Članek
20 kandidatov, 1 častno priznanje
KDO BO VIJOL’ČNI BOJEVNIK 2020
Zadnje ure odštevanja do spomladanske premiere… In da čas do prve uradne tekme hitreje mine, začenjamo s tradicionalnim glasovanjem. Skupaj bomo izbrali naslednjega Vijol’čnega bojevnika!

Med vsemi zdajšnjimi člani NK Maribor, ki so vsaj na štirinajstih uradnih tekmah v prejšnjem letu branili barve našega kluba, boste namreč navijači svetega kluba v prihodnjih dneh izbrali tistega, ki si z odnosom do dresa, navijačev in kluba nasploh, zasluži prestižni naziv Vijol'čnega bojevnika 2020.

Odločajo vaši glasovi, ki bodo prispeli na naš naslov. Ne pozabimo: ne izbiramo najboljšega nogometaša, ampak najbolj srčnega! Tudi tokrat bodo o zmagovalcu odločali glasovi navijačev, imetnikov sezonskih vstopnic in udeležencev ankete na vseh uradnih kanalih NK Maribor. Med vsemi udeleženci z izpolnjenimi glasovnicami bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo dobil podpisan dres novega Vijol'čnega bojevnika.

Pa začnimo… Svečana podelitev in proglasitev zmagovalca bo 13.2. v Ljudskem vrtu, pred prvo tekmo spomladanskega dela prvenstva na domačem igrišču. 20 kandidatov, 1 častno priznanje. Kdo je za vas prvi med enakimi?

Glasujemo tukaj

#TrgajInGrizi24.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
44
Olimpija
44
DNŠ Mura
40
Domžale
36
Luka Koper
36
Bravo
33
Tabor Sežana
29
Celje
26
Aluminij
21
Gorica
15