Članek
Rok Kronaveter o spoznanjih iz Domžal in potrditvi moštvene nepopustljivosti
VODILO ZA NAPREJ
Foto: Grega Wernig
Tekma različnih polčasov in delitev točk. Zgodba o prvih 90 minut nogometnega 2021 je prinesla različna spoznanja.

“Uvodni del je pokvaril vtis. Bili smo v nekakšnem krču, igra ni stekla po željah in načrtih. Dobili smo tri zadetke, sami pa zadeli le enkrat. S tem ne moremo biti zadovoljni, je pa bila naša podoba v 2. polčasu povsem drugačna. Po prikazanem bi lahko prišli celo do popolnega preobrata in zmage,” Rok Kronaveter o tekmi, na kateri je ekipa znova potrdila nepopustljivost.

“To je vodilo za naprej. Igralci, ki so vstopili v igro, so prispevali velik delež. Upam, da z novimi treningi bodo tudi igralci, ki niso opravili celotnih priprav, dvignili pripravljenost in prišli do želene forme. Glede na potek smo tokrat lahko zadovoljni tudi s točko. Prvenstvo je še dolgo, ampak se zavedamo, da moramo izboljšati določene zadeve.”

Po prvi tekmi pa za našega prvega strelca jesenskega dela sledi tekma premora, zaradi četrtega rumenega kartona.
“Bilo je dokaj v redu, za začetek. Tudi zaradi igrišča je bilo težje igrati, razumljivo pa bom potreboval še kakšen teden, dva, da po bolezni in vmesni odsotnosti pridem do optimalne pripravljenosti. Škoda za tekmo premora, toda kader je dovolj širok. Vsi se počasi vračamo, kar nas veseli in prinaša spodbudo, saj lahko igralci, ki dobijo priložnost v poznejši fazi, spremenijo potek tekme, kar se je izkazalo tudi v Domžalah.”
24.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
44
Olimpija
44
DNŠ Mura
40
Domžale
36
Luka Koper
36
Bravo
33
Tabor Sežana
29
Celje
26
Aluminij
21
Gorica
15