Članek
Blaž Vrhovec po rojstvu sina v soboto znova z moštvom
DA BI GOSTJE IMELI ČIM MANJ UPANJA
Foto: Grega Wernig
Prejšnjo tekmo je izpustil zaradi najlepšega življenjskega dogodka, v soboto je znova z moštvom. Blaž Vrhovec je drugič postal ata, v naslednje nogometne izzive z novim motivom.

O razširitvi družine in novi vlogi dvakratnega očeta…
“Čudoviti občutki. Sprva je bilo kar naporno, a ‘mali’ dobro spi in je nekoliko lažje. Prvi skupni dnevi, ko se nam je pridružil, so bili nadvse prijetni in se bomo hitro prilagodili na novo situacijo.”

O sobotnem dvoboju proti nasprotniku, ki je po šestih krogih še neporažen in le z dvema prejetima zadetkoma…
“Bravo je kakovostna ekipa, kar potrjuje tudi točkovna bera. So klub z natančno izraženo usmeritvijo, ustvarili so lepo zgodbo, ki je lahko smernica tudi za ostale, kako je moogoče priti do prve lige in nato uspešno tekmovati tudi v tej konkurenci. Tekmecu bo namenjeno dolžno spoštovanje, imajo kompakten blok in dobro tranzicijo. To izkazuje tudi podatek o majhnem številu prejetih zadetkov. Moramo uspešno prebiti ta blok in ob morebitnih slabših odzivih ali izgubljenih žogah dobro zapirati njihove protinapade. Toda osredotočamo se predvsem nase in našo igro.”

Temeljni vijol'čni načrt pred dvotedensko prekintivijo prvenstva je znan.
“Eden izmed naših dodatnih ciljev med sezono je, da bodo prihajali gostje z manj upanja v Ljudski vrt. Prvi tekmi na domačem igrišču smo zmagali, serijo želimo podaljšati.”

Krog št. 7. Ljudski vrt, sobota, ob 20.15. Maribor – Bravo.

18.krog LESTVICA
STRELCI
Luka Koper
36
Maribor
33
Olimpija
27
Bravo
27
DNŠ Mura
25
Domžale
23
Celje
21
Aluminij
18
Tabor Sežana
16
Radomlje
16