Članek
Utrip slačilnice ob vrnitvi iz Turčije: Rok Kronaveter o pripravah, oddelanih ob oteženih razmerah
ŠE BOLJ NAS BO ZBLIŽALO
"Opazno je bilo, da znamo odmisliti vse moteče okoliščine"
Foto: Grega Wernig
Domov z dobro popotnico. Še drugič zapored do zmage v dvoboju z ukrajinskim prvoligašem, tokrat še bolj prepričljivo. Pred koncem priprav pa smo uspeli tudi razširiti kader. Po vmesni bolezni in daljši odsotnosti se je med kandidate za nastop vrnil Rok Kronaveter, ki je izpustil uvodni del zaradi koronavirusa.

“Dobra tekma z naše strani, vedno je prijetno zaključiti določeno fazo z zmago. Lepo je biti znova z ekipo tudi na igrišču, vesel sem, da sem po dolgem času odigral teh 30 minut, posebno zadovoljstvo pa pomeni spoznanje, da sem prispeval delež k zmagi z golom in asistenco,” po dvoboju z Minajem in pred vrnitvijo v domovino Rok Kronaveter.

Zapuščamo pripravljalno bazo, vadba v Turčiji je končana. Glede na okoliščine smo izvlekli največ, kar je bilo mogoče.
“Imeli smo določene težave, vendar je ekipa tudi v takšnih trenutkih, ko smo se vmes vsi skupaj znašli na res veliki preizkušnji, pokazala pravi značaj. Verjamem, da nas bo celotno dogajanje v prihodnje le še bolj zbližalo. Vedeli smo, da znamo stopiti skupaj, ko je težko. Zdaj smo to potrdili še v dodatni meri. Opazno je bilo, da znamo odmisliti vse moteče okoliščine. Čestitke vsem za dobro oddelane priprave, gremo domov in lahko gremo na dobrih temeljih v prvenstvo.”

Vijol’čna odprava se vrača v Maribor s ponedeljkovim popoldanskim letom iz Antalye, zaključni del aktivnosti do otvoritve spomladanskega dela sledi v Ljudskem vrtu.
24.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
44
Olimpija
44
DNŠ Mura
40
Domžale
36
Luka Koper
36
Bravo
33
Tabor Sežana
29
Celje
26
Aluminij
21
Gorica
15