Članek
Še ena posebnost ob 60-letnici: koledar, ki na unikaten način povezuje sedanjost in preteklost
KOT KNJIGA, VEČEN
Ne samo barve, grb in navijači. Nogometni klub še posebej opredeljujejo njegove vrednote. V zmagah al’ porazih, ob veselju ali solzah. V vseh trenutkih, ki jih doživljajo nogometaši skupaj z dresom.

Vse vrednote in celotno, bogato klubsko zgodovino smo predstavili v letošnjem koledarju. Na unikaten način smo povezali sedanjost in preteklost. Ker vse, kar smo počeli doslej, smo počeli SKUPAJ. Z enim ciljem. Za grb, za barve.

Koledar NK Maribor 2021 smo zasnovali kot naslednje darilo ob 60. rojstnem dnevu. Letošnji bo v obliki knjige, ki ob koledarju piše zgodbe iz zgodovine. In je kot knjiga večen. Na voljo bo v dveh različicah, kot posebna in ekskluzivna izdaja.

Cena posebne izdaje koledarja je 12,12 EUR. Za kupce sezonskih vstopnic po polovični ceni, s pripadajočim 50-odstotnim popustom ob predložitvi sezonske vstopnice. Ker so količine omejene, se splača pohiteti.

Letošnja posebnost pa je ekskluzivna izdaja koledarja s podpisi igralcev, po ceni 29,99 EUR. Le za prvih 60 kupcev. Koledarje že lahko naročite v spletni trgovini tukaj

#MiSkupajEnoSmo19.krog LESTVICA
Maribor
38
Olimpija
35
DNŠ Mura
33
Luka Koper
30
Domžale
25
Tabor Sežana
24
Celje
23
Bravo
22
Aluminij
15
Gorica
10