Članek
Virtualna podpora moštvu na sobotni tekmi z Gorico, zadnji brez prisotnosti gledalcev
NAPOLNIMO LJUDSKI VRT Z NAVIJAŠKIMI SELFIJI
Finiš prvenstva, zaključek odštevanja do ponovnega odpiranja stadionov. Trenutno še ne moremo zasesti svojih sedežev, bomo pa imeli v soboto, 15. maja, prav posebno povezavo med vašimi in vijol’čnim domom. Za dodatno energijo in moč v boju za naslov prvaka. Po zaslugi inovativne digitalne rešitve lahko napovemo, da bomo med tekmo Maribor – Gorica omogočili navijačem virtualno podporo moštvu kot predpripravo na nestrpno pričakovano vrnitev gledalcev. To bo zadnja tekma v Ljudskem vrtu brez prisotnosti navijačev!

Ne moremo vam še izraziti dobrodošlice osebno, lahko pa naredimo skupno akcijo ne glede na vse omejitve, s katerimi se soočamo skozi daljše časovno obdobje. S pomočjo zanimive tehnologije, ki je v pokoronskem obdobju postala sestavni del mednarodnih športnih prireditev, bomo dovolili „vstop” najzvestejšim privržencem na sobotni dvoboj z Gorico.

Povezali smo se z uveljavljenim podjetjem in s projektom ‘Seyu – Skupaj do zmage!’ omogočamo navijačem Maribora, da med odštevanjem do tekme s fotografijami ter motivacijskimi sporočili poskrbijo za dodatno spodbudo moštvu med lovom na pomembne tri točke. Vaše fotografije bodo objavljene na LED reklamnih panojih ob robu igrišču in vidne med neposrednim televizijskim prenosom, prav tako jih bomo predvajali na semaforju v Ljudskem vrtu. Čeprav na daljavo, bomo skupaj! Hitreje kot boste poslali fotografijo v četrtek, petek ali soboto, večja bo možnost za objavo.

Kako objavim navijaški selfi?
1. Naloži si brezplačno aplikacijo ‘Seyu - Together for victory!’ (Apple Store ali Google Play Store)
2. Vpiši se z Google ali Facebook računom
3. Določi na seznamu NK Maribor kot tvoj priljubljen klub
4. Izberi tekmo NK Maribor – ND Gorica
5. Posnami fotografijo, dodaj sporočilo in deli objavo!


Ko boste objavili selfi na Seyu aplikaciji, bo šel vaš posnetek skozi nekajsekundni proces tehnične obdelave in označevanja. Po potrditvi pa boste dobili obvestilo, da je vaša fotografija pripravljena za predvajanje na stadionu. Fotografijo je mogoče posneti le v primeru, da je omogočeno obračanje zaslona!

Po tekmi bomo na Facebook strani NK Maribor objavili album z vsemi navijaškimi fotografijami. Spremljajte klubske medije, da boste pravočasno obveščeni, kdaj bo objavljen album z vsemi poslanimi fotografijami.

#MiSkupajEnoSmo
0.krog LESTVICA
Aluminij
0
Bravo
0
Celje
0
DNŠ Mura
0
Domžale
0
Radomlje
0
Luka Koper
0
Maribor
0
Olimpija
0
Tabor Sežana
0