Članek
Marko Alvir o utripu slačilnice z odločnim namenom, da se krivulja spet obrne navzgor
LAHKO IN MORAMO VELIKO BOLJŠE
Foto: Grega Wernig
Tudi po nekaj prespanih nočeh ostaja grenak priokus zaradi nedeljskega dogajanja, a se misli preusmerjajo k naslednjemu izzivu.

Marko Alvir o dvoboju v Kidričevem: “Dobro smo šli v tekmo. Imeli smo dve, tri odlične priložnosti, potem pa smo si skoraj sami zabili gol in se spravili v težave. Tudi v drugem polčasu smo imeli pobudo in bili skoraj ves čas na njihovi polovici igrišča, vendar zaman. Sledila je nepotrebna enajstmetrovka, pa še tretji zadetek in veliko razočaranje na koncu.”

Rezultati ne odražajo v ustrezni meri prikazanega, vendar so mnenja realna. Tudi igralci se zavedajo, da moramo doseči višji nivo.
“Igramo boljše kot je razvidno po točkah. Toda neučinkovitost nas drago stane, kazen za zapravljene priložnosti je neusmiljena. Potrebujemo več mirnosti v napadu, začenši od mene pa do preostalih igralcev.”

Kako naprej? Stališče slačilnice je enotno, Marko Alvir poudarja: “Lahko in moramo veliko boljše, o tem ni dvoma. Zdaj je treba stakniti glave skupaj, odmisliti, kar je bilo. To, kar smo prikazali v zadnjem obdobju, je premalo za kriterije Maribora. Od nas se pričakuje več in to moramo izpolniti.”
13.krog LESTVICA
STRELCI
Luka Koper
27
Bravo
23
Olimpija
23
Maribor
21
DNŠ Mura
20
Tabor Sežana
16
Celje
12
Domžale
12
Aluminij
11
Radomlje
9