Članek
S trenerjem o dosedanjem poteku priprav, privajanju švedskega novinca in nedeljskem prvem testu
POPESTRITEV TRENINGOV S TEKMO
Foto: Grega Wernig
Delovni ritem v Ljudskem vrtu ostaja na visokih obratih, strokovni štab izraža zadovoljstvo nad trenutnim stanjem.

“Prizadevnost fantov je ves čas na visoki ravni, to velja izpostaviti. Ob tem pa je najpomembnejši podatek, da so ostali zdravi. Glede na to, da treniramo na umetni travi, je izjemnega pomena tudi spoznanje, da nimamo težav s poškodbami. Zaenkrat vse poteka po načrtih in brez dodatnih zapletov, v režimu individualnega programa tako do nadaljnjega še ostajajo Pihler, Maher ter Kotnik,” je izpostavil Radovan Karanović.

Med tednom se je moštvu pridružil Max Watson, ki se bo skušal čim hitreje privaditi na nove zahteve.
“Opazno je, da gre za zglednega profesionalca. Verjamem, da bo pomenil okrepitev za moštvo, zagotovo pa bo potreboval še nekaj časa, da doseže želeno stopnjo pripravljenosti. Zadnjo tekmo je v švedskem prvenstvu odigral 4. decembra, vmes imel premor, a je prišel na priprave z dobrimi temelji po opravljeni individualni vadbi pred potjo v Maribor.”

Vikend prinaša tekmovalni program, z uvodnim testom v nedeljo na igrišču z umetno travo v Ljudskem vrtu (začetek ob 15. uri). Dvoboj s Triglavom bo glede na trenutne razmere zaprtega tipa, brez prisotnosti gledalcev.
“Čas je za prvo tekmo, da popestrimo serijo zaporednih treningov. Razdelili bomo minute med igralce, ki bodo nared za nastop in s koristno prvo preizkušnjo zaokrožili prva delovna tedna. Po dobro oddelanem začetnem delu in po prvi odigrani tekmi bosta sledila dva prosta dneva, v sredo pa odpotujemo v Turčijo ter nadaljujemo z udarnim delom priprav.”
11.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
23
Olimpija
19
Luka Koper
18
Bravo
17
Maribor
14
DNŠ Mura
13
Aluminij
10
Domžale
8
Radomlje
8
Rogaška
8