Novica
Na selektorjevem seznamu slovenske izbrane vrste Jan Mlakar in Jan Repas
REPREZENTANČNA VABILA
Foto: Grega Wernig
Z zadnjo odigrano prvenstveno tekmo aktivnosti še niso povsem zaključene, za udeležence reprezentančnih akcij bo premor krajši.

Na seznamu selektorja Matjaža Keka za pripravljalni preizkušnji slovenske izbrane vrste proti Severni Makedoniji (1. junija v Skopju) in Gibraltarju (4. junija v Kopru) sta Jan Mlakar in Jan Repas.

Selekcija U21 ima ob prvem zboru v prenovljeni podobi tekmo v Krškem proti Severni Makedoniji (3. junija), med izbranci sta kot predstavnika NK Maribor Aljoša Matko in odkritje spomladanskega dela, Vid Koderman.

Ilija Martinović je znova med najboljšimi črnogorskimi nogometaši, ki se bodo 2.6. pomerili z Bosno in Hercegovino in 5. 6. z Izraelom. Tri igralce pa imamo v selekciji U18 (Gal Gorenak, Samo Pridgar, Angelo Timotej Rec), ki ju v Svetem Martinu na Muri čakata dvoboja z vrstniki iz Savdske Arabije (5. 6.) in Hrvaške (8. 6.).

Reprezentančni vabili sta dobila tudi Alexandru Cretu (Romunija) in Kenan Pirić (Bosna in Hercegovina), ki ob izteku pogodbe zapuščata Ljudski vrt.
0.krog LESTVICA
Aluminij
0
Bravo
0
Celje
0
DNŠ Mura
0
Domžale
0
Radomlje
0
Luka Koper
0
Maribor
0
Olimpija
0
Tabor Sežana
0