Članek
Selektorjevo vabilo za kvalifikacijski tekmi slovenske izbrane vrste tudi v Ljudski vrt
VRHOVEC SE VRAČA V REPREZENTANCO
Foto: Grega Wernig
Še ena potrditev dobrih iger: ob seriji štirih zaporednih zmag in dvigu forme moštva ter posameznikov novo priznanje v Ljudski vrt. Imamo novega članskega reprezentanta: selektorjevo vabilo je dobil Blaž Vrhovec, ki si je tako z igrami v vijoličastem priboril vrnitev v člansko selekcijo.

Neutrudni član zvezne vrste, ki je manjkal na sobotni tekmi proti Bravu, je s prikazanim v prejšnjem obdobju prišel do uvrstitve na seznam Matjaža Keka za kvalifikacijski proti Slovaški (11. novembra) in Cipru (14. novembra). Doslej je Vrhovec trikrat oblekel dres z državnim grbom, vselej v letu 2016. Dvakrat je vstopil v igro s klopi (proti reprezentancama Severne Irske in Severne Makedonije), nato pa proti Turčiji dobil priložnost v začetni enajsterici.

Ob Vrhovcu so na reprezentančne akcije odpotovali tudi Antoine Makoumbou (Kongo), Robert Voloder (Nemčija U20), Nino Žugelj, Vid Koderman, Samo Pridgar (Slovenija U21) ter Enej Klampfer, Nino Milić, Marcel Lorber in Marcos Tavares ml. (U18)20.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
39
Luka Koper
38
Olimpija
31
Bravo
30
DNŠ Mura
29
Domžale
23
Celje
22
Tabor Sežana
19
Aluminij
19
Radomlje
19