Novica
Sporazumna prekinitev pogodbe s 27-letnim branilcem
MARTINOVIĆ ZAPUŠČA LJUDSKI VRT
Foto: Grega Wernig
Vijol’čni prestopni rok, naslednje poglavje. Tokrat povezano z odhodom. Ilija Martinović ni več član NK Maribor, sklenjen je dogovor o sporazumni prekinitvi pogodbe, ki je bila veljavna do poletja 2023.

“Ilija je izrazil željo po spremembi in našli smo skupno rešitev. Sklenjen je dogovor o prekinitvi pogodbe, Iliji se zahvaljujemo za prispevek v vijoličastem in želimo vso srečo na nadaljnji poti,” je pojasnil športni direktor Marko Šuler.

Črnogorski branilec je v sezoni in pol zbral 32 nastopov ter dosegel 3 zadetke.
“Kar sem rekel ob prihodu, lahko potrdim tudi ob odhodu. Čast in privilegij je, da sem bil del zgodbe NK Maribor. Spoznal sem veličino kluba, o katerem mnogi sanjajo. Tukaj sem preživel veliko lepih trenutkov, pridobil nova prijateljstva. Rad bi izpostavil klubski ustroj, od pisarn do fizioterapevtske službe ter ekonomata za namenjeno skrb tudi po 24 ur dnevno. S profesionalizmom do skrajnjih meja. Kar najbolj obžalujem, je spoznanje, da med mojim obdobjem v Mariboru nismo uspeli razveseliti navijačev s trofejo. Vendar ne dvomim, da bodo fantje letošnjo sezono končali šampionsko. NK Maribor sem in bom spoštoval, grb, dres ter navijači so neprecenljivi. Vsem navijačem in članom kluba želim veliko zdravja ter levjesrčnosti.”
20.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
39
Luka Koper
38
Olimpija
31
Bravo
30
DNŠ Mura
29
Domžale
23
Celje
22
Tabor Sežana
19
Aluminij
19
Radomlje
19