Članek
Počastitev jubileja s klubsko produkcijo 60-minutnega dokumentarno-igranega filma
NAJLEPŠA URA ZGODOVINE
60. obletnico smo dočakali v neobičajnem času: tekme se igrajo brez navijačev, javnih prireditev ni, druženje v večjih skupinah je prepovedano. Ne moremo pripraviti svečanosti za nekdanje zaslužne člane, ki so pisali zgodovino NK Maribor. Ni izvedljiva organizacija jubilejnega dogodka za vse, ki vam srce bije z vijol’čnim utripom. Praznik pa je najlepši, ko ga slavimo SKUPAJ.

Ker smo vse dosegli SKUPAJ, želimo 60. rojstni dan obeležiti z navijači in junaki šestih desetletij z igrišč. Zato smo se odločili za mejnik, za korak, ki še ga nismo naredili. Ob tem posebnem trenutku delovanja želimo poskrbeti za močno sporočilnost in pripraviti počastitev jubileja na nekoliko drugačen način. Odločili smo se za produkcijo 60-minutnega dokumentarno-igranega filma.

Ne gre samo za pregled zgodovine nogometnega kluba, ampak film o strasteh in občutjih. O ljubezni in strahu, o veselju in razočaranju. O nogometu in ljudeh, ki so z njim tesno povezani. Ena ura, ki nam bo povišala srčni utrip in nas priklenila pred majhne zaslone. Tukaj je prvo darilo za rojstni dan - napovednik filma, s katerim želimo poslati v svet posebno sporočilo. In tudi tistim, ki niso najbolj zapriseženi navijači, prikazati pravo bistvo igre….

Premiera filma bo 1. januarja 2021. Na TV Slovenija 2.
 
#MiSkupajEnoSmo  


19.krog LESTVICA
Maribor
38
Olimpija
35
DNŠ Mura
33
Luka Koper
30
Domžale
25
Tabor Sežana
24
Celje
23
Bravo
22
Aluminij
15
Gorica
10