Članek
Rudi Požeg Vancaš v pričakovanju prvih uradnih 90 minut vijol'čnega 2021 (Domžale, sreda, 16.45)
OPAZNO JE, DA SE DOBRO POČUTIMO NA IGRIŠČU
"Tisti, ki smo lahko opravili vse aktivnosti, smo v zelo dobrem stanju"
Foto: Grega Wernig
Še 2 dni. Generalka je uspela, odštevanje do prve uradne tekme v 2021 mineva ob zaključnih popravkih med treningi in s spodbudnimi vtisi po sobotnem dvoboju v Ljudskem vrtu.

“Vedeli smo, kakšen nasprotnik prihaja. Povzročali so nam že določene težave na kakšni izmed prejšnjih tekem, zato smo bili dodatno previdni. Bili smo zbrani, odigrali dobro tekmo. Dobili smo ta gol, a nismo tekmecem omogočili drugih priložnosti. Veseli učinkovitost, izpeljali smo več uspešnih akcij in opazno je, da se dobro počutimo na igrišču,” o zadnjem testu in trenutnem stanju Rudi Požeg Vancaš, ki sodi v skupino igralcev brez vmesnih zapletov ali premorov med pripravami.

“Težko je bilo zadnje dni v Turčiji, ko je bilo kar nekaj negotovosti, kdo bo na voljo, a smo skušali ostati usmerjeni k našim nalogam. Še dodatno smo se potrudili za tiste, ki niso bili z nami na igrišču. Tisti, ki smo lahko opravili vse aktivnosti, smo se vrnili v zelo dobrem stanju. Zdaj bo pomembno, da dočakamo vrnitev tudi vseh preostalih soigralcev. Da dobro oddelajo te dni, nadoknadijo zaostanek in imamo za vsako naslednjo tekmo več rešitev.”

Spomladanski del začenjamo v Domžalah, prvih 90 minut vijol’čnega 2021 nas čaka v sredo, od 16.45.
“Tudi pri njih ni šlo brez korona težav, imeli so jih že med jesenskim delom sezone. Čakajo nas agresivni tekmeci, vemo, kakšen nogomet igrajo. Mi imamo svoj načrt, svoje predvidene zamisli. Smo v dobrem stanju in gremo odločno v boj za prve točke, verjamem, da bomo poskrbeli za dober začetek spomladanskega dela.”
24.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
44
Olimpija
44
DNŠ Mura
40
Domžale
36
Luka Koper
36
Bravo
33
Tabor Sežana
29
Celje
26
Aluminij
21
Gorica
15