Članek
Rok Sirk v napovedniku nedeljskega dvoboja z Muro, ki se bo v Fazaneriji začel ob 20.15
NAPREDOVALI SMO KOT MOŠTVO
Foto: Grega Wernig
Petkov in sobotni trening po vmesnem dvodnevnem skoku pod Pohorje oddelana v Ljudskem vrtu. Vijol’čni načrt za nedeljski dvoboj z Muro je pripravljen, moštvo je v dobrem razpoloženju med zaključnim odštevanjem.

“Vse, kar je bilo predvideno, smo opravili. Z nestrpnostjo pričakujemo tekmo, odločno in samozavestno. V zadnjem obdobju smo napredovali kot moštvo, smo v pozitivnem ritmu in tako želimo nadaljevati,” o utripu slačilnice Rok Sirk, strelec in asistent na zadnji tekmi proti Aluminiju, ki je potrdil odlično sodelovanje z Ognjenom Mudrinskim v konici napada.

“Sva različna napadalca, vsak s svojimi značilnostmi. Dobro se dopolnjujeva. Ognjen je z doseženimi zadetki zelo pomagal pri zbiranju točk, ob tem pa prinesel dodatno kvaliteto in samozavest ekipi. Veseli smo, da ga imamo v moštvu in verjamem, da se bomo v prihodnje še velikokrat skupaj veselili.”

Nov skupni izziv sledi v Murski Soboti, zanj dobro znanem okolju.
“Zagotovo bo prisotnega tudi nekaj dodatnega motiva, saj sem tam preživel prijetne trenutke. Muri bi čestital za zmago in res odlično predstavo proti Tottenhamu, toda nihče se ne obremenjuje se s tem, kar je bilo. V nedeljo bo na sporedu nova zgodba, ko je pomembnih le 90 minut, ki jih je treba oddelati na najboljši način. Ko se začne tekma, bomo storili vse, da pridemo do novih točk."

Krog št. 18: Mura – Maribor. Nedelja, 20.15.
20.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
39
Luka Koper
38
Olimpija
31
Bravo
30
DNŠ Mura
29
Domžale
23
Celje
22
Tabor Sežana
19
Aluminij
19
Radomlje
19