Članek
Še zadnji napovednik tekme z Muro (Ljudski vrt, začetek ob 20.15): Jan Repas
NAJ BO NEDELJA PRELOMNICA
Foto: Grega Wernig
Opravljen tudi sobotni trening, brez oziranja na zunanje dražljaje. Ob popolni osredotočenosti še zadnja navodila strokovnega štaba in ob moštveni preostanejo zadnje ure do nedeljskega dvoboja z Muro še za posamično pripravo.

O utripu slačilnice Jan Repas: “Situacija ni prijetna, zavedamo se, kaj se je zgodilo v Kidričevem. Po drugem prejetem golu je prišlo do psihološkega padca in do napak, ki se ne smejo zgoditi. Kazen za neučinkovitost pred tem je bila preostra. Šli smo odločno v tekmo in z ustreznim pristopom, prav tako kot v prejšnje. Toda nikakor nam ne steče po željah.”

Je lahko nedeljska tekma prelomnica?
“Verjamemo, da bo. Zapravili smo preveč točk, število prejetih golov je absolutno preveliko. Kar prikazujemo, pa je premalo. Pred nami je zahtevna tekma, tega se dobro zavedamo, a gremo po 3 točke. Drugega razmišljanja ni, Kot smo se med tednom usmerili k delu kot edini rešitvi za izhod iz trenutnega položaja, moramo stremeti k svoji igri. Spoštujemo spoznanje, da Mura zastopa Slovenijo v evropski jeseni, a ko stopimo na teren, tega kot da ni bilo. Storili bomo vse, da odigramo najboljše kot zmoremo in obrnemo rezultatsko krivuljo navzgor.”

V nedeljo v Ljudski vrt. Maribor – Mura, ob 20.15.
13.krog LESTVICA
STRELCI
Luka Koper
27
Bravo
23
Olimpija
23
Maribor
21
DNŠ Mura
20
Tabor Sežana
16
Celje
12
Domžale
12
Aluminij
11
Radomlje
9