Članek
Otvoritev novega poglavja: Simon Rožman z moštvom opravil prvi trening
DOBRA OSNOVA ZA NADALJEVANJE
“Prvi vtisi so dobri, pri fantih je prisotna ustrezna osredotočenost"
Foto: Grega Wernig
Nov teden, novo vijol’čno obdobje. Ljudski vrt je že v prenovi za izvedbo evropskega prvenstva do 21 let, začela pa se je tudi prenova našega moštva. Po sobotni predstavitvi je z delom začel Simon Rožman, v ponedeljkovem dopoldnevu smo tako imeli tudi delovno otvoritev novega projekta.

“Prvi vtisi so dobri, predvsem je pri fantih opazna velika želja po uspešnem nadaljevanju prvenstva. V danem trenutku je prav igralcem najtežje, s prilagajanjem na novega trenerja in nova pravila, nove zamisli. Predstavljeno jim je bilo, v kakšni smeri želimo delati, zakaj smo prišli. Zato veliko pomeni spoznanje, da so motivirani, željni dokazovanja. Uvodni trening je potekal po načrtu in zamislih, prisotna je ustrezna osredotočenost, kar je nedvomno dobra osnova za nadaljevanje,” je po prvem neposrednem stiku z moštvom dejal Simon Rožman.

Po uvodnem nagovoru takoj na “puno”. Na igrišče se je šlo v popolni zasedbi, po individualnem programu je vadil le še Nemanja Mitrović.
“Predčasno je odšel s treninga Klinar, zaradi poškodbe zadnje stegenske mišice, povezane s starimi zadevami. Razen Nemanje in Denisa so vsi ostali v trenažnem procesu, pripravljeni na delo. Skušali bomo potrpežljivo, mirno graditi skupno zgodbo in verjamem, da bomo iz dneva v dan uživali v našem napredku.”

Uvodne aktivnosti bodo potekale v Ljudskem vrtu, v sredo pa se moštvo seli v Čatež. Za umik iz Ljudskega vrta, zasedenega zaradi organizacije EP. A tudi za dobrodošlo spoznavanje moštva z novim strokovnim vodstvom.
“Klub je na vrhunski organizacijski ravni, tako se moramo obnašati tudi mi in vse skupaj izkoristiti na najboljši način. Omogočeni so nam odlični pogoji za delo. Za en teden se bomo umaknili v Čatež, kjer pričakujem, da bomo naredili prve korake proti vsebini, ki jo želimo. Od fantov pričakujem visok nivo profesionalnosti, željo po novih uspešnih dosežkih. Pred nami je zanimiv, zahteven projekt. Temeljil bo na našem medsebojnem odnosu, največ stavim na to, predvsem v začetku. Potem pa gremo k vsebini. Vsak dan se bomo ukvarjali s tem, da bi bili boljši, uspešnejši, bolj dinamični, bolj učinkoviti. Šli bomo korak za korakom pri postavljanju zadev do končnega cilja. So pa temelji dobri, fantje imajo ogromno potenciala, da bi bili uspešni.”34.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
60
Olimpija
59
DNŠ Mura
57
Domžale
54
Bravo
42
Luka Koper
42
Tabor Sežana
41
Aluminij
39
Celje
37
Gorica
26