delovna vnema med tednom dober obet.
»Kadrovsko smo mirni, 22 igralcev je na voljo in v dobri formi. Imeli smo uspešen teden, dobre priprave. Opazna pripravljenost moštva na delo in odrekanje veseli ter pomeni potrditev, da gremo v pravo smer.«

Naslednjih 90 minut prinaša dvoboj s predvidoma več igre v obe smeri.
»Tekme Domžal so odprte, naši sobotni nasprotniki sodijo med redke ekipe, ki niso usmerjene k obrambni igri in osredotočene na protinapade. Obeta se zanimiva tekma, verjamem s pozitivnim razpletom.«

Krog št. 11. Maribor – Domžale. Ljudski vrt, sobota, 18:00.
32.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
48
Luka Koper
35
Celje
34
Maribor
33
Domžale
31
DNŠ Mura
31
Bravo
22
Gorica
13
Radomlje
13
Tabor Sežana
12