Članek
Osrednji del aktivnosti do 30. marca, v pripravljalno bazo brez poškodovanega Klinarja
SELITEV V ČATEŽ
Po dveh dneh in treh treningih uvodne faze pod taktirko Simona Rožmana v Ljudskem vrtu selitev v novo vijol’čno pripravljalno bazo. Od 24. do 30. marca bo osrednji del vadbe pred nadaljevanjem prvenstva potekal v Čatežu, saj je dosedanji nadomestni vijol’čni dom v Moravskih Toplicah rezerviran v času evropskega prvenstva do 21 let za špansko reprezentanco.

Moštvo začenja delovni program v Čatežu s popoldanskim treningom, ob nadaljevanju aktivnosti, ki jih bo zaradi poškodbe izpustil Denis Klinar, pa je izoblikovan tudi nov strokovni tim. Saša Gajser se je po desetletju uspešnega delovanja v članskem strokovnem štabu poslovil od Ljudskega vrta. Ob Simonu Rožmanu bosta tako za delo z moštvom zadolžena Aleš Kačičnik in Aleš Mertelj, Mitja Pirih bo tudi v prihodnje specialist za delo z vratarji, za telesno pripravljenost igralcev ostaja zadolžen Milan Vulović, v vlogi analitika, ki bo razčlenjeval predstave našega in nasprotnih moštev, pa se je pridružil Alen Obrez.

Čatež bo vijol’čni dom do 30. marca, brez predvidene vmesne pripravljalne preizkušnje. Ligaško tekmovanje tako nadaljujemo 3. aprila, z gostovanjem pri Aluminiju (tekma v Kidričevem se bo začela ob 20.15).
34.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
60
Olimpija
59
DNŠ Mura
57
Domžale
54
Bravo
42
Luka Koper
42
Tabor Sežana
41
Aluminij
39
Celje
37
Gorica
26